Alta

Kronstad: Enebolig med garasje, romslig stue og tre soverom.

Oldersvingen 17 , 9515 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent

NABOLAGSPROFIL

76%

eier sin egen bolig

72%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

61%

har bolig på over 120 kvm

81%

av boligene er eldre enn 20 år

42%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 112 m²
Bruksareal 174 m²
Tomt 909 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1957
Gårdsnummer 33
Bruksnummer 142
Energimerking G
FINN.no 273135019
Sist endret 16.09.2022 22:26
Prisantydning 3 500 000,-
Totalpris 3 601 519,-

Beregnet totalkostnad

3 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 101 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 601 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Oldersvingen 17, en enebolig på Kronstad over tre plan. Boligen er fra 1957, med et tilbygg fra 1998. Eiendommen er på 909 kvm og ligger på en solrik og tilnærmet flat tomt. Tomten er opparbeidet med plen og noen trær/busker. Fra eiendommen er det nærhet til bussholdeplass og butikk.

I hovedetasjen er det entré, gang, stue, kjøkken og bad. På loftet er det tre soverom og trapperom/gang med utgang til balkong. Kjelleren består av vaskerom, 5 boder, fyrrom og wc.

Boligen har eldre standard og noe oppgradering må påregnes. Parkering gjøres i garasje og på gårdsplassen.

Innhold

1. etg: Entré, gang, stue, kjøkken, bad
Loft: 3 soverom, gang.
Kjeller: Gang/trapp, 5 boder, vaskekjeller, fyrrom og wc.

Garasje

Entré

Det er inngang til boligen via et delvis overbygget inngangsparti. Entreen består av et romslig vindfang med skyvedørsgarderobe for oppbevaring av klær. Videre innover er det en gang hvor det blant annet er trapp opp til loftet og ned til kjelleren.

Stue

Boligen har en romslig vinkelstue. Stuen har store vindusflater, og dør ut til terrassen. Det er plass til flere møbleringssoner med både sofa og godstoler i karnappen hvis ønskelig. Rommet er holdt i lyse farger, og har teppe på gulvet.

Kjøkken

Fra stuen kommer man inn i kjøkkenet. Innredningen er av eldre dato, og har avsatt plass for komfyr og et mindre kjøleskap. Det er plass for spisebord ved et vindu med utsikt mot hagen.

Bad

I hovedetasjen er det kombinert bad/vaskerom som er flislagt både på vegg og gulv. Av sanitærutstyr er det badekar, veggdusj i nisje, toalett, servantinnredning og røropplegg for vaskemaskin. I yttervegg er det veggvifte. I kjelleren er det et toalettrom av eldre dato.

TG3:
Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Wc (kjeller)
Toalettrom har ingen ventilering fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000

Uteareal

Boligen ligger på en solrik og tilnærmet flat tomt. Tomten er opparbeidet med plen og noen trær/busker.

Soverom

Boligen har tre soverom som alle ligger på loftet. Rommene er av god størrelse. To av rommene, har håndvask på rommet og plassbygde senger i knevegg. For oppbevaring er det mange boder i kjelleren, samt lagringsplass i garasje.

Beliggenhet

Oldersvingen 17 er ca. 6 km fra Alta Sentrum. Her finner man bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. I sentrum er også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker. I nærområdet på Kronstad er det butikk, treningssenter og det er gangavstand til bussholdeplass.

Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.

I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 3 - store eller alvorlige tiltak:
Innvendig > Rom Under Terreng
Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv. Det er påvist synlig fuktighet på mur/gulv i kjeller. Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur.
Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000

Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Wc
Toalettrom har ingen ventilering fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000

--

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 - avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig > Taktekking
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Skifer tak bør med jevne mellomrom demonteres slik at undertaket/pappen kan sjekkes og eventuelt skiftes.
Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000

Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen.
Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000

Utvendig > Vinduer
Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Kostnadsestimat : Under 10 000

Tekniske installasjoner > Vannbåren varme
Mer enn halvparten av forventet brukstid på anlegg for vannbåren varme er oppbrukt.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Eldre elektrisk anlegg med porselenskurser med åpent fordelingsnett.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger.
Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
Pkt. 2.3 Hvem er arbeidet utført av? (bad)
Frank Pedersen snekker, John Ivar Strøm fliselegger (disse utførte jobben da det ble rommet ble bygd).
Pkt. 5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasjen/kjellere? Fukt i et kjellerrom, bemerket av takstmann.
Pkt. 9.1. Har det vært utført arbeid på taktekking/takrenner/beslag? Hvis ja; beskriv hvilke tiltak som er utført. Ja. Ny beslag på pipe og raftekassebord i 2015.
Pkt. 9.2 Hvem er arbeidet utført av? Eventuelt firmanavn og navn på håndverker opplyses. Thor Bang v/ Blikk og Sveis Alta.
Pkt. 10. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon, varmepumpe)? Ny elektrisk element ved bytte fra olje til elfyring.
Pkt. 10.1Hvem er arbeidet utført av? Eventuelt firmanavn og navn på håndverker opplyses. Elvebakken Rør ved Nilsen.

Boligens areal

Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 174 kvm

Kjeller:
Bruksareal: 62 m².
Primærrom: 0 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Gang/trapp, 5 boder, vaskekjeller, fyrrom.

