Alta

Elvekanten/kronstad: Moderne 3-roms hjørneleilighet i 3.etasje, med flott utsikt. Parkering i garasje.

Elvekanten 16 , 9515 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Mia Benedicte Lund
Mia Benedicte Lund Eiendomsmegler MNEF/ Fagansvarlig

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

82%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

63%

har bolig på over 120 kvm

76%

av boligene er eldre enn 20 år

34%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 68 m²
Bruksareal 69 m²
Tomt 4 681 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 2020
Gårdsnummer 33
Bruksnummer 1058
Energimerking D
FINN.no 324947323
Sist endret 23.10.2023 10:13
Prisantydning 4 190 000,-
Totalpris 4 305 369,-
Fellesutgifter 1 657,-

Beregnet totalkostnad

4 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 104 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000,-)) 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 115 369,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 305 369,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Elvekanten 16 er en moderne og flott 3-roms selveierleilighet med gjennomgående god kvalitet. Leiligheten består av stue med store vindusflater, kjøkken med Sigdal innredning, to soverom, bad, entré og bod. Fra stuen er det utgang til en trivelig balkong med fin utsikt.

Vannbåren gulvvarme og forbruk av varmtvann er inkl i felleskostnadene, slik at man vil ha lave strømutgifter. Det følger i tillegg utvendig bod, fast p-plass i garasjekjeller med el-billader og gjesteparkering på felles oppstillingsplasser

Leiligheten ligger i et rolig og barnevennlig område, med lekeplass rett utenfor. Det er også kort vei til flotte uteområder. Tverrelva er nærmeste nabo og har en tursti som går langs elva.

Velkommen på visning!

Innhold

Leilighet beliggende i byggets 3. etasje.
Adkomst til leiligheten via felles trappegang. Oppgangen har callinganlegg.
Leiligheten består av: Stue, kjøkken, bad, to soverom, omkledningsrom, entre og bod.
Utgang fra stue til balkong.
Leiligheten disponerer en utvendig bod oppmålt til ca 3 kvm, en biloppstillingsplass i felles garasje og parkeringsmuligheter på felles tomt.

Entré

Entréen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Det er god plass til jakker og sko, samt ekstra graderobemøblement. Fra entréen er det enkel adkomst inn til boden. I rommet er det montert porttelefon.

Stue

Leiligheten har en stue som ligger i åpen løsning med kjøkkenet. I stuen er det plass til sofa og tv-løsning, og rommet har flott utsikt mot Tverrelva og områdene rundt. Siden dette er en hjørneleilighet, er det godt med lysinnslipp gjennom store vinduer på flere vegger. Fra stuen er det utgang til en trivelig balkong.

Kjøkken

Kjøkkeninnredningen er av merket Sigdal. Innredning har svarte, glatte fronter og benkeplate av laminat. Her er det integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap med fryser. I taket er det spot lights. I kjøkkensonen er det fint med plass til et spisebord.

Bad

I leiligheten er det et delikat baderom med dusjhjørne, vegghengt toalett og servantmøblement med skuffer, vask og speil. På vegger er det hvite våtromsplater, og på gulvet er det belegg med varme. I taket er det det spot lights. I rommet er det opplegg for vaskemaskin.

Uteareal

Elvekanten kan friste med flotte uteområder, med Tverrelva som nærmeste nabo. På tomten er det to lekeområder - ett som er tiltenkt de minste barna og ett annet for de litt større. Det er asfalterte kjøreveier, gangveier, parkeringsplasser og nedkjøringsrampe med varmekabler til garasjeanlegget. Rundt boligbyggene er det sådd plen.

Soverom

Det er to gode soverom i leiligheten. Det er plass til dobbeltseng og garderobeløsning. For ekstra oppbevaring av klær er det et omkledningsrom rett ved siden av det ene soverommet.

Beliggenhet

Elvekanten er på Kronstad, ca. 7 km øst for Alta Sentrum. På Kronstad er det matbutikk. Til Elvebakken er det ca. 1,5 km.

Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.

I Sentrum er det bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. Her finner du også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker.

I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Felleskostnader

1 657 pr. mnd.

Strøm varmtvann/oppvarming: 427,-
Felleskostnader: 1 197,-
65/38 Filter ventilasjon (30-39): 33,-

Felleskostnadene dekker følgende:
- Forsikring av bygninger (ikke innbo og løsøre)
- IF-avtalenr. SP0003183568
- Godtgjørelse til styret i sameiet
- Utvendig drift og vedlikehold
- Strøm til varmtvann og oppvarming, og til fellesanlegg (utvendige gatelys, varmekabler på felles vannledninger, motorvarmekontakter)
- Filter til ventilasjon
- Vann - og avløpsavgift
- Snøbrøyting og sandstrøing
- Forretningsførerhonorar til Polarlys Boligbyggelag

