Stathelle

Enebolig med høy standard fra 2014 - meget romslig kjøkken - fire soverom - 2 bad - dobbel garasje

Hafrakersvingen 16 , 3962 Stathelle

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jørn Eik-Nilsen
Jørn Eik-Nilsen Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner
Per Arne Helland
Per Arne Helland Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

77%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

76%

har bolig på over 120 kvm

56%

av boligene er nyere enn 20 år

44%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 201 m²
Bruksareal 207 m²
Tomt 918 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 3
Soverom 4
Byggeår 2014
Gårdsnummer 16
Bruksnummer 136
Energimerking B
FINN.no 245658182
Sist endret 26.06.2022 09:15
Prisantydning 6 900 000,-
Totalpris 7 086 519,-

Beregnet totalkostnad

6 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 900 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 186 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 086 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Meglerhuset & Partners Telemark v/ Eiendomsmegler MNEF Per Arne Helland har gleden av å presentere Hafrakersvingen 16 på Findal. Nydelig eiendom med flott utsikt utover fjorden. En innbydende og tidløs enebolig med harmoniske proporsjoner og pene detaljer, en innholdsrik familiebolig med alt hva en familie kan ønske seg. Boligen har en svært god og gjennomtenkt planløsning, og inneholder hall, 4 soverom, 2 bad, romslig kjøkken, vaskerom, loftstue og stue. Boligen holder en gjennomgående god standard og har en god planløsning hvor familien kan oppholde seg i forskjellige soner. Fra kjøkken er det utgang via dobbel glassdør til meget solrik terrasse.

Innhold

Enebolig over 2 etasjer:

1. etasje: Hall, kjøkken, vindfang, bad, vaskerom, soverom og stue.

2. etasje:
Bad, loftstue, 3 soverom, walk in closet og kott.

Samt dobbel garasje.

Standard

Meglerhuset & Partners Telemark v/ Eiendomsmegler MNEF Per Arne Helland har gleden av å presentere Hafrakersvingen 16 på Findal. Nydelig eiendom med flott utsikt utover fjorden. En innbydende og tidløs enebolig med harmoniske proporsjoner og pene detaljer, en innholdsrik familiebolig med alt hva en familie kan ønske seg. Boligen har en svært god og gjennomtenkt planløsning, og inneholder hall,4 soverom, 2 bad, romslig kjøkken, vaskerom, loftstue og stue. Boligen holder en gjennomgående god standard og har en god planløsning hvor familien kan oppholde seg i forskjellige soner. Fra kjøkken er det utgang via dobbel glassdør til meget solrik terrasse. Dobbel garasje med god takhøyde som passer ypperlig for bilentusiaster.  Det foreligger boligsalgsrapport i.f.m salget og det henvises til denne for detaljert teknisk vurdering.

Vi ønsker deg velkommen inn fra et gjennomført og flott, overbygd inngangsparti og dobbel inngangsdør. Lyst og trivelig vindfang som ønsker deg velkommen inn, og er utstyrt med skyvedørsgarderobe med god plass for sko og yttertøy. Videre inn i romslig hall som setter standarden for resten av boligen,her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Dobbel glassdør inn til stuen. Romslig og innbydende stue med store vindusflater som gir godt med lys. God plass til flere sofa/spisegrupper. Fra kjøkkenet har du tilgang til uteområder gjennom doble verandadører som kan åpnes på varme sommerdager for en utvidelse av det allerede store rommet. En idyllisk uteplass med god plass til møblement. Terrassen og hagen oppleves som rolig hvor en kan nyte late sommerdager. Det er flott utsikt fra tomten.

Lyst, romslig og delikat kjøkken som innbyr til stor matglede for store og små. Kjøkkenet har store vindusflater, god takhøyde og en gjennomtenkt planløsning. Nydelig lys kjøkkeninnredning fra Sigdal med profilerte fronter. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass. Fliser over benkeskap, og hvitevarer med god standard. God plass for kjøkkengruppe. Et sosialt allrom og naturlig samlingspunkt til hverdag og fest. Her legges alt til rette for frokoster, brunsjer, større middager og hyggelige spillekvelder.

