Alta

Velkommen til Åttringveien 7 - En nydelig, barnevennlig og sentral tomannsbolig på to etasjer.

Åttringveien 7 , 9515 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Mia Benedicte Lund
Mia Benedicte Lund Eiendomsmegler / Fagansvarlig

NABOLAGSPROFIL

79%

eier sin egen bolig

84%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

67%

har bolig på over 120 kvm

75%

av boligene er eldre enn 20 år

60%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 144 m²
Bruksareal 153 m²
Soverom 5
Byggeår 2013
Gårdsnummer 30
Bruksnummer 168
Energimerking C
FINN.no 279963330
Sist endret 16.11.2022 13:09
Prisantydning 4 400 000,-
Totalpris 4 519 019,-

Beregnet totalkostnad

4 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 110 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 400 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 119 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 519 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Åttringveien 7 - 1/2 part tomannsbolig med sentral og skjermet beliggenhet på Amtmannsnes. En arealeffektiv bolig på to plan med frittstående garasje og totalt 5 soverom. En romslig bolig, fylt med masse naturlig lys og god størrelse på de fleste rom. I stuen har du adkomst til terrasse, der du får gode solforhold og plass til flere sittegrupper.

Boligen ble bygget i 2013, den har utsikt mot sjø og ligger i et familievennlig og rolig nabolag. Boligen har et bruksareal på 153 kvm i tillegg til garasje på 23 kvm. Boligen har gode lagringsmuligheter med innvendig bod, utvendig bod og frittstående utebod.

Kort om boligen:
•5 Soverom
•Terrasse og platting med gode solforhold
•Garasje med plass til bil og bod
•Brosten i innkjørsel

Gleder meg til å se deg på visning - Velkommen!

Innhold

1. etasje: Entre, trapperom, stue, kjøkken, bad/vaskerom, to soverom og bod.
Loft: Tre soverom, bad, loftstue og bod

Garasje m/ bod og frittsående utebod.

Entré

Fra parkeringen er det lagt brosteiner fram til boligen. Ved inngangen er det flott platt med god plass til møblering. Når du kommer inn døren blir du møtt med et oversiktlig og innbydende første inntrykk av boligen. Gangen er svært romslig med garderobeskap og en pen trappoppgang til andre etasje.

Stue

Fra gangen kommer du inn i en luftig stue, flommet med lys fra store vinduerflater og glassdør til terrasse. Dette kommer også med utsyn til omgivelsene og noe av hagepartiet. I stuen er det godt med plass til det møblementet som ønskes, og har en flott åpen løsning ut mot kjøkken.

Kjøkken

Boligen har et velutstyrt, lyst og hyggelig kjøkken som har god benke- og skapplass. Kjøkkenet har laminert benkeplate og tidsmessig innredning. God plass til spisebord.

Bad

Boligen har to bad, begge med balansert ventilasjon. Hovedbadet i 1. etg. er flislagt med varme i gulv. Her er det lys servant med god plass til oppbevaring, skap, toalett, moderne dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Badet på lofte har vinylbelegg på gulvet, baderomsplater på veggene og varme i gulv. Badet har lys servant, ekstra skap, toalett og badekar.

Uteareal

Flotte brosteiner fører deg bort til stort og flott uteområde med plen, flere plattinger og med gjerde rundt eiendommen. Boligen ligger bare et steinkast unna fjæren og sjøen. På platten er det gode solforhold der du kan nyte solen store deler av dagen.

Soverom

Boligen har hele 5 soverom som er godt fordelt ut over boligen. Det er 2 soverom i 1. etg og 3 soverom på loftet. Alle soverommene er av god størrelse og er malt i lyse farger. I 1. etg er det varme i gulv på begge soverommene. Ellers er det god lagringsplass i 2 utvendige boder, garasje og en innvendig bod.

Beliggenhet

Åttringveien 7 ligger sentralt og nære alt det Alta har å by på. Boligen ligger også bare et lite steinkast unna sjøen. Nærområdet inneholder både lysløype med skitrekk om vinter, turstier både flate og opp til komsatoppen, flere benker, gapahuk, bålplasser, fotballbane, flere lekeplasser, småbåtshavn og gode fiskeplasser.

Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.

I Sentrum er det bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. Her finner du også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker.

I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:

- Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Det er avvik: Har behov for olje eller beis

-Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av ufaglært / egeninnstats
Redegjør for hva som blegjort av hvem og når: Terrassen ble bygd av forrige eier og vi har fjernet gelender på terrassen sommer 2022
25. Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare,
tinglyste forhold eller private avtaler)?
Ja. Kommentar: Adkomstrett har vært omtvistet. Løsning med naboer er i orden og vil bli tinglyst omgående.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 144 kvm, Bruksareal: 153 kvm


1. etasje:
Bruksareal: 95 m².
Primærrom: 90 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, trapperom, soverom, soverom 2, bad/vaskerom, stue, kjøkken

Loft:
Bruksareal: 58 m².
Primærrom: 54 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Trapprom, soverom, soverom 2, soverom 3, bad

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det er en frittstrående garasje på eiendommen. I tillegg er det god plass til billoppstilling, henger, atv, scooter osv, både på egen parkering og fellesareal. Plass til 6-7 biler på egen parkering, så er det mulig å parkere henger på fellesareal ved garasjen og skuter og atv på felles areal bak garasjen.

