Korsfjorden

Store Lerresfjord: Velholdt hytte I 3,1 mål tomt I Utsikt I Usjenert beliggenhet

Lerresfjordveien 882 , 9536 Korsfjorden

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Lars Erik Bjørn
Lars Erik Bjørn Eiendomsmegler
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 62 m²
Bruksareal 65 m²
Tomt 3 104 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 1989
Gårdsnummer 50
Bruksnummer 107
Energimerking F
FINN.no 322244200
Sist endret 02.10.2023 13:51
Prisantydning 850 000,-
Totalpris 885 169,-

Beregnet totalkostnad

850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 21 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 850 000,-)) 12 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 35 169,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 885 169,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Lerresfjordveien 882. Hytta ligger fritt og usjenert til på ene høyde ovenfor Lerresfjordveien. Eiendommen er på ca. 3,1 mål, så her er det rikelig med boltreplass på egen tomt! Eiendommen består av en hytte, utedo og et lite aggregathus. Hytta bærer av å være pent brukt. Den har en meget god planløsning med store rom. Fra hyttetrappa så kan du gå rett opp på Linnesfjellet, som ligger bak.

Velkommen på visning!

Innhold

1. etasje:
Bruksareal: 65 m².
Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, stue, kjøkken og 2 soverom.

Utedo:
Bruksareal: 2 m².
Primærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Utedo.

Standard

Innvendige overflater (vegger, tak og gulv):
Vegger: Trepanel.
Gulv: Tregulv av lakker furubord.
Himling: Trepanel.
Kjøkken: Laminat kjøkken med hvite fronter. Kjøkkenkum.

Entré

Vindfanget er av god størrelse. Fra vindfanget er det adkomst til en innvendig bod med vindu.

Stue

Stua og kjøkkenet er i delvis åpen løsing, der kjøkkeninnredningen er avdelt med en halvvegg. Stua er av god størrelse så her er det god plass for både sofagruppe og spisebord. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lys til rommet. Fra stua er det utgang til den vestvendte terrassen.

Kjøkken

Hytta har en hvit, laminert, kjøkkeninnredning med kjøkkenkum. Det er svært god benkeplass på kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen har kun underskap. Det er godt med skap og skuffeplass. I kjøkkengulvet er det en luke til et rom som har vært benyttet til oppbevaring av matvarer.

Bad

Det er ikke bad i hytta. Hytta har imidlertid en innvendig bod, som kanskje kan ombygges til bad? Det er et frittstående utedo på hyttas nordside.

Terrasse

Hytta har en fin terrasse. Terrassen er sør, nord og vestvendt. Fra terrassen har du trapp med adkomst til naturen fra 2 sider.

Uteareal

Eiendommes areal er på rundt 3,1 mål, så her har du rikelig med plass. Det er anlagt plen rundt hytta. Eiendommen har grodd igjen de senere år, så en kjøper anbefales å hugge skog for å slippe til mere sol og åpne for utsikt fra hytta. Det har tidligere vært et gjerde rundt eiendommen, men dette har falt ned i årenes løp. Det er også rester etter en vinsj på eiendommens sørlige del.

Soverom

Soveromsavdelingen ligger et halvplan over stua. Her er det 2 soverom av god størrelse.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Store Lerresfjorden, like før du kommer til Linnes. Eiendommen ligger på en høyde på øversiden av veien. Avstand fra veien til hytta er ca. 70 meter. Eiendommen har ingen innsyn og det er rundt 250 meter til nærmeste hyttebebyggelse. Det er ca. 1,5 times reisetid fra Alta sentrum.

Forsikring

IF Skadeforsikring

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
Tilstandsgrad 3 (TG3):
- 4.2 Undertak, lekter og yttertekking (taktekkingen): Shingel, takrenner og nedløpsrør er over forventet levetid, utskifting bør påregnes. Yttertak og takrenner er mosegrodd. Nedre del av pipe har overflate rust. Vannbord må pusses/males eller byttes. Tak over vindfang/bod mangler fotbesalg/takrenne. Rennekroker mot øst er knekt, takrenne henger i dette området. Tiltak: Ny shingel, takrenner, nedløpsrør, beslag, vedlikehold av pipebeslag og vannbord. Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 50.000. - og 100.000.-

