Kyrkjebygdheia

Koselig hytte med stor terrasse og gode solforhold. 4 soverom, anneks og garasje.

Stemtjønnvegen 111 , 3854 Nissedal

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Lotte Strand Jonsmyr
Lotte Strand Jonsmyr Eiendomsmeglerfullmektig
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 112 m²
Bruksareal 142 m²
Tomt 1 992 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 4
Byggeår 2008
Gårdsnummer 11
Bruksnummer 38
Energimerking D
FINN.no 327085930
Sist endret 07.11.2023 10:54
Prisantydning 3 890 000,-
Totalpris 4 001 169,-

Beregnet totalkostnad

3 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,-)) 12 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 111 169,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 001 169,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Meglerhuset Telemark v/ Lotte Strand Jonsmyr har gleden av å presentere Stemtjønnvegen 111 på toppen av Kyrkjebygdheia i Nissedal kommune. Hytta fremstår som lys og fin, og har en normalt god standard med god planløsning. Hytta har 4 soverom med sengeplass til 10, hvorav 2 av soverommene har køyesenger. Badet har fliser på gulv med varmekabler. Det er også et separat toalettrom ved inngangspartiet. Stue, spisestue og kjøkken har en åpen løsning med store vindusflater som gir mye naturlig lys. I stua er det peis og god plass til diverse møblering. Kjøkkenet er sort med profilerte fronter med koketopp i gass og induksjon. Hytta har garasje med inngang inn til hytta. Det er også et anneks som er innredet som en ekstra stue.

Kyrkjebygdheia er et flott hytteområde i Nissedal kommune med mange turløyper, skiløyper, fiskevann og nærhet til alpinanlegg. Hytta ligger ca 800 moh med fin utsikt.

Innhold

Flott familiehytte på ett plan. Hytta har 4 soverom av god størrelse med sengeplass til 10 personer. To av rommene har køyesenger. I tillegg har hytta et anneks som er innredet som en ekstra stue. Hytta har ett bad med wc, dusj og varmekabler i gulvet. Det er også et separat toalettrom ved inngangspartiet.

1. etasje: Gang med eget rom for oppheng av klær, separat toalettrom, bod/teknisk rom, stue, spisestue i tilknytning til åpent kjøkken, bad, 4 soverom og dør inn til garasje.

Tillegg: Anneks, garasje og bod med god oppbevaringsplass

Standard

Hytta fremstår som lys og fin, og har en normal standard med god planløsning. Hytta har parkett, tregulv og fliser på gulv. Veggene og taket er trepanel.Flislagt inngangsparti med separat toalettrom på høyre side og bod/teknisk rom på venstre side. I teknisk rom finner du varmtvannsbereder på ca. 200 ltr fra 2008. Videre inn i gangen er det plass til mindre møblering samt et praktisk garderoberom for oppbevaring av jakker og sko.Stue, spisestue og kjøkken har en åpen løsning med store vindusflater som gir mye naturlig lys. I stua er det peis og god plass til diverse møblering. Sort profilert kjøkkeninnredning i heltre eik med benkeplater av stein. Kjøkkenet har kjøkkenventilator med avtrekk ut. God skapplass og downlights i taket. Åpen planløsning mellom stue, spisestue og kjøkken med parkett på gulv. Fra stua er det utgang til terrassen. Badet har tømmerpanel på vegger og panelt tak. Badet har flislagt gulv med varmekabler. Profilert servantinnredning, gulvmontert toalett og dusjkabinett. Det er plastsluk i rommet. Ventilasjon: Avtrekk i vegg og luftespalte i vindu. Separat toalettrom med fliser på gulv og panel på vegger og i tak. Gulvmontert toalett og servant over innredning. 4 soverom med totalt 10 sengeplasser. To av soverommene har køyesenger med plass til 3 personer pr rom. De to andre soverommene har dobbeltsenger, og det ene rommet har skyvedørsgarderobe. Alle soverommene har panelovner som medfølger i salget. Terrasse på baksiden av hytta med gode solforhold. Eiendommen ligger høyt oppe på fjellet, og terrassen har flere lune områder som skjermer for vinden.

Det foreligger boligsalgsrapport i.f.m salget og det henvises til denne for detaljert teknisk vurdering.

Beliggenhet

Hytta har en flott beliggenhet på Stemtjønn hyttefelt, som er et av hyttefeltene på toppen av Kyrkjebygdheia. Kyrkjebygdheia regnes også for å være et snøsikkert område i Telemark med en høyde på ca 800 moh.Eiendommen har en usjenert plassering, med god avstand til nabohyttene. Kyrkjebygdheia er et attraktivt hytteområde i Nissedal kommune. Eiendommen har gode solforhold, stor terrasse og fin utsikt. Selger opplyser om at det er sol på eiendommen fra ca 07-22.30 på sommerstid. Kyrkjebygdheia kan tilby flotte oppkjørte løyper vinterstid og fine turområder ellers om året. Det er også flere fiskevann og nærhet til alpinanlegg. Det er også alpinanlegg i Vrådal og på Gautefall, ca 15 minutter fra Treungen sentrum.

Kyrkjebygdheia er et attraktivt hytteområde blant annet på grunn av kjøreavstanden fra feks Sørlandet og Grenland. Med 2 timers kjøretur kan du fint reise opp på hytta en helg.

