Midtbakken

Alta sentrum: Innbydende 3- roms leilighet i øverste etasje med innglasset balkong

Bekoskogen 5 , 9511 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Lars Erik Bjørn
Lars Erik Bjørn Eiendomsmegler
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

71%

eier sin egen bolig

80%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

45%

har bolig på over 120 kvm

75%

av boligene er eldre enn 20 år

29%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 72 m²
Bruksareal 82 m²
Tomt 4 442 m² / Festet fellestomt
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 2005
Gårdsnummer 29
Bruksnummer 374
Energimerking E
FINN.no 301703732
Sist endret 03.05.2023 18:11
Prisantydning 4 000 000,-
Totalpris 4 109 019,-
Fellesutgifter 1 000,-

Beregnet totalkostnad

4 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 109 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 109 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Bekoskogen 5 - En lys og innbydende tre- roms leilighet i tredje etasje. Stue og kjøkken ligger i en åpen løsning og sammen skaper de et koselig allrom på nærmere 33 kvm. Flere vindusflater gir rommet godt med dagslys. Gulvflater i stue/kjøkken er belagt med parkett og har godt med plass til flere møbleringssoner. Fra stuen er det utgang til en innglasset balkong med varme i gulv.

Utvalgte kvaliteter:
  • Gulvvarme i entre, bad og innglasset balkong
  • Innvendig og utvendig bod
  • Innglasset balkong
  • Familievennlig
  • Sentralt

Leiligheten ligger fint til i et rolig område kun 8 minutters gange fra Alta Sentrum. Det er flere barnehager og skoler i området, samt rikelig med turmuligheter.

Velkommen til en trivelig visning!

Innhold

Leilighet beliggende i byggets 3. etasje.
Adkomst til leiligheten via felles trappegang.
Leiligheten består av: Stue, kjøkken, bad, gang, 2 soverom og bod.
Utgang fra stue til innglasset balkong.

Leiligheten disponerer en utvendig bod oppmålt til ca 3 m2 og parkeringsmuligheter på felles tomt.

Entré

Leiligheten har et overbygd inngangsparti. På innsiden gir entréen deg et varmt førsteinntrykk av leiligheten. Det er plass til jakker og sko, samt plass til ytterligere møblement for oppbevaring. I entreen er det også varme i gulv.

Stue

Stuen ligger i en åpen løsning med kjøkkenet, og sammen skaper de et koselig allrom på nærmere 33 kvm. Det er flere store vindusflater som gir rommet godt med dagslys. Veggene har en nøytral varm farge, noe som gjør det enkelt å tilføye rommet ditt eget preg. Det er romslig med plass til flere sittegrupper, både sofagruppe og spisebord. I stuen er gulvet lagt med parkett. Fra stuen er det utgang til en innglasset balkong, her er det gulvvarme og er fantastisk for både sommer og vinter.
Utgang fra stue til nordvendt balkong på ca 6 m2.

Kjøkken

Kjøkkenet er romslig og får godt med dagslys fra vindu mellom benkeplate og vegghengte skap. Det har en hvit innredning og benkeplate av laminat. Det er benkeskapsbelysning og stikkontakt over kjøkkenbenk. Ved den nedfelte oppvaskkummen er det benkeplate av rustfritt stål. Innredningen har rikelig med arbeidsflate og skapplass, samt plass til et spisebord med nærhet til kjøkkenet. Gulvflate belagt med parkett.

Bad

Baderommet er av god størrelse, og har en mørk, vegghengt servantinnredning med skap. Over er det speil med overlys og stikkontakt. Rommet er videre innredet med dusjhjørne, gulvstående toalett, opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder i hjørnet og gulvvarme.

Terrasse

Med adkomst fra stue kommer du til en inglassetbalkong på ca 6kvm. Her kan man nyte lange sommer dager og kaldere vinterdager. Balkongen har varme i gulv.

Soverom

Leiligheten inneholder to soverom. Hovedsoverommet har rikelig med plass. Det er god plass til en dobbeltseng, garderobeskap og nattbord. Det andre soverommet er noe mindre, men er likevel romslig med plass til dobbeltseng og en garderobeløsning.

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt til, kun 8 minutters gange fra Alta sentrum. Det er flere barnehager i nærheten, og nærmeste finner du 6 minutters gange unna. Komsa barneskole ligger 12 minutter gåavstand fra boligen og Alta ungdomsskole og vgs. ligger rundt 22 minutters gange unna. Til Kiwi Maskinsvingen er det kun 3 minutters gange.

Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.

Alta har moderne badeland, bowlinghall, kunnskapspark, kino og bibliotek, samt flere treningssentre og idrettshaller. Nordlysbadet byr bl.a. på konkurransebasseng, grotte, klatrevegg, barnebasseng og velværeavdeling med badstuer, iskulp og stamp. I tillegg finner du Alta konsertsaler og kunstgalleri. Alta Museum er en stor turistattraksjon, velkjent for bl.a. 7000 år gamle helleristninger. Nordlyskatedralen, Alta Kirke med sin unike arkitektur, har også beliggenhet på sentrum.

Felleskostnader

1 000 pr. mnd. Brøyting, forsikring bygg, strøm til fellesarealer
Årlig fellesutgift er på kr. 12 000,-. Eier kan velge å betale kr. 3 000,- senest den 5. hvert kvartal eller betale månedlig innskudd på kr. 1 000,-.

Foreslått økning i fellekostnader, ingenting er vedtatt.

