Alta

BOSSEKOP: Enebolig med godkjent leilighet og innglasset balkong - Innflytningsklar - NY PRIS!

Holtenjordet 15 , 9513 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent

NABOLAGSPROFIL

75%

eier sin egen bolig

87%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

46%

har bolig på over 120 kvm

67%

av boligene er eldre enn 20 år

42%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 206 m²
Bruksareal 223 m²
Tomt 914 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1972
Gårdsnummer 27
Bruksnummer 682
Energimerking F
FINN.no 261780452
Sist endret 21.09.2022 12:36
Prisantydning 4 150 000,-
Totalpris 4 267 769,-

Beregnet totalkostnad

4 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 103 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 117 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 267 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Holtenjordet 15 er en innholdsrik enebolig over to plan. Boligen er plassert i et sentralt område, med skole, barnehage, idrettsanlegg, bensinstasjon og butikker i nærområdet. Boligen ligger på en solrik tomt, og dette kan nytes på terrasse eller i innglasset balkong.

Boligen går over to plan, og har et bruksareal på hele 223 kvm. I hovedetasjen er det tre soverom, bad, kjøkken og stue. Sokkeletasjen inneholder entré, gang, wc, vaskerom og to boder. Det er også en godkjent leilighet som kan gi gode inntekter.

Boligen har behov for oppussing og renovering, men har et stort potensiale.

Innhold

1.etasje: Hall m/trapp, stue, kjøkken, 3 soverom, bad.
Sokkel: Vindfang, gang/trapp, wc, vaskerom og 2 boder.
Leilighet: Vindfang, gang, stue/kjøkken/sovealkove, bad/vaskerom, bod og fyrrom.

Entré

Boligen har inngang i sokkeletasjen. Her kommer man først inn i et vindfang, deretter videre til hall/gang. Her er det trapp mellom etasjene av malt tre med parkett i trinnene. Leiligheten har egen inngang på siden av boligen. Vel inne kommer man først i vindfanget, og deretter til en gang som leder til øvrige rom i leiligheten.

Stue

Eneboligen har en romslig vinkelstue med plass til både sofagruppe, tv-møbel og spisebord. I rommet er det gode vindusflater som gir en fin utsikt mot Halddetoppen og nærområdet. I stuen er det varmepumpe for oppvarming. Det er dør fra stuen til innglasset balkong. I leiligheten er stue og kjøkken i åpen løsning, bare avskilt med en "halvvegg".

Kjøkken

Kjøkkenet har en innredning med hvite profilerte fronter og laminat benkeplate med avtrekk over komfyr. I innredningen er det avsatt plass til hvitevarer. Innerst i rommet er det plass for et lite spisebord ved vinduet. Leiligheten har en enkel kjøkkeninnredning med gråfarget slette fronter.

Bad

I hovedetasjen er det bad med en enkel servant, toalett og badekar. I dette rommet er det vindu som gir naturlig lys inn. Det er et separat wc med adkomst fra gangen i sokkeletasjen. Her nede er det også et vaskerom. I leiligheten er det kombinert bad/vaskerom. Alle våtrom er av eldre dato og bør totalrenoveres.

TG3:
- Våtrom > Generell > Bad (hovedetasje)
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

- Våtrom > Generell > Vaskerom (sokkel)
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

- Våtrom > Generell > Bad/vaskerom (leilighet)
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

Uteareal

Grunnforholdene er av leire og grus. Det er ikke fremlagt noe opplysninger om drenering, muligens er det selvdrenerende masser mot grunnmuren. På eiendommen er det opparbeidet hage med plen. Fra et av soverommene er det utgang til luftebalkong, og fra stuen er det utgang til innglasset balkong og terrasse.

Soverom

Boligen har tre soverom som alle plassert i hovedetasjen oppe. Fra hovedsoverommet er det utgang til luftebalkong. Alle soverom har garderobeskap. Øvrig lagringsplasser finnes i to boder som er i sokkeletasjen. I leiligheten er det en sovealkove med adkomst fra stue.

Beliggenhet

Holtenjordet 15 ligger i et sentralt og etablert område i Bossekop. Til sentrum er det ca. 2,5 km.

Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.

I Sentrum er det bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. Her finner du også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker.

I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 3:
- Innvendig > Overflater: Gulvoverflatene er av parkett og belegg, samt noe malt betong i kjelleren. Overflater har sterk slitasjegrad.

- Innvendig > Rom Under Terreng
Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur. Det er konstatert høyt fuktnivå og synlig skade i vegg.

- Våtrom > Generell > Bad (hovedetasje)
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

- Våtrom > Generell > Vaskerom (sokkel)
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

- Våtrom > Generell > Bad/vaskerom (leilighet)
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

- Tomteforhold > Drenering
Det er ikke tegn på noe utvendig fuktsikring. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er ut ifra observasjoner konstatert at  drenering/tettesjikt har funksjonssvikt/svært begrenset effekt.

- Tomteforhold > Oljetank
Det foreligger krav om sanering av oljetank. Det er opplyst om at oljetank er sanert, men tilfredsstillende dokumentasjon mangler.


---


I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
- Utvendig > Vinduer
Trevirket i vinduene har stedvis høyt fuktnivå.

