Alta

Bossekop: Romslig 4-roms endeleilighet med innglasset balkong, to parkeringsplasser og vannbåren gulvvarme.

Granåsveien 52J , 9513 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent

NABOLAGSPROFIL

75%

eier sin egen bolig

93%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

45%

har bolig på over 120 kvm

73%

av boligene er eldre enn 20 år

37%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 100 m²
Bruksareal 118 m²
Tomt 2 564 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 2015
Gårdsnummer 27
Bruksnummer 918
Energimerking D
FINN.no 328081061
Sist endret 16.11.2023 21:14
Prisantydning 4 200 000,-
Totalpris 4 315 619,-
Fellesutgifter 2 541,-

Beregnet totalkostnad

4 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,-)) 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 115 619,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 315 619,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Granåsveien 52J er en tiltalende 4-roms leilighet med bruksareal på hele 118 kvm. Boligen har en koselig stue med bra lysinnslipp fra vinduer på tre vegger. Fra stuen er det utgang til innglasset balkong. Kjøkkenet er romslig med integrerte hvitevarer og plass til spisebord. Videre er det tre soverom, flislagt bad, entré/gang og innvendig bod.

I leiligheten er det vannbåren varme og balansert ventilasjon for et godt inneklima. Leiligheten disponerer to parkeringsplasser i garasjeanlegg i kjelleren, og det er en felles takterrasse med utsikt mot Altafjorden.

Leiligheten ligger for øvrig attraktivt til med kort gangavstand til skole, barnehage og handelsstedet Bossekop.

Innhold

Stue, kjøkken, 3 stk soverom, bad/vaskerom, vf/gang, bod og innglasset balkong.
Bod i kjeller.

Entré

Boligen har et overbygd inngangsparti. Gjennom en oransje ytterdør kommer man inn i boligen. Entreen som venter gir et godt og riktig førsteinntrykk av denne leiligheten. Her er det garderobeskap og knagger på veggen for å henge fra seg klær.

Stue

I boligen er det en koselig stue med plass for sofa og tv-løsning. Siden dette er en endeleilighet får rommet bra med naturlig lys fra vinduer på tre yttervegger. Fra rommet er det terrassedør til innglasset balkong.

Kjøkken

Boligen har et velutstyrt og hyggelig kjøkken som har god benke- og skapplass. Kjøkkenet har hvite, slette fronter med takoppforede overskap. Hvitevare som kjøle- og fryseskap, stekeovn og platetopp er integrert i innredningen. Rommet har plass for spisebord ved vinduet.

Bad

Badet har hvite fliser på veggen og belegg på gulvet. Rommet er utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin / tørketrommel og servantinnredning som har bra med skapplass.

Uteareal

Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong som er innglasset. Eiendommen er ellers tilnærmet flat, og opparbeidet med plen og asfalt.

Soverom

Boligen har tre tiltalende soverom. I hovedsoverommet er det garderobeskap. For ytterligere oppbevaring er det en innvendig bod, samt bodplass i kjelleren.

Beliggenhet

Granåsveien 52J er ca. 3 km fra Alta Sentrum. Det er lekeplass i nærområdet og BUL Idrettspark er ikke langt unna med tilbud innen håndball, fotball, ski/skiskyting og skøyter.

Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.

I Sentrum er det bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. Her finner du også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker.

I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Felleskostnader

2 541 pr. mnd.
Felleskostnader inkluderer:
" Forsikring av bygninger (ikke innbo og løsøre)  If Skadeforsikring
" Godtgjørelse til styret i sameiet.
" Utvendig drift og vedlikehold.
" Strøm til fellesanlegg (utvendige gatelys, varmekabler på felles vannledninger, motorvarmekontakter)
" Trappevask
" Snøbrøyting og sandstrøing.
" Forretningsførerhonorar til Polarlys Boligbyggelag.

Sameie

Granåsen Panorama består av 20 eierseksjoner.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

I 2022 ble følgende saker gjennomført
-Utført større og mindre arbeid for å lokalisere lekkasjer på bygget
-Innkjøp av julebelysning til takterrasse
-Inngått flere nye serviceavtaler- kostnadsbesparende
-Montert nye lys i parkeringskjeller
-Utført bekledning av vegger i felles bod, samt montert hyller
-Utvidelse av lys styring i parkeringskjeller
-Innkjøp av høytrykkspyler, utført service på snøfreser
-Innkjøp av potter og kunstige blomster
-Montert dekorlys på trappetårn
-Montert utekran
-Anskaffet tetningslister til vinterhage
-Alut har montert løsning for ladding av elbil i parkeringskjeller
-Det har vært en forsikringssak vedrørende lekkasje i bod i kjeller
-Styre har i større grad tatt i bruk styreportalen i Polarlys
-Mye arbeid utenom styremøter i forbindelse med rettsaken mot TGR, som årsmøtet enstemmig ga styret fullmakt til å fullføre
-Utbygger TG Romsdal AS og Jaro AS har i løpet av året utført flere små og større reklamasjoner og feilsøking på bygget. Mye av dette arbeidet vil fortsette utover 2023.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Bygningsmassen er forsikret via sameiet og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Leilighetens renteinntekter er kr. 129,- renteutgiftene er kr. 116.- og annen formue er kr. 45.828,-. Alle tall hentet fra ligningen for 2021. Fjorårets regnskap for sameiet viste et underskudd på kr. 39 360,- som dekkes av annen egenkapital. Disponible midler pr. 31.12.2022 utgjør kr. 726 556,-.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter og husordensregler følger som vedlegg i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Det er anledning til å holde hund eller innekatt i boligen.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:

