Alta

Kronstad: 4-roms selveierleilighet med to balkonger og to garasjeplasser. Oppvarming og varmtvann inkl. i felleskostnad.

Tømmerstien 4 , 9515 Alta

VISNINGER

30. januar mandag kl. 17:00-17:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

76%

eier sin egen bolig

72%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

61%

har bolig på over 120 kvm

81%

av boligene er eldre enn 20 år

42%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 89 m²
Bruksareal 94 m²
Tomt 7 444 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2016
Gårdsnummer 33
Bruksnummer 75
Energimerking D
FINN.no 288257401
Sist endret 19.01.2023 10:54
Prisantydning 3 990 000,-
Totalpris 4 098 769,-
Fellesutgifter 2 175,-

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 108 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 098 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Tømmerstien 4 er en moderne 4-roms selveierleilighet i andre etasje. Her bor man praktisk til med butikk og busstopp like utenfor. Det er er sol fra morgen til kveld på en av de to balkongene - den ene med utgang fra stue, og den andre fra soverom. For parkering medfølger det to plasser i et felles garasjeanlegg.

Leiligheten har gjennomgående gulvvarme og parkett i alle oppholdsrom. Stuen er et innbydende allrom som får rikelig med dagslys og ligger i åpen løsning med et kledelig kjøkken. Badet har godt armslag, er tidløst flislagt og utstyrt med alt man trenger. Videre finnes det entré med skyvedørsgarderobe, og tre soverom, hvorav ett har garderobe. Strøm til oppvarming og varmtvann er inkludert i felleskostnader. For lagring er det bod både ute og inne.

Kort fortalt
- Moderne 4-roms selveier.
- Butikk og busstopp rett ved.
- To plasser i felles garasje.
- To balkonger
- Innbydende og luftig stue.
- Åpent til et kledelig kjøkken.
- Bad som er tidløst flislagt.
- Vaskemaskinopplegg på bad.
- Tre soverom.
- Ett rom med garderobeskap.
- Skyvedørsgarderobe i entré.
- God lagringsplass i to boder.

Innhold

2. etasje: Entré, 3 soverom, bad/wc/vaskerom, bod, stue og kjøkken.
Annet: Sportsbod.

Entré

Leiligheten ligger i andre etasje og har adkomst via en felles innvendig trappeoppgang. Entreen som venter gir et god og riktig førsteinntrykk av denne  leiligheten. Entreen er praktisk innredet med både skyvedørsgarderobe og åpen garderobeløsning med knagger. I tillegg er det en porttelefon på veggen nærmest stuen.

Gulvet rett innenfor døren er flislagt. Ellers er det et 3-stavs parkettgulv som er gjennomgående for oppholdsrommene. Her og i leiligheten for øvrig er det gulvvarme. Det er slette vegger malt i lysegrått, med listfrie himlingsoverganger som understreker det moderne uttrykket.

Stue

Stuen innenfor ligger i åpen løsning med kjøkkenet og er et innbydende allrom. Det er rikelig med dagslys fra store, gode vindusflater i tre himmelretninger, deriblant en tofløyet dør ut til balkongen. Stuen har god plass til sofagruppe, mens overgangen til kjøkkenet passer ypperlig til spisebord. Parkettgulvet og de lysegrå veggene er videreført i stuen, men pent brutt opp av en fondvegg i annen farge.

Kjøkken

Kjøkkenet utnytter plassen på en god måte og kler resten av rommet. Det er montert langs det ene hjørnet og har hvite, slette fronter. Kjøkkenet har benkebelysning og komfyrnisje med ventilator. For øvrig er det opplegg til oppvaskmaskin og plass til kjøleskap.

Bad

Leilighetens bad er tidløst flislagt - med mørke fliser på gulv og hvite på vegger. Det har downlights, vegghengt toalett og et dusjhjørne med innfellbare glassdører. Det er også opplegg til vaskemaskin og plass til tørketrommel i søyleløsning. Baderomsinnredningen består av en hvit skuffeseksjon med heldekkende servant, med speil og lys over.

Uteareal

Fra stuen har leiligheten utgang til en balkong som ligger lunt til langs med hushjørnet. Balkongen har plass til en sittegruppe og det er montert en sidescreen for solskjerming. Balkongen har tredekke, og rekkverk i metall og frostet glass, samt utebelysning og stikkontakt. I tillegg er det en til balkong på andre siden med utgang fra et av soverommene. For øvrig er det en fellestomt med store gressplener og asfalterte adkomstveier.

Soverom

I leiligheten er det tre soverom holdt i lyse farger. Hovedsoverommet har en fondvegg i en varm rødtone, mens ett av de andre rommene har hvite garderobeskap. Ytterligere oppbevaringsplass finnes i entreen. For lagring er det en innvendig bod med våtromsbelegg på gulv, god plass og hylleinnredning, samt en sportsbod i felles bodbygg.