- Utvendig > Dører
Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket.

- Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på tettesjikt/membran.

- Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

- Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.

- Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninge

- Tekniske installasjoner > Ventilasjon
Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen.

- Tekniske installasjoner > Varmesentral
Gammel fyrkjele i sokkel. Denne er frakoblet og erstattet med varmepumpe.
Det foreligger ikke service på anlegget siste 2 år. Det er ikke fremlagt tilfredsstillende dokumentasjon av brannsikring av anlegget. Mer enn halvparten av forventet brukstid på varmesentral er oppbrukt.

- Tomteforhold > Byggegrunn
Det er registrert symptomer på setninger i grunnen i form av sprekker i grunnmur.

- Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Grunnmuren har sprekkdannelser.

- Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger.

For utfyllende info, les tilstandsrapport som er vedlagt i salgsoppgaven.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Kjente feil kommer fram i tilstandsrapport.
5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? Kjente feil kommer fram i tilstandsrapport Fukt gjennomslag i fra grunnmur i kjeller.
7. Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Kjente feil kommer fram i tilstandsrapport, Sprekk utvendig og i kjeller.
12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av ufaglært / egeninnstats. Ny taksingel i ca 2012 ,kommer fram i tilstandsrapporten.
17. Kjenner du til om det er nedgravd oljetank på eiendommen? Ja.
17.1 Har kommunen gitt dispensasjon til at den nedgravde oljetanken kan bli liggende, f. eks. ved at den nedgravde oljetanken tømmes, saneres eller fylles igjen med masser? Vet ikke.
24. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger? Tilstandsrapport.

Tilleggskommentar: Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligens areal

Primærrom: 206 kvm, Bruksareal: 223 kvm

Sokkel:
Bruksareal: 107 m².
Primærrom: 90 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang/trapp, wc, vaskerom, vindfang 2, entré, etue/kjøkken/sovealkove, bad/vaskerom. S-rom: 3 boder.

1. etasje:
Bruksareal: 116 m².
Primærrom: 116 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall m/trapp, stue, kjøkken, 3 soverom, bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 914 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Eldre enebolig med noe etterslep på vedlikeholdt, som er oppført etter eldre forskrifter og krav. Vinduene, ytterdør og utvendig kledning er fra byggeåret. Videre er det påvist fuktutslag på innsiden av grunnmuren i vaskerommet og bod, samt en vertikal sprekk mot det ene hjørnet. Det må påregnes en del kostnader i forbindelse med utskifting av vindu, renovering av bad/vaskerom og generell innvendig oppussing.

UTVENDIG
Tekket med pappshingel og tarenner og nedløp av stål, Yttervegger isolert bindingsverk i tre. Takkonstruksjoner som saltak og isolert med 10-12 cm mineralull. Hovedsakelig 2 lag glass i malte karmer, 2 lag koblet i sokkel som er fra byggeåret og ytterdører i malte karmer med glass felt. Overbygd balkong med utgang fra soverom og inngangstrapp til vinterhage av tre i malt utførelse.

INNVENDIG
Gulvoverflatene er av parkett og belegg, samt noe malt betong i kjelleren. Veggoverflatene av dels malt strie, dels malte plater, noe tapet, trepanel i kjeller og malte/pussede flater i kjeller. Himlinger av malte plater. Isolert trebjelkelag mellom etasjene. Trapp mellom etasjene av malt tre med parkett i trinnene.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Åpent elektrisk anlegg med automatsikringer.

TOMTEFORHOLD
Grunnforholdene er av leire og grus. Det er ikke fremlagt noe opplysninger om drenering, muligens er det selvdrenerende masser mot grunnmuren.
Grunnmur av leca som er dels utforet innvendig og pusset/malt utvendig. Støttemur av naturstein/skiferblokker.

DIVERSE:
Det er avvik mellom godkjente bygningstegninger og oppført bolig hvor rommene som er i sokkel under innglasset blakong ikke er med. Dette er kjøpers risiko og ansvar.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i Alta kommunes arkiv.

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det gangavstand til Bossekop barneskole, og det er kort vei til Alta ungdomsskole. På sentrum ligger både Alta videregående skole og UiT - Norges arktiske universitet, med et rikt utvalg av studietilbud. Kommunen byr ellers på et godt utvalg av barnehager.

Adgang til utleie

Boligen har en godkjent utleiedel i sokkeletasjen.

Oppvarming

Varmepumpe i stue hovedbolig. Noen panelovner i leilighet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 19 806 pr. år
Beløpet er en årsprognose for 2022. Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, 1 stk renovasjon, feiing og eiendomsskatt. Avgifter kan være avhengig av forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 059 499 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 814 196 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til adamsen@partners.no eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Det er nedgravd oljetank på eiendommen. Avdøde eier skal ha opplyst at tanken er sanert, men dette er usikkert og det mangler dokumentasjon.
Dette er kjøpers risiko og ansvar. Fossil oljefyring er forbudt fra 1.1.2020. For mer informasjon, ta kontakt med megler eller les på www.oljefri.no.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Holtenjordet 15, 9513, Alta, Gnr. 27 bnr. 682 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-22-0085

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.