Bjørkøya

Nyoppført hytte med hems og anneks med flott beliggenhet - båtplass i felles bryggeanlegg - møblert

Bjørkøya 173 , 3950 Brevik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Per Arne Helland
Per Arne Helland Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 94 m²
Bruksareal 96 m²
Tomt 754 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 3
Soverom 3
Byggeår 2022
Gårdsnummer 32
Bruksnummer 147
Energimerking D
FINN.no 259146570
Sist endret 22.05.2023 08:22
Prisantydning 6 350 000,-
Totalpris 6 379 769,-

Beregnet totalkostnad

6 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 18 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 740 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 29 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 379 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Meglerhuset Telemark har i samarbeid med Bjørkøya Hytter AS gleden av å presentere Bjørkøya 173. Nydelig hytte med hems,anneks og båtplass på Bjørkøya i Porsgrunn kommune. Her får man en delikat miks av moderne detaljer og en mer klassisk hyttestil. Hytten har en god planløsning og god standard, samt  gode materialvalg og håndverk av god kvalitet.  Hyttene har  store vindusflater i stuedel som gir godt med lys inn i hytten. Stuen er lys og lekker med koselig hyttepreg og en praktisk utforming, og er i åpen løsning mot kjøkkenet, og har god plass til sofagruppe med tilhørende møblement og spisestue i kjøkkensonen. De store vindusflatene gir godt med naturlig sollys. Fra stuen er det utgang til en stor flott terrasse. Trivelig kjøkken som er skapt for trivsel og stor matglede for store og små. Det er kjøkkeninnredning med slett front. Godt med skap- og benkeplass. Ekstra god takhøyde, gir en enorm effekt på romfølelsen. Delikat bad som innbyr til rekreasjon og velbehag. Bad har gulvflis med gulvvarme, veggflis og lysmalt himling. Det er veggtoalett, vask over innredning, dusjhjørne og uttak til vaskemaskin. Det er to soverom i hovedetasjen, samt hemsen er perfekt for barn og ungdom som ønsker å trekke seg litt tilbake. Praktisk anneks med stue, bad og soverom for ungdommen, eller for svigermor!

Båtplass nr. 63 i felles bryggeanlegg følger med(3 meter). Hytten er klar for overlevering, og er utstyrt med møbler og utstyr av god kvalitet som følger med i handelen.

Fordelene med å kjøpe nytt:

- Hyttene er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.

- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

- Lave omkostninger.

Eiendommene har en solrik og usjenert beliggenhet på Bjørkøya.  Bjørkøya er en stor øy på ca. 1.400 mål som ligger midt i Langesundsfjorden, mellom Brevik og Langesund. Bjørkøya kan tilby flere flotte sandstrender, badeplasser og fine turmuligheter med sine mange veier og stier i et variert terreng.

Innhold

Innholdsrik hytte som inneholder:

1. etg.:  Entré, gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken og 2 soverom. 

Hems:  Hems på 31,9 kvm som ikke har måleverdig areal, grunnet takhøyde under 190 cm.

Anneks: Stue/kjøkken, soverom og bad.

I tillegg følger båtplass nr. 63 i felles bryggeanlegg med(3 meter).

Standard

Vi har gleden av å presentere Bjørkøya 173 på Bjørkøya. Nydelig eiendom med noe utsikt utover fjorden. En innbydende og tidløs hytte med harmoniske proporsjoner og pene detaljer, en innholdsrik fritidsbolig med alt hva en familie kan ønske seg. Hytten har en svært god og gjennomtenkt planløsning, og inneholder gang, 2 soverom, stue/kjøkken i åpen løsning, bad og hems på ca. 32 kvm. Praktisk anneks med soverom, stue/kjøkken og bad. Hytten holder en gjennomgående god standard og har en god planløsning hvor familien kan oppholde seg i forskjellige soner. Det foreligger boligsalgsrapport i.f.m salget og det henvises til denne for detaljert teknisk vurdering.

