Karasjok

KARASJOK: Trivelig hytte med vedfyring og anneks. Badstue og eiendom på 4984 kvm

Ávjovárgeaidnu 1258 , 9732 Karasjok

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 60 m²
Bruksareal 66 m²
Tomt 4 984 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1996
Gårdsnummer 12
Bruksnummer 40
Energimerking D
FINN.no 313623857
Sist endret 05.08.2023 09:45
Prisantydning 1 750 000,-
Totalpris 1 807 669,-

Beregnet totalkostnad

1 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 43 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 750 000,-)) 12 550,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 57 669,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 807 669,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Ávjovárgeaidnu 1258 er en trivelig hytte i vakre omgivelser. Den har en godt utnyttet planløsning, og inneholder blant annet stue med vedfyring, kjøkken, 2 soverom og godt med oppbevaringsplass. Det er også et anneks som inneholder badstue og stue. Hytten har et fint uteområde med terrasse ved inngangsparti, og stor eiendom på 4984 kvm. Det medfølger møbler, tilbehør og aggregat i handelen.

Hytten ligger i et rolig og tilbaketrukket område, med tur- og jaktmuligheter nærmest rett utenfor døren. I tillegg ligger både ski- og scooterløype i umiddelbar nærhet, og rundt 10 minutter unna med bil finner du Karasjok Alpinbakke. Det er også kort vei til dagligvarebutikk. Lakselv lufthavn Banak ligger ca. 1 time og 10 min unna, og til Alta er det rundt 2 timer og 30 minutter.

Velkommen på visning!

Innhold

Fritidsbolig på ett plan bestående av: entré, bad, kjøkken, stue, 2 soverom og bod
Anneks på ett plan bestående av: entré, stue, badstue og bod
Utgang fra entre fritidsbolig til terrasse.
Boligen disponerer en eldre utvendig bod oppmålt til ca. 5kvm.

Entré

Hytten har et overbygd inngangsparti, som er tilknyttet terrassen. Vel inne gir entréen et  innbydende førsteinntrykk av hytten. Her er det plass til jakker og sko, samt oppbevaringsmøblement.

Stue

Stuen har flere vindusflater som gir rommet rikelig med naturlig lysinnslipp. Gjennom vinduene er det flott utsikt. Rommet varmes opp via vedfyring.

I annekset er det en ytterligere stue.

Kjøkken

Kjøkkenet og stuen er i en åpen løsning. Innredningen er i fra 2015/ 2016 og har hvite, glatte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er frittstående kjøleskap og komfyr som går på gass, samt stikkontakter over kjøkkenbenk. I rommet er det plass til et spisebord.

Bad

Badet er fra 2015/ 2016. Det er utedo plassert på tomten.

Annekset har en badstue med vedfyrt ovn fra 2017.

Uteareal

Hytten har et fint uteområde med terrasse ved inngangsparti, og stor hage.

Soverom

Hytten har 3 soverom av behagelig størrelse. Soverommene har god plass til både seng og oppbevaring.

Beliggenhet

Hytten ligger i et rolig og tilbaketrukket område, med både jakt og turmuligheter nærmest rett utenfor døren. Blant annet ligger nærmeste skiløype bare et steinkast unna, og det er også scooterløype like i nærheten. Omkring 10 minutter unna med bil finner du Karasjok Alpinbakke. Det er også kort vei til dagligvarebutikk. Lakselv lufthavn Banak ligger ca. 1 time og 10 min unna, og til Alta er det rundt 2 timer og 30 minutter.

Forsikring

Fremtind Polisenummer: 18765991

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2:

Våtrom- Bad
Ventilasjon
TG2 gis grunnet: Våtrommet har kun naturlig ventilasjon. Naturlig ventilasjon gir som regel mindre effektiv luftutskifting enn mekanisk ventilasjon, noe som kan medføre økt fuktpåkjenning i våtrommet.

Overflater gulv
TG2 gis grunnet:
Det registreres åpninger rundt avløpsrøret til servanten og tettesjiktet i gulv. Løsningen er ikke vannsikker mot eventuelle lekkasjer.

