Siljan - Opdalen

Landlig beliggende, sjarmerende lite småbruk, med koselig enebolig, låve og uthus.

Grorudveien 44 , 3748 Siljan

VISNINGER

15. august mandag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jørn Eik-Nilsen
Jørn Eik-Nilsen Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

42%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

86%

har bolig på over 120 kvm

4%

av boligene er nyere enn 20 år

44%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 136 m²
Bruksareal 186 m²
Tomt 3 869 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1920
Gårdsnummer 8
Bruksnummer 17
FINN.no 267902404
Sist endret 12.08.2022 13:36
Prisantydning 3 190 000,-
Totalpris 3 283 769,-

Beregnet totalkostnad

3 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 93 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 283 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Landlig beliggende, sjarmerende lite småbruk, med koselig enebolig, låve og uthus i Opdalen, en trivelig bygd i Siljan. Dette er et idyllisk sted å bo for en barnefamilie, boligen har 4 soverom og eget kontor. Nytt bad og vaskerom i 2020/2021. Det ene med badekar.  I tillegg eget toalettrom. Lekkert og smakfullt kjøkken som passer fint inn i stilen på huset. Takhøyeskap, kjøkkenøy og god benkeplass. Tøff dobbeltvask hvor teglstenen synes over benken, beskyttet med glassplate. Nydelig og sjarmerende spisestue med panelfelter og tapet på vegger. Plassbygde skuffseksjoner, skap og bokhyller tilpasset rommet. Stuen har utgang til delvis overbygget terrasse. Det er montert varmepumpe og peisovn i stuedel. Delikate soverom og morsomme barnerom med innebygget seng i det ene rommet. I tillegg er det eget garderoberom hvor også det ene badet er i tilknytning til dette rommet. Denne boligen blir presentert i høstutgaven av bladet LEV LANDLIG! Praktisk og sjarmerende bolig for hele familien med gode solforhold og fin utsikt. Boligen har i tillegg en smart planløsning. Nærhet til turområder og mulighet for dyrking og smådyrhold!

Innhold

ENEBOLIG:
1. etg: Hall, stue, kjøkken, soverom og bad med wc/gang
2. etg. Gang/trapperom, omkledningsrom, vaskerom/wc og 3 soverom
Kjeller: Boder

LÅVE: Lager og "festlokale"

UTHUS: Bod, uthus med gruset dekke, anses som gangbart.

LAGERBYGG: Bod

Standard

ENEBOLIG:

Boligen har en lys og trivelig entre med trapp opp til boligens 2. etg.    

Hyggelig stue med utgang til solrik og stor, og delvis overbygget terrasse. Det er montert varmepumpe og peisovn i stue. Pent furugulv i stuedel fra 2021.

Spisestue med flotte paneler og tapet på vegger. Nydelige plassbygde hyller, skuffseksjoner og skap.

Pent og sjarmerende kjøkken med innredning med profilerte malte fronter og ny laminert benkeplate fra 2020. Mdf-panel, stålplate og glassplate på vegg over benk. Ny vask med ett greps blandebatteri fra 2020. Opplegg og plass til kjøleskap, integrert komfyr og oppvaskmaskin. Egen praktisk kjøkkenøy.

Bad med wc/gang er fra 2021 beliggende i boligens 1. etg.  Baderomsgulv med flis på gulv med varmekabel. Flisplater og panel på vegger og panel på innvendig tak. Rommet er innredet med servantskap, wc med vask, dusjnisje med glassvegger og badekar. Baderom er utført av eier og det foreligger bildedokumentasjon.

Soverom: Boligen har ett soverom i 1. etg og 3 soverom og kontor i 2. etg. Pene og sjarmerende soverom med bl.a. malt panel og skåtak. Barnerom med artige malte detaljer og ett med innebygget seng.

Praktisk vaskerom fra 2020 beliggende i boligens 2. etg. Vaskeromsgulv med vinylbelegg på gulv. Malt panel på vegger og malte plater på innvendig tak. Rommet er innredet med servantskap og toalett. Opplegg for vaskemaskin.

LÅVE:
Låve benyttet til lagerplass. Grunnmr av natursteinsmur. Yttervegg i grovt reisverk med stående låvekledning. Saltakkonstruksjon takket med stålplater. Låve med vedlikeholdsbehov.