Beliggenhet

Eiendommen har en solrik og usjenert beliggenhet på Bjørkøya.  Bjørkøya er en stor øy på ca. 1.400 mål som ligger midt i Langesundsfjorden, mellom Brevik og Langesund. Bjørkøya kan tilby flere flotte sandstrender, badeplasser og fine turmuligheter med sine mange veier og stier i et variert terreng.  Øyhopping tilbys om sommeren, og har blitt et meget populært tilbud. Kjente sommerbyer som Brevik, Helgeroa og Langesund ligger kun en kort båttur unna. Kort båttur til Stathelle med shoppingsenter,  samt  Quality Hotel Skjærgarden i Langesund med innendørs og utendørs badepark. Langesund ligger kun en kort båttur fra øya, og kan by på gjestehavner, spisesteder og et rikt kulturliv med bl.a konsertene på Wrightegaarden.

Telemarkskysten har en av Norges vakreste skjærgårder. Tar du båten, kan du nyte denne fantastiske skjær-gården med fine destinasjoner som Langesund, Helgeroa, Stråholmen, Jomfruland, Valle Marina og Kragerø. Skjærgården byr på et hundretalls øyer & holmer.

Fritidstilbud:
Gå inn på nettsiden: http://www.porsgrunn.kommune.no/
Her finner man totaloversikt over alle aktiviteter, tjenester, kultur- og servicetilbud i Porsgrunn kommune.

Løpende kostnader

Bestemmelse om pliktig medlemskap i Bjørkøya Velforening kr. 500,- pr. år.

Det må påregnes kostnader til Bjørkøya og Siktesøya Vann og Avløpslag (BSVA), pt. kr. 3.200,- årlig. Med båtplass må det også påregnes en årlig kostnad på kr.400,- pr meter båtplass, til drift av bryggeanlegget. Det er pliktig medlemskap i velforening for Bjørkøya, forening/sameie som skal eie og drifte bryggeanlegget, samt evt. velforening/sameie som skal drifte og vedlikeholde fellesarealer og veier i områdene som Bjørkøya Utvikling AS (BUAS) bygger ut. Alle eiendommer som har veirett må være medlem av veilaget. Årlig avgift er foreløpig ikke fastsatt.

Boligens areal

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 96 kvm

Anneks:
Bruksareal: 23 m².
Primærrom: 23 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, stue/kjøkken og soverom.

1. etasje:
Bruksareal: 73 m².
Primærrom: 71 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken og 2 soverom. 
 
Hems:  Hems på 31,9 kvm som ikke har måleverdig areal, grunnet takhøyde under 190 cm. Arealet for hems er ikke medtatt i BRA.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Med båt fra Stathelle, Langesund, Bevik eller andre fastlandsforbindelser i området. Øya har også bilferge-forbindelse. Fergen går i rute fra Brevik og rundt til de største øyene i fjorden og har flere anløp om sommeren.  Det er også fergeanløp til øya vinterstid. Rutetider og informsajon finnes på www.fergene.no.

Fergene til Bjørkøya korresponderer også med ferge til andre øyer litt lenger ute i fjorden, noe som gir mulighet for såkalt øyhopping.Se informasjon på  www.visittelemark.no/ting-a-gjore/oyhopping-i-langesundsfjorden-p4275713

Tomt

Areal: 754 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Eiendommen har rett til parkering på områdets felles biloppstillingsplass.

Byggemåte

Byggegrunn ser ut til å være sprengsteinsfylling. Det er isolerte grunnmurselementer med betong. Den bærende konstruksjon er ikke tilgjengelig for utdypende kontroll, men består trolig av yttervegger som består av prefabrikerte reisverksvegger med trepanel som utvendig kledning. Tak har selvbærende taksperrer og yttertak er
tekket med flat betongstein. Utvendig beslag er av plastbelagt stål. Det er utadslående malte trevinduer med 2- lags isolerglass i kombinasjon med fastvinduer med 2-lags isolerglass. Det er varmtvannsbereder på ca. 200 ltr. som står på badet.Hoveddør/ytterdør er formpresset malt ytterdør. Balkongdør er malt tredør med 2l. isolerglass. Dør til bod er formpresset malt ytterdør. Det er terrasser bygget i impregnert tre. Terrassen er etablert med bjelkelag med kubbinger lagt direkte på sprengfylling/steinfylling.  Varmtvannstanken forsyner også annekset. Det er naturlig ventilasjon via ventiler i vinduer og veggventiler, forutenom avtrekk fra kjøkkenventilator og avtrekksvifte på bad.Det er utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. Boligsalgsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne, samt teksten som står under diverse i salgsoppgaven før bud inngis.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 13.05.2022.

