Alta

Kronstad: Romslig enebolig fra 2013 med 5 soverom, utebod og dobbelgarasje

Patosletta 8 , 9515 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

82%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

63%

har bolig på over 120 kvm

76%

av boligene er eldre enn 20 år

34%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 189 m²
Bruksareal 200 m²
Tomt 885 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 2013
Gårdsnummer 33
Bruksnummer 1005
Energimerking B
FINN.no 323931251
Sist endret 13.10.2023 16:28
Prisantydning 6 490 000,-
Totalpris 6 668 669,-

Beregnet totalkostnad

6 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000,-)) 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 178 669,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 668 669,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Patosletta 8 - en romslig enebolig med dobbelgarasje på Kronstad. Denne boligen har en familievennlig planløsning som går over to etasjer. Stue og kjøkken ligger i delvis åpen løsning i første etasje. Kjøkkenet er velutstyrt med god benke- og skapplass, samt en praktisk kjøkkenøy med koketopp og ventilator. Stuen har fine lysforhold med mange vinduer. Loftsetasjen rommer 5 soverom, hvor ett har utgang til balkong. Badet i loftsetasjen har også en luftebalkong på sørsiden. Eiendommen på 823 kvm inkluderer asfaltert innkjørsel, plenareal, brostein og en dobbelgarasje i tillegg til utebod.

Innhold

1. etasje: Stue, kjøkken, bad, gang og bod.
2. etasje: Bad, gang, 5 soverom og bod.
Utebod og garasje.

Entré

Boligen har et overbygget inngangsparti og entrédør med glassfelter og elektrisk kodelås. Rett innenfor døren blir du møtt av en romslig gang som er malt i en moderne farge. For å henge fra seg klær er det en stor skyvedørsgarderobe. I dette rommet er det også trapp opp til loftet.

Stue

Stue og kjøkken ligger i delvis åpen løsning, med fine, gjennomgående lysforhold. Vinkelstuen har en moderne peisovn og plass til sofa- og tvløsning samt spisebord i sonen mot kjøkkenet. Herfra er det dør ut til hage og uteområde.

Kjøkken

I boligen er det et velutstyrt og hyggelig kjøkken. Her er det god benke- og skapplass, og en kjøkkenøy hvor koketopp med ventilator er plassert. Det er integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap. Gulvflater er lagt med belegg, og det er downlights i taket. Mellom kjøkkenbenk og overskap er det fliser.

Bad

Det er to bad i boligen, ett i hver etasje. I hovedetasjen er badet belagt med gulvbelegg og gulvvarme. På vegger er det baderomsplater. Det er vegghengt servantinnredning med skuffer. Over servant er det speilskap med overlys og stikkontakt. Utover dette vegghengt toalett og dusjkabinett.

I andre etasje er det kombinert bad/vaskerom. I dette rommet er det badekar med innebygget badekararmatur, vegghengt toalett og servantinnredning med hvite fronter, to servanter og speil. På motstående vegg er det en stor baderomsinnredning med skuffer og skap, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og vask. Fra dette rommet er det utgang til sørvendt balkong på ca. 6 kvm.

Uteareal

Eiendommen er opparbeidet med asfaltert innkjørsel, grus, brostein, diverse beplantninger og plenareal.

Soverom

Boligen har fem soverom, alle plassert i loftsetasjen. Det ene soverommet var tidligere loftstue. Her er det store vinduer og dør ut til nordvendt balkong på ca 6 kvm.

Beliggenhet

Patosletta 8 er ca. 6 km fra Alta Sentrum. Her finner man bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. I sentrum er også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker. I nærområdet på Kronstad er det butikk, og det er gangavstand til bussholdeplass.

Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.

I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Forsikring

If

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
Bad - 1. etasje
Overflater vegger: Baderomsplater er ikke montert iht. monteringsanvisning. Det er ikke benyttet fuge i underkant av baderomsplater. Redusert levetid eller svekket tettefunksjon kan ikke utelukkes.
Overflater gulv: Gulvbelegg oppbrett har redusert vedheft til underlaget rundt sisterne. Forholdet er av estetisk karakter og påvirker ikke tettesjiktet på badets primær konstruksjon.

Bad - 2. etasje
Sanitærutstyr / innredning: Der registreres manglende fuge i bakkant av benkeplate til utslagsvask. Redusert levetid på innredning kan ikke utelukkes. Tiltak anbefales.
Overflater vegger: Baderomsplater er ikke montert iht. monteringsanvisning. Det er ikke benyttet fuge i underkant. Redusert levetid eller svekket tettefunksjon kan ikke utelukkes.
Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 5 millimeter, og vurderes som ikke tilstrekkelig med tanke på lekkasjesikkerhet.

Kjøkken
Overflater gulv: Det registreres stedvis hakk og skader i gulvets overflatemateriale. Forholdet er avestetisk karakter.

