Talvik

Melsvik: Liten og koselig hytte med flott sjøutsikt - Kort vei fra Alta - Gode jakt og fiskemuligheter i nærområdet

Kråknesveien 507 , 9540 Talvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Lars Erik Bjørn
Lars Erik Bjørn Eiendomsmegler
Mia Benedicte Lund
Mia Benedicte Lund Eiendomsmegler MNEF/ Fagansvarlig
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 35 m²
Bruksareal 35 m²
Tomt 1 000 m² / Punktfestetomt
Soverom 2
Byggeår 1997
Gårdsnummer 14
Bruksnummer 1
FINN.no 309903576
Sist endret 18.08.2023 14:25
Prisantydning 870 000,-
Totalpris 907 454,-

Beregnet totalkostnad

870 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 1 785,- (Gebyr for overføring festekontrakt - FEFO) 21 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 870 000,-)) 12 550,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 37 454,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 907 454,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Hytta ble bygget rundt 1997. Standarden er enkel, uten innlagt strøm og vann. Hytta står på fjellgrunn. Solen kan nytes på en terrasse på hele 28 kvm. Her er det gode solforhold og en flott utsikt over Altafjorden og nærområdet. Det ble lagt nytt tak på hytta i 2023

Innhold

1. etasje:
Bruksareal: 35 m².
Primærrom: 35 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, to soverom, rom, badstue og entr`e.

Frittstånde utedo som ikke er tatt med i arealberegningen.

Standard

Innvending standard er som følger:
Gulv: Gulvflater belagt med fliser, heltre gulv og vegg til vegg teppe.
vegger/tak: Vegg- og himlingsflater i panel. Synlige takbjelker.
Diverse: Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler.
Oppvarming: Peisovn i stue.
Teknisk: Det er lagt opp et 12 volts anlegg i hytta. Batteripakke og styringsenhet var ny i 2015.

Stue

En koselig stue. Her er det vedovn for kalde dager.

Kjøkken

Kjøkken med gassovn og gasskjøleskap som medfølger i handelen.

Bad

Hytta har et rom med vask. Det er også badstue i hytta.

Terrasse

Terrassen er på hele 28 kvm. Den er sør og vestvendt, med gode solforhold.

Soverom

Hytta har 2 soverom med plassbygde senger og totalt fem sengeplasser.

Beliggenhet

Hytta ligger naturskjønt til i Melsvik, ca 2,6 mil fra Alta sentrum. Melsvik er et nydelig område med hytter og noen fastboende. E6 gikk tidligere gjennom Melsvik. Veien er nå lagt i tunell et godt stykke på oversiden av bebyggelsen.
Området har etter det blitt meget stille og rolig. Området er meget naturskjønt. Det er kun ca. 250 meter ned til sjøen og du kan starte jakt eller fisketuren på fjellet rett fra hyttetrappa! Hytta ligger for seg selv med kun en hyttenabo ca. 100 meter unna.

Bygda Talvik ligger ca. 6 km unna og her kan handleturen gjøres på den lokale Coop nærbutikken. I talvik er det også båthavn, samt flere tilstelninger og fritidsaktiviteter iløpet av året.

Forsikring

Fremtind Polisenummer: 29124731

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

Tilstandgrad 3 (TG3):
- Etasjeskiller - 1. etasje - Skjevhetsmåling: Det er registrert skjevheter i stue. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 54 mm og 45 mm i stue. Eksakt årsak til skjevhetene er ikke kjent. Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000

Brann:
- Røykvarslere:  Det er ikke røykvarslere i boligen. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000
- Brannslokkingsutstyr: Det er ikke brannslukkingsutstyr i boligen. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000

Tilstandgrad 2 (TG2):

Kjøkken:
- Ventilasjon:  Ingen ventilasjon. Forholdet kan medføre økt fuktbelastning og redusert luftkvalitet i rommet. Tiltak bør påregnes.
- Overflater vegger:  Det mangler stedvis panel på vegger og listverk.

Øvrige rom:
- Overflater himling:  Det mangler taklister i deler av boligen. Fritidsboligen har skråtak som i praksis er en lukket konstruksjon, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som fuktrisikokonstruksjoner. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om det ikke ble observert skader eller symptomer på skader. Til informasjon: Misfarging observeres stedvis på taktro. Det ble ikke målt forhøyet trefuktighet i taktro (piggmåling: 15,3 vektprosent). Stikkprøveprinsippet er benyttet i områder med tilkomstmulighet. Ukjent om forholdet fortsatt er i utvikling. Forholdet bør holdes under oppsikt.
- Innerdører:  Dørbladet på soverom kommer i kontakt med karmen, noe som gjør at døren ikke kan lukkes.

- Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp) - Skorsteiner inne i boligen: Det observeres enkelte riss/sprekker på skorsteinen i stue. Forholdet kan gi varierende og dårlig trekk i skorsteinen, og i verste fall spredning av branngasser. Tiltak og ytterligere undersøkelser bør påregnes.

- Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon - Fasader ink. kledning:  Det er ikke montert musesperre bak trekledning. Lufte- og dreneringsspalte bak trekledning er stedvis blokkert. Forholdet kan redusere levetiden til kledningen og veggkonstruksjonen. Tiltak anbefales.Vindusomramminger har stedvise symptomer på slitasje og elde, selv om det ikke ble observert tegn på større råteskader. Tilstanden tyder på behov for tiltak i fremtiden. Restlevetiden er usikker.

Dører og vinduer:
- Vinduer:  Enkelte vinduer bærer preg av slitasje og elde. Det er ikke observert synlige skader av større betydning, men basert på tilstanden er restlevetiden usikker. Dører Dørbladet til ytterdør har kontakt med dørterskelen, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes.
- Ytterdør: Døren mangler pakning.