UTHUS:
Uthus oppført på enkel fundamentering. Yttervegg av usisolert bindingsverk med utvendig stående kledning. Glavaniserte takplater med taksperrer. Uthus med høy slitasje og skjevenheter.

LAGERBYGG:
Lagerbygg med støpt dekke med yttervegg av bindingsverk. Yttervegg påmontert stående kledning. Pulttak tekket med galvaniserte takplater. Malt dør for tilkomst. Lagerbygg med omfattende skader.

SELGER OPPLYSER AT FØLGENDE PÅKOSTNINGER OG UTBEDRINGER ER FORETATT DE SENERE ÅR:
Stort sett  alle vinduer er byttet, ny verandadør i 2020. Nytt bad, toalettrom og gang nede. Oppusset stue. Renovert pipe. Nytt toalettrom/vaskerom oppe. Ny vask og benkeplate på kjøkken, ny oppvaskmaskin 2021 og ny platetopp 2020. Lekestue/utebod på terrasse. Ny sandkasse. Gjerde rundt tomt. Frukttrær, bærbusker som 4 ripsbusker og 4 bringebærbusker og hekk i hagen samt kjøkkenhage i plantekasser.

ANNEN INFORMASJON FRA SELGER:
- Original panel i stue
- Originale liggende tømmerlaft i spisestuen
- Gamle melkerør som oppheng på garderoberom
- Rullegardiner bak list på store vinduer nede
- Høner kan følge med om ønskelig

Kjøkken

TG2:
TG3:

Bad

TG2:
TG3:

Beliggenhet

Landlig beliggende sjarmerende lite gårdsbruk, med koselig enebolig, låve og uthus/hestestall. Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser med flotte turområder sommer som vinter rett utenfor inngangsdøra. Solrik tomt. Dette er en unik sjanse til å bo landlig med kulturlandskapet og skogen som nærmeste nabo. Det finnes skolebuss/jobbuss fra "postkassen", bussen går på morgenen og 2 ganger på ettermiddagen.

Fritidstilbud:
Gå inn på nettsiden:
www.siljan.kommune.no

Her finner man totaloversikt over alle aktiviteter, tjenester og kultur- og servicetilbud i Siljan kommune.

Løpende kostnader

Kr. 12 651 pr. år
Kommunale avgifter dekker: Renovasjon, feiing, tilsyn, septiktanktømming annethvert år og eiendomsskatt.
Kr. 500 pr. år til Opdalen Velforening.
Selger opplyser at det vil bli lagt inn fibernett i sommer/høst. Det vil da bli levert internett og tv via fiber. Det vil være Telenor som er leverandør og selger har oppgitt at prisen pr. mnd. vil være kr 899 (dette vil variere).

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 90162380

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
TG3: Utvendig, taktekking: Takstein har brekkasjer mot kilrenne. Takstein har generell slitasje.
TG3: Utvendig, nedløp og beslag: Kilbeslag med svak fagmessig utførelse. Det registreres nedbøyning i takrenner.
TG3: Utvendig, 2 stykk vindu fra 1985 og kjellervinduer: Vinduer gir svak isolering sett i forhold til dagens vinduer og vil gi luftlekkasje og varmetap. Ramme og karm er slitt og det er sprekker og fuktmerker i trevirket.
TG3:Utvendig, kjellerdører: Dører med fuktskader.
TG3: Innvendig, etasjeskille 1. etasje: Det ble registrert spor etter skadedyr i kjellertak. Det anbefales kontroll av skadedyrsfirma.
TG3: Innvendig, rom under terreng: Det ble målt høye fuktverdier i stubbeloft. Se rapport for ytterligere informasjon.
TG3: Våtrom, ventilasjon, vaskerom/wc: Rommet har ingen ventilasjon.
TG3: Tomteforhold, byggegrunn: Det er registrert symptomer på setninger i grunnen i form av sprekker i grunnmur. Det er registrert utsigning av masser under grunnmuren.
TG3: Tomteforhold, drenering: Dreneringen med svekket effekt som følge av naturlig slitasje.
TG3: Tomteforhold, terrengforhold: Terreng faller inn mot bygning.

