Miland - Rjukan

Hytte med anneks og Jacuzzi. Fine uteplasser og flott utsikt til Tinnsjøen og Mæl!

Milandvegen 326 , 3658 Miland

VISNINGER

20. juni søndag kl. 12:00-13:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Per Arne Sandersen
Per Arne Sandersen Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 70 m²
Bruttoareal 50 m²
Tomt 550 m² / Festet tomt
Soverom 3
Byggeår 1935
Gårdsnummer 107
Bruksnummer 1
Energimerking D
FINN.no 220161646
Sist endret 11.06.2021 11:30
Prisantydning 1 100 000
Totalpris 1 138 769
Ligningsverdi 94 590,-

Beregnet totalkostnad

1 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 27 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 100 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 38 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 138 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Meglerhuset & Partners har gleden av å presentere Milandvegen 326. Hytta ligger flott til med utsikt over Tinnsjøen. Hytta har en åpen stue- og kjøkkenløsning. Pen Ikea kjøkkeninnredning med komfyr og microovn samt kjøleskap i bod. Det er 3 soverom i hytta, i tillegg er det et uthus. Hytta har innlagt strøm og det er borret etter vann i 2008. Det er montert forbrenningstoalett fra Incinolet. Innholdrik og koselig hytte på solrik tomt.

Innhold

1. Etg.: Gang, Stue med åpen kjøkkenløsning, baderom, bod/oppbevaringsrom. 2. Etg.: Gang og 3 soverom. I tillegg til hytta inneholder eiendommen et enkelt uthus på ca. 10 kvm.

Standard

Hytta ligger fint til med utsikt over Tinnsjøen og Mæl. Hytta har god standard med fin planløsning. Hytta og uthuset er oppført rundt 1935, senere anslått ombygget/tilbygget fra 2008. Hytta har innlagt strøm og tilkoblet borrevann, men ikke avløp. Det er foretatt oppgraderinger med nyere sikringsskap med automatsikringer, montert ny peisovn i stuen. Hytta har et trivelig kjøkken med Ikea innredning. Komfyr og micro på kjøkken, samt kjøleskap i bod/gang. Stuen er relativt romslig og utstyrt med peisovn. Fra gang har man direkte utgang til terrassen samt lun og fin overbygd uteplass med terrassevarmer og levegger. De innvendige overflatene består i hovedsak av tregulv, panelte vegger og panel i himlinger. Flislagt bad med varmekabler. Innlagt strøm. Borrevann med vann til hyttevegg. Det er vanndunk inne med fordelig av vann til kjøkken og bad. Incinolet forbrenningsdo, dusj og servant i seksjon på baderom. Varmekabler i bakgang/bod.

Beliggenhet

Eiendommen har en fin beliggenhet på Miland, ca. 13 km fra Rjukan sentrum. Eiendommen ligger fredelig og usjenert til, tilbaketrukket fra riksveien og uten naboer tett på. Fra eiendommen er det ca. 1 km til Mæl, et idyllisk lite tettsted ved Tinnsjøen. Mæl er anløpssted for Tinnsjøfergene MF "Storegut" og DF "Ammonia", to ferger som i sommerhalvåret er åpne for henholdsvis turer og omvisning. På Mæl finner man også Tinnsjø Camping, samt en trivelig liten småbåthavn.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 7489502

Boligens areal

Primærrom: 70 kvm, Bruttoareal: 50 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun oppmålt av selger og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Fra sentrum av Rjukan følg Rv. 37 østover mot Miland/Mæl. Etter ca. 13 km passerer du avkjøringen til Mæl. Fortsett østover på Rv. 364 (Gaustavegen) i ca. 500m og ta første vei til venstre, Milandvegen. Hytten ligger på venstre side opp i bakken. Det vil bli satt opp visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 550 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2050, Festeavgift: 1190
Areal: 550 kvm, Eierform: Festet tomt. Festeavgift kr 1.190,- Utløpsår feste: 2050, Festeavgift: 1190 pt. Grunneier: Hans Torsvik Ørnes. Prisen indeksreguleres. Neste regulering 2022. Grunneier har forkjøpsrett til eiendommen og må samtykke til skjøte. Den tinglyste festekontrakten gjelder ikke lenger og er erstattet av ny leiekontrakt, datert 24.03.03.Tomten er opparbeidet med noe plen og busker. Øvrig er naturtomt. Fine uteområder med overbygd uteplass og fine terrasser. Er eiendommen merket som en åttekant med prikkete grå linjer er det enten et punktfeste eller en eldre eiendom som ikke har opplysninger om grenseforløp i matrikkelen. Arealet som er opplyst fra kommunen avviker fra opplysninger gitt i festekontrakt.

Garasje / Parkering

Nåværende eier har parkert i veien rett ved hytta.

Byggemåte

Hytta er oppført i tre med enkelkrum taksten.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 11.01.2011 på Endring av bygg - beboelsesformål - utvendig tilbygg mindre enn 50 m². Det foreligger ikke ferdigattest på hytte bygget i 1935.

Oppvarming

Peisovn i stue, varmekabler på bad og i bakgang/bod. Ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Strømleverandør er Trøndelagkraft forventet årsforbruk ca 16000 kwh( i dag er det 63 øre pr kwh).
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 2 286 pr. år Kommunale avgifter dekker renovasjon og pipe og tilsynsgebyr på kr 2.286,-. Faktura en gang pr. år med forfall i juni.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 94 590 pr. 2020
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  ligger i uregulert område. Kommunedelplan: ID: 3200 Navn: Kommunedelplan Vestfjorddalen. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1971/111-2/33  Festekontrakt - vilkår 18.01.1971 
Festetid: 25 år
Årlig avgift nok 100
Pant for forfalt festeavgift
Leien kan reguleres
Best. om forkjøpsrett
Bestemmelser om forlengelse
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
Den tinglyste festekontrakten gjelder ikke lenger og er erstattet av ny leiekontrakt, datert 24.03.03
Grunneier har forkjøpsrett til eiendommen.Grunneier/bortfester har iht festekontrakten forkjøpsrett på eiendommen. Forkjøpsretten må avklares før en eventuell overtakelse. Dette kan ta inntil 2 måneder etter at varsel om salg er mottatt av grunneier/bortfester (jf. lov om løysingsrettar § 10).

Vei/vann/avløp

Borrevann som går til hyttevegg. Eiendommen er ikke tilknyttet avløp. I hytta er det en vanndunk som fylles opp etter behov. Egen pumpe står i skap som fører vannet rundt til dusj, kjøkken og bad. Avløpet er lagt ut fra bad i grunnen. Incinolet forbrenningstoalett og egen urindo(tømmes når den er full) Dette er ikke registrert eller godkjent av Tinn Kommune.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.
Båt med henger kan medfølg salget mot pristillegg. Båttype Askeladden 515 Invader med Mercury 90 hk 1997 modell. Garmin map og BK-henger. (Se bilde). Pris avtales direkte med selger. Selger har i dag båtplass i Mel båtforening. Avtale om overtagelse av denne gjøres direkte med foreningen. Kontaktinfo Ted Bygge 91550942.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til sandersen@partners.no eller SMS: 95 99 80 00 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er oppgitt av selger og ikke kontrollert av megler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Milandvegen 326, 3658, Miland, Gnr. 107 bnr. 1 Fnr. 8 i Tinn kommune

Eier

Anders Thømt Anne Kristin Thømt

Oppdragsnummer

90-21-0064

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners Telemark sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.