Herre - Bamble

Enebolig med koselig hagestue. Stor, solrik utsiktstomt, innerst i blindvei på Herre

Skoleåsen 43 , 3965 Herre

BE OM SALGSSUM
Jørn Eik-Nilsen
Jørn Eik-Nilsen Eiendomsmegler / Daglig leder

NABOLAGSPROFIL

83%

eier sin egen bolig

80%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

64%

har bolig på over 120 kvm

31%

er barnefamilier

35%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 173 m²
Bruksareal 226 m²
Bruttoareal 248 m²
Tomt 1 238 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1955
Gårdsnummer 3
Bruksnummer 90
Energimerking G
FINN.no 220861815
Sist endret 14.06.2021 18:30
Prisantydning 2 750 000
Totalpris 2 838 389
Ligningsverdi 691 531,-

Beregnet totalkostnad

2 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 370,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 88 389,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 838 389,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Meglerhuset & Partners har gleden av å presentere Skoleåsen 43. Flott innholdsrik familiebolig på Skoleåsen 43 beliggende i enden av en blindvei. Denne attraktive eneboligen går over 3 plan og har bl.a. 3 soverom og 2 bad. Boligen har en trivelig stue med  utgang til hagestue.  Deler av veranda oppført i 2017/18 med praktisk takoverbygg. Koselig kjøkken med spiseplass med kjøkkeninnredning fra 2016 med slette fronter og heltre benkplate. Kjøkken har stor gasskomfyr med tilpasset vifte. 2 pene flislagte bad. I boligens underetasje er det en hyggelig kjellerstue, som er et praktisk rom for barnefamilien. I tillegg er det vaskerom i denne etasjen.
Boligen ligger på en solrik og pent opparbeidet tomt. med flott hagedam!  Egen garasje. Velkommen til visning!

Innhold

Eneboligen inneholder:
1. etg.: Hall, trapperom, stue, kjøkken bad og soverom.
2. etg.: Gang/trapperom, bad og 2 soverom.
Underetasje: Gang/trapperom, vaskerom og 2 stuer.

Standard

Vi har gleden av å presentere Skoleåsen 43.  Boligen er godt vedlikehold og fremstår som en romslig familiebolig. Eiendommen har gode solforhold og ligger i et stille og rolig boområde. Pent opparbeidet hage med egen hagedam. Stor veranda hvor halvparten har takoverbygg.
 
I boligens hovedetasje er det  parkett i stue, kjøkken og på soverom. Det er laminat i gang. Plater med tapet og malt panel på vegger. Panel og malte slette himlinger. Ny takess i stue og på kjøkken.
2.etasje har parkett i gang og på soverom. Laminat på gulv i et soverom. Plater og panel på vegger. Takess og panel i himlinger.
Kjeller har støpte gulv som er dekket med  furugulv og laminat i de fleste rom. Panel på vegger og panel i himlinger.
Baderommet i hovedetasjen har flis på gulv med varmekabel og flis på vegg. Innredning med vask og wc. praktisk dusjkabinett. Opplegg til vaskemaskin. Elektrisk avtrekk på vegg.
På bad i 2.etasje er det flis på gulv og flis på vegg. Innredning med vask og wc. Praktisk dusjkabinett.
Koselig kjøkken med spiseplass. Kjøkkeninnredning fra 2016 med slette fronter og heltre benkplate. Pene sttavflis på vegg under overskap. Dobbel kum med ett grep blandebatteri. Integrert kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. Gass til platetopp med utvendig forskriftsmessig stålskap med 11 kg gassflaske. Mekanisk avtrekkshette er forskriftsmessig montert til innredningen og etablert over komfyr.
Det er lyse og romslige stuer i hovedetasjen, som er innredet med tv-stue, peis-stue og spisestue. Fra stuen er det utgang til innebygget veranda "Utestue".
I boligens underetasje er det en hyggelig kjellerstue, som er et praktisk rom for barnefamilien. Det er vedovn i stuen.
 I hagestuen er det åpen peis.  Med denne koselige hagestuen forlenger man sommersesongen.
Vaskerommet i kjeller med overflater av betonggulv og panel på vegg. Vaskerommet er innredet med opplegg for vaskemaskin og varmtvannsbreder på 200 liter fra 2003.
Det foreligger boligsalgsrapport i forbinelse med salget og det henvises til denne for detaljert teknisk vurdering.
Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen har en attraktiv og barnevennlig beliggenhet, på toppen av Skoleåsen og innerst i blindvei, med fantastiske sol- og utsiktsforhold. Tomten er pent opparbeidet med gode parkeringsområder. Det er kort vei til skoler, barnehager, dagligvare, buss samt flotte rekreasjonsområder.