Lyst og delikat hovedbad i 1. etasje som innbyr til rekreasjon og velbehag. Badet har gulvflis, veggflis og lysmalt himling med downlights.  Bad er utstyrt med veggtoalett, vask over innredning og dusjnisje. Praktisk vaskerom/teknisk rom med flis på gulv og malte plater på vegg og lysmalt himling. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Praktisk sjakt fra badet i 2. etasje og ned til vaskerommet for skittentøyet. Godt med skapplass, nok benkeplass til å brette klær.

Praktisk soverom i hovedetasjen som også kan brukes som kontor. Nydelig trapp med elegante utskjæringer som fører opp til deilig loftstue i 2. etasje med god plass til sofagruppe. Et rolig sted hvor barn- og ungdom kan være mange sammen, eller de voksne kan trekke seg tilbake til ved behov. Utgang til balkong med gode solforhold, samt nydelig utsikt. Lekkert bad i andre etasje som har gulvflis, veggflis og lysmalt panel i himlingen med downlights. Badet er utstyrt med veggtoalett, vask over innredning, dusjkabinett og badekar. Badet er utstyrt med meget praktisk sjakt fra badet og ned til vaskerommet for skittentøyet. Da vil du slippe å bære klærne gjennom huset når de skal vaskes, og du slipper rot fra skitne klær på badet. I 2. etasje så har du 3 store soverom.  Hovedsoverom med åpen og oversiktlig garderobeløsning i form av walk in closet, med praktisk kott for lagring på innsiden.

Andre kvaliteter:

- vannbåren varme i alle rom unntatt soverom, med varmepumpe koblet til anlegget.
- 2 elbilladere montert i garasje.
- Varmekabler i kjørespor opp til garasje fra vei.
- Integrerte høytalere på kjøkken og stue.

Beliggenhet

Boligen ligger i et meget attraktivt og populært boligområde med flott beliggenhet i Fagerliåsen på Stathelle.  Det er kort avstand til fjorden, sjøen, turområder, fritidstilbud, butikker, skole, barnehage, og til kjøpesenteret på Brotorvet med alle sine fasiliteter.

Her er det verdt å ta en titt - velkommen til Hafrakersvingen 16.

Fritidstilbud
Gå inn på nettsiden:
http://www.bamble.kommune.no/
Her finner man totaloversikt over alle aktiviteter, tjenester, kultur- og servicetilbud i Bamble kommune. Skoler og barnehager i kommunene ligger alfabetisk under kategorien "skole og barnehage" på samme nettside.

Løpende kostnader

Ny eier må påregne seg faste/variable kostnader for drift og vedlikehold, som f.eks strøm, forsikring og tv-/internett. Nevnte faste utgifter vil i stor grad variere etter eget forbruk, ønsker og avtaler.

Forsikring

Fremtind
Polisenummer: 23735076
Premie: 6174

Boligens areal

Primærrom: 201 kvm, Bruksareal: 207 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 129 m².
Primærrom: 129 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, kjøkken, vindfang, bad, vaskerom, soverom og stue.

2. etasje:
Bruksareal: 78 m².
Primærrom: 72 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Bad, loftstue og 3 soverom.
Sekundærrom: 6m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Walk in closet og kott.

Garasje på 43 6m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Fra Stathelle: Kjør retning Rugtvedt gjennom Høgenheitunnelen. Ta til høyre inn på Herreveien og kjør ca. 1.6 km. Ta til venstre inn Høenveien rett etter Stall Findal. Ta deretter første vei til høyre inn i Fagerliåsen, kjør så helt til toppen hvor du får boligen på høyre side og er merket med til salgs plakat fra Meglerhuset & Partners Telemark. Det vil bli skiltet ved fellesvisning. Se forøvrig vedlagte kart.

