Kviby

KVIBY: Hytte med flott beliggenhet og sjøutsikt. Badstue - Naust fra 2020

Kvibyveien 164 , 9519 Kviby

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 76 m²
Bruksareal 76 m²
Soverom 2
Byggeår 2002
Gårdsnummer 47
Bruksnummer 1
Energimerking D
FINN.no 294899626
Sist endret 14.03.2023 20:53
Prisantydning 2 495 000,-
Totalpris 2 572 209,-

Beregnet totalkostnad

2 495 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 495 000,-)) 3 570,- (Overføring av festekontrakt - 2 stk punktfester) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 77 209,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 572 209,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Kvibyveien 164 - En flott beliggende hytte med stor terrasse og badstue. Hytten ligger til mellom fjell og fjord, og inviterer til det hyttelivet du alltid har drømt om. Hytten har alt på et plan, men med forskjellige nivåer fordelt mellom rommene. Meget praktisk for familier med barn. Fra stue får du flott utsikt fra flere store vindusflater ned mot Altafjorden, samt adkomst til en stor terrasse. Det er vannkran på utsiden av huset, og felles pumpehus med naboer. Med idylliske omgivelser kan det nytes gode solforhold på vestvendt terrasse, med praktfull utsikt, samt turterreng for alle årstider rett utenfor døren.

Naustet tilhørende hytten ligger nede ved vannet. Her har du plass til båt, og muligheter for å bade på sommeren.

Velkommen til en trivelig visning!Kort om hytten:
 • Flott belliggenhet
 • Stor vestvendt terrasse
 • Familievennlig
 • Badstue
 • Turterreng for alle årstider
 • Fantastisk utsikt
 • Naust med plass til båt
 • Bademuligheter på sommeren
 • Fjell og fjord like utenfor
 • Nærbutikk i Kviby
 • Ca. 40 min kjøring til Alta

Velkommen til en trivelig visning.

Innhold

P-rom: Kjøkken, stue, 2 soverom, toalettrom, entre, gang og badstue.
Naust: 26 kvm.
Stor terrasse med adkomst fra stue på 62 kvm.

Entré

Trapp opp til et overbygd inngangsparti. Inne møtes du av en koselig hytteatmosfære, med vegghengte knagger til ytterklær. Videre inn fra entré har du adkomst til en romslig gang/tv-stue samt øvrige rom.

Stue

Som beskrevet ligger hele hytten på et plan, men på forskjellige nivåer. Stuen ligger på lavetse nivå i hytten. Her har du flere store vindusflater som gir godt med lysinnslipp og en forbløffende utsikt mot Altafjorden. I stuen er det plass til en større sittegruppe med plass til hele familien. Her er det også peisovn, ikke bare for hygge men også varme. Fra stue har du adkomst til en stor vestvendt terrasse på hele 62 kvm som strekker seg rundt halve hytten.

Kjøkken

Kjøkken ligger noen trappetrinn opp fra stuen. Her har du lys innredning fra 2006 med profilerte fronter og benkeplate av laminat. Integrert stekeovn og platetopp på gass. Her er det også plass til et spisebord.

Bad

Toalettrommet stående i fargene til treverk og innredet med vegghengt tørrklosett og badstue. Gulvflate lagt med gulvbelegg. Vegghengt servantinnredning.

Terrasse

Stor vestvendt terasse med flere nivåer. Her har du plass nok til både grill, sittegrupper om det du kan ønske deg. Terrassen strekker seg rundt halve hytten, og vil gi deg både solforhold og en fantastisk utsikt.

Soverom

Begge soverommene er utstyrt med køyesenger. På begge rommene er det mørke farger og utsikt til nærmiljøet.

Beliggenhet

Fra fritidsboligen er det ca. 40 minutter inn til Alta Sentrum og ca. 3 km til tettstedet Kviby. I Kviby er det nærbutikk. Inne i Alta finner man bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. I sentrum er også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker.

Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er rett utenfor hyttedøren, bl.a. til "Dønnavarre" som er en av 10-toppers turene i Alta kommune.

Løpende kostnader

Hytten er tilknyttet et vannhus med tre andre hytteeiere, der det deles på kostnader med strøm og vedlikehold. I 2021 betalte de 1300 kr og i 2022 ble det betalt 2200 kr for dette.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 7157991

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:

Øvrige rom: Overflater gulv : Gulvets overflatemateriale er slitt/aldringspreget. Forholdet er av estetisk karakter.
Annet: Deler av etasjen har skråtak som i praksis er en lukket konstruksjon, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som fuktrisikokonstruksjoner. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om det ikke ble observert skader eller symptomer på skader.

Toalettrom (Ikke våtrom): Ventilasjon: Ingen ventilasjon. Forholdet fører til økt fuktpåkjenning i våtrommet. Ytterligere undersøkelser anbefales. Tiltak må påregnes.

Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp):
Ildsteder inne i boligen:  Sotluke har ingen underliggende ubrennbar plate. Sprekk i ildfast steinplate, inne i peisovnens forbrenningskammer. Ytterligere undersøkelser av fagkyndig person anbefales.