Andel formue

22 440

Sameie

Sameie: Eierseksjonssameiet Elvekanten 14 og 16, Orgnr: 925877875

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret har i 2022 jobbet med følgende:
- Fått gjennomført årskontroll brann, nødlys og el.installasjoner
- Fått gjennomført felles dugnad
- Etablert nye servicetavler
- Håndtert diverse saker fra eiere
- Utført tilsyn av bygningsmassen

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP0003183568

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et resultat på kr 193 042,- som overføres annen egenkapital
Disponible midler pr. 31.12.2022 var på kr. 768 917,-

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er tillatt med kjæledyr i sameiet, og alle ekskrementer fra hund/katt skal fjernes. Det forutsettes at dyrehold ikke er til sjenanse for andre beboere i form av lyder, lukt, forsøpling eller på annen måte.
Det forutsettes at dyreholdet hensyntar beboere med allergier.
Det forutsettes at dyreholder sikrer nødvendig ekstra renhold i ganger og trapperom som følge av røyting eller annen tilsmussing.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2:

Øvrige rom
Annet
TG2 gis grunnet: Deler av etasjen har flatt tak som i praksis er en lukket konstruksjon, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som fuktrisikokonstruksjoner. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om det ikke ble observert skader eller symptomer på skader.

Elektrisk anlegg
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget
TG2 gis grunnet: Det er kun framlagt samsvarserklæring på deler av utførte arbeider på det elektriske anlegget. Med bakgrunn i TG2 bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Ingen elementer er gitt tilstandsgrad 3.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag? Ja, kommentar: Ladeboks

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 69 kvm

3. etasje:
Bruksareal: 69 m².
Primærrom: 68 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, bad, to soverom, omkledningsrom og entré

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 4 681 kvm, Eierform: Eiet tomt

Selveierleilighet tilhørende Eierseksjonssameiet Elvekanten 14 og 16, beliggende på Kronstad, Alta kommune. Felles tomt for sameiet opparbeidet
med asfaltert vei, diverse beplantninger, plenareal, støpte veier og trapper, lekeplass og biloppstillingsplass. Felles trappeoppgang med callinganlegg og heis. Lader for elbil montert.

Garasje / Parkering

1 plass i felles garasjeanlegg med el-billader. Gjesteparkering på felles oppstillingsplasser.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 2020. Grunnmur av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med parkeringsanlegg i nederste etasje.
Fasaden er kledd med fasadeplater og stående trekledning. Etasjeskillere av betong. Flatt tak (ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør med brannklasse A60 og lydklasse db50. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass. Oppvarming med gulvvarme i stue, kjøkken, bad, soverom og entre. Mekanisk balansert ventilasjon

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 29.06.2022 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Fra leiligheten er det ca. 2 km å gå eller sykle til Elvebakken skole. På sentrum ligger både Alta videregående skole og UiT - Norges arktiske universitet, med et rikt utvalg av studietilbud. Alta ungdomsskole er på "Gamle Sentrum". Kommunen byr ellers på et godt utvalg av barnehager, og nærmeste barnehage er på Kronstad ca. 1 km unna.

Adgang til utleie

Leiligheten er en boenhet

Oppvarming

Gulvvarme i stue, kjøkken, soverom, bad og entre
Oppvarming med vannbårenvarme kombinert med elektrisk oppvarming

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 11 977,50 pr. år

De kommunale avgiftene er en prognose for 2023 og inkluderer følgende:
Vann: 2 341,25 kr
Avløp: 3 237,50 kr
Renovasjon: 5 908,75 kr
Eiendomsskatt: 490,00 kr

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 859 746 pr. 31.12.22 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 267 036 pr. 31.12.22 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Kommuneplanens Arealdel 2021-2040. Planid: 20170001 Detaljregulering for Kronstad boligområde. Planid: 20140006
Opplysninger fra Alta kommune 08.09.2023

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2020/2284136-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
30.03.2020 21:00 
Rettighetshaver:ALTA KOMMUNE  
Org.nr: 944588132
Rett till annlegg, drift og vedlikehold av kommunalteksniske anlegg
Gjelder også private vann-og avløpsledninger
Overført fra: 5403-33/1058
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/2314111-1/200  Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening  
06.04.2020 21:00 
Rettighetshaver:ELVEKANTEN VELFORENING  
Org.nr: 924863838
Kan ikke slettes uten samtykke fra:ALTA KOMMUNE  
Org.nr: 944588132
Overført fra: 5403-33/1058
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/2929911-1/200  Seksjonering  
27.08.2020 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 38
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 136/6138
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Alta kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Medfølger ikke handelen:
- Luxaflex gardin
- veggskap
- Skohylle
- Elfahylle
- Lang knaggrekke

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til oppgjøret for kjøpesummen for boligen. Megler/meglerforetak mottar honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 41 45 20 78 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett i dette sameiet.

Adresse og matrikkel

Elvekanten 16, 9515, Alta, Gnr. 33 bnr. 1058 snr. 38 orgnr. 925877875 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-23-0258

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.