Alta

Saga: Moderne selveierleielighet i andre etasje. Vedfyring, ekstra stor takhøyde og balkong.

Aspemyra 10 , 9517 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent

NABOLAGSPROFIL

80%

eier sin egen bolig

82%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

54%

har bolig på over 120 kvm

73%

av boligene er nyere enn 20 år

52%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 56 m²
Bruksareal 62 m²
Tomt 4 346 m² / Eiet tomt
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 2016
Gårdsnummer 38
Bruksnummer 836
Energimerking D
FINN.no 314862049
Sist endret 05.09.2023 08:30
Prisantydning 3 200 000,-
Totalpris 3 290 619,-
Fellesutgifter 733,-

Beregnet totalkostnad

3 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,-)) 9 250,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 90 619,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 290 619,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Aspemyra 10 er en moderne og delikat leilighet i andre etasje. Leiligheten har en godt utnyttet planløsning med stue og kjøkken i åpen løsning. Rommet fremstår som luftig med sin gode takhøyde. Det er også vedovn, som gir rommet koselig og behagelig oppvarming. Fra stuen er det utgang til en overbygd balkong- en flott forlengelse av stuen på sommerstid.

Videre er det et soverom og en innvendig bod med vindu. Begge disse rommene har malt vegger og tak i en mørk elegant farge. Bad/vaskerom er flislagt og har gulvvarme. For lagring er det en frittstående utebod.

Leiligheten har en fin beliggenhet for de som ønsker å bo like ved skole, barnehage og rekreasjonsområder.

Velkommen på visning!

Innhold

Leiligheten ligger i andre etasje og inneholder entré, soverom, bad/vaskerom, stue/kjøkken og bod.
Det følger en utvendig bod på nærmere 6 kvm.

Standard

Utvendig
Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør og malt. Balkongdør i tre. Terrasser utført i impregnerte materialer, rekkverk utført i glass og metall.

Innvendig
Innvendig er det gulv av parkett og fliser. Veggene har malte plater. Innvendige tak har malte plater. Etasjeskiller er av betonghulldekke. Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger. Boligen har isolert stålpipe og vedovn. Innvendig har boligen malte glatte dører.

Entré

Leiligheten har et takoverbygget inngangsparti i 2.etasje. Inngangsdøren har montert elektronisk lås. Inne i leiligheten er veggene malt i en moderne brunfarge. På gulvet er det mørke fliser med varme. Hvis ønskelig er det plass for garderobeskap i gangen.

Stue

Stue og kjøkken er i åpen løsning. Stuen er lys og innbydende, med vindusflater som gir rommet godt med dagslys. Den høye takhøyden gir rommet et luftig preg. Det er vedovn, som gir rommet koselig og behagelig oppvarming. Fra stuen er det utgang til takoverbygget balkong.

Kjøkken

Kjøkkeninnredningen har grå fronter, og godt med arbeidsflate og skapplass. Stekeovnen er oppgradert med pyrolyserens og dampfunkskon. Det er integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og kjøl/fryseskap. Det er fint med plass til et spisebord i rommet.

Bad

Det er kombinert bad- og vaskerom i leiligheten. De mørke veggflisene mot en hvit innredning gir et elegant preg. I rommet er det vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører, baderomsinnredning med skuffer og et speil med sidelys. På gulvet er det fliser med varmekabler, og det er et vindu som gir naturlig lys inn i rommet.

Uteareal

Fra stuen er det utgang til balkong hvor det er montert 2 stk uttrekkbare levegger. Eiendommen ligger i flatt terreng, og har en pent opparbeidet felles tomt. Denne består av asfalterte internveier, plen og parkeringsplasser. Det er felles lekeplass for barna.

Soverom

Leiligheten har et soverom av god størrelse hvor det også er garderobeskap. Både vegger og tak er malt i en mørk farge som er med på å skape en lun atmosfære i rommet. I leiligheten er det en innvendig bod. Dette rommet er malt på samme måte som soverommet.

Beliggenhet

Aspemyra 10 er i Saga, ca. 8 km fra Alta Sentrum og 3 km til Elvebakken med butikker og bensinstasjoner. Saga er en fin beliggenhet for de som ønsker å bo like ved skole, barnehage og rekreasjonsområder. Skiløypen går like bak leiligheten, så her kan du spenne på deg skiene og starte hjemmefra. Det er også nærhet til både Skogvannet og Olavbakken. Dette er en populær akebakke med gapahuk og grillplass. I tillegg er det fotballbane ved Saga Skole.

Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.

I Sentrum er det bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. Her finner du også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker.

I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Felleskostnader

733 pr. mnd.