Innvendige trapper: Trappen har ikke håndløper på begge sider. Basert på ovennevnte forhold oppfyller ikke trappen dagens krav.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon: Fasader ink. kledning Det er ikke montert musesperre bak trekledning. Fluenetting stedvis skadet.

Dører og vinduer: Vinduer Lav/ingen klaring mellom utvendig listverk og beslag under vinduet. Kan føre til fuktoppsug i trevirket, forkorte levetiden og vanskliggjør overflatebehandling. Forholdet bør holdes under oppsikt.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja. Kommentar: Lekkasje fra tak, før vi kjøpte hytta.
12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Pettersen Bygg.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Takshingel, ble byttet høsten før vi kjøpte hytta
13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Hvis nei, gå til punkt 14.
Ja, kun faglært. Firmanavn: El Instalatøren Alta
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Ble gjort høsten før vi kjøpte hytta: lys på badet, utelys, alt av lys i tak inne, varmekabel og elvestadbryter til vannrør(elvestadrør).
13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja. Kommentar: Samsvarserklæring på det som er nevnt over.

Tilleggskommentar: Er tilknyttet et vannhus med 3 andre hytteeiere, der vi deler på kostnader med strøm og vedlikehold. I 2021 betalte vi 1300 kr og i 2022, kr. 2200.

Boligens areal

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 76 kvm
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, soverom, toalettrom, entre og badstue

Naust:
Bruksareal: 28 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Punktfestetomt, Utløpsår feste: 2077, Festeavgift: 1732, Neste regulering av festeavgift i 2024. Reguleres ihht konsumprisindeks.

Garasje / Parkering

Parkering ved veien. Egen gangsti opp til hytten.

Byggemåte

Hytte beliggende i Kviby, Alta kommune. Tomt opparbeidet med terrasse på terreng og grillplass. Frittstående naust og hundegård. Hytte oppført i 2002. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført på påler. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med stående trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Entrédør med sikkerhetslås. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, tre og to-lags glass. Peisovn i stue og gang. Øvrig oppvarming med elektrisitet. Naturlig ventilasjon. Hytte på ett plan med varierte nivå bestående av: Stue, kjøkken, gang, toalettrom, badstue, soverom og entre. Utgang fra stue til terrasse.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 23.11.2020 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og peisovn i stue og gang.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 2 913 pr. år Innkluderer: Eiendomsskatt.
Beløpet er en årsprognose for 2023. Kommunale avgifter inkluderer eiendomskatt, og gjelder to ulike gnr/bnr/fnr. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Eiendomsskatt

Det er i Alta kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 422 931 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er i et område for LNFR areal for spredt bolig- fritids- eller næringsbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Delareal 90 kvm
Arealbruk LNFR areal for spredt bolig- fritids- eller næringsbebyggelse, mv, Framtidig
Områdenavn LS706

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Gnr/bnr/fnr 47/1/12
Rettighetshavere til eiendomsrett
2006/3470-1/82  Hjemmel til eiendomsrett  
05.09.2006 
Vederlag: NOK 0
KJØPER:FINNMARKSEIENDOMMEN  
Org.nr: 989480731
Gjelder denne registerenheten med flere
Rettighetshavere til festerett

2020/3487359-1/200  Hjemmel til festerett  
15.12.2020 21:00 
Vederlag: NOK 2.300.000
KJØPER:Løvlund Hege Swan  IDEELL: 1/2 
KJØPER:Løvlund Kåre Swan  IDEELL: 1/2 
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/675759-2/200  Festekontrakt - vilkår  
27.08.2007 
gjelder fra dato: 23.08.2007
TOMTEVERDI: NOK 10.710
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 357
Bestemmelser om regulering av leien
Med flere bestemmelser
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

----

Gnr/bnr/fnr 47/1/3
Rettighetshavere til eiendomsrett
2006/3470-1/82  Hjemmel til eiendomsrett  
05.09.2006 
Vederlag: NOK 0
KJØPER:FINNMARKSEIENDOMMEN  
Org.nr: 989480731
Gjelder denne registerenheten med flere
Rettighetshavere til festerett

2020/3487359-1/200  Hjemmel til festerett  
15.12.2020 21:00 
Vederlag: NOK 2.300.000
KJØPER:Løvlund Hege Swan  IDEELL: 1/2 
KJØPER:Løvlund Kåre Swan  IDEELL: 1/2 
Gjelder denne registerenheten med flere
Pengeheftelser i festerett

1997/1910-2/82  Festekontrakt - vilkår  
30.06.1997 
festetid: 80 år
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 831
Pant for forfalt festeavgift
Kan ikke overdras uten samtykke av hjemmelshaver/utleier
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet vann via privat pumpehus (kran på utsiden av hytten). Bruken av dette er regulert gjennom en sameieravtale. Se vedlegg. Varmekabler i vannrør. Ikke tilknyttet avløp.

Tilbehør

Hytten selges møbler, men følgende følger ikke med: Sjenken og kista nede i stua. Hvilestolene med puff og tv. I tillegg til pynteting som tepper, puter og matter.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Kvibyveien 164, 9519, Kviby, Gnr. 47 bnr. 1 Fnr. 3 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-23-0055

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.