Avstander:
Notodden: 1 t 49 min
 Arendal: 1 t 54 min
 Porsgrunn: 1 t 59 min
 Skien: 2 t 1 min
 Oslo: 3 t 25 min


For informasjon om fritidsaktiviteter og nyttig info om Nissedal kommune, se:
https://www.nissedal.kommune.no/kultur-idrett-og-fritid.480382.nn.html

https://www.nissedal.kommune.no/turistinformasjon.486458.nn.html

Løpende kostnader

Eiendommen er tilknyttet en velforening med kontigent på 300kr pr år.Privat veiavgift til Kyrkjebygda AS på kr. 2500 pr år inklusiv ett årskort. Brøyting kr 5005 pr år.

Hytta er ikke tilkoblet internett, men fiber er innlagt klar til påkobling. Hytta har ikke kabel TV. Hytta har parabolantenne, som medfølger.

Forsikring

Frende forsikring

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

Tilstandsgrad 3:
Spesialrom > Etasje > Toalettrom > Overflater og konstruksjon: Toalettrom har ingen ventilering fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Gulvflis er ikke fagmessig utført. Det er sluk på toalettrom, men membran er ikke mulig å vurdere tilstand på.


Tilstandsgrad 2: AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
Utvendig > Nedløp og beslag: Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur.

Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er registrert symptom på aktivitet fra skadedyr Det er registrert muselort på loft, som trolig kommer inn via yttervegger.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Det er registrert symptom på aktivitet fra skadedyr. Det er muselort på loft.

Utvendig > Vinduer: Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Vinduer er noe malingslitt. Vannbrett under vindu avsluttes mot vindusbelistning, som er uheldig over tid og bør undersøkes nærmere. Ingen synlige skader.

Innvendig > Overflater: Det er avvik: Det er registrert bom på gulvflie og noe ugjevnt underlag på betongdekket.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Innvendig > Pipe og ildsted: Det er vanskelig tilkomst til sotluke.

Innvendig > Innvendige dører: Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører.Dør til teknisk rom er ikke belistet.

Våtrom > Etasje > Bad/wc > Overflater vegger og himling: Det er påvist andre avvik: Det er ikke våtromsstandard på vegg i våt sone, men blir i varetatt av dusjkabinett. Panel går helt nedtil gulv, som gjør det vanskelig å vurdere om membran går opp på vegg.

Våtrom > Etasje > Bad/wc > Overflater Gulv: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.

Våtrom > Etasje > Bad/wc > Sluk, membran og tettesjikt: Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.

Tekniske installasjoner > Vannledninger: Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. Rør i rørskap står på toalettrom med sluk.


TG IU:
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Balkonger/terrasse er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

Punkt 4: . Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
Ja, kun av faglært. Firmanavn: Kyrkjebygda. Redegjør for hva som ble gjort: Sjekket kloakkpumpe.

Boligens areal

Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 142 kvm
 
1. etasje:
Bruksareal: 142 m².
Primærrom: 112 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: vindfang , toalettrom , entré , stue/kjøkken , gang , bad/wc og 4 soverom.

Sekundærrom: 30 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: teknisk rom , garasje

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Fra Grenland/Sørlandet: Kjør til Treungen, og følg veien på høyre side av Nisser mot Vrådal. Kjør til høyre ved skiltet "Kyrkjebygdheia" på høyre side av veien. Følg skilting mot Kyrkjebygdheia. Etter du har passert bommen, ta av til venstre på Stemtjønnvegen når det flater ut på toppen av bakken.

Det er bilvei helt frem til hytta. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 992 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Hytta har garasje. Fra garasjen er det dør inn til hytta. Enden av garasjen brukes idag som oppbevaring til blant annet ved.  Det er også god plass til å parkere på utsiden av hytta.

Byggemåte

Bygningen er bygget med ringmur/grunnmur av betong, støpt gulv på terreng. Yttervegger består av reisverksvegger med trepanel som utvendig kledning. Hovedtaket er bygget med prefabrikerte w-takstoler med torvtak. Veggkonstruksjonen er lette bindingsverksvegger med c/c 60 med 15 cm isolasjon.Takrenner, nedløp er av plastbelagt stål. Det er i hovedsak utadslående malte trevinduer med isolerglass i boligen. Hoveddør/ytterdør er formpresset malt ytterdør med 2L.glass og sylinderlås fra 2008. Balkongdør er malt tredør med 2l. isolerglass. På terrassen er det gulv/terrassedekke med terrassebord av tre. Utvendige vann- og avløpsledninger: Det er PVC avløpsrør og PEL plast vannledning fra byggeår. Det er utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. Boligsalgsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne, samt teksten som står under diverse i salgsoppgaven før bud inngis.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 20.09.2010 for eiendommen (med garasje). Dokumentet følger vedlagt.

Oppvarming

Peis i stue. Varmekabler. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 14 652,93 pr. år for 2022. De kommunale avgiftene består av avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann.  Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Vi kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme.  Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Formuesverdi

Selger opplyser om at formuesverdien på fritidsboligen, som sekundærbolig er kr. 276 806 pr. 31.12.2022.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt i Nissedal kommune. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boplikten ikke gjelder for denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Dagboknummer 2238, tinglyst 06.06.2006 - Bestemmelse iflg. skjøte  
Forplikta til å retta seg etter reguleringsplan m.m.

Vei/vann/avløp

Kjøring til hytta via privat vei. Hytta er koblet til offentlig vann og avløp. Eiendommen har kloakkpumpe. Denne skal ikke tømmes.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Selger opplyser om at hytta kan selges møblert, med unntak av personlige gjenstander, servise, glass osv.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til oppgjøret for kjøpesummen for boligen. Megler/meglerforetak mottar honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 45 23 08 63 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Stemtjønnvegen 111, 3854, Nissedal, Gnr. 11 bnr. 38 i Nissedal kommune

Oppdragsnummer

90-23-0112

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners Telemark sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.