Felleskostnadene inkluderer:
- Forsikring av råbygg
- Vedlikehold av bygg/ areal
- Strøm fellesanlegg
- Snørydding
- Styrehonorar
- Sparing
- Utgiftsføre utstyr/ div

Sameie

Sameiet Aspemyra B4

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Den enkelte sameier skal holde bruksenheten forsvarlig ved like slik at det ikke oppstår skade eller ulempe for de andre sameierne. Alt indre vedlikehold av bruksenheten, samt vedlikehold av eventuelt utendørsareal som inngår i bruksenheten, besørges og bekostes av den enkelte sameier. Den enkelte sameiers vedlikeholdsplikt omfatter også vann- og avløpsledninger fra forgreningspunktet på hovedledningsnettet, sikringsskapet og elektriske ledninger i bruksenheten, vindusglass, samt innvendige flater av balkong. Ytre vedlikehold av bygninger, tomten, fellesarealene og anlegg besørges og bekostes av sameiet. Dette omfatter også stell og renhold mv. Styret er ansvarlig for at nødvendig vedlikehold blir gjennomført.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 85985926
Bygningsmassen er forsikret via sameiet og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Sameiet har 36 280,58,- i disponible midler pr. 31.12.2022. Se resultatregnskap for 2022 som er vedlegg i salgsoppgaven. Regnskapsfører er Regnskapsservice AS.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er tillatt med dyr i sameiet under forutsetning at seksjonseier aksepterer sameiets regler for dyrehold. Beboere som holder dyr skal sørge for at det ikke sjenerer noen, eller at det ikke etterlates ekskrementer på sameiets område. Løpestrenger er ikke tillatt.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom
TG2 gis grunnet: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Det er plassert en avrennings"ventil" på vegg ved toalettet, denne hører til vannskapet

Ingen elementer er gitt tilstandsgrad 3.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har ingen kommentarer i egenerklæringsskjema.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 62 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 62 m².
Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, soverom, bad/vaskerom og stue/kjøkken 

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 4 346 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten deles med resten av sameiet.
Pent opparbeidet med plen, asfaltert adkomst og parkering.
Solrik tomt med fin utsikt mot nordvest.

Garasje / Parkering

Det er avsatt en biloppstillingsplass med strømuttak. I tillegg er det godt med gjesteparkeringer.

Byggemåte

Leilighet beliggende i 2. etasje. Ved befaring ble det ikke funnet indikasjoner på feil eller mangler. Kun et mindre hakk i en front på kjøkken, manglende dokumentasjon på radonsperre og usikkert om det er lekkasjehullvarsling fra veggehengt toalett.

Tekniske installasjoner
Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). Det er besiktiget i rørskap. Det er avløpsrør av plast. Boligen har balansert ventilasjon. Varmtvannstanken er på ca 120 liter.

Oppgraderinger:
- Ny oppvaskmaskin på reklamasjon 2021
- 2020: Elektronisk dørlås sort merke ID Lock
- 2020: Dørhåndtak skiftet til sort på 3 dører
- 2020: Håndtakene på kjøkkeninnredning skiftet til sort
- 2020: Skiftet ventilrister på kjøkkeninnredning til sort
- 2018: Benkeplate byttet på garanti, valgt farge som passer til gulv
- 2018: kjøkkenkum skiftet til sort
- Stekeovn oppgradert med pyrolyserens og dampfunkskon. Også i sort.
- Alle veggflater malt
- Oppgradert taklampe i gang til Philips Hue
- 2 stk uttrekkbare levegger på terrasse

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 26.10.2016 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det ca 250 meter til Saga barneskole (skole 1.-4.klasse og barnehage). Det er ca. 6 km til Alta ungdomsskole. På sentrum ligger både Alta videregående skole og universitetet, med mange studietilbud. Det er gangavstand til bussholdeplass.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen. Ved utleie av seksjon plikter eier å melde dette inn til sameiets styre for registrering.

Oppvarming

Vedfyring og gulvvarme på badet og i entré. Øvrig oppvarming med elektrisitet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 16 833 pr. år

De kommunale avgiftene er en prognose for 2023, og inkluderer følgende:

Vann: 3 314,3,-
Avløp: 4629,8,-
Renovasjon: 5 908,75,-
Feiing: 580,-
Eiendomsskatt: 2 400,-

Eiendomsskatt

Det er i Alta kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 753 606 pr. 31.12.22 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 863 703 pr. 31.12.22 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Følgende planer gjelder:
Kommuneplanens Arealdel 2021-2040. Planid: 20170001
Detaljregulering for Aspemyra B4. Planid: 20150007
Aspemyra boligområde (Saga). Planid: 20060014
Detaljregulering for Skogheim boligområde. Planid: 20120009

Opplysninger fra Alta kommune 23.07.2023.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2016/1044040-2/200  Bestemmelse iflg. skjøte  
11.11.2016 
Bestemmelse om deltagelse i organisasjon som blir opprettet for drift og vedlikehold av lekeplasser på Aspemyra Boligfelt

2020/1327759-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00 
 
2016/973177-1/200  Seksjonering  
24.10.2016 
opprettet seksjoner:
snr: 8
formål: Bolig
tilleggsdel: Bygning
sameiebrøk: 31/700
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Alta kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Aspemyra 10, 9517, Alta, Gnr. 38 bnr. 836 snr. 8 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-23-0199

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.