Båstad - Kirkebyåsen

Nyoppført enebolig i kjede med idyllisk utsikt og gode solforhold - Barnevennlig - 4 soverom, 2 bad, vaskerom - Carport

Blåveisstien 22 - Seksjon 2 , 1866 Båstad

VISNINGER

19. august onsdag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Anette Mandfloen Strøm
Anette Mandfloen Strøm Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Elin Westerby
Elin Westerby Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type Tomannsbolig / Selveier
Bruksareal 143 m²
Tomt 937 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 4
Byggeår 2020
Gårdsnummer 758
Bruksnummer 342
Energimerking C
FINN.no 184440159
Sist endret 05.08.2020 12:59
Prisantydning 3 800 000
Totalpris 3 819 789

Beregnet totalkostnad

3 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Pantattest kjøper) 172,- (Pantattest kjøper) 5 625,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag kr. 450 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 19 789,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 819 789,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Blåveisstien 22 er en nyoppført enebolig i kjede over to plan. Beliggenheten er barnevennlig og idyllisk, i et nyetablert boligfelt ca. 500 meter fra Båstad sentrum. Boligen ligger høyt i terrenget med flott utsikt over området. Panoramautsikten kan nytes fra generøse vindusflater og fra stor terrasse med utgang fra stue. Boligen har praktisk planløsning og stilfulle materialvalg.
 
- Nyoppført 2020
- 4 soverom, 2 bad, separat vaskerom
- Terrasse på ca. 50 kvm med glassrekkverk
- Balansert ventilasjon
- Vedovn i stue
- Skyvedørsgarderobe i gang og på 2 soverom
- Carport og utebod
- Gangavstand til sentrum, barnehage og barneskole mm.

Innhold

1.etasje: Entrè, 3 soverom, bad, vaskerom, teknisk rom
2.etasje: Stue/kjøkken, soverom, bad.
Annet: Utvendig bod

Standard

Entrè
Boligen har adkomst via lys entrè med gulvvarme og skyvedørsgarderobe. Trapp opp til 2.etasje med hvite vanger med sorte trinn og håndlist og stålspiler.
 
Stue/kjøkken
Boligen har en luftig, delvis åpen stue/kjøkkenløsning. Stuen har utgang til stor terrasse med flott utsikt, panoramautsikten kan også nytes innenfra, fra store vindusflater. Rommet er utstyrt med vedovn type Jøtul F370 Advance med stålpipe.
 
Kjøkkeninnredningen er hvit, typen IKEA vaxtorp med betongmønstret/laminat benkeplate. Hvitevarer er integrert: komfyr, platetopp, kjøleskap, oppvaskmaskin og ventilator.
 
Bad/vaskerom
Begge bad har Ibo tresbo baderomsplater m/30x60 flis og grått baderomsbelegg  på gulv. Rommene er utsyrt med dusjdører på vegg, baderomsinnredning m/speil, gulvstående toalett og downlights i himling.
 
Vaskerom har også fibo tresbo baderomsplater m/30x60 flis, grått baderomsbelegg på gulv. Vask nedfelt i benkeplate m/4stk skap under og opplegg for vaskemaskin.
 
Soverom og garderobe
Boligen har 4 soverom. Skyvedørsgarderobe på 2 av soverommene. Skyvedørsgarderobe i hall/trapp
 
Generelt
Innvendige gulv: 8 mm laminat
Innvendig himlinger: skrå skygge panel i mdf , farge Bomull .
Innvendig vegger: Smartplater i fargen bomull
Innvendige dører: Hvite, glatte.
Utgangsdør: Harmoni funkis
Vinduer: 1.etg husmor m/3lags glass. 2 etg: stue/ kjøkken: fast karm m/3lags glass og skyvedør ut. Sovrom/bad 2.etg: husmor m/3lags glass
Utvendig belysning: 4 stk lamper, 3stk spotter i carport.
Utvendig bod: Uisolert med 12mm osb plater og hvit boddør. Taklys og kontakt.
 
Overstående er hentet fra materialbeskrivelse utarbeidet av Strandkås Bygg AS datert 08.07.2020, se materialbeskrivelsen for utdypende informasjon om standard.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et nyetablert boligfelt på Kirkebyåsen ca. 500 meter fra Båstad sentrum. Boligen ligger høyt i terrenget, her kan man nyte meget gode solforhold kombinert med et flott utsyn over landlige omgivelser. Området er rolig og barnevennlig med gangavstand til Båstad barneskole og Båstad barnehage, det er gang- og sykkelvei hele strekningen. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Trøgstad ungdomsskole, det finnes videregående skole i Mysen og Askim
 
Dagligvarehandelen kan gjøres på Bunnpris Båstad. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Mysen og Askim, som har det meste av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Det er ca. 40 minutters bilkjøring til grensehandel i Töcksfors i Sverige.
 
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Båstad handel som ligger ca. 550 meter fra boligen. Med bil fra Båstad tar det ca. 8 min til Skjønhaug, 18 min til Mysen, 22 min til Askim og 37 min til Lillestrøm.
 