Øvrige rom
Overflater gulv: Det registreres stedvise hakk og skader i stuegulvets overflatemateriale. Forholdet er av estetisk karakter. Årsak er ukjent
Annet: Deler av boligen har skråtak som i praksis er en lukket konstruksjon, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som fuktrisikokonstruksjoner. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om det ikke ble
observert skader eller symptomer på skader.

Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp)
Ildsteder inne i boligen: Sprekk i ildfast steinplate, inne i peisovnens forbrenningskammer. Ytterligere undersøkelser av fagkyndig person anbefales.

Innvendige trapper: Trappen har ikke håndløper på begge sider.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)
Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Varmtvannsbereder er plassert i rom uten sluk/overløp eller annen sikring mot fuktskader (f.eks automatisk vannstopper). Konsekvens kan være at det oppstår fuktskader hvis lekkasje fra varmtvannsbereder skulle oppstå. Tiltak anbefales.
Hovedstoppekran: Hovedstoppekran er plassert slik at lekkasje ikke synliggjøres. Tiltak anbefales.

Dører og vinduer
Vinduer: Lav/ingen klaring mellom utvendig listverk og beslag under vinduet. Kan føre til fuktoppsug i trevirket, forkorte levetiden og vanskliggjør overflatebehandling. Forholdet bør holdes under oppsikt.

Balkonger, terrasser, veranda etc
Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer): Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens forskrift.

----

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 3:
Elektrisk anlegg
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Det foreligger el-kontroll rapport datert 03.02.2023. Denne legges til grunn for
vurderingen av det elektriske anlegget i denne rapporten (Se vedlagt el-kontroll rapport). Med bakgrunn i TG3 må det påregnes strakstiltak av kvalifisert elektrofaglig personell. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000. Prinanslag gitt på innhenting av tilbud til
utbedring.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
6. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende? Sprikk i en stein inni ovn.
12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Gøran Romsdal as. Vannlekkasje i spyleslange i garasjen.
18. Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser? Har endret innkjøring fra Patosletta til Patoskogen. Har endret reguleringsplan for og få dette godkjent.

Annet: Har kun bodd i boligen i 7 uker. Har endret innkjøring fra Patosletta til Patoskogen. Dette er godkjent hos kommunen i ny reguleringsplan med ett tilleggsareal på 62m2. Har lagt kantstein som følger tomtegrensen ca oppå asfalt mot Patoskogen.
Lys ute i "blomsterbedd" har noen lys som ikke er helt i orden.

Boligens areal

Primærrom: 189 kvm, Bruksareal: 200 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 104 m².
Primærrom: 97 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, bad, gang.

2. etasje:
Bruksareal: 96 m².
Primærrom: 92 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, gang og 5 soverom.

Garasje
Bruksareal: 45 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei med innkjørsel fra Patoskogen.  Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 885 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiendommen er opprinnelig på 823 kvm, men vil få et tilleggsareal på 62kvm i forbindelse med ny innkjørsel iflg. info fra Alta kommune.

Garasje / Parkering

Parkering i garasje og på egen tomt.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 2013. Grunnmur av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med takstein. Boligen har entrédør med glassfelter og elektrisk kodelås. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og trelags glass. Peisovn i stue. Øvrig oppvarming med elektrisitet. Mekanisk balansert ventilasjon.

Diverse:
- Bygningstegninger er speilvendt i forhold til boligen er innredet.
- Det er innlagt vann i garasjen. Dette er ikke søkt om godkjenning hos Alta kommune. Dette er kjøpers risiko og ansvar.

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har ferdigattest datert 26.10.2013.

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det gangavstand til Elvebakken og Kaiskuru barneskole. Det er buss til Alta ungdomsskole. På sentrum ligger både Alta videregående skole og universitetet, med mange studietilbud. Det er barnehage i nærområdet på Kronstad.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen.

Oppvarming

Peisovn i stue. Gulvvarme i stue, gang og bad. Panelovn i enkelte rom. Sentralstøvsuger plassert i bod. Mekanisk avtrekk på våtrom med avtrekksvifte. Balansert ventilasjon (fra byggeår) med ventilasjonsaggregat plassert i bod.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 31 830 pr. år
Beløpet er en årsprognose for 2023. Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, 2 stk renovasjon (240 og 360 liter), feiing og eiendomsskatt. Avgifter kan være avhengig av forbruk. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 281 282 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 612 615 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Reguleringsplan for "pato-outa", planid 20010002 gjelder. Info fra Alta kommune 05.10.2023.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2012/591240-2/200  Bestemmelse iflg. skjøte  
19.07.2012 
Rettighetshaver:ALTA KOMMUNE  
Org.nr: 944588132
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.  I garasjen er det innlagt vann og avløp. Dette er ikke søkt og godkjent hos kommunen. Det er usikkert om det er oljeutskiller i garasjen. Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Siste del til boligen er inn på det som er regulert til gang/sykkelvei.

Tilbehør

Frittstående uthus medfølger ikke i handelen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til oppgjøret for kjøpesummen for boligen. Megler/meglerforetak mottar honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Patosletta 8, 9515, Alta, Gnr. 33 bnr. 1005 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-23-0273

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.