Beliggenhet

Fra Tømmerstien 4 er det ca. 6 km til Alta Sentrum, og 2 km til Elvebakken. Her finner man bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. I sentrum er også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker. I nærområdet på Kronstad er det butikk, og det er gangavstand til bussholdeplass.
 
Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.

I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Felleskostnader

2 175 pr. mnd.
Felleskostnadene dekker følgende:
- Forsikring av bygninger (ikke innbo og løsøre)
- Godtgjørelse til styret i sameiet.
- Utvendig drift og vedlikehold.
- Strøm til oppvarming og varmtvann
- Strøm til fellesanlegg (utvendige gatelys, varmekabler på felles vannledninger, motorvarmekontakter)
- Vann - og avløpsavgift
- Renhold av fellesarealer
- Snøbrøyting og sandstrøing.
- Forretningsførerhonorar til Polarlys Boligbyggelag.

Andel formue

21 275 pr. 31.12.2021

Sameie

Tømmerstien boligsameie består av 30 boligseksjoner (leiligheter).

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret har arbeidet med følgende i 2021:
- Oppgradert lekeapparat - barnesete
- Utbedring og tilsåing av jordvoller

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF Skaderforsikring Polisenummer: SP888433.4.1
Bygningsmassen er forsikret via sameiet og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Årsregnskapet for 2021 viser et overskudd på kr.71.712,-. I henhold til regnskapet er sameiets disponible midler pr. 31.12.2021 kr.551.182,-. Se ellers årsregnskap som er vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter for sameiet er vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt om det ikke er til ulempe for øvrige beboere.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2:
Utvendig > Dører
Ytterdør trenger justering.

Innvendig > Overflater
Sprekk mellom vegg og parkett på langvegg i stue, småsprekker stedvis i parkett, luftblærer på veggstrie øverst på en vegg i soverom nærmest stue. Tiltak: Kun kosmetisk betydning.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
Ingen kommentarer

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 94 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 94 m².
Primærrom: 89 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, 3 soverom, bad/wc/vaskerom, stue og kjøkken.

Utebod: ca. 5 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 7 444 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

For parkering medfølger det to plasser i felles garasjeanlegg. Øvrig parkering skjer etter områdets gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Utvendige forhold: Betongplate på mark. Yttervegger i betongleemmenter isolerte med skumplast. Utvendig malte betongelementer. Etasjeskiller av prefabrikkert hulldekke med oppforet gulv.

Innvendige forhold: Malt strie på vegger, malte betongelementer og malte plater i tak, fliser i deler av gang.

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har ferdigattest datert 19.09.2017.

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det gangavstand til Elvebakken skole og Kaiskuru nærmiljøsenter. På Kronstad er det barnehage. Til Alta ungdomsskole er det bussforbindelse. På sentrum ligger både Alta videregående skole og universitet, med mange studietilbud.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen. Den enkelte sameier har full rettslig råderett over seksjon, herunder rett til salg og pantsettelse. Salg og utleie skal meddeles styret til registrering.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med strøm og vannbåren gulvvarme.  Strøm til oppvarming og varmtvann er inkludert i felleskostnader. For et bra inneklima er det balansert ventilasjon.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 18 549 pr. år
Beløpet er en årsprognose for 2023. Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Avgifter kan være avhengig av forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 035 329 pr. 17.01.23 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 727 184 pr. 17.01.23 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler

Offentlige planer

Reguleringsplan for Tømmerveien boligområde og nærbutikk, planid: 20100011, gjelder. Opplysninger fra Alta Kommune 28.05.2021.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2014/517180-1/200  Bestemmelse om veg  
24.06.2014 
rettighetshaver:Knr:5403 Gnr:33 Bnr:1040  
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Alta kommune, org nr 944 588 132
Overført fra: 5403-33/75
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/679563-1/200  Seksjonering  
15.08.2014 
opprettet seksjoner:
snr: 23
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 105/2557

2017/266272-1/200  Resek/fjerning av seksjon  
27.03.2017

2017/266272-2/200  Resek/tilleggssek  
27.03.2017 
nye seksjoner:
snr: 29
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 76/2557

nye seksjoner:
snr: 30
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 69/2557

nye seksjoner:
snr: 31
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 69/2557

nye seksjoner:
snr: 32
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 76/2557

nye seksjoner:
snr: 33
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 69/2557

nye seksjoner:
snr: 34
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 69/2557

seksjonsameieandeler:
snr: 23
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 105/2557

Hus nr. 7 ombygges. Snr. 25-28 utgår, snr. 29-34 opprettes

--

Rettigheter på 5403-33/1040
Rettigheter i eiendomsrett
2014/1137465-1/200  Bestemmelse om parkering  
24.12.2014 
rettighetshaver:Knr:2012 Gnr:33 Bnr:75 Snr:1-28

Bruksrett til 32 parkeringsplasser i parkeringskjeller

2018/463414-1/200   ** Diverse påtegning  
21.02.2018 21:00 
Endring av tegning

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Tømmerstien 4, 9515, Alta, Gnr. 33 bnr. 75 snr. 23 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-23-0006

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.