1.1.1 Bad/vaskerom Overflate vegger og himling
Sprik i begge flisene i nedkant hvor dusj dører er festet.
Tiltak: Trenger ingen straks tiltak.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? To små sprekker i fliser nede i dusjvegg som er lite synlig.
5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? Ja. Har vært vanninntrenging i noen områder i park.kjeller. Min leilighet er ikke berørt av dette.
11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Ja. Vannlekkasje noen plasser i park.kjeller, å på tak. Min leilighet er ikke berørt av dette.
12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun faglært. Tømrer Gøran Romsdal a/s og Bjørn Mella. Utbedret rundt søyler og svalgang, senest okt-23.Tidligere taklekkasje er utbedret for en tid tilbake. Skader er ordnet opp i. Min leilighet har ikke vært berørt av dette.
26. Kjenner du til om sameie/laget/selskapet er involvert i tvister av noe slag? Ja. Har vært tvist/rettssak mot utbygger. Sameiet tapte i tingretten, de benyttet seg ikke av ankeretten, Jan-23. Kontakt megler for mer info.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 100 kvm, Bruksareal: 118 kvm

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, 3 stk soverom bad/vaskerom og vf/gang.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 564 kvm, Eierform: Eiet tomt

Selveierleilighet tilhørende Sameiet Granåsen panorama beliggende i Bossekop, Alta kommune. Felles tomt for sameiet opparbeidet med asfaltert vei, diverse beplantninger, plenareal, støpte veier og trapper, lekeplass, blomsterkasser og biloppstillingsplass. Felles trappeoppgang med callinganlegg og heis. Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det følger to parkeringsplasser med leiligheten, i garasjeanlegg i kjeller.

Byggemåte

Fundament: Fundamentert antatt plate på mark med betongsåle og betong ringmur på utskiftede masser. Antatt drensledning i grunn. Asfaltbelagt kjeller. Ingen fuktmålinger er foretatt.
Vegg: Betong elementer innforet med antatt i trekonstruksjoner og innhugg i tre konstruksjoner med liggende utvendig kledning. Etasjeskille i hulldekke. Flatt tak konstruksjon Med felles takterrasse. Dekket i betong, varm takkonstruksjon og mekanisk tekking, innvendige nedløp.

Vinduer og dører: 3 lags energi glass i hvite tre karmer. Dobbel hvit terrassedør ut i inn glasset balkong. Standard ytterdør.
Tekniske installasjoner: Automat sikringer og skjult anlegg og seire koblet brannvarslings system.
Vannboren varme og sprinkel anlegg.

Oppgraderinger ifølge eier:
2 stk høyskap på badet.
1 stk høyskap på kjøkken.
Film på glassdører i innglasset balkong.
Tilpasset innvendige "persienner" i stue og gang.

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har ferdigattest datert 10.12.2019.

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det ca. 1 km i gangavstand til Gakori skole og 1,3 km til Gakori skole. I nærområdet er det barnehage. Til Alta ungdomsskole er det bussforbindelse. På sentrum ligger både Alta videregående skole og universitet, med mange studietilbud.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen.

Oppvarming

Leiligheten har vannbåren gulvvarme i oppholdsrom

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 19 948 pr. år
Beløpet er en årsprognose for 2023. Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Avgifter kan være avhengig av forbruk. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Eiendomsskatt

Det er i Alta kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 025 000 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 690 000 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Detaljregulering Granåsvegen gnr 27 bnr 918, planid: 20110004, gjelder. Opplysninger fra Alta Kommune 10.05.2022.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2015/892323-2/200  Best. om vann/kloakkledn.  
29.09.2015 
Rettighetshaver:ALTA KOMMUNE  
Org.nr: 944588132
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger og kommunaltekniske anlegg
Med flere bestemmelser
Overført fra: 5403-27/918
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til oppgjøret for kjøpesummen for boligen. Megler/meglerforetak mottar honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Granåsveien 52J, 9513, Alta, Gnr. 27 bnr. 918 snr. 8 orgnr. 916464835 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-23-0302

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.