Heistad - Porsgrunn

Attraktiv nyoppusset 3 roms leilighet - nydelig utsikt - gode solforhold - lav fellesgjeld - klar for rask overtagelse

Barlindvegen 8 , 3940 Porsgrunn

BE OM SALGSSUM
Per Arne Helland
Per Arne Helland Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner

NABOLAGSPROFIL

96%

eier sin egen bolig

93%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

54%

har bolig på over 120 kvm

90%

av boligene er eldre enn 20 år

20%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 71 m²
Bruksareal 71 m²
Bruttoareal 75 m²
Tomt 40 634 m² / Festet tomt
Etasje 3
Byggeår 1968
Gårdsnummer 69
Bruksnummer 278
Energimerking G
FINN.no 239234046
Sist endret 27.11.2021 18:15
Prisantydning 1 590 000
Totalpris 1 643 051
Fellesutgifter 4 374,-

Beregnet totalkostnad

1 590 000,- (Prisantydning) 45 042,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 635 042,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 8 009,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 643 051,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Meglerhuset & Partners v/Eiendomsmegler MNEF Per Arne Helland har gleden av å presentere Barlindvegen 8 på Heistad. En gjennomført leilighet i 3. etasje med god planløsning. Leiligheten inneholder 2 soverom, bad, toalett, stue og kjøkken. Eiendommen har beliggenhet i et rolig og etablert boligområde. I nærheten finner du alle etterspurte fasiliteter som skole, barnehage, butikker, idrettsanlegg. I øyeblikkelig nærhet finner du gode turmuligheter både sommer og vinter. Leiligheten har en flott beliggenhet i borettslaget med fin sjøutsikt fra både stuen og balkongen.

Innhold

Leilighet i 3. etasje som inneholder:
Gang, stue, kjøkken, 2 soverom, bad og wc.
I tillegg godt med lagringsplass i 2 boder.

Standard

Meglerhuset & Partners v/Eiendomsmegler MNEF Per Arne Helland har gleden av å presentere Barlindvegen 8 på Heistad. En gjennomført leilighet i 3. etasje med god planløsning. Leiligheten inneholder 2 soverom, bad, toalett, stue og kjøkken. Det foreligger boligsalgsrapport i.f.m salget og det henvises til denne for detaljert teknisk vurdering. Lys og åpen stue med god plass til både sofagruppe og spisestue. Utgang til solrik delvis overbygget balkong, hvor du kan nyte utsikten. Stuen har installert vedovn. Lyst og trivelig kjøkken med lys kjøkkeninnredning med laminert benkeplate. Godt med skap- og arbeidsplass. Kjøleskap følger med. God plass til spisebord. Boligen har 2 soverom med fin størrelse hvor begge har garderobeskap. Enkelt bad med dusjkabinett og servant, samt plass for vaskemaskin. Separat toalettrom vegg i vegg. I tillegg godt med lagringsplass i 2 boder i kjeller. For de som ønsker det kan man bruke vaskerom i kjeller, hvor også vaskemaskinen følger med.
Velkommen til visning!

Beliggenhet

Barlindvegen 8 har en rolig og usjenert beliggenhet med gode solforhold. Området kan by på fine turområder med skileikområde og lysløype vinterstid samt badestrand sommerstid. Gangavstand til flere dagligvarebutikker, Heistad barne og ungdomsskole og idrettsanlegg.
Fritidstilbud
Gå inn på nettsiden:
http://www.porsgrunn.kommune.no
Her finner man totaloversikt over alle aktiviteter, tjenester, kultur- og servicetilbud i Porsgrunn kommune. Skoler og barnehager i kommunene ligger alfabetisk under kategorien "skole og barnehage" på samme nettside.

Felleskostnader

4 374 pr. mnd.
Fellesutgifter:
Avdrag lån 1 399
Felleskostnader 3 859
Renter 88
Strøm vaskemaskin 20
Adm.gebyr PBBL - strøm vaskemaskin 8
Felleskostnadene dekker renter og avdrag på borettslagets lån, kommunale avgifter, huseierforsikring, festeavgift, utvendig vedlikehold, honorar til styret og forretningsfører og andre driftsutgifter. Plenklipping og snørydding av fellesarealer er satt bort. Borettslagets kabel tv og internett er inkludert i felleskostnaden.

Løpende kostnader

Løpende kostnader vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Andel fellesgjeld

45 042

Avdrag fellesgjeld

kr. 399,-.

Andel formue

29 383

Borettslag

Skavrakåsen borettslag består av 6 punkthus med tilsammen 66 leiligheter.
Styreleder: Espen Solvang
Adresse: Barlindvegen 21
Postnr/-sted: 3940 PORSGRUNN
Telefon: Mob.: 92056078
E-post: skavrakaasen@gmail.com
De viktigste sakene som styret har arbeidet med i 2020:
Bytte vinduer i nr. 21.
Male og vedlikeholde alle 6 blokker.
Vedlikeholde og oppgradere lekeplass.
Planlegge og forberede ladere til El-bil.
Oppmerking av parkeringsplasser.
Fjerne tagging gjentatte ganger.
Fremtidsplaner:
Fortsette utskiftning av vinduer.
Bytte taktekket i nr. 8.
Fikse og utbedre kjellerboder i nr. 3.
Det blir satt opp felles ladestasjon for el-biler.
Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne. Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er sikret i Skadeselskapet Borettslagenes Sikringsfond A/S. Borettslaget er sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra kommende årsskifte.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12118112537, DNB
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 17.11.2021: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 34
Saldo per 17.11.2021: 2 823 794
Andel av saldo: 45 042
Første termin/første avdrag: 30.09.2010 ( siste termin 31.03.2030 )

Rentekostnader fellesgjeld

kr. 88,-.