Tomt

Areal: 918 kvm eiet tomt. Eiendommen er rett og slett en solrik perle med flere nydelige uteplasser, og deilig hage for lek og moro. Asfaltert innkjøring opp til garasjen med varmekabler i kjørespor.  Belegningsstein ved inngangspartiet. Pent stakittgjerde  og hekk rundt eiendommen. Usjenert og solrikt uteområde på vestsiden av huset, her kan du nyte lange deilige sommerdager.

Garasje / Parkering

Godt med parkering i dobbel garasje, samt på egen gårdsplass. 2 elbilladere montert i garasje. Varmekabler i kjørespor opp til garasje fra vei.

Byggemåte

Bygningen er iht. vedlagte boligsalgsrapport oppført på støpt betongsåle. Den bærende konstruksjon består av lett
bindingsverk, kledd med lektekledning. Saltak tekket med teglstein. Vi gjør oppmerksom på at boligen kan være oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som legges til grunn.  Det er utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. Boligsalgsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne, samt teksten som står under diverse i salgsoppgaven før bud inngis.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for boligen den 11.12.2014.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Barnehagen Marthas hage (0-6 år) 2,1 km
Stokkevannet barnehage (0-5 år)3.5 km
Falkåsen barnehage (3-5 år) 4.6 km

Skoler:
Rugtvedt skole (1-7 kl.) 2.8 km
Stathelle barneskole (1-7 kl.)  5.5 km
Bamble ungdomskole (8-10 kl.) 6,2 km
Bamble vgs - avd Croftholmen  5.4 km
Bamble videregående skole 6.2 km

Skoleelever som bor i Fagerliåsen har rett til fri skolekyss.

Adgang til utleie

Det er kun en bruksenhet i boligen.

Oppvarming

Boligen har  vannbåren gulvvarme som oppvarmingssystem, kombinert med balansert ventilasjon og varmegjenvinning. I tillegg er det peisovn i stua. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 25 000kwh pr år. Dette er med 2 elbiler og oppvarmet garasje. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 23 983,56 for 2022.  I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift i overgangen til nytt år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 432 098 pr. 18.01.22
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 155 551 pr. 18.01.22

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål henhold til reguleringsplan for Findal B11-B15 datert 18.09.2012.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Konsesjon / Odel

Konsesjonsgrense 0 er innført i kommunen, det vil si boplikt på alle boligeiendommer. Eiendommen
forutsettes derfor benyttet til helårsbolig.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ingen tinglyste servitutter/heftelser som følger eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Bamble kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.

Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til helland@partners.no eller SMS: 45 23 08 63 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3, og som takstmannen mener er alvorlige og kan kreve tiltak:

STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK:
Forstøtningsmurer: Det mangler rekkverk/annen sikring på forstøtningsmuren(e) til høyre for inngangspartiet, samt ved garasje utifra dagens krav.
Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK:
Innvendig: Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Det er registrert noe knirk på stuegulv, og noe  overflateslitt parkett ved kjøkkenbord. Laminatgulv er lagt som egeninnsats, og har for liten overlapp på skjøter.
Kostnadsestimat : Under 10 000

Innvendig: Pipe og ildsted:
Ildfast plate mangler på gulvet under feieluken.
Kostnadsestimat : Under 10 000

Våtrom: Bad / wc - Det er montert vinduer eller dører i våtsonen. Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet Det er MDF veggplater på vegg på vaskerom, og det er sokkelflis på utsiden av veggplater, som er en uheldig løsning.  Det er ikke dokumentert bruk av våtromsplater i våtsone.
Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

Våtrom: Bad / wc - Det er montert vinduer eller dører i våtsonen. Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Det er MDF takplater i skråtak i våt sone og vindu i våt sone, som det må tas hensyn til.
Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bank ID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Hafrakersvingen 16, 3962, Stathelle, Gnr. 16 bnr. 136 i Bamble kommune

Oppdragsnummer

90-22-0001

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners Telemark sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.