I Båstad finnes det også idrettsanlegg som omfatter kunstisbane, fotballbane, lysløype, tennisbane og skytterbane. Eiendommen har umiddelbar nærhet til flotte tur- og friluftsområder hele året. Trøgstad har flere gode fiskevann med bl.a. Hemnessjøen og Øyeren. Det finnes også flere fine badeplasser, slik som Sæther brygge. Sandstangen er et annet kjent badested som har kiosk og stor parkeringsplass, med fint utgangspunkt for båtturer.

Uteområde

Det er utgang fra stue til meget romslig terrasse på ca. 50 kvm. Terrassen er utstyrt med rustfri håndløper og stolper med glassrekkverk. Utebelysning på vegg. Fra terrassen er det fantastisk, landlig utsikt. Boligen har gruset gårdsplass, samt naturtomt i front. Utebelysning i carport.

Tomt

Areal: 937 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Parkering i tilhørende carport eller i gruset gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Felleskostnader

Utgifter som knytter seg til eiendommens fellesareal dekkes av sameierne i henhold til sameiebrøken (1/2).

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Selveier), byggeår: 2020

Antall soverom

4

Byggeår

2020

Byggemåte

Boligen er bygget med 8 toms bindingsverk med roockvol islasjon med vindgips og luftet pannel utvendig. Taket er det 2x8 toms bindingsverk med tilsvarende islasjon (roockvol) med tak duk og 10,8 cm lufting, det er 18mm kryssfinner med astfalt takpapp. Terrassen er bygd opp med 48x223 og rupanel takpapp og terrassebord. Bygget er øvrig bygget etter TEK17. Ref Strandkås Bygg AS.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest ble gitt 30.06.2020.

Boligens areal

Bruksareal: 143 kvm
 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tegninger for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppgitt fra utbygger og kommunale papirer og er ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Kortidsutleie krever samtykke fra den andre sameieren iht til vedtektene. Øvrig er den ingen begrensninger til utleie til boligformål.

Oppvarming

Boligen har balansert ventilasjon og vedovn i stue. Gulvvarme i entrè, på begge badene og på vaskerommet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
 
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruk er ikke estimert da boligen er ny.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 12 874 pr. år Kommunale avigfter er estimert ved 1 renovasjonsstativ, 1 pipeløp, forbruk av vann/kloakk 150 m3 for ca 3 personer.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt da boligen er nyoppført.
 
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
 
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse, frittliggende småhusbebyggelse og følger bestemmelse til reguleringsplan "Kirkebyåsen Vest 2 -
012220140002". Eiendommen er i kommunedelplanen regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst se vedlegg til salgsoppgaven eller ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Det er reguleringsplan under arbeid i området: Forslag til detaljregulering for nytt boligområde Kirkebyåsen vest 3, sør for Kirkebyåsen vest 2, er utlagt til offentlig ettersyn i perioden 12.06.2020 til 07.08.2020. Reguleringsforslaget legger til rette for 45 nye boligtomter med mulighet for tomannsboliger, og to områder der det kan bygges ene-/tomannsboliger, rekke-/kjedehus og flerbolighus med inntil 4 boenheter, med tilhørende garasjebygg. Adkomst til boligområdet blir ved forlengelser av de eksisterende veiene Blåbærstien og Blåveisstien.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1937/1714-1/1  Bestemmelse om vannledn.  
1971/488-1/1  Bestemmelse om vannledn.  
1972/696-1/1  Bestemmelse om bebyggelse  
1974/5983-1/1  Erklæring/avtale  
1978/1972-2/1  Bestemmelse om veg  
1978/1973-2/1  Bestemmelse om veg  
1978/1974-2/1  Bestemmelse om veg  
1978/2873-1/1  Erklæring/avtale  
1983/4527-1/1  Erklæring/avtale  
1983/8750-1/1  Elektriske kraftlinjer  
1994/492-1/1  Bestemmelse om veg  
2011/557727-1/200  Erklæring/avtale

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Indre Østfold kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Garanti

Garantiplikt for nyoppførte boliger gjelder for avtaler som inngås fra og med 1. januar 2019 og dersom det er mindre enn 6 måneder siden boligen ble ferdigstilt. Bestemmelsen retter seg mot salg fra person som gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet, og der kjøperen gjør avtalen som forbruker. Garantiforpliktelsen fremgår av avhendingsloven § 2-11 jfr. bustadoppføringsloven § 12. Det vil stilles en garanti tilsvarende 3 % av kontraktssummen umiddelbart etter budaksept. Garantien trappes opp til 5 % av kontraktssummen fra overtagelsen. Selger kan alternativt deponere et tilsvarende beløp, jf. bustadoppføringsloven § 12. Dersom kjøper ikke anses å være forbruker, oppstår det ingen garantiforpliktelse for selgeren.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkken.
 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til as@partnersio.no eller SMS: 93 02 08 58 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Oppgjørsgebyr (Kr.6 500)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Tinglysingsgebyr elektronisk (Kr.990)
Meglerprovisjon (Kr.40 000)
Tilretteleggingshonorar (Kr.9 900)
Markedspakke (Kr.16 900)
Megleropplysninger/gebyr kommune (Kr.1 467)
Visninger/overtagelse (Kr.1 875)
Totalt kr. (Kr.78 217)

Diverse

Seksjonering er godkjent av kommunen, og tinglysning vil foreligge til overtagelse.
 
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra opplysninger fra kommunen og selger. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
 
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.