TG2: Utvendig, veggkonstruksjon: Kledning fremst¨år stedvis vær/aldringsslitt med stedvis uttørket og oppsprukket bordflater og noe råtedannelse.
TG2: Utvendig, takkonstruksjon/loft: Registrert flyvehull i form av skadedyr i trevirke med bark. Det vil være tilrådelig med kontroll av skadedyrfirma.
TG2: Våtrom, overflater gulv, bad med wc/gang: Gulv har fall til sluk med fallforholdet er ikke tilstrekkelig.
TG2: Våtrom, sisterneutstyr og innredning, bad med wc/gang: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre en eventuell lekkasje fra innebygget sisterne til baderomsgulv.
TG2: Våtrom, fukt i tilliggende konstruksjoner, bad med wc/gang: Med bruk av fuktindikator ble det indikert forhøyede fukindikasjoner rundt sluk, erfaringsmessig vil mangelde fall medføre at fuktighet blir stående under flis.
TG2: Tomteforhold, runnmur og fundamenter: Det er skråsprekker i grunnmur.
TG2: Tomteforhold, utvendige vann- og avløpsledninger: Det foreligger ingen dokumentasjon på vannkvaliteten på borevann.

Selgers egenerklæringsskjema

Selgers egenerklæring ligger vedlagt i prospekt.

Boligens areal

Primærrom: 136 kvm, Bruksareal: 186 kvm

ENEBOLIG:
1 . etasje:
Bruksareal: 83 m².
Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, stue, kjøkken, bad med wc/gang og soverom.

2. etasje:
Bruksareal: 56 m².
Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang/trapperom, vaskerom/wc, omkledningsrom, kontor, 3 soverom og bod.

Kjeller:
S-rom: 47 m². Følgende rom er oppgitt som s-rom:  Boder.

LÅVE:
S-rom: 185 m². Følgende rom er oppgitt som s-rom:  Lager. Låveareal er å anse som grunnareal.

UTHUS:
S-rom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som s-rom:  Bod.

LAGERBYGG:
S-rom: 25 m². Følgende rom er oppgitt som s-rom:  Bod.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Telemark sine visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger. Se kart på finn.no.

Tomt

Areal: 3 869 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

På gårdsplass og i carport på den ene siden av låven.

Byggemåte

Byggegrunn bvestå av antatt stedlige masser. Støpt såle på mark med grunnmur av betong og steinblokker. Yttervegg består av reisverk/bindingsverk med bordkledning. Saltak med kaldtloft. Taket er tekket med betongstein fra 1980-tallet. Takrenner, nedløp og beslag av plastbelagt stål og sink. Vinduer og dører med malt ramme og isolerglass fra 2020. Veranda med spaltegulv og takoverbygg.

Terrasse er ikke søkt om fra tidligere eier og ikke tegnet inn i kommunetegninger. Fasadeendring terrassedør og utvidede vinduer er ikke søkt om fasadeendring.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest/midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Barnehage / skole i området

Barnehage:
Loppedåpan barnehage (0-5 år)
Styrvoll barnehage (0-5 år)
Gjerpenshavna barnehage (0-6 år)
Sagaenga barnehage, dette er en ny barnehage i Siljan sentrum

Skole:
Midtbygda skole (1-7 kl.)
Siljan ungdomsskole (8-10 kl.)
Toppidrettsgymnaset i Telemark
Skien videregående skole

Oppvarming

Peisovn i stue. Det er montert varmepumpe. Selger opplyser at det har vært utført service i 2022.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 12 651 pr. år
Kommunale avgifter dekker: Renovasjon, feiing, tilsyn, septiktanktømming annethvert år og eiendomsskatt.

Eiendomsskatt

Det er i Siljan kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 646 269 pr. 29.07.22
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 326 567 pr. 29.07.22

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet
basert på gårdens ressursgrunnlag - Nåværende (210 - Landbruk)
Kommuneplan (16.6.2015).  For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen rettigheter funnet.

Vei/vann/avløp

Fylkesveg, kort felles privat veg fra fylkesveg, privat vann og privat avløp/septik i henhold til informasjon fra Siljan kommune.
Naboen har veirett til sin eiendom, må ha tilgang til å kjøre til sin eiendom igjennom vår gårdsplass, info gitt av selger.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til eiknilsen@partners.no eller SMS: 90 63 86 96 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Grorudveien 44, 3748, Siljan, Gnr. 8 bnr. 17 i Siljan kommune

Oppdragsnummer

90-22-0046

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners Telemark sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.