Tollnes - Skien

Innholdsrik familiebolig med god planløsning og romslig tomt

Strandvegen 32 , 3740 Skien

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jørn Eik-Nilsen
Jørn Eik-Nilsen Eiendomsmegler / Daglig leder

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

28%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

65%

har bolig på over 120 kvm

4%

av boligene er nyere enn 20 år

29%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 182 m²
Bruksareal 200 m²
Bruttoareal 218 m²
Tomt 1 350 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1996
Gårdsnummer 221
Bruksnummer 2001
Energimerking E
FINN.no 208333905
Sist endret 01.03.2021 10:41
Prisantydning 4 990 000
Totalpris 5 128 769
Ligningsverdi 1 012 963,-

Beregnet totalkostnad

4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 138 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 128 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Meglerhuset & Partners ved Jørn Eik-Nilsen har gleden av å presentere Strandvegen 32. Dette er en innholdsrik familiebolig med garasje.  To flislagte bad og 4 soverom. Lys og trivelig loftsstue.  Eiendommen fremstår i god stand med flott gårdsplass med belegningsstein lagt i 2018.  Flat fin tomt med opparbeidede utarealer, det er plantet Thua hekk rundt eiendommen.

Innhold

Eiendommen inneholder:
1. etasje: Vindfang, stue, kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom, wc, trapperom kjølerom, 2 boder og utvendig bod.
2. etasje: Trapperom, stue, bad, 2 soverom og 2 kott.
Egen garasje.

Standard

Meglerhuset & Partners har gleden av å presentere Strandvegen 32 en innholdsrik  eiendom med god planløsning, pent opparbeidet tomt med egen garasje.  Pen skiferlagt trapp i inngangspartiet. Det er lagt belegningstein i gårdsplass i 2018. Usjenert uteplass med belegningsstein og overbygg.
Stuen har fliser på gulv med vannbåren varme, slette lysmalte vegger og slett himling med fremhevede bjelker med spotbelysning. Stuen er malt i 2019.  Det er meget god plass til sittegruppe og TV-stue i stuen, samt god plass til langbord i spisestuen. I stuen er det hyggelig peisovn som sørger for god oppvarming og hyggelig stemning. Fra spisestuen er det dobbel verandadør med utgang til hellelagt uteplass og hageområde.
Kjøkkenet har innholdsrikt plassbygget kvalitetskjøkken fra Arthur Bonet i heltre eik med larvikitt benkeplate. Det er god oppbevaringsplass i kjøkkeninnredningen. Det er fliser på vegg mellom kjøkkenbenk og overskap. Ved vinduet på kjøkken er det plass til spisebord.
I boligens hovedetasje er det ett romslig delikat helfliset bad med varme i gulv. Badet inneholder frittstående badekar, vegghengt wc, dusjhjørne med glassvegg. Baderomsinnredningen har hvite profilerte fronter med hel servantplate. Fra badet er det inngang til boligens hovedsoverom.
På hovedsoverommet er det  god plass til dobbeltseng og inneholder plassbygget garderobe med overskap.
Vaskerom med  flis på gulv. Innredning med benkeplate og overskap. Opplegg til vaskemaskin og skyllekum.
Kjølerom med flis på gulv. Sokkelflis og panelte vegger og himling. Innredning med hyller. Kjøleromsdør og nytt kjøleagregat fra 2018.
I boligens 2. etasje er det stue, 2 soverom og bad.
Romslig loftstue med store vinduflater gir godt med lys inn i rommet. Det er montert en hyggelig peisovn i rommet.
Pent helfliset bad med varme i gulv. Badet inneholder dusjnisje med glassvegg, baderomsinnredning med hel servantplate og wc.
Soverommene i denne etasjen er lyse og romslige med god plass til dobbeltseng.
Garasje med  flis med vannbåren varme i gulv. Løftebukk i gulv. Dør og garasjeport fra 2014. Det er montert portåpner.
Det foreligger boligsalgsrapport i forbindelse med salget og det henvises til denne for detaljert teknisk vurdering for eiendommen.
Velkommen til visning!

Beliggenhet

Denne flotte boligen er beliggende mellom Skien og Porsgrunn, i et hyggelig, rolig og veletablert nabolag på Tollnes. Området er tilbaketrukket fra hovedvei, og har enkel adkomst til begge byene. Fra boligen er det korte avstander til butikk, skole, idrettsanlegg og bussholdeplass. I nærområdet er det flere fritidstilbud som Pors fotballbane og Tollnes idrettsanlegg.

Forsikring

Tryg forsikring

Byggemåte

Boligen er fundamentert på jord og leire. Yttervegger i pusset leca og bindingsverk i 2 etasje. Utvendig kledning består av liggende trepanel fra byggeår. Trepanel vurderes kun å ha normal værslitasje med tanke på alder. Trepanel er nymalt i 2018. Kledning vurderes å fylle sin funksjon mange år fremover i tid. Boligens vinduer består av 2 lags- isolerglass fra byggeår. Terrassedører fra byggeår med normal slitasje. Heve/ skyvedør i stue. Malte/ beisede innvendig furudører. Boligens takkonstruksjon består av plassbygde fagverkstoler. Konstruksjonen er inspisert fra 2. etasje med skråhimling og kott. Ventilasjonsanlegg er montert i kott. Glasert takstein fra byggeår er i god stand. Takrenner, nedløp og beslag i plastbelagt stål. Uteplass med belegningstein og overbygg på ca 10 m2. Belegningstein rundt boligen fra ca 2005-06. Belegningstein på gårdsplass fra 2018. Pipen er oppført i leca elementer. Det er montert peis med innsats i stue og i 2. etasje. Støpte gulv med vannbåren varme i 1. etasje. Isolasjon i grunn er ukjent. Ny vvtank til vannbåren varme i 1 etasje.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for bolig, datert 06.11.1996.

Boligens areal

Primærrom: 182 kvm, Bruksareal: 200 kvm, Bruttoareal: 218 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 142 m².
Primærrom:  124 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, stue, kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom, wc og trapperom.
2. etasje:
Bruksareal: 58 m².
Primærrom: 58 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Trapperom, stue, bad og 2 soverom
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Fra Porsgrunn sentrum følger du Porsgrunnsveien mot Skien. Etter Kiwi Tollnes tar man første til høyre inn Strandvegen. Følg Strandvegen ca. 470 m, og du får eiendommen på høyre hånd, på hjørnetomt.  Det vil bli skiltet med Meglerhuset & Partners Telemark visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 350 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Carport og garasje eller på gårdsplass

Oppvarming

Peisovn i 1. og 2. etasje. Vannbåren varme. 2 stk. varmepumpe. Forøvrig elektrisk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 22 988 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 012 963 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 646 665 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler. I situasjonskartet er det avsatt til fremtidig bebyggelse på nabotomt.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen rettigheter funnet.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til eiknilsen@partners.no eller SMS: 90 63 86 96 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Eier

Trond Svarstad