Sameie

Sameie: Sameiet Bekoskogen Felt B4, Orgnr: 992969954

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF Polisenummer: 1514235.1.5

Regnskap

Regnskapet for 2022 viser et overskudd på 62 784kr.
Budsjett 2023 er kr. 288 000,-
Innestående på bankkonto per 31.12.2022 er kr. 460 289,-.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold krever godkjenning fra styret.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
Bad:
Sanitærutstyr / innredning: Drenering fra innebygget toalettsisterne er ikke registrert. Det kan derfor ikke verifiseres om vanninstallasjonen er utført slik at eventuelt lekkasjevann raskt blir synliggjort.
Overflater vegger: Det er hull etter tidligere innfestinger i dusjsonen. Det er ukjent om løsningen er fullgod med tanke på fuktsikkerhet.
Overflater gulv: Det er registrert svertesopp i flisfuge i dusjsone. Eksakt årsak er ukjent.
Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Det er ikke observert synlige skader, men membran er vurdert til å ha en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Tilstand/tettefunksjon er ukjent.
Fallforhold (gulv): Tilnærmet flatt gulv uten fall mot sluk på gulvflater utenfor dusjsonen. Ved en eventuell lekkasje fra toalett eller sanitærutstyr utenfor dusjsonen, vil vann kunne renne ut i tilliggende arealer til våtrommet og forårsake fuktskader.

Øvrige rom:
Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM): Det registreres symptomer på dugg i nedre del av vinduer i innglasset balkong, noe som kan tyde på at ventilasjonen i denne delen av boligen/leiligheten ikke er tilstrekkelig.
Overflater gulv: Det registreres stedvise skader i gulvets overflatemateriale. Eksakt årsak er ukjent men forholdet kan sees i sammenheng med dugg problematikk på vindu.
Annet: Deler av etasjen har skråtak som i praksis er en lukket konstruksjon, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som fuktrisikokonstruksjoner. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om det ikke ble observert skader eller symptomer på skader.

Elektrisk anlegg:
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av utførte arbeider på det elektriske anlegget. Det opplyses om at det er utført egeninnsats på taklampe. Med bakgrunn i TG2 bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Balkonger, terrasser, veranda etc:
Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer): Gulvoverflater og handløper har høy slitasjegrad. Tiltak må påregnes.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja. Kommentar: Det kan komme litt kondens i kjøkkenvifta på vinteren.
13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank,
sentralfyr, ventilasjon)? Hvis nei, gå til punkt 14.
Ja, kun av ufaglært / egeninnsats. Firmanavn:_
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Kjøkkenviften ble skiftet i 2016.
25. Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare,
tinglyste forhold eller private avtaler)?
Ja. Kommentar: Gulvvarmen i vinterhagen virker ikke.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 82 kvm

Etasje:
Bruksareal: 82 m².
Primærrom: 72 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: STue, kjøkken, badd, gang og 2 soverom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 4 442 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det er fast parkeringsplass på felles tomt.

Byggemåte

Selveierleilighet tilhørende Sameiet Bekoskogen beliggende på Midtbakken, Alta kommune. Felles tomt for sameiet opparbeidet med asfaltert vei og
diverse beplantninger. Felles trappeoppgang.

Boligbygg oppført i 2005.Grunnmur av betong.Fundamentert på ukjent byggegrunn.Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn.Yttervegger av
trekonstruksjoner.Fasaden er kledd med stående trekledning.Etasjeskillere av betong.Flatt tak (ikke besiktiget).Entrédør med sikkerhetslås og
glassfelter.Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass.Elektrisk oppvarming.Ventilasjon med naturlig tilluft kombinert med stedvis
mekanisk avtrekk.

Leilighet beliggende i byggets 3. etasje.
Adkomst til leiligheten via felles trappegang.
Leiligheten består av: Stue, kjøkken, bad, gang, 2 soverom og bod.
Utgang fra stue til innglasset balkong.

Leiligheten disponerer en utvendig bod oppmålt til ca 3 m2 og parkeringsmuligheter på felles tomt.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 04.02.2010 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Det er flere barnehager i nærheten, og nærmeste finner du 6 minutters gange unna. Komsa barneskole ligger 12 minutter gåavstand fra boligen og Alta ungdomsskole og vgs. ligger rundt 22 minutters gange unna.

Adgang til utleie

Det er tillatt å fremleie leiligheter i sameiet, men styret skal informeres skriftlig om hvem som bor i leiligheten, og relevant kontaktinformasjon på leietaker.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, gulvvarme i entre, inglasset balkong og på bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 16 437 pr. år Inkluderer: Avløp, eiendomsskatt, feste, renovasjon og vann

Eiendomsskatt

Det er i Alta kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 749 790 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 699 245 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Detaljregulering for Midtbakken-Bekoskogen. Planid: 19980016. Opplysninger fra Alta kommune 16.03.2023.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2003/2352-2/82  Festekontrakt - vilkår  
23.07.2003
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 9.020
Tomteverdi: kr. 165.065
Pant for forfalt festeavgift
Kan ikke overdras uten samtykke av
hjemmelshaver/utleier
Gjelder denne registerenheten med flere

2004/34-1/82   ** Nye vilkår  
07.01.2004 
Festeretten overdras til de som til enhver tid er eier av
seksjonene
Bestemmelse om forkjøsrett: Alta kommune frafaller sin
forkjøpsrett ved overdragelse av en enkel seksjon

2003/4271-2/82  Erklæring/avtale  
19.12.2003 
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/1862275-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00 

2003/4271-1/82  Seksjonering  
19.12.2003 
opprettet seksjoner:
snr: 24
formål: Bolig
sameiebrøk: 88/2112
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1 - 24

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Alta kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 91 59 82 89 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Bekoskogen 5, 9511, Alta, Gnr. 29 bnr. 374 snr. 24 orgnr. 992969954 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-23-0080

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.