Alta

HAVSPEIL: 4- roms leilighet med spektakulær beliggenhet rett ved sjøen og stor garasje!

Bossekopfjæra 1 , 9513 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Mia Benedicte Lund
Mia Benedicte Lund Eiendomsmegler / Fagansvarlig

NABOLAGSPROFIL

75%

eier sin egen bolig

87%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

46%

har bolig på over 120 kvm

67%

av boligene er eldre enn 20 år

42%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 86 m²
Bruksareal 108 m²
Tomt 2 884 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2019
Gårdsnummer 27
Bruksnummer 1651
Energimerking D
FINN.no 288713746
Sist endret 27.01.2023 09:52
Prisantydning 5 300 000,-
Totalpris 5 441 519,-
Fellesutgifter 1 789,-

Beregnet totalkostnad

5 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 132 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 300 000,-)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 141 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 441 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Bossekopfjæra 1 - en moderne og flott 4-roms leilighet, med en helt unik beliggenhet og nærhet til havet. Rett ved leiligheten ligger sjølinjen, hvor du kan fiske eller nyte stillheten på en kaipromenade med brygge og sittebenker. Lyssettingen i mørket gjør at opplevelsen av havet og naturen forsterkes.

Boligen byr på blant annet en åpen stue- og kjøkkenløsning på hele 34 kvm, med flere store vindusflater og rikelig med naturlig lysinnslipp. Fra stuen er det utgang til en balkong på nærmere 13 kvm som har helt nydelig utsikt over havet og fjellene. Screens på nesten alle vinduer. Videre inneholder leiligheten tre soverom, et bad, entré og bod, samt en egen romslig garasje på 18 kvm og sportsbod i fellesareal. Dette er en leilighet du ikke vil gå glipp av.

Velkommen på visning!

Innhold

Leilighet beliggende i byggets 2. etasje.

Adkomst til leiligheten via felles trappegang. Oppgangen har callinganlegg.
Leiligheten består av: Kjøkken, stue, bad, gang, bod, teknisk rom og 3 soverom.
Utgang fra stue til balkong.

Følger med garasje i første etasje og felles gjesteparkering.
Sportsbod i fellesanlegget.

Entré

Entréen gir deg et oversiktlig og innbydende førsteinntrykk av leiligheten. Skyvedørsgarderoben med speil gir rikelig med oppbevaringsplass til både jakker og sko. Leiligheten er praktisk lagd, slik at du fra gangen har tilgang til alle rommene.

Stue

Boligen har en åpen stue- og kjøkkenløsning på hele 34 kvm, med flere store vindusflater og rikelig med naturlig lysinnslipp. Den store skyvedøren i glass bidrar til å åpne opp hele rommet og gir en fantastisk utsikt over havet og fjellene. Den vestvendte balkongen er på nærmere 13 kvm og har utebelysning, utvendig stikkontakt og fint med plass til utemøbler.

Kjøkken

Kjøkkenet har en HTH innredning, med hvite glatte fronter og benkeplate av laminat. Det er svært god benke- og skapplass, og praktisk lagd med benkeskap belysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Stekeovn(ubrukt), platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser er integrerte hvitevarer som følger med.

Bad

Baderommet er av behagelig størrelse og er innredet med en hvit veggehengt servant. Over servanten er det et speil med overlys, og på siden er det et høyskap som bidrar til rikelig med skapplass. Himlingen har nedsenket downlights og på gulvet er det fliser med varmekabler.

Uteareal

Selveierleilighet tilhørende eierseksjon sameiet Havspeil brygge beliggende i Bossekop, Alta kommune. Felles tomt for sameiet opparbeidet med asfaltert vei, belegningsstein, diverse beplantninger, plenareal, støpte veier og trapper, diverse støttemurer, lekeplass, biloppstillingsplass, sittegrupper og felles trappeoppgang med callinganlegg.

Like nedenfor leiligheten er det en trebrygge med kaipromenade. Det er også en utstikker tiltenkt gjesteplasser for båt, fisking eller bading. Kaipromenaden har en lyssetting som gjør at opplevelsen av havet og naturen forsterkes. På baksiden av boligen er det også et flott område med lekeplass og sitterbenker som danner overgangen mellom de to boligområdene.

Soverom

Leiligheten inneholder tre soverom. Hovedsoverommet har vindu fra to himmelretninger, noe som gir deg rikelig med naturlig lysinnslipp. Alle rommene er av god størrelse og har fint med plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Et av rommene passer ypperlig til barnerom, gjesterom eller ekstra stue.

Beliggenhet

Havspeil ligger på sydspissen av Bossekopberget. Bossekopfjæra 1 er plassert i fremste boligrekke  ned mot Altafjorden. Beliggenheten gjør at området ligger i le for nordavinden. Til sentrum er det ca. 2,5 km.

Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.

I sentrum er det bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. Her finner du også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker.

I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en altaværing fra øst til vest.

Felleskostnader

1 789 pr. mnd.

