Heistad - Porsgrunn

Flott halvpart av tomannsbolig med solrik uteplass og 3 soverom

Friervegen 106B , 3940 Porsgrunn

BE OM SALGSSUM
Per Arne Helland
Per Arne Helland Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

50%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

68%

har bolig på over 120 kvm

14%

av boligene er nyere enn 20 år

35%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Borettslag
Primærrom 103 m²
Bruksareal 105 m²
Bruttoareal 113 m²
Tomt 4 846 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 2007
Gårdsnummer 70
Bruksnummer 21
Energimerking C
FINN.no 221004619
Sist endret 11.06.2021 12:04
Prisantydning 1 190 000
Totalpris 2 097 964
Ligningsverdi 856 817,-

Beregnet totalkostnad

1 190 000,- (Prisantydning) 899 955,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 089 955,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 8 009,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 097 964,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Meglerhuset & Partners v/ Eiendomsmegler MNEF Per Arne Helland har gleden av å presentere Friervegen 106 B. En innbydende og trivelig tomannsbolig over 2 plan. Boligen er godt  vedlikeholdt, og holder en god standard. Boligen er en perfekt familebolig med bl.a. 3 soverom, 1 bad og ett toalettrom kombinert med askerom.Leiligheten er en del av "Solvang I Borettslag" som er et frittstående borettslag, og boligen ligger skjermet og fint til i boligfeltet.
Eiendommene ligger i et  landlig og solrikt boligområde på Heistad,  ca. 10 km fra Porsgrunn og ca 1 km fra Heistad sentrum. Barnevennlige omgivelser og kort avstand til barne- og  ungdomsskole. Flere fine barnehager i umiddelbar nærhet.  Flere dagligvareforretninger i kort avstand som Kiwi og Rema 1000 på Heistad med søndagsåpen butikk og apotek. Heistad legesenter ligger også rett i nærområdet. Flotte turområder i umiddelbar nærhet med blant annet kyststi, og kort avstand til sjøen, og en fin skjærgård. Flere båthavner og offentlige badestrender som foreksempel Heistadstranda som ligger rett i nærområdet.

Innhold

Tomannsbolig over 2 plan som inneholder:
1. etg.: Entré, vaskerom/wc og stue/kjøkken
2.etg.: Gang, bad/wc og 3 soverom
Egen garasje
Bod

Standard

Vi har gleden av å presentere Friervegen 106B, lekker og delikat halvpart av tomannsbolig fordelt på to etasjer. En flott familiebolig med gode løsninger. Boligen holder en gjennomgående god standard og fremstår som lys og innbydende. Det foreligger boligsalgsrapport i.f.m salget og det henvises til denne for detaljert teknisk vurdering.
Lyst og trivelig vindfang med god plass til sko og yttertøy. Delikat kjøkken som innbyr til gode matopplevelser for store og små. Hvit kjøkkeninnredning med laminert benkeplate. Godt med skap- og benkeplass, samt meget praktisk kjøkkenhalvøy. Kjøkkenet har egen bod. God plass til spisestue. Flott og lys stue med store vindusflater, og god plass til sittegruppe. Pen peisovn med stor glassfront. Fra stuen er det utgang til koselig usjenert uteplass.
Pent, romslig og tiltalende bad i 2. etasje med fliser på gulv og vegger. Badet er utstyrt med  wc, dusjkabinett og vask over innredning. Boligen har 3 soverom med fin størrelse.
Annet:
- Praktisk utvendig sportsbod.
- Lavt strømforbruk.
- garasje i fellesanlegg.