- Terrasser / platting på terreng - Terrasser på terreng (understøttet av bjelker /pilarer): Terrasse har synlige symptomer på slitasje/elde. Forebyggende tiltak bør påregnes. Enkelte søyler til terrassen har liten avstand til terrenget. Forholdet kan føre til forkortet levetid. Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens forskrift.

- Grunnmur, fundamenter- Fundamenter: Skråriss/vertikalriss stedvis observert på fundamenter. Eksakt årsak er ukjent, men kan tyde på setninger/bevegelser i fundamenter. For å bekrefte eller avkrefte om det fortsatt er utvikling, anbefales nærmere undersøkelser.

Ifølge tilstandsrapport foretatt av Anticimex v/ Tor-Einar Rydheim Tangen den 22.06.2023. Tilstandsrapporten er vedlagt i salgsoppgaven.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- 7. Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Svar: Ja. Kommentar: To dører som kniper tyder på at skjevhet i konstruksjon. Hytta står på påler på
fjell.
- Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende? Svar: Ja. Kommentar: Det var lekkasje i gradrenne i tak ved inngangsparti. Det medførte råte i taktro og maur i området. Anticimex gjorde tiltak mot maur da hele taket ble renovert. Oppdaget sommer 2022. All isolasjon og alle taktroplatene ble skiftet i mai 2023. Ny shingel og nye takrenner montert. I det hele ett helt nytt tak. Utført av Finnmark Tak AS.
- 12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja, kun faglært. Firmanavn: Finnmark Tak AS. Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Se tidligere punkt om råte.

Boligens areal

Primærrom: 35 kvm, Bruksareal: 35 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 35 m².
Primærrom: 35 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, to soverom, rom, badstue og entr`e.

Frittstånde utedo som ikke er tatt med i arealberegningen.


Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Adkomst fra Kommunal vei med vinterbrøyting. Deretter er det ca. 250 meter langs en kjerrevei over FEFO grunn opp til hytta. Hytta har ingen veirett, men selger opplyser at dette er en gammel sætervei. Hyttenabo har opplyst at familien har benyttet denne veien siden 1921. Veien er sperret med låsbar bom, der denne hytta og nabohytta ovenfor har nøkkel.

Tomt

Areal: 1 000 kvm, Eierform: Punktfestetomt, Utløpsår feste: 31, Festeavgift: 1175, Bortfester er Finnmarkseiendommen (FEFO). Festekontrakten reguleres iht. konsumprisindeks. Neste regulering av festeavgift er i 2025. Festetomten kan ikke innløses.

Garasje / Parkering

Parkeringsplass nedenfor hytta.

Byggemåte

Fritidsbolig beliggende i Talvik, Alta kommune. Tomt opparbeidet med diverse beplantninger, terrasse og grillplass. Boligbygg oppført i 1997. Bygget er oppført søyler av lettklinkerblokker. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med stående
trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner. Yttertak er utvendig tekket med shingel. Koblete vinduer med karmer av tre, og to-lags glass. Peisovn i stue. Naturlig ventilasjon. Fritidsbolig på ett plan bestående av: Stue, kjøkken, to soverom, rom, badstue og entre. Utgang fra entre til terrasse.

Ifølge tilstandsrapport foretatt av Anticimex v/ Tor-Einar Rydheim Tangen den 22.06.2023. Denne beskrivelsen er ikke utfyllende. Se tilstandsrapporten for nærmere vurdering av byggemåte og tilstand. Tilstandsrapporten er vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Hytta er registrert tatt i bruk den 07.11.1997, ifølge matrikkelkart fra Alta Kommune, datert 14.06.2023.

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Det foreligger ikke godkjente bygningsteginger av hytta i Alta Kommunes arkiver. Bruksarealet på 35 kvm. på hytta som er registrert som registrert hos Alta Kommune stemmer overens med takstmannens stedlige arealmåling.

Oppvarming

Oppvarming med vedfyring. Det er vedovn i stua, samt en vedfyrt badstueovn.

Energimerking


Selger har ikke energimerket bygningen, og interessenten må derfor legge til grunn at bygningen har energiattest G. (laveste klasifisering).

Kommunale avgifter

Kr. 676,50 pr. år Gjelder: Eiendomsskatt - Fritid

Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Eiendomsskatt

Det er i Alta kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 82 496 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til fritidsbolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Kommuneplanens Arealdel 2021-2040 (planid Id 20170001) gjelder.

Delareal 90 m Arealbruk LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag,Nåværende.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Pengeheftelser i festerett
1994/4533-3/82  Festekontrakt - vilkår 19.12.1994 
 
festetid: 80 år
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 793
Pant for forfalt festeavgift
Kan ikke overdras uten samtykke av hjemmelshaver/utleier
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Adkomst fra Kommunal vei med vinterbrøyting. Deretter er det ca. 250 meter langs en kjerrevei over FEFO grunn opp til hytta. Hytta har ingen veirett, men selger opplyser at dette er en gammel sætervei og hyttenabo opplyser om at famielien har benyttet den siden 1921. Veien er sperret med låsbar bom, der denne hytta og nabohytta ovenfor har nøkkel. Det er ikke lagt inn vann eller avløp til hytta. Selger opplyser om at det er mulighet for å koble på
sommervann.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Selger ønsker å selge hytta med alt av innbo. Dersom man ikke ønsker å overta innbo, så anbefales det å ta et forbehold om dette når man legger inn bud.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 91 59 82 89 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Overtakelse etter nærmere avtale med selger. Det oppfordres til å nevne ønsket overtagelse i evt. bud. En snarlig overtagelse er mulig.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Kråknesveien 507, 9540, Talvik, Gnr. 14 bnr. 1 Fnr. 3 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-23-0152

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.