Alta

SAGA: Flott 3-roms leilighet i 1.etasje med to terrasser

Aspemyra 6 , 9517 Alta

VISNINGER

29. november tirsdag kl. 19:00-19:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent

NABOLAGSPROFIL

76%

eier sin egen bolig

76%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

54%

har bolig på over 120 kvm

75%

av boligene er nyere enn 20 år

50%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 73 m²
Bruksareal 77 m²
Tomt 6 806 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2016
Gårdsnummer 38
Bruksnummer 836
Energimerking D
FINN.no 282131258
Sist endret 29.11.2022 09:34
Prisantydning 3 200 000,-
Totalpris 3 289 019,-
Fellesutgifter 809,-

Beregnet totalkostnad

3 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 89 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 289 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Aspemyra 6 er en romslig 3-roms leilighet med en moderne og bra planløsning. Leiligheten har to soverom, det ene med utgang til en takoverbygget platt. Kjøkken og stue er i åpen løsning, som sammen danner et sosialt allrom. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer, og fra dette rommet er det dør ut til balkong. Videre er det flislagt bad og en innvendig bod. For ytterligere lagring er det frittstående utebod For et godt inneklima er det balansert ventilasjon.

I Aspemyra bor man i umiddelbar nærhet til flotte friluftsområder, kun noen få minutters gange fra turløyper og badeplass ved Skogvannet, skiløyper og en flott akebakke i nærområdet.

Innhold

1. etasje: Stue, kjøkken, bad/vaskerom, 2 stk soverom, vf/gang og bod.
Utebod

Entré

Leiligheten har et takoverbygd inngangsparti. På gulvet i gang/entré er det fliser med varme.

Stue

Stue og kjøkken er i åpen løsning, og er malt i lyse farger med parkett på gulvet. I rommet er det god plass til sofa og TV-løsning. Det er også en vedovn som gir god varme på kalde vinterkvelder. Fra stuen er det utgang til terrasse.

Kjøkken

I leiligheten er det et romslig kjøkken. Det er godt med skap- og benkeplass, og god plass til spisebord i denne sonen. Kjøkkeninnredningen har slette, grå fronter. Hvitevarer som platetopp, stekeovn, ventilator, kjøle/fryseskap og oppvaskmaskin er integrert.

Bad

Det er kombinert bad- og vaskerom i leiligheten. De mørke veggflisene mot en hvit innredning gir et elegant preg. I rommet er det vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører, baderomsinnredning med skuffer og et speil med sidelys. Videre er det opplegg for vaskemaskin. På gulvet er det fliser med varmekabler.

Uteareal

Eiendommen ligger i tilnærmet flatt terreng, og har en pent opparbeidet felles tomt. Denne består av asfalterte internveier, plen og parkeringsplasser. Det er felles lekeplass for barna på området. Det er to balkonger, en på hver side av leiligheten.

Soverom

Leiligheten har to soverom. Hovedsoverommet er av god størrelse, og er malt i en mørk farge. Herfra er det dør ut til en takoverbygget platt. For oppbevaring av utstyr er det innvendig bod med vindu i leiligheten. For ytterligere lagring er det frittstående sportsbod med innlagt lys og strøm.

Beliggenhet

Aspemyra 6 er i Saga, ca. 8 km fra Alta Sentrum og 3 km til Elvebakken med butikker og bensinstasjoner. Saga har en veldig bra beliggenhet for de som ønsker å bo like ved skole, barnehage og rekreasjonsområder. Skiløypen går like bak leiligheten, så her kan du spenne på deg skiene og starte hjemmefra. Det er også nærhet til både Skogvannet og Olavbakken. Dette er en populær akebakke med gapahuk og grillplass. I tillegg er det fotballbane ved Saga Skole.

Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.

I Sentrum er det bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. Her finner du også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker.

I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Felleskostnader

809 pr. mnd.
Felleskostnader inkluderer:
- Forsikring av råbygg
- Vedlikehold av bygg/ areal
- Strøm fellesanlegg
- Snørydddig
- Styrehonoarar
- Sparing
- Utgiftsførte utstyr/ div