Boligens areal

Primærrom: 173 kvm, Bruksareal: 226 kvm, Bruttoareal: 248 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 77 m².
Primærrom: 49 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang/trapperom, vaskerom og 2 stuer.
1. etasje:
Bruksareal: 111 m².
Primærrom: 86 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, trapperom, stue, kjøkken og soverom.
2. etasje:
Bruksareal: 38 m².
Primærrom: 38 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Gang/trapperom, 2 soverom og bad.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Fra Stathelle følger man Herrevegen til man ankommer Herre. Ta andre avkjøring på venstre side, og følg vegen mot høyre, inn Kamperhaugveien. Fortsett vegen oppover og videre til venstre, opp Skoleåsen. Følg vegen rett frem, til enden av gaten, og eiendommen ligger rett frem, innerst i blindvei.  Det vil bli skiltet med Meglerhuset & Partners Eiendomsmegling sine visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 238 kvm, Eierform: Eiet tomt
Dels plan og dels skrånende tomt, med fantastiske sol- og utsiktsforhold. Tomten er meget pent opparbeidet med plen, gruset adkomst og gårdsplass samt steinheller og belegningsstein. Store deler av tomtearealet består avnaturlig vegetasjon, som utgjør en flott ramme rundt eiendommen. Tomten er for øvrig pent beplantet med diverse prydbusker, hekk og blomsterbed. Det er etablert flere solrike terrasser og uteområder samt en koselig hagestue, med oppmurt peis, som forlenger sommersesongen.

Garasje / Parkering

Egen garasje

Byggemåte

Det er ikke avdekket sprekker eller skjevheter av konstruksjonsmessig betydning. Grunnforhold anses dermed som stabile. Grunnmur av støpte vegger, innvendig og utvendig påført murpuss og maling. Innvendig vegger i kjeller av mur og trevirke. Ved oppforing av boligens drenering ble det normalt benyttet Gydrong (smoremembran) pa. utsiden av grunnmur. Ved befaring ble det registrert stedvise utskiftninger med grunnmursplast. Ingen videre kjente opplysninger. Boligens veggkonstruksjoner består av trevirke som trolig er isolert i hulrom. Vinduer med isolerglass i all hovedsak fra 1979, underetasje med med vinduer fra 1980/90-tallet. Ytterdør i malt utførelse med isolerglass og elektronisk lås. Verandadører i malt utførelse med isolerglass fra 1979. Takkonstruksjon med form av saltak. Undertak med antatt papp, sløyfer, lekter og takstein. Takstein er antatt skiftet på 1980-tallet. Snøfanger er etablert. Takrenner, nedløp og beslag av plastbelagt stål antatt skiftet samtidig med taktekket og enkelte renner er nyere.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. Bamble kommune.

Oppvarming

Elektrisk (varmekabler og panelovner). Det er montert peisovn i stue i hovedetasjen, samt peisovn i kjellerstuen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 17 241 pr. år

Eiendomsskatt

Det er i Bamble kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 691 531 pr. 01.06.21 11:26 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 489 519 pr. 01.06.21 11:26 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligbebyggelse.
Eiendommen ligger innenfor kommuneplanens arealdel og er vist i eksisterende boligområde - litt av tomten ligger i LNF område og noe under hensynsone H190( vanntunell). Da er det noen hensyn og ta. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Tinglyst 24.05.1968 Rettigheter på 3813-3/92 Rettigheter i eiendomsrett
1968/501468-1/101  Erklæring/avtale  
rettighetshaver:Knr:3813 Gnr:3 Bnr:90  
BYGGEFORBUD PÅ NÆRMERE ANGITT AVSTAND

Vei/vann/avløp

Offentlig vei med egen adkomst, vann og avløp i henhold til informasjon fra Bamble kommune kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til eiknilsen@partners.no eller SMS: 90 63 86 96 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Skoleåsen 43, 3965, Herre, Gnr. 3 bnr. 90 i Bamble kommune

Eier

Helene Margaretha Nilsen Jan Tommy Nilsen

Oppdragsnummer

90-21-0065

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners Telemark sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.