Membran, tettesjikt og overgang til sluk
TG2 gis grunnet: Eksakt alder på membran er ikke kjent. Membran er likevel vurdert til å ha en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Tilstand/tettefunksjon er ukjent.

Fukt i tilliggende konstruksjoner
TG2 gis grunnet: Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i tilstøtende rom til våtsone. Målingen gir et øyeblikksbilde av forholdet inne i konstruksjonen. Det ble registrert forhøyede verdier, noe som kan indikere utettheter/funksjonssvikt. Relativ fuktighet ble målt til 59,7 prosent, ved 15,5 celcius.

Fallforhold (gulv)
TG2 gis grunnet:
Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 5 millimeter, og vurderes som ikke tilstrekkelig med tanke på lekkasjesikkerhet.

Kjøkken
Ventilasjon
TG2 gis grunnet:
Ikke tilfredsstillende avtrekk. Det ikke er montert kjøkkenventilator. Tiltak bør påregnes.

Innredning
TG2 gis grunnet:
Det er ikke fuget bak benkeplate. Eventuell søl kan renne bak kjøkkeninnredning.

Øvrige rom
Overflater gulv
TG2 gis grunnet: Det registreres stedvise gliper og kuler i gulvets overflatemateriale i stue. Eksakt årsak er ukjent.

Øvrige rom- Anneks
Ventilasjon (gjelder kun for P- ROM)
TG2 gis grunnet: Ventilasjonen i etasjen er vurdert til å være ikke tilstrekkelig. Forholdet kan medføre økt fuktbelastning og redusert luftkvalitet i gjeldende rom. Ventilering ved åpning av vinduer bør påregnes. Det bør etableres en permanent ventilasjonsløsning.

Overflater gulv
TG2 gis grunnet: Det registreres stedvise riper og skader i gulvets overflatemateriale.

Krypekjeller
Helhetsvurdering
TG2 gis grunnet: Krypekjelleren har ingen inspeksjonsmulighet. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som fuktrisikokonstruksjoner. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om det ikke ble observert skader eller symptomer på skader.

Loft- uinnredet/ råloft
Annet
TG2 gis grunnet: Lite/ingen ventilering av kaldtloft. Forholdet kan føre til økt fuktpåkjenning. Tiltak må påregnes. Spor etter røyskatt og gnagere er observert. Gnagere kan føre til skader på bygningen. Omfanget er uvvist. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Ildsteder/ skorsteiner innvendig. ( Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp)
Ildsteder inne i boligen
TG2 gis grunnet: Sotluke har ingen underliggende ubrennbar plate. Tiltak bør påregnes.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon
Fasader ink. kledning
TG2 gis grunnet: Det er ukjent om det er musesperre bak trekledning. Lufte- og dreneringsspalte bak trekledning er stedvis blokkert. Forholdet kan redusere levetiden til kledningen og veggkonstruksjonen. Tiltak anbefales

Dører og vinduer
Vinduer
TG2 gis grunnet: Skader på innvendig foring til vindu er observert. Overflatesøk med fuktindikasjonsinstrument ble gjennomført, uten at det ble registrert forhøyede verdier. Ukjent eksakt årsak. Forholdet er av estetisk karakter. Lav/ingen klaring mellom utvendig listverk og beslag under vinduet. Kan føre til fuktoppsug i trevirket, forkorte levetiden og vanskeliggjør overflatebehandling. Forholdet bør holdes under oppsikt.

Grunnmur, fundamenter
Grunnmur
TG2 gis grunnet: Stedvis manglende/avskalling av maling/murpuss observeres stedvis på grunnmuren. Eksakt årsak er ukjent.

Drenering
Helhetsvurdering
TG2 gis grunnet: Dreneringens tilstand har påvirkning på krypekjellerens bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut ifra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men basert på alder er restlevetiden vurdert til å være usikker.