Sameie

Sameiet Aspemyra B4 består av eiendommen gnr 38, bnr. 836 i Alta kommune. Sameiet består av 20 eierseksjoner, som alle er boligseksjoner. Sameiets formål er å ivareta sameiernes felles interesser med økonomi, drift og administrasjon av sameiets eiendom.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Den enkelte sameier skal holde bruksenheten forsvarlig ved like slik at det ikke oppstår skade eller ulempe for de andre sameierne. Alt indre vedlikehold av bruksenheten, samt vedlikehold av eventuelt utendørsareal som inngår i bruksenheten, besørges og bekostes av den enkelte sameier. Den enkelte sameiers vedlikeholdsplikt omfatter også vann- og avløpsledninger fra forgreningspunktet på hovedledningsnettet, sikringsskapet og elektriske ledninger i bruksenheten, vindusglass, samt innvendige flater av balkong. Ytre vedlikehold av bygninger, tomten, fellesarealene og anlegg besørges og bekostes av sameiet. Dette omfatter også stell og renhold mv. Styret er ansvarlig for at nødvendig vedlikehold blir gjennomført.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Bygningsmassen er forsikret via sameiet og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Regnskapet for 2021 viser et overskudd på kr 36 280,- som overføres egenkapital. Se ellers resultatregnskap som er vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er tillatt med dyr i sameiet under forutsetning at seksjonseier aksepterer sameiets regler for dyrehold. Beboere som holder dyr skal sørge for at det ikke sjenerer noen, eller at det ikke etterlates ekskrementer på sameiets område. Løpestrenger er ikke tillatt.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
Bad - 1. etasje: Membran, tettesjikt og overgang til sluk.
Overgang mellom sluk og membran er uoversiktlig. Det kan derfor ikke verifiseres at utførelsen er korrekt, eller at lekkasjesikkerheten er ivaretatt. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Øvrige rom:
Innerdører - Dørbladet på begge soverom kommer i kontakt med karmen, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes.
Overflater gulv - Gulvets overflatemateriale er slitt i stue. Forholdet er av estetisk karakter. Gulvfliser mangler stedvis på soverom.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon: Fasader ink. kledning - Stedvis kort avstand fra underkant av kledningen til terrenget. Forholdet kan gi forkortet levetid på nedre del av ytterkledningen. Forholdet bør holdes under oppsikt. Musesperre er stedvis feilmontert bak trekledning. Spiker er stedvis ført for langt inn i ytterkledningen. Forholdet kan føre til vannfeller i hullet og påvirke festefunksjonen. Tiltak anbefales.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 3:
Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp): Skorsteiner inne i boligen - Avstand fra pipe til brennbart materiale er mindre enn 10 cm, og derfor med høy
sannsynlighet i strid med produktets avstandskrav til brennbart materiale. For å verifisere om avstand til brennbart materiale er i orden må brukerveiledning og teknisk dokumentasjon for den aktuelle pipen innhentes, og forholdet må undersøkes ytterligere av en kyndig brannteknisk fagperson. Underliggende sjablongmessig prisanslag gjelder for brannteknisk undersøkelse. Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
18. Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser? Mulig flere blokker i nærheten.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 77 kvm
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, bad/vaskerom, 2 stk soverom og vf/gang.

Leiligheten disponerer 1 utvendig bod oppmålt til ca 6 m2.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 6 806 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkeringsplass like ved inngangen. I tillegg gjesteparkering. Fra parkeringen er det få meter til leiligheten når man kommer hjem med handleposer.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 2016. Grunnmur av betong. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Fasaden er kledd med liggende trekledning og fasadeplater. Pulttak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med papp eller liknende. Boligen har entrédør med glassfelter og elektrisk kodelås. Vinduer og balkongdører med karmer av tre, og tre-lags glass. Peisovn i stue. Øvrig oppvarming med elektrisitet. Mekanisk balansert ventilasjon.

Vannrør med rør-i-rør system. Vanninntaksrør i plast. Leilighetens stoppekran er plassert under kjøkkenbenk. Synlige avløpsrør i plast. Stakeluke er ikke lokalisert, og derfor heller ikke undersøkt. Det er ikke kjent om stakeluke er etablert. Automatisk vannstopper med fuktsensor på kjøkken. Fordelerskap for rør-i-rør system er plassert på bad. Varmtvannsbereder på 117L (fra 2016) plassert under kjøkkenbenk. Balansert ventilasjon (fra byggeår) med ventilasjonsaggregat i kjøkkenets overskap.

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 26.10.2016.

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det ca 200 meter til Saga barneskole (skole 1.-4.klasse og barnehage). Det er ca. 6 km til Alta ungdomsskole. På sentrum ligger både Alta videregående skole og universitetet, med mange studietilbud. Det er gangavstand til bussholdeplass.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen.

Oppvarming

Peisovn i stue. Gulvvarme i hele bolig med unntak av bod.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 13.000 kwh pr. år for nåværende eier.

Kommunale avgifter

Kr. 15 946 pr. år
Beløpet er en årsprognose for 2022. Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. Avgifter kan være avhengig av forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 812 077 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 923 476 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Naboeiendom med gnr/bnr. 38/878 er regulert til boligformål, og kjøper må regne med at det blir oppført boliger her i fremtiden. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Detaljregulering for Skogheim boligområde, planid: 20120009, gjelder. I tillegg Detaljregulering for Aspemyra B4, planid: 20150007 og Aspemyra boligområde (Saga), planid: 20060014. Opplysninger fra Alta Kommune 25.04.2022.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2016/1034614-2/200  Bestemmelse iflg. skjøte  
09.11.2016 
Bestemmelse om deltagelse i organisasjon som blir opprettet for drift og vedlikehold av lekeplasser på Aspemyra Boligfelt.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Speil på vegg medfølger ikke.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Aspemyra 6, 9517, Alta, Gnr. 38 bnr. 836 snr. 9 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-22-0205

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.