Andel formue

8 561

Sameie

Sameie: Eierseksjonsameiet Havspeil Brygge, Orgnr: 922866589

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Seksjonseieren skal vedlikeholde bruksenheten slik at skader på fellesarealene og andre bruksenheter forebygges, og slik at de øvrige seksjonseierne slipper ulemper. Vedlikeholdsplikten omfatter også eventuelle tilleggsdeler til bruksenheten. Sameiet skal holde utvendige og innvendige fellesarealer, inkludert bygningen og felles installasjoner, forsvarlig ved like. Se vedtekter for mer info om vedlikehold

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 88484799

Regnskap

Årsregnskapet for 2021 viste et overskudd på kr. 38 514,-. Beløpet overføres til sameiets egenkapital.
Total egenkapital pr. 31.12.2021 var kr. 141 840,-.
Se regnskap for 2021 som er vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Vanlig dyrehold er tillatt. Dersom det viser seg at dyrehold er plagsomt for andre må det  bringes til opphør. Husdyrekskrementer må fjernes umiddelbart. Hunder skal holdes i bånd  på fellesområdene.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:

Bad
Overflater gulv
TG2 gis grunnet: Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser i dusjsonen, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Fliser med bom kan løsne. Årsaken er ukjent.

Kommentar fra megler: Entreprenør har gitt beskjed at dette skal fikses i uke 4.

Tekniske anlegg, VVS anlegg
Ventilasjon
TG2 gis grunnet: Betjeningspanel for aggregat er løst. Årsak er ukjent.

Kommentar fra megler: Dette er fikset etter at taksten ble utført.

Elektrisk anlegg
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget
TG2: Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på det elektriske anlegget. Med bakgrunn i TG2 bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Dører og vinduer
Annet
TG2 gis grunnet: Solskjerming på soverom fungerer ikke. Årsak er ukjent.

Kommentar fra megler: Dette er fikset etter at taksten ble utført.

Ingen elementer er gitt tilstandsgrad 3.

Selgers egenerklæringsskjema

Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 108 kvm

1. etasje: Garasje
Bruksareal: 18 m².
Primærrom: 0 m².

2. etasje:
Bruksareal: 90 m².
Primærrom: 86 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken, stue, bad, gang og 3 soverom.

Sportsbod i fellesanlegget.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal fremkommer av bygningstegninger og er ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 884 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkering i garasje på 18 kvm. Gjesteparkering på felles oppstillingsplasser. En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte å samtykke dersom det foreligger en saklig grunn

Byggemåte

Boligbygg oppført i 2019. Grunnmur av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med
fasadeplater og liggende trekledning. Etasjeskillere av betong. Flatt tak (ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør med brannklasse B30, lydklasse
db35 og sikkerhetslås. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass. Elektrisk oppvarming. Mekanisk balansert ventilasjon

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 16.09.2019 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Fra leiligheten er det ca. 1,6 km til Komsa barneskole, og 1,4 km til Bossekop barneskole. Det er kort vei til Alta ungdomsskole. På sentrum ligger både Alta videregående skole og UiT - Norges arktiske universitet, med et rikt utvalg av studietilbud. Kommunen byr ellers på et godt utvalg av barnehager.

Adgang til utleie

Den enkelte seksjonseier råder som eier over seksjonen, dog med de unntak som fremgår av eierseksjonsloven og disse vedtekter.

Oppvarming

Varmekabler på badet. Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 14 860 pr. år Kommunale avgifter er fordelt på fire terminer per år, og inkluderer følgende: Eiendomsskatt : 4614,- Vann : 2168,- Avløp : 2815,- Renovasjon per år kr. 5263,- fordelt på to terminer per år.

Eiendomsskatt

Det er i Alta kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 946 066 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 405 839 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Reguleringsplanen "Detaljregulering for Bossekop brygge", planid: 20170001, gjelder opplysninger fra Alta Kommune 06.01.2023.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2017/867694-1/200  Erklæring/avtale  
11.08.2017 21:00 
Rettighetshaver: ALTA KOMMUNE  
Org.nr: 944588132
Rett til å utføre tiltak av allmenn interesse, bl.a. anlegg og vedlikehold av kommunaltekniske anlegg,
samt private vann- og avløpsledninger
Overført fra: 5403-27/1651
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/24715-2/200  Bestemmelse om adkomstrett  
07.01.2019 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: ALTA KOMMUNE  
Org.nr: 944588132
rettighetshaver:Knr:5403 Gnr:27 Bnr:1650  
rettighetshaver:Knr:5403 Gnr:27 Bnr:1652  
Bestemmelse om rett til gang og kjøreadkomst til parkeringskjelleren
Overført fra: 5403-27/1651
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/24829-1/200  Erklæring/avtale  
07.01.2019 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: ALTA KOMMUNE  
Org.nr: 944588132
rettighetshaver:Knr:5403 Gnr:27 Bnr:1543  
rettighetshaver:Knr:5403 Gnr:27 Bnr:1656  
Bestemmelse om drifts- og vedlikeholdskostnader for små- og nærlekeplass samt for fellesanlegg
Overført fra: 5403-27/1651
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/653100-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00

2019/455901-1/200  Seksjonering  
23.04.2019 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 3
formål: Bolig
tilleggsdel: Bygning
sameiebrøk: 128/2275
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Alta kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 41 45 20 78 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Bossekopfjæra 1, 9513, Alta, Gnr. 27 bnr. 1651 snr. 3 orgnr. 922866589 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-23-0003

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.