Beliggenhet

Eiendommene ligger i et  landlig og solrikt boligområde på Heistad,  ca. 10 km fra Porsgrunn og ca 1 km fra Heistad sentrum. Barnevennlige omgivelser og kort avstand til barne- og  ungdomsskole. Flere fine barnehager i umiddelbar nærhet. Hei idrettsforening ligger rett ved Heistad barne- og ungdomsskole. Aktiv idrettsforening med mange flotte tilbud for barn og voksne. Fotballbaner, svømmehall, idrettshall og ski karusell på vinterstid er noen av aktivitetene som tilbys. Flere dagligvareforretninger i kort avstand som Kiwi og Rema 1000 på Heistad med søndagsåpen butikk og apotek. Heistad legesenter ligger også rett i nærområdet. Flotte turområder i umiddelbar nærhet med blant annet kyststi, og kort avstand til sjøen, og en fin skjærgård. Flere båthavner og offentlige badestrender som foreksempel Heistadstranda som ligger rett i nærområdet.
Fritidstilbud
Gå inn på nettsiden:
http://www.porsgrunn.kommune.no/
Her finner man totaloversikt over alle aktiviteter, tjenester, kultur- og servicetilbud i Porsgrunn kommune. Skoler og barnehager i kommunene ligger alfabetisk under kategorien "skole og barnehage" på
samme nettside.

Felleskostnader

9 508 pr. mnd.
Avdrag lån 1                kr 4 651,-
Felleskostnader         kr 3 220,-
Renter lån 1                kr 1 529,-
Admin.gebyr PBBL    kr         8,-
Strøm hybrid-bil          kr     100,-
Felleskostnadene inkluderer: Renter og avdrag på borettslagets lån, forsikring på bygningen, ytre vedlikehold,  kommunale avgifter etc. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Løpende kostnader

Ny kjøper må påberegne løpende kostander som forsikring og innboforsikring, telefon og internett eller kabel-tv. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, fordelsavtaler med f.eks. fagforbund, kanalvalg, hastighet på bredbånd osv.

Andel fellesgjeld

899 955

Avdrag fellesgjeld

4 651 pr. mnd.

Andel formue

57 026

Borettslag

Boligen tilhører: Solvang I Borettslag
Styreleder: Kari Hagane
Adresse: Friervegen 106 B
Postnr/-sted: 3940  PORSGRUNN
Mobil: 913 65 126
E-post: kari.hagane@gmail.com

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er sikret i Skadeselskapet Borettslagenes Sikringsfond A/S. Borettslaget er sikret mot tap som følge av at en andelseierunnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1.desember med gyldighet fra kommende årsskifte.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: 12130928771, DNB BANK ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 11.05.2021: 1.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 56
Saldo per 11.05.2021: 5 399 734
Andel av saldo: 899 956
Første termin/første avdrag: 30.06.2015 ( siste termin 31.03.2035 )

Rentekostnader fellesgjeld

kr 1 529,-

Forsikring

If Skadeforsikring
Polisenummer: SP561823

Regnskap

Regnskapet for 2019 viser et overskudd på kr. 263 332,-.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er ikke tillatt uten skriftlig samtykke fra styret i borettslaget. Styret kan samtykke i at brukeren av boligen holder husdyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne
av eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 105 kvm, Bruttoareal: 113 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 55 m².
Primærrom: 53 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, vaskerom/wc og stue/kjøkken.
2. etasje:
Bruksareal: 50 m².
Primærrom: 50 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Gang, bad/wc og 3 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset & Partners Telemark sine visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 4 846 kvm fellestomt. Solrik og inngjerdet hagedel med elektrisk markise over terrasse. Hagedelen er for øvrig skjermet med hekk og levegg. Asfaltert innkjørsel og gårdsplass. Felles lekeplass for borettslaget rett utenfor boligen. Tomten er i sin helhet eiet av borettslaget og tomtearealet er innhentet fra forretningsfører

Garasje / Parkering

Parkering i egen garasje i garasjeanlegg fra 2012. Garasjen har innlagt strøm og automatisk portåpner. For øvrig parkering rett utenfor boligen.