Adgang til utleie

Hele eller deler av hytten kan leies ut om ønskelig. Hytten har ingen egen utleiedel.

Oppvarming

Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: FARGE ORANSJE og BOKSTAV D.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter og eiendomsskatt blir fastsatt når ferdigattest foreligger. Det er stipulert fra andre hytter i området til antatt å ligge på ca. kr 15.000,- til 17.000,- i året. Spørsmål vedr. dette rettes til Porsgrunn kommune. I dette inngår gebyr for vann, avløp, hytterenovasjon og eiendomsskatt.

Formuesverdi

Da fritidsboligen selges før den er tatt i bruk av selger er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.

Det første året boligeiendommen skal formues verdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på fritidsboliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.

Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2022 ikke overstige 90% av dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Regulering

Eiendommen er regulert til formål fritidsbebyggelse i reguleringsplan for Bjørkøya, godkjent 27.02.2018.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler eller Porsgrunn kommune.

Konsesjon / Odel

Erverv av eiendommen er ikke konsesjonspliktig. Ved tinglysing av eiendomsoverdragelsen må kjøper fylle ut egenerklæring om konsesjonsfrihet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Eiendommen har tinglyst rett til adkomst og parkering for en bil etter nærmere anvisning på gnr. 32 og bnr. 1 i Porsgrunn kommune, samt pliktig medlemskap i Bjørkøya Velforening og Bjørkøya og Siktesøya Vann- og avløpslag. Eiendommen har også rett til 3 meter båtplass i bryggeanlegg i SA1 på gnr. 32 og bnr. 1 i Porsgrunn kommune. Dagboknr. 3155596, tinglyst 09.10.2020.

Følgende servitutter har betydning, og gjelder for denne eiendommen:

Dagboknr. 500959, tinglyst 08.06.1949. Erklæring/avtale. Skiensfjordens kommunale kraftselskap  har bestemmelser om stolper/transformatorkiosk/ledninger.

Dagboknr. 6159, tinglyst 02.06.1975. Bestemmelse om bebyggelse og byggeforbud på nærmere angitt avstand.

Dagboknr. 2269, tinglyst 07.02.1985. Erklæring/avtale. Skiensfjordens kommunale kraftselskap  gis rett til 11 KV avgrensingslinje.

Dagboknr. 22853, tinglyst 05.12.1985.Erklæring/avtale. Skiensfjordens kommunale kraftselskap  har bestemmelser om stolper/transformatorkiosk/ledninger.

Dagboknr. 12345, tinglyst 13.07.1987. Erklæring/avtale. Skiensfjordens kommunale kraftselskap gis rett til høyspenningsanlegg.

Dagboknr. 11525, tinglyst 10.07.2006.Best. om adkomstrett. Kan ikke slettes uten samtykke fra Porsgrunn kommune Plan og Byggesak.

Dagboknr. 270354, tinglyst 17.04.2009. Jordskifte. Sak: 0800-2007-0020 RISØYA plantefrednings-område.

De øvrige servituttene som står i grunnboken men som ikke er tatt med på listen omhandler: Tinglyste rettigheter for andre tomter og hytter i forhold til veirett, båtplass, parkeringsplass og lignende. Alle servituttene vil følge eiendommen.

Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Eiendommen har tinglyst veirett. Det er generelt kjøreforbud på Bjørkøya. Det tillates kjøring til eiendommene for av og pålessing. Eiendommen blir  tilknyttet det kommunale ledningsnettet via private stikkledninger.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Hytten selges møblert som på visning.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.

Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til helland@partners.no eller SMS: 45 23 08 63 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Meglers uavhengighet

Det opplyses om at megler har relasjon til oppdragsgiver, men relasjonen er ikke i strid med god meglerskikk.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Boligen selges mindre enn før seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Dette innebærer at selger, straks etter avtaleinngåelse, skal stille garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen, jf. bustadoppføringslova. § 12.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Bjørkøya 173, 3950, Brevik, Gnr. 32 bnr. 147 i Porsgrunn kommune

Oppdragsnummer

90-21-0036

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners Telemark sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.