Byggemåte

UTVENDIG
Taktekkingen er av betongtakstein. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Takrenner, nedløpsrør og beslag utført i lakkertstål. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Takkonstruksjonen har A-takstoler i tre. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør, malt balkongdør i tre og skyvebalkongdør i malt tre. Terrasser utført i impregnerte materialer, rekkverk utført i malt treverk.

INNVENDIG
Etasjeskiller er av betongdekke. Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Boligen har mursteinspipe og vedovn. Boligen har malt tretrapp med eiketrinn. Innvendig har boligen malte glatte dører.

VÅTROM
Bad
Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Aktuell byggeforskrift er teknisk forskrift 2010. Eier opplyser at vann og avløp er utført av Arnesen rør. Taket har himlingsplater. Veggene har baderomsplater. Rommet har elektriske varmekabler. Gulvet har vinylbelegg. Det er plastsluk og synlig vinylbelegg som tettesjikt. Rommet har innredning med nedfelt servant, toalett og badekar. Det er balansert ventilasjon. Avtrekk på vegg. Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold. (Ihht. selger er det mulig å fikse dokumentasjon på badet)

Bad/vaskerom
Dokumentasjon: ingen dokumentasjon. Aktuell byggeforskrift er teknisk forskrift 2010. Eier opplyser at vann og avløp er utført av Arnesen rør. Eier opplyser at deler av bad i dusjsonen er silikonert på nytt. Taket har himlingsplater. Veggene har fliser. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske
varmekabler. og smøremembran med ukjent utførelse. Det er plastsluk. Rommet har innredning med nedfelt servant, toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er balansert ventilasjon. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner.

KJØKKEN
Benkeplaten er av laminat. Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Det er oppvaskmaskin, komfyr, platetopp, plass til kjøl/fryseskap og micro. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

TEKNISKE INSTALLASJONER
De er besiktiget i rørskap. Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). Stoppekran på bad /vaskerom 1. etasje Det er avløpsrør av plast. Boligen har balansert ventilasjon. Aggregat plassert i knevegg loft Varmtvannstanken er på ca 200 liter. Skyvedørsgarderobe i gang.

TOMTEFORHOLD
Det er byggegrunn av løsmasser. Ikke påvist noen drenering utover naturlig avrenning Bygningen har betonggrunnmur. Det er stripefundamenter av betong under grunnmur. Forstøtningsmurer er av betong. Tereneget / området faller ned mot øst. Det er offentlig avløp via private stikkledninger. Bygningen har offentlig vannforsyning via private stikkledninger. Utvendige avløpsrør er av plast. Utvendige vannledninger er av plast (PEL). Brostein i deler av adkomst og utearealer mot vest.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 20.08.2013 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Boligen ligger med en maks 10-minutters kjøretur unna barnehage, barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Herav: Elvebakken skole (1-7 kl.), Komsa skole (1-7 kl.), Alta Kristne Grunnskole (1-10 kl.), Alta ungdomsskole (8-10 kl.), Sandfallet ungdomsskole (8-10 kl.), Alta videregående skole/Àlttà joatkkaskuvla, Snehvit barnehage (0-5 år), Furua barnehage (0-6 år), Rishaugen barnehage (0-5 år).

Oppvarming

Varmekabler i hele 1 etg og bad oppe, i tillegg til vedovn i stuen. Balansert ventilasjonssystem har varmeveksler.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 20 128 pr. år
Beløpet gjelder for 2021. Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. Avgifter kan være avhengig av forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 779 406 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 805 860 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Id 20170001
Navn Kommuneplanens Arealdel 2021-2040
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 15.02.2021

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2020/1138580-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00 

2013/910791-1/200  Seksjonering  
23.10.2013 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 149/298
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

2014/1027462-1/200  Bestemmelse om veg  
24.11.2014 
rettighetshaver:Knr:5403 Gnr:30 Bnr:168 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:5403 Gnr:30 Bnr:168 Snr:2

2014/1027492-1/200  Bestemmelse om veg  
24.11.2014 
rettighetshaver:Knr:5403 Gnr:30 Bnr:168 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:5403 Gnr:30 Bnr:168 Snr:2

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Alta kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det har vært en tvist om ankomsretten til boligen, men saken er i dag ute av verden og veien kan brukes.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Garderobeskap på soverom i 1. etg. Og innmaten i garderobeskapet i entrè følger ikke med i handelen.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 41 45 20 78 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Åttringveien 7, 9515, Alta, Gnr. 30 bnr. 168 snr. 1 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-22-0198

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.