Byggemåte

Byggegrunn består trolig av steinmasser på fast grunn, som ser ut til å være stabilt. Det gjøres imidlertid spesielt oppmerksom på at det ikke er foretatt geotekniske undersøkelser. Det er støpt plate på mark, som ser ut til å være bra. Oppføring mht. isolering og fuktsikring er ikke vurdert.  Den bærende konstruksjon er ikke tilgjengelig for kontroll, men består trolig av lett bindingsverk. Isoleringsevnen er ikke vurdert, men på oppføringstidspunktet ble det brukt 15 cm isolasjon i vegg. Det er dobbelt falset liggende kledning fra byggeår som er i bra stand, foruten normal slitasje. Vinduer fra byggeår har normal bruksslitasje. Ytterdører er i bra stand, foruten normal slitasje og mindre justeringer. Yttertak består av saltak, som er bygget med prefabrikkerte takstoler. Det er ikke foretatt statiske beregninger av takkonstruksjon, men ser ut til å være i bra stand. Takkonstruksjon er begrenset
kontrollert. Taktekking består av dobbelkrum betongstein, som har normal slitasje. Det er sorte plastbelagte stålrenner og beslag rundt pipe og Isbordbeslag.  Det er utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. Det er ikke gjort bemerkninger som må utbedres, foruten påpekt forhold i rapporten vedrørende på våtrom, og oppgraderinger pga. normal bruksslitasje.. Boligsalgsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for boligen datert 23.04.2008 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.
Det foreligger ferdigattest for garasjer datert 11.01.2013. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Barnehager
Sirius familiebarnehage 6,1 km
Lundelia barnehage (0-6 år) 2.3 km
Kjellerstua familiebarnehage (0-6 år)  2.5 km
Skoler
Heistad barne- og ungdomsskole (1-10 kl.)  3 km
Brattås skole (1-7 kl.)  4.2 km
Brevik skole (1-7 kl.)  4 km
International School of Telemark (1-10 kl.) 6,3 km
Croftholmen videregående skole 6.4 km
Bamble videregående skole  7.4 km

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I stuen er det også montert pen peisovn. Det gjøres oppmerksom på at noen av rommene kan mangle oppvarming. Kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 856 817 pr. 19.05.21
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 084 539 pr. 19.05.21
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Porsgrunn kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til helland@partners.no eller SMS: 45 23 08 63 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Overtakelsen kan først skje etter at forkjøpsretten er avklart Vær vennlig å angi i vedlagte budskjema ønsket dato for overtakelse.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven.
Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Hovedregel for forkjøpsrett i borettslaget:
(1) Dersom andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget forkjøpsrett.
(2) Forkjøpsretten kan ikke gjøres gjeldende når andelen overdras til ektefelle, til andelseierens eller ektefellens slektning i rett opp- eller nedstigende linje, til fosterbarn som faktisk står i samme stilling som livsarving, til søsken eller noen annen som i de to siste årene har hørt til samme husstand som den tidligere eieren. Forkjøpsretten kan heller ikke gjøres gjeldende når andelen overføres på skifte etter separasjon eller skilsmisse, eller når et husstandsmedlem overtar andelen etter bestemmelsene i husstandsfellesskapslovens § 3.
2
(3) Styret i borettslaget skal sørge for at de som er nevnt i første ledd får anledning til å gjøre forkjøpsretten gjeldende og på deres vegne gjøre retten gjeldende innen fristen nevnt i vedtektenes punkt 3-2, jf borettslagslovens § 4-15 første ledd.
3-2 Frister for å gjøre forkjøpsrett gjeldende
Fristen for å gjøre forkjøpsretten gjeldende er 20 dager fra borettslaget mottok melding om at andelen har skiftet eier, med opplysning om pris og andre vilkår. Fristen er fem hverdager dersom borettslaget har mottatt skriftlig forhåndsvarsel om at andelen kan skifte eier, og varselet har kommet fram til laget minst femten dager, men ikke mer enn tre måneder, før meldingen om at andelen har skiftet eier.
3-3 Nærmere om forkjøpsretten
(1) Ansiennitet i borettslaget regnes fra dato for overtakelse av andelen. Står flere andelseiere i borettslaget med lik ansiennitet, avgjøres fordelingen ved loddtrekning mellom disse.
(2) Andelseier som vil overta ny andel, må overdra sin andel i laget til en ny andelseier. Dette gjelder selv om andelen tilhører flere.
(3) Forkjøpsretten skal kunngjøres ved intern distribusjon eller ved oppslag i borettslaget.

Adresse og matrikkel

Friervegen 106B, 3940, Porsgrunn, Gnr. 70 bnr. 21, leilighetsnr. 4637 orgnr. 991307087 i Porsgrunn kommune

Eier

Kari Hagane

Oppdragsnummer

90-21-0056

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners Telemark sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.