Alta

Thomasbakken: Vertikaldelt 1/2 part av tomannsbolig - 3 soverom - asfaltert innkjørsel.

Reistadhaugen 39 , 9513 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

75%

eier sin egen bolig

87%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

46%

har bolig på over 120 kvm

67%

av boligene er eldre enn 20 år

42%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Selveier
Primærrom 92 m²
Bruksareal 92 m²
Bruttoareal 112 m²
Tomt 228 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2007
Gårdsnummer 27
Bruksnummer 1419
Energimerking C
FINN.no 283879453
Sist endret 22.05.2023 18:02
Prisantydning 3 860 000,-
Totalpris 3 970 519,-

Beregnet totalkostnad

3 860 000,- (Prisantydning) Omkostninger 96 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 860 000,-)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 110 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 970 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Reistadhaugen 39 er en vertikaldelt tomannsbolig fra 2007 og tilbygd i 2017. Boligen har en arealeffektiv planløsning med gode romstørrelser i alle rom, og alt på ett plan.

Innvendig inneholder boligen gang/entré, stue, kjøkken, 3 soverom, bad/wc og vaskerom. Stuen har delvis åpen løsning med kjøkken, noe som skaper et stort allrom og gir et luftig inntrykk. Her er det moderne farge- og materialvalg, og store vindusflater som gir bra med naturlig lys inn på rommet. I taket er det ledspotter, og det er montert varmepumpe.

For oppbevaring er det utvendig sportsbod og opppbevaring på kaldloft med luftet gulv. Utearealet på baksiden er pent opparbeidet med terrasse, plen og plass til f.eks. trampoline. Boligen har verdibevis på våtrom.

Innhold

Vindfang, gang/entré, stue/kjøkken, 3 soverom, bad/wc, vaskerom og sportsbod.

Entré

Boligen har et takoverbygget utvendig inngangsplatt. Gjennom en hvit ytterdør kommer man inn i entréen. Vel inne blir man møtt av en innbydende gang med to skyvedørsgarderober - hvorav den ene har speilfront.

Stue

Det er delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken, noe som skaper et stort allrom og gir et luftig inntrykk. Her er det moderne farge- og materialevalg, og store vindusflater som gir bra med naturlig lys inn på rommet. I taket er det down lights. Mellom kjøkken og stue er det montert varmepumpe.

Kjøkken

I boligen er det et moderne kjøkken med innredning fra 2019 som har integrerte hvitevarer. Ventilator, oppvaskkum og hvitevarer er i fargen svart - og gir et eksklusivt preg. Det er plass til spisebord i rommet.

Bad

I boligen er det bad, og i tillegg et separat vaskerom. Badet er oppgradert i 2021, og har fliser på gulvet og baderomsplater med sementimitasjon på vegger. Innredningen er i fargen mørkegrå. Rommet inneholder ellers toalett og dusjvegger.

I vaskerommet er det vinyl på gulvet. Rommet inneholder skyllekum, tilkobling for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger, ventilasjonsaggregat og samleskap på vannledning.

Uteareal

Innkjørsel er asfaltert og det er gruset parkering. Utvendig overbygd inngangsplatt. Pent opparbeidet uteareal på baksiden med terrasse, plen og plass til f.eks. trampoline.

Soverom

Det er tre soverom, alle av god størrelse. Det ene soverommet har dør ut til platting på baksiden av huset. Alle soverommene har huntonittplater på vegg, og to av soverommene har garderobeskap.

Beliggenhet

Reistadhaugen 39 er på Thomasbakken, ca. 4 km fra Alta sentrum, og 1,5 km fra Bossekop.

Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.

I Sentrum er det bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. Her finner du også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker.

I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Forsikring

Tryg

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
Bad - 1. etasje
Ventilasjon: Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Forholdet kan føre til økt fuktpåkjenning i våtrommet. Tiltak må påregnes.
Overflater himling: Det er observert skader i himlingens overflatemateriale og listverk. Eksakt årsak er ukjent. Ytterligere undersøkelser anbefales.
Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Det er ikke observert synlige skader, men membran er vurdert til å ha en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Tilstand/tettefunksjon er ukjent.
Fallforhold (gulv): Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales.
Avløpsrør (ink. sluk): Slukmansjett er ikke klemt med klemring. Klemring i sluk er feilmontert og sluket har derfor økt risiko for lekkasje/utettheter. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Vaskerom - 1.etasje
Ventilasjon: Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Forholdet kan føre til økt fuktpåkjenning i våtrommet. Tiltak må påregnes.

Kjøkken
Vannrør: Vannrørene er ikke plugget mot varerør. Av denne grunn kan eventuelt lekkasjevann fra rør-i-rør system forårsake følgeskader.

Øvrige rom
Overflater himling: Mangler stedvis taklist på soverom.
Innerdører: Dørbladet på soverom kommer i kontakt med karmen, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes.

