Skien - Limi

En moderne, smart og funksjonell del av en tomannsbolig i 2. etg. Carport. Flott beliggende i etablert bomiljø!

Luksefjellvegen 188 B , 3721 Skien

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jørn Eik-Nilsen
Jørn Eik-Nilsen Eiendomsmegler / Daglig leder

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

22%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

68%

har bolig på over 120 kvm

21%

av boligene er nyere enn 20 år

40%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Selveier
Primærrom 80 m²
Bruksareal 82 m²
Bruttoareal 90 m²
Tomt 925 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 1947
Gårdsnummer 57
Bruksnummer 123
FINN.no 230433992
Sist endret 03.09.2021 11:10
Prisantydning 3 290 000
Totalpris 3 373 619
Ligningsverdi 514 934,-

Beregnet totalkostnad

3 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,-)) -------------------------------------------------------- 83 619,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 373 619,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Meglerhuset & Partners har gleden av å presenterer Luksefjellvegen 188 B. Meglerhuset & Partners har gleden av å presentere Luksefjellvegen 188 A. Dette er en attraktiv leilighet beliggende i 2. etg. i en tomannsbolig. Boligen har egen inngang og inneholder: Gang, stue, kjøkken, 3 soverom og bad/vaskerom. I tillegg er det utgang til solrik balkong fra kjøkken. Liten bod i leiligheten. Praktisk gang med flis på gulv. Romslig stue med åpen kjøkkenløsning gir en god romfølelse. Kjøkken har god benke- og skapplass og utgang til balkong hvor gode måltider kan nytes. Lys og trivelig stue med god plass til møblering av spisestue og sofagruppe. Det er 3 soverom i boligen hvor alle har praktiske garderobeskap. Leiligheten har en smal gang som skiller mellom stue og kjøkken avdeling og de 3 soverommene og bad/vaskerom i leiligheten. En liten bod innvendig. I tillegg er det carport med el-billader.

Innhold

Leiligheten inneholder:
2. etg.:Gang, stue, kjøkken, bad og 3 soverom.
Kjøkken har utgang til balkong.
Egen inngang via utvendig trapp.
Egen carport med el-billader.

Standard

Vi har gleden av å presentere Luksefjellvegen 188 A. På denne tomten var det opprinnelig en enebolig som i dag gjøres om til en moderne horisontaldelt tomannsbolig.  Flott leilighet med god planløsning. Alle tak og vegger i leiligheten blir kledd med gips med malte overflater med unntak av bad.
Stue med glatte malte overflater, hvitgrunnet listverk, Berry Alloc Grand Avenue gulv. Downlights i himling
Kjøkken: Kjøkkeninnredning fra Systemkjøkken med sort glatt finish, integrerte hvitevarer (oppvaskmaskin, kjøleskap/kombiskap, kokeplate, komfyr og kjøkkenventilator og sort benkeplate? Matt finish? Hvit benkeplate?
Soverom: Glatte malte overflater, hvitgrunnet listverk, Berry Alloc Grand Avenue gulv
Bad: Vegger Beryy Alloc baderomsplater Brooklyn Betong 60 x0, Gulv 60 x60 flis, downlights i tak, hvitgrunnet listverk, varmekabel på bad, opplegg for vaskemaskin, baderomsinnredning i sort matt utførelse, dusjkabinett 90x90
Entre/Inngang varmkable med flis på gulv 60x60, glatte malte overflater, hvitgrunnet listverk, downlights i tak
Innvendige dører: Swedoor standard med dørvridere i børstet stål
Utvendig utførelse:
Balkong: Gulv og rekkverk i impregnert treverk
Stående dobbeltfas rett kledning og vindskier er beiset i fargen Røykgrå.
Takrenner, nedløp og vindusbrett er Dark Silver.
Dobbeltkrum grå takstein
Vinduer og ytterdører fra Nordan
Det følger med carport som i tillegg har el-billader.

Beliggenhet

Boligen ligger flott til på Limi. Området er attraktiv, og ligger ca. 4 km nord for Skien sentrum. Fin kombinasjon av landlige omgivelser, og likevel svært sentralt med kort avstand til bl.a. fin dagligvareforretning.  Dette er et barnevennlig og barnerikt boligområde, som sogner til Venstøp barneskole og Gjerpen Ungdomskole - begge med trygg skolevei og gang-/sykkelsti hele veien. Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i umiddebar nærhet, som vakre Børsesjø med rikt fugleliv. Av fritidstilbud er det gangavstand til Gjerpen IF hvor det er både fotball- og håndballbaner om sommeren. På vinterstid kjøres det opp skiløyper fra Gjerpen stadion og opp til golfbanen på Jønnevald.

Boligens areal

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 82 kvm, Bruttoareal: 90 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 82 m².
Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Gang, stue, kjøkken, bad og 3 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset  & Partners Telemark sine visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.
Se kart på finn.no

Tomt

Areal: 925 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten vil bli pent opparbeidet.

Garasje / Parkering

Egen carport med el-billader

Byggemåte

Balkong: Gulv og rekkverk i impregnert treverk
Stående dobbeltfas rett kledning og vindskier er beiset i fargen Røykgrå.
Takrenner, nedløp og vindusbrett er Dark Silver.
Dobbeltkrum grå takstein
Vinduer og ytterdører fra Nordan

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler på bad/vaskerom

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er ikke fastsatt, fastsettes etter ferdig seksjonering.

Eiendomsskatt

Det er i Skien kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 514 934 pr. 31.08.21 10:31 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 853 762 pr. 31.08.21 10:31 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

....sjekk....

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til eiknilsen@partners.no eller SMS: 90 63 86 96 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Luksefjellvegen 188 B, 3721, Skien, Gnr. 57 bnr. 123 i Skien kommune

Eier

Mili eiendom as v. Bjarne Strøm

Oppdragsnummer

90-21-0077

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners Telemark sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.