1. etasje:
Bruksareal: 76 m².
Primærrom: 76 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, stue, kjøkken, bad.

Loft:
Bruksareal: 36 m².
Primærrom: 36 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, 3 soverom.

Garasje:
Bruksareal: 38 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Siste del inn til boligen kjører man inn på gang- og sykkelvei. Dette er skiltet med "Kjøring til eiendommer tillatt". Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 909 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt og i garasje.

Byggemåte

Takstmannens kommentar: Eldre enebolig som er oppført etter gamle forskrifter i normal standard fra byggeåret. Noe eldre vindu og gammel stående lektepanel på deler av boligen som muligens bør skiftes i nær framtid. Det er registrert noe fuktighet på grunnmuren nede ved gulv i kjeller som bør sjekkes nærmere. Eller så er det elektriske anlegget ikke sjekket fult ut, men det bær sjekkes nærmere og oppgraderes.

UTVENDIG
Yttertak av isolert trekonstruksjoner som saltak med kaldloft over deler av loft. Tekket med papp, lektere og skifer, samt takrenner og nedløp av stål. Yttervegger av trekonstruksjoner som dels er isolert med glassvatt og dels mineralull. Utvendig kledning av dels stående lekter panel og dels stående tømmermannskledning. Vinduer med dels 2 og dels 3 lag glass i malte karmer, samt 2 lag koblet glass i kjeller og kjøkken. Nyere isolert ytterdør og balkongdør på loft til terrasse, samt inntrukket balkong på loft og terrasse av tre dekke og delvis overbygd inngangstrapp i tre.

INNVENDIG
Grunnmur av betongstein som er pusset og malt innvendig, samt gulv av betong som er delvis malt. Gulvoverflatene er hovedsakelig av vinyl belegg, fliser på bad og malt/betong i kjeller. Veggoverflatene er dels av malte plater, noe tapet, glassfiberstrie, fliser på bad og malt/pussede overflater i kjeller. Himling av malte plater, malt maskin papp og malte bord i kjelleren. Gulv i kjeller av betong. Etasjeskillere av
isolert trebjelkelag. Teglsteinspipe som ikke er i bruk, det er montert en liten vedovn i kjelleren. Trapper mellom etasjene av tre med teppebelegg i trinnene. Dører av dels malte speildører og fyllingsdører.

TEKNISKE INSTALLASJONER:
Eldre vannledningsnett hovedsakelig fra byggeåret, noe nyere i forbindelse med baderommet i 1.etasje. Avløpsrørene er hovedsakelig av støpejern, noe plast i forbindelse med baderommet i 1.etasje
Ventiler i yttervegger og lufte kanel i pipe. Nyere elektrisk fyrkjele i fyrrom i kjeller med vannbåren varme til veggmonterte radiatorer. Varmtvannstank i fyrrom som er sammenkoblet med varmeanlegget.
Radiatorer med vannbåren varme i oppholdsrom. Eldre elektrisk anlegg med porselenskurser med åpent fordelingsnett.

GARASJE (BYGGEÅR 1950):
Kombinert garasje og bod som er oppført i dels uisolert bindingsverk og dels laftet tre med hovedsakelig liggende kledning utvendig, stående tømmermannskledning i fronten på garasjedelen. Gulv av dels jord/betong og trebjelkelag med gulvbord i uteboden. Yttertak av uisolert trekonstruksjoner som saltak, tekket med pappshingel. Vindu med 2 lag glass og uisolert ytterdør i trekarmer, samt vippeport med elektrisk motor.

DIVERSE:
Det er nedgravd oljetank på eiendommen. Fossil oljefyring er forbudt fra 1.1.2020. Selger vil ikke fjerne oljetanken med tilhørende ledningsnett. Dette er kjøpers risiko og ansvar. For mer informasjon, ta kontakt med megler eller les på www.oljefri.no.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i Alta kommunes arkiv. Boligen er oppført før bygningsloven trådte i kraft i 1965. Kontakt eiendomsmegler for mer informasjon.

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det gangavstand til Elvebakken barneskole. Det er buss til Alta ungdomsskole. På sentrum ligger både Alta videregående skole og universitetet, med mange studietilbud. Det er barnehage i nærområdet på Kronstad.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen.

Oppvarming

Elektrisk fyrkjele i fyrrom i kjeller med vannbåren varme til veggmonterte radiatorer.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 17 202 pr. år
Beløpet er en årsprognose for 2022. Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. Avgifter kan være avhengig av forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 671 985 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 419 147 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Naboeiendommen med gnr/bnr 33/132 er i kommuneplan avsatt til boligformål, og kjøper må regne med at det en gang i fremtiden kan bli bygget på den eiendommen. Kommuneplanens arealdel 2021-2040, planid 20170001 gjelder. Info fra Alta kommune 28.08.2022.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 5403-33/29, 5403-33/1085
Rettigheter i eiendomsrett
1973/2209-1/82  Best om garasje/parkering  
19.09.1973 
rettighetshaver:Knr:5403 Gnr:33 Bnr:142  
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Siste del inn til boligen kjører man inn på gang- og sykkelvei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand. Kjøper oppfordres derfor til å undersøke eiendommen grundig, gjerne med fagfolk.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til adamsen@partners.no eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Oldersvingen 17, 9515, Alta, Gnr. 33 bnr. 142 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-22-0150

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.