Forsikring

If Skadeforsikring
Polisenummer: SP0003217696

Regnskap

Budsjett for 2020 er godkjent med underskudd kr. 240 486 i følge informasjon fra referat siste generalforsamling. Underskuddet skyldtes i hovedsak at borettslaget har byttet vinduer ifølge styret.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er forbudt å holde hund eller katt i dette borettslaget. De som allerede har dyr vil kunne fortsette å ha disse dyrene til dyrets naturlige avgang. Dersom det foreligger gode grunner for dyrehold, så kan det søkes skriftlig til styret om tillatelse til dyrehold. Styret vil kun tillate dette etter en konkret vurdering av grunnene som er anført. Videre må dyreholdet ikke være til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 75 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 71 m².
Primærrom: 71 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Gang, stue, kjøkken, 2 soverom, bad og wc.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra PBBL og takstmann følger vedlagt.

Adkomst

Fra rundkjøringen på Heistad tar du første avkjørsel til venstre, inn på Pans veg ved Rema 1000. Følg Pans veg og ta til venstre inn på Seljevegen og ta deretter til høyre inn Barlindvegen. Leiligheten ligger i første blokk på venstre  side, og den er merket med til salgs plakat fra Meglerhuset & Partners. Det vil bli skiltet ved fellesvisning. Se forøvrig vedlagte kart i nabolagsprofilen

Tomt

Borettslagets tomt er på 40.634 kvm og er en festet tomt. Tomten er framfestet til Skavrakåsen borettslag fra Porsgrunn kommune, som igjen leier tomten av Norcem. Tomten er i hovedsak opparbeidet med asfalterte parkeringsplasser og gårdsplass, plen, prydbusker og hekkplanter.

Garasje / Parkering

Parkering på felles parkeringsplass.

Byggemåte

Bygget er oppført med betonggulv på grunn, grunnmur og etasjeskiller er av betong, fasade av
tegglstein og flatt tak med papp eller lignende.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest datert. 10.08.1970.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Kjellerstua familiebarnehage (0-6 år) 0.6 km
Rypeveien barnehage (0-6 år) 0.6 km
Lundelia barnehage (0-6 år) 1.1 km
Skoler:
Heistad skole (1-7 kl.) 1.3 km
Tveten ungdomsskole (8-10 kl.) 5.8 km
Stridsklev ungdomsskole (8-10 kl) 6.3 km
Kjølnes ungdomsskole (8-10 kl.) 10.7 km
Croftholmen videregående skole, 5.8 km
Bamble videregående skole, 6.8 km

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt X for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Vedovn i stuen, ellers elektrisk oppvarming. Det gjøres oppmerksom på at noen av rommene kan mangle oppvarming. Kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

De kommunale avgiftene betales gjennom felleskostnadene.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 521 680 pr.
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 878 049 pr.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. i følge regulerings- og bebyggelsesplan for Skavråkåsen II, del av gnr. 69, bnr 9 og 24 i Porsgrunn kommune

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen tinglyste rettigheter eller forpliktelse som følger andelen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Porsgrunn kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Boligen selges uten videre rydding og rengjøring, og overleveres som forevist på visning.
Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.
Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til helland@partners.no eller SMS: 45 23 08 63 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven.
Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.
Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

3-1 Hovedregel for forkjøpsrett
(1) Dersom andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett.
(2) Forkjøpsretten kan ikke gjøres gjeldende når andelen overdras til ektefelle, til andelseierens eller ektefellens slektning i rett opp- eller nedstigende linje, til fosterbarn som faktisk står i samme stilling som livsarving, til søsken eller noen annen som i de to siste årene har hørt til samme husstand som den tidligere eieren. Forkjøpsretten kan heller ikke gjøres gjeldende når andelen overføres på skifte etter separasjon eller skilsmisse, eller når et husstandsmedlem overtar andelen etter bestemmelsene i husstandsfellesskapslovens § 3.
(3) Styret i borettslaget skal sørge for at de som er nevnt i første ledd får anledning til å gjøre forkjøpsretten gjeldende og på deres vegne gjøre retten gjeldende innen fristen nevnt i vedtektenes punkt 3-2, jf borettslagslovens § 4-15 første ledd.
3-2 Frister for å gjøre forkjøpsrett gjeldende
Fristen for å gjøre forkjøpsretten gjeldende er 20 dager fra borettslaget mottok melding om at andelen har skiftet eier, med opplysning om pris og andre vilkår. Fristen er fem hverdager dersom borettslaget har mottatt skriftlig forhåndsvarsel om at andelen kan skifte eier, og varselet har kommet fram til laget minst femten dager, men ikke mer enn tre måneder, før meldingen om at andelen har skiftet eier.
3-3 Nærmere om forkjøpsretten
(1) Ansiennitet i borettslaget regnes fra dato for overtakelse av andelen. Står flere andelseiere i borettslaget med lik ansiennitet, går den med lengst ansiennitet i boligbyggelaget foran.
(2) Dersom ingen andelseiere i borettslaget melder seg utpeker boligbyggelaget hvilken andelseier i boligbyggelaget som skal få overta andelen.
(3) Andelseier som vil overta ny andel, må overdra sin andel i laget til en ny andelseier. Dette gjelder selv om andelen tilhører flere.
(4) Forkjøpsretten skal kunngjøres i en avis som er vanlig lest på stedet, på boligbyggelagets nettsider, ved oppslag i borettslaget eller på annen egnet måte.

Adresse og matrikkel

Barlindvegen 8, 3940, Porsgrunn, Gnr. 69 bnr. 278, andelsnr. 1203 i Skavrakåsen borettslag med orgnr. 848833452 i Porsgrunn kommune

Oppdragsnummer

90-21-0116

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners Telemark sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.