Tilstandsgrad 2 (TG2):
- 1.1 Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet: Sprekk i fundament/søyle mot nordvest. Skjevheter i gulv, målt +- 20mm. Stedvis svai/heng i stubbgulvsplater. Tiltak: Øyeblikkelig tiltak er ikke nødvendig, situasjonen overvåkes.
- 2.1 Yttervegger:  Utvendig kledning har behov for vedlikehold/maling. Forkantbord mot vest har fuktskjolder da det mangler takrenne/beslag. Tiltak: Vedlikeholdsbehov/maling.
- 3.1 Vinduer og ytterdører: Utvendig vinduskarm har behov for vedlikehold. Terrassedør er skjev, kan enkelt justeres. Vinduer med sidehengsler tar i nedre del av karm ved åpning/lukking, kan enkelt justeres. Vinduer og terrassedør har noe fuktskjolder og kondensering på innvendig karmer. Tiltak: Normale vedlikeholdsbehov og noe justering.
- 6.1 Balkonger, verandaer og lignende: Rekkverkshøyde er for lavt iht dagens forskrifter. Terrassebord er noe mosegrodd. Overflater har vedlikeholdsbehov. Konstruksjonen er over forventet levetid. Tiltak: Normale vedlikeholdsbehov, høyde på rekkverk anbefales utbedret.
- 11.1 Elektrisk anlegg og samsvarserklæring:  Ledning i vindfang er ikke forsvarlig avsluttet. Foreligger ingen dokumentasjon til anlegget. Tiltak: Montere koblingsboks og utbedre ledninger i vindfang.

Ifølge tilstandsrapport fra takstmann Ole Kristoffer Hætta, den 24.09.23. Tilstandsrapporten er vedlagt i salgsoppgaven.
 
 Ferdigattest / brukstillatelse

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- 16. Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)? Svar: Ja. Kommentar: Hytta er bygget av min far som ikke er tømrer, men utdannet bygningsingeniør
med meget gode snekkerferdigheter.

Boligens areal

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 65 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 65 m².
Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, stue, kjøkken og 2 soverom.

Utedo:
Bruksareal: 2 m².
Primærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Utedo.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Parkering på område ved veien. Adkomst via trapp og sti opp til hytta.
Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 3 104 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Nei. Mulighet for sommerparkering på åpent område ved Lerresfjordveien, like ved trapp fra vei og opp til hytta

Byggemåte

OM BYGGEMETODEN:
Ringmur/fundamenter: Støpte søyler/pilarer.
Bjelkelag: Bjelker av trekonstruksjoner, 198mm bjelker med tilsvarende isolasjon.
Yttervegger: Bindingsverk av 98mm trekonstruksjoner med tilsvarende isolasjon.
Utvendig kledd med stående over/underliggende trebord.
Tak: Saltak av takstoler, antatt isolert med ca 150-200mm glassull.
Yttertekking: Shingel.
Vinduer: Trekarmer med 2 og 3-lags glass.

OVERORDNET FAGLIG VURDERING AV EIENDOMMEN: Boligen framstår som godt vedlikeholdt, noe bruksmerker finnes. Normal elde og bruk er en tilstand i seg selv, men beskrives ikke.

Ifølge tilstandsrapport fra takstmann Ole Kristoffer Hætta, den 24.09.23. Denne beskrivelsen er ikke utfyllende. Se tilstandsrapporten for ytterligere informasjon om byggemåte og tilstand. Tilstandsrapporten er vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Det er avvik fra godkjente byggetegninger ved at gang ikke er inntegnet, kjøkkeninnredningen har en annen plassering enn på tegning, samt at et innfelt garderobeskap på hovedsoverom ikke har blitt bygget.

Oppvarming

Oppvarming med vedfyring. Det er en vedovn sentralt plassert i stue/kjøkkendelen.

Eiendommen selges for dødsbo. Arvinger mener at deres far i sin tid undersøkte muligheten for å legge inn strøm i hytta. Interessenter oppfrodres til å kontakte Alut (www.alut.no) for spørsmål om dette.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 1 908 pr. år Eiendomsskatt - fritid for 2023.

Eiendomsskatt

Det er i Alta kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi forefinnes ikke, ved søk på Skatteetaten, den 27.09.23

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til LNFR-areal. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Delareal: 3 104 kvm.
Arealbruk: LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag,Nåværende.

Offentlige planer

Kommuneplanens Arealdel 2021-2040, planid 20170001, gjelder.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

- 1952/920-3/82  Rettigheter iflg. skjøte - tinglyst 07.06.1952 
 Bestemmelse i forbindelse med salg av statens umatrikulerte grunn i Finnmark fylke

Vei/vann/avløp

Det er ikke vei til hytta. Selger opplyser at det er sommervann til hyttevegg fra en felles en brønn med 2 andre hytter. Brønnen ble i sin tid anlagt i lag av de daværende 3 hytteierne. Det er ikke kjent om det foreligger en skriftlig avtale ang vannbrønnen. Det er lagt opp et elektrisk anlegg i hytta. Strøm fra aggregat som er plassert i aggregathus ved hytta.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Selger ønsker å selge hytta med det innbo som forefinnes på visningstidspunktet. Dersom en interessent ikke ønsker innbo, så anbefales det å ta forbehold om dette i et bud.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om hyttas tilstand. Kjøper oppfordres derfor til å undersøke eiendommen grundig, gjerne med fagfolk.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til oppgjøret for kjøpesummen for boligen. Megler/meglerforetak mottar honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 91 59 82 89 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Overtagelse etter nærmere avtale med selger. Det oppfordres til å nevne ønsket overtagelse ved et bud.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Lerresfjordveien 882, 9536, Korsfjorden, Gnr. 50 bnr. 107 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-23-0211

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.