Tverrelvdalen

Bollo: Flott fritidsbolig i nydelige naturomgivelser. Uthus med badstue. Gode solforhold.

Lorttjønna 43 , 9537 Tverrelvdalen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 55 m²
Bruksareal 57 m²
Soverom 1
Byggeår 1995
Gårdsnummer 35
Bruksnummer 1
Energimerking E
FINN.no 321946516
Sist endret 30.09.2023 16:17
Prisantydning 2 350 000,-
Totalpris 2 422 669,-

Beregnet totalkostnad

2 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 58 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 350 000,-)) 12 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 72 669,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 422 669,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Lortkjønna 43 - en koselig hytte i Bollo. Hytten inneholder blant annet stue, kjøkken, soverom, bod og et uthus med badstue, utedo og boder. Hytten har i tillegg en hems med to rom som kan brukes som ekstra stue eller soverom.

Hytten ligger fint til  i Bollo, skjermet og med turmuligheter rett utenfor døra. Det er ca. 10 min gange fra parkeringen til hytten. På vinteren er det scooterløype like i nærheten. Fra hytten er det fin utsikt mot øst, mellom Lorttjønna og Bollovannet, og her er gode solforhold.

Velkommen på visning!

Innhold

Boligen inneholder:
Hytten: Stue/kjøkken, soverom, vindfang,  gang og bod
Uthus: Gang, badstue, garderobe, 2 boder og utedo

Standard

Utvendig
Fundamentert på betongmurer på langsidene og kledd igjen med tre kledning i røstene med ventiler og isolert bjelkelag. Yttervegg av isolerte  bindingsverk med liggende tre kledning utvendig, samt Vinduer med 2 lag isolerglass og utenpåliggende sprosser og isolert ytterdør i malte trekarmer. Yttertak av trekonstruksjoner som saltak og tekket med skifer. Takrenner og beslag av stål. Stor inngangstrapp med levegger og lite
takoverbygg i impregnert tre.

Innvendig
Det er belegg i avkledningsrom og badstu/dusj i uthuset. Resten av uthus/hytten har tregulv. Vegger og himlinger av behandlet furu panel. Vedovn i stua som er tilkoblet teglsteins pipe. Trapp mellom etasjen av malt furu (litt bratt) .Malte speildører i tre karmer.

Entré

Hytten har et praktisk overbygd inngangsparti med en stor terrasse. Entréen er lys og har god plass til diverse oppbevaring.

Stue

Stuen er av god størrelse og har beisede vegger og store vinduer. Det er fint med plass til sofaløsning. Fra stuen er det utsikt over nydelig natur. Stuen har en vedovn som skaper god stemning og varme i rommet.

Stue 2

Hytten har et uthus på tomten med badstue, to boder med god plass til oppbevaring. Det er i tillegg et utedo i tilknytning til uthuset.

Kjøkken

Kjøkkenet har innredning med malte fronter og benkeplate av heltre. Det er komfyr og kjøleskap på kjøkkenet som medfølger i handelen. Mellom stue og kjøkken er det plass til en spisestue.

Bad

Hytten har et rom som har servantinnredning og vann som er koblet til vanntank/dunker i kjøkkenet. I rommet er også et Cindarella forbrenningstoalett. Det er i tillegg utedo i tilknytning til uthuset.

Uteareal

Hytten har nydelig uteareal med en stor terrasse med plass til diverse utemøblement og et koselig område med benker.

Soverom

Hytten har et soverom av god størrelse. Her er det god plass til dobbeltseng og oppbevaring. Det er i tillegg en hems med to rom som blir brukt som ekstra soverom.

Beliggenhet

Hytten ligger fint til  i Bollo hytteområde, og det er ca. 10 min gange fra parkeringen til hytten. Fra hytten er det fin utsikt mot øst, mellom Lorttjønna og Bollovannet og har gode solforhold.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 79946178

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
TG2 gis grunnet: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er litt sig i det ene hjørnet i stua, og det er her høydeforskjellen er registrert.

Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken
TG2 gis grunnet: Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkken.
(Det er gassovn i kjøkken uten avtrekk, normalt så er det ikke avtrekk fra fritidsboliger).

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

6. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende?
Nei, kommentar: Ved temp. endringer/årstid, så kan det komme til syne en tynn riss i murpussen på brannmur/pipe

7. Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
Ja, kommentar: Se tilstandsrapport fra takstmann

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av ufaglært/ egeninnsats.
Selger har utvidet platten samt bygd levegg ca 2010.    

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank,
sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun faglært. Nordlys Elektro. Installert strøm.

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja, kommentar: Installert av Nordlys Elektro AS

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kommentar: Kraftlaget kontrollerte sikringsskapet før strømmen ble koblet til. I desember 2017 var elektriker fra Nordlys elektro og sjekket anlegget, alt var i orden.

16. Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det
som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)?
Nei, kommentar: Hytten, uthus osv er bygget av tidligere eier. Men kjenner ikke til hvilke papirer den enkelte hadde som har utført arbeidene.

18. Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
Nei, kommentar: Detsikaveien er regulert til privat vei.

22. Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest?
Nei, kommentar: Er usikker på ferdigattest

24. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger?
Ja, kommentar: Tilstandsrapport tatt i forbindelse med salg

25. Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)?
Ja, kommentar:  Detsikaveien er omgjort til privat vei.
Tilleggskommentar: Noe setning i terrassen/platt samt takutstikk over ytterdøren på hytten kan forekomme. Innerdører kan av og til knipe litt, samt at boddøren er montert litt skjevt inn. Vannboring og montering av vannpumpe/trykktank inne i hytten er utført av Parken Solutions as 2021. Vannpumpe/trykktank inne i hytten er ikke tilkoblet egen strømkurs. Setning i uthuset/brønnhus/vedhus/hytte kan forekomme. Belegget under skiferplaten som badstuovnen står oppå har noe blærer i seg. Det er ikke strømkabel ned til brønnhuset.

Boligens areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 57 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 57 kvm.
Primærrom: 55 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/ kjøkken, soverom, gang og vindfang

Det er innrednet loft med gang og to soverom som ikke er målbart i hht reglene i NS3940. Gulvarealet er målt på 23 m2.

Uthus:
Bruksareal: 21 kvm.
Primærrom: 10 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang og badstue

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Punktfestetomt, Utløpsår feste: 2071, Festeavgift: 749
Neste regulering av festeavgift: 2031

Garasje / Parkering

Det er mulighet for parkering ca. 10 min gange på grusvei om sommeren. På vinteren er det scooterløype.

Byggemåte

Velholdt og fin fritidsbolig som er oppført etter gamle forskrifter fra 1987, og det er ingen store feil og mangler bortsett fra litt for stort høydeforskjell på gulvet i stua. Videre anbefaler jeg etableres avtrekk over komfyr på kjøkken.

Tekniske installasjoner
Det er montert inn avløp fra servant og oppvaskbenk for grå vann. Veggventiler i ytterveggene i oppholdsrommene. Åpent elektrisk anlegg med automatsikringer med totalt 8 fordelingskurser, samt 2 stk røykvarslere, 2 stk håndslukkeapparat og gassalarm.

Diverse:
Det er borret etter vann, som er koblet på innersiden av hyttevegg. Det er usikkert om plasseringen er lovlig ettersom det er på innsiden av boligen. Dette er kjøpers risiko og ansvar.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse av hytten  iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at evt. ulovlige bygde tiltak blir lovlige. Kjøper overtar ansvar, risiko og evt. konsekvenser knyttet til manglende attester.

Det foreligger godkjente og byggemeldte byggetegninger av hytten datert 31.05.1991, men disse avviker noe fra dagens bruk.

Uthuset har "tillattelse til tiltak", datert 19.05.2010.

Adgang til utleie

Hytten kan leies ut i sin helhet

Oppvarming

Hytten har vedfyring og elektrisk oppvarming

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 1 938 pr. år
De kommunale avgiftene er en prognose for 2023 og inkluderer følgende:
Eiendomsskatt: 1938,-. Det betales p.t. ikke noe feiegebyr. Dette har tilkommet på endel andre hytter i området, og kjøper må regne med at det kan tilkomme feiegebyr. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Eiendomsskatt

Det er i Alta kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 948 398 pr. 31.12.2022

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert for spredt fritidsbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Kommuneplanens Arealdel 2021-2040 Id 20170001

Bollo hyttefelt, fortetting Id 1999001

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1991/831-4/82  Festekontrakt - vilkår  
19.03.1991 
festetid: 80 år
Årlig avgift nok 400
Kan ikke overdras uten samtykke av
hjemmelshaver/utleier
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/435356-1/200  Jordskifte  
15.04.2021 21:00 
Sak: 15-204715REN-JVAD Detsikavegen
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

1989/4209-1/82  Registrering av grunn  
08.11.1989 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:5403 Gnr:35 Bnr:1
 
2020/762273-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00

Vei/vann/avløp

Det er ikke offentlig vann og avløp tilknyttet boligen. Det er ingen atkomstvei, kun gangsti fra privat hyttevei mellom Detsika og Tverrelvdalen. Det er 2 brønner som er tilknyttet eiendommen, hvorav den ene er i brønnhuset som er gravd ned til en vann åre og den andre er boret og er koblet inn direkte i hytten. Det er avløp for gråvann fra oppvaskbenk på kjøkken. Enkelte år kan vannet i utvendig brønn fryse.

Tilbehør

Kjøleskap, tv og gasskomfyr følger med i handelen. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til oppgjøret for kjøpesummen for boligen. Megler/meglerforetak mottar honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Lorttjønna 43, 9537, Tverrelvdalen, Gnr. 35 bnr. 1 Fnr. 220 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-23-0272

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.