Elektrisk anlegg
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Varmtvannsbereder har ikke fast tilkobling, men er koblet med stikkontakt (konsekvens er fare for varmgang). Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på deler av utførte arbeider på det elektriske anlegget. Med bakgrunn i TG2 bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon
Konstruksjon: Undertak uvendig bod bærer ikke preg av god håndverksmessig utførelse, med den risiko dette innebærer. Forholdet kan påvirke tettheten i undertak. Tiltak anbefales.
Fasader ink. kledning: Det er ikke montert musesperre bak trekledning. Lufte- og dreneringsspalte bak trekledning er stedvis blokkert. Forholdet kan redusere levetiden til kledningen og veggkonstruksjonen. Tiltak anbefales.

Dører og vinduer
Vinduer: Lav/ingen klaring mellom utvendig listverk og beslag under vinduet. Kan føre til fuktoppsug i trevirket, forkorte levetiden og vanskliggjør overflatebehandling. Forholdet bør holdes under oppsikt.

Yttertak
Beslag, renner, nedløp og snøfangere: Skorstein er ikke undersøkt på grunn av at det ikke var tilkomst til taket. Tilstand/utførelse er ukjent.

Drenering
Utvendig terreng, inkl fuktsikring av grunnmur: Stedvis lite terrengfall vekk fra grunnmuren. Forholdet kan øke fuktbelastningen på grunnmuren. Forholdet bør holdes under oppsikt.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?Ja. Baderomsplater i dusj var feil montert, slik at de sugde inn vann i bunn av platen.
skaden ble utbedret ved og bytte alle platene, med riktig montasje. Har bilder av veggen.
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Hvis nei, gå til punkt 3. Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats. Ingen firma. Skaden ble utbedret ved og bytte alle platene, med riktig montasje
2.2 Foreligger det dokumentasjon på arbeidene? Ja. Jeg har bilder av det som er gjort.
13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Hvis nei, gå til punkt 14. Ja, kun faglært. Alta Elektro. I 2019, ble det satt inn nye kurser til kjøkken, platetopp og komfyr fikk nye kurser da det sto på samme kurs. Er satt inn flere stikkontakter i stue og kjøkken.
13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)? Ja. Kurser er lagt til på listen. Har regninger fra Alta elektro på arbeidet.

Tilleggskommentar: Da vi kjøpte huset i 2019, ble stue ,kjøkken og vaskerom pusset opp.med litt oppgradering på vegg flater lister og foringer, kjøkkeninnredning. Vaskerom fikk ny innredning og deler av det elektriske anlegget ble oppgradert. Har satt inn en verandadør og bygd platt med levegg på solsiden av huset. Ny platt ved inngang. Laget lagringsplass på kaldloft iform av en enkel platt over sperrene. Byttet baderomsplater på badet i 2021. 2022 ble det satt nye garderobeskap på 2 av soverommene. Alle overflater er malt minst en gang.

Boligens areal

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 92 kvm
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken, stue, bad, gang, entre, vaskerom og 3 soverom.

Boligen disponerer 1 utvendig bod oppmålt til ca 6 m2. Boden ligger utenfor hoveddelen og er derfor utelatt fra arealoppmåling.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 228 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Innkjørsel er asfaltert og det er gruset parkering.

Byggemåte

Del av tomannsbolig beliggende i Reistadhaugen 39 i Bossekop, Alta kommune. Tomt opparbeidet med asfalt, grus, diverse beplantninger, plenareal, støpt plating, terrasse på terreng og
biloppstillingsplass. Boligbygg oppført i 2007. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med fasadeplater og liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med takstein. Entrédør med glassfelter. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass. Varmepumpe i stue. Elektrisk oppvarming. Mekanisk balansert ventilasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har ferdigattest datert 03.12.2008. I tillegg ferdigattest på ombygging av carport til boligformål (soverom og gang) datert 07.04.2022.

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det ca. 2 km til Bossekop barneskole. Det er ca. 4,5 km til Alta ungdomsskole. På sentrum ligger både Alta videregående skole og universitetet, med mange studietilbud. I nærområdet er også barnehage.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen.

Oppvarming

Varmepumpe med luft til luft i stua. For øvrig gulvvarme i store deler av boligen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 15 645 pr. år
Beløpet er en årsprognose for 2022. Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. Avgifter kan være avhengig av forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 702 547 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 529 168 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Andel i realsameie
2016/375047-1/200  Opprettelse av realsameie  
27.04.2016 
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:5403 Gnr:27 Bnr:1417  1/2 

2006/2468-2/82  Rettigheter iflg. skjøte  
28.06.2006 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere

2006/2552-1/82  Erklæring/avtale  
04.07.2006 
Rettighetshaver: Alta kommune
Utbyggingsavtale for Thomasbakken felt B21 - del I
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Reistadhaugen 39, 9513, Alta, Gnr. 27 bnr. 1419 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-22-0216

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.