Frittstående byggverk- Anneks
Helhetsvurdering
TG2 gis grunnet: Det er gjort en forenklet vurdering av tilstanden på bygningsdelen. Asfaltplater under stubbloft har stedvis løsnet. Stedvise riss/sprekker i grunnmur er observert. En lecablokk mangler. Kan tyde på setningsskader i konstruksjonen. TG2 er valgt basert på ovennevnte forhold. Tiltak må påregnes.

Ingen elementer er gitt tilstandsgrad 3.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun faglært
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Usikker, ble gjort før vi kjøpte - mellom 2015/2016

2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Det var ikke bad der før, så regner med det er i orden siden det ble bygd mellom 2015/2016

24. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger?
Kommentar: Ja, har kjennskap til tilstandsrapport fra 2015 og 2017

Tilleggskommentar:
Gulv i hovedhytta buler noe opp og det mangler håndtak på to kjøkkenskap (søppelskap og hjørneskap) fordi vi ikke fikk tak i samme. Som betyr at det bør skiftes ut om man ønsker å ha like håndtak. Anneks er renovert inn og utvendig i løpet av de siste årene, av faglært (egeninnsats), men har ikke skiftet platting utvendig - noe som bør gjøres på sikt.

Boligens areal

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 66 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 66 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: entre, bad, kjøkken, stue, 2 soverom

Anneks:
Bruksareal: 23 m².
Primærrom: 21 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: entre, stue, badstue

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 4 984 kvm, Eierform: Eiet tomt

Fritidsbolig beliggende i Assebakti, Karasjok kommune. Tomt opparbeidet med diverse beplantninger, plenareal, terrasse på terreng og biloppstillingsplass. Frittstående anneks.

Garasje / Parkering

Parkeringsmuligheter på egen tomt.

Byggemåte

Hytten fikk byggetillatelse i 1996. Usikker byggeår, men anslått ferdigstilt mellom år 1997-2000. Grunnmur av lettklinkerblokker. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med krypkjeller. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med shingel. Entrédør med sikkerhetslås og glassfelter. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to og tre-lags glass. Peisovn i stue. Naturlig ventilasjon.

Diverse:
- Det medfølger et eldre uthus. Denne er delvis plassert på naboeiendommen. Dette er kjøpers risiko og ansvar.
- I takstrapport er det oppgitt at det er gulvvarme på badet, dette er ikke korrekt.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke dokumentert ferdigattest på hytten. Søknad om byggetillattelse er godkjent og datert den 12.09.1996. Det foreligger ogdå godkjente byggetegninger for hytten datert 24.06.2015.

Det foreligger ferdigattest for tilbygg datert 30.09.2016 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt. Det følger også godkjente byggetegninger datert 24.05.2015.

Adgang til utleie

Hytten kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Peisovn i stue, elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Denne eiendommen inngår ikke i den kommunale ordningen med vannkloakk, renovasjon og feiing. Karasjok kommune har ikke eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 879 685 pr. 31.12.2022

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet i forbindelse med overdragelse av eiendommen til kjøper.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1975/4635-1/84  Jordskifte  
 14.11.1975 
Gjelder denne registerenheten med flere

1976/5612-1/84  Registrering av grunn  
 09.12.1976 
 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:5437 Gnr:12 Bnr:2
2020/861171-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
 01.01.2020 00:00

Vei/vann/avløp

Det er offentlig vei.
Ikke innlagt vann og avløp. Vann medbringes eller tas fra elven.

Tilbehør

Følgende tilbehør er inkludert i salget:
- Honda aggregat
- Gasskjøleskap
- Gasskomfyr
- Gassovn som står på badet
- 2 stk campingtoalett
- Alt av vanndunker
- Alt av møbler som spisebord, kommode, reoler, skjenk, TV bord, TV, sofa, stuebord og senger
- Diverse kjøkkenutstyr
- Lommelykter
- Møbler i anneks
- Hagemøbler ute

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eiendomsskatt til kommunene har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Ávjovárgeaidnu 1258, 9732, Karasjok, Gnr. 12 bnr. 40 i Karasjok kommune

Oppdragsnummer

89-23-0154

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.