Mysen

Mysen - AS til salgs med veikroa og motellet ved Momarken - Sentralt plassert og E-18. 45 min til Oslo. Potensial!

Håkon Håkonssons vei 6 , 1850 Mysen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Patrik Kolshus
Patrik Kolshus Eiendomsmegler MNEF / Partner
Elin Westerby
Elin Westerby Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type Næringsbygg / Selveier
Bruksareal 970 m²
Tomt 4 782 m² / Festet tomt
Byggeår 1969
Gårdsnummer 154
Bruksnummer 44
FINN.no 181846444
Sist endret 01.07.2020 11:03
Prisantydning 3 950 000
Totalpris 4 050 264

Beregnet totalkostnad

3 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 98 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 100 264,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 050 264,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Salg av eiendommen evt. salg av aksjeselskap

Salg av aksjeselskap(er). Både selskapet der hvor eiendommen er innlemmet(veikroa og motellet) og selskapet hvor driften er holdt kan selges. Begge selskaper med et fremførbart underskudd.(konferer megler.)
Om ønskelig kan også salg av eiendommene vurderes.
Ved salg av aksjeselskapet med eiendom, som består av veikroa og motellet, så prises aksjene til kr. 1,- hvor det forutsettes innfrielse av selskapets gjeld i forbindelse med overtagelsen. Inkl. i prisantydningen.

Beskrivelse

Tomten er fint opparbeidet og beplantet. Stor parkeringsplass med totalt ca. 30-40 biloppstillingsplasser.

Innhold

1. etg.: Entrè, krodel med ca. 90-100 sitteplasser, serverings- og betalingsområdet, kjøkken, kjølerom og kjøkkeninngang med trapp til kjeller.
Kjeller: Pub/serveringslokale med ca. 40-50 sitteplasser, gang, toaletter og diverse lager- og tekniske rom.
Motellet har idag 12 rom og 38 sengeplasser.
Nåværende eier har fått laget skisser for videre utvikling av eiendommen. Det er vurdert å gjøre om motellet til et leilighetsbygg over 2 etasjer. Dette kan oversende ved henvendelse til megler.

Standard

Eiendommen er greit vedlikeholdt og har en blanding av noe eldre og nyere stil. Trivelige rom, med eget baderom og kabel-TV og internett tilkobling.

Beliggenhet

Sentralt beliggende tett på Momarken Travbane og nye E-18. Meget god eksponering mot innfartsvei til Mysen og rv. 22.
I nærområdet fins næringsvirksomhet, veinett og boligområder. Ligger ca 1 km fra Mysen sentrum med dets fasiliteter.
I Mysen er det togstasjon med forbindelse til Oslo og Ytre Østfold. 500 til E18, hvor man kan kjøre til Oslo på ca 1 time og til Sverige på ca 25 min. Det er flotte turterreng, vinterstid er det skiløyper med kunst snø i nærområdet. Trømborgfjella med flotte turmuligheter både sommer og vinter er en liten svipptur unna. Kort vei til Askim, hvor Østfolds største badeland ligger.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt salgsoppgaven.

Boligens areal

Bruksareal: 970 kvm

Løpende kostnader

Festeavgift satt 2017, justeres hvert 5. år etter konsumprisindeksen.

Formuesverdi

Eiendommen mangler formuesverdi.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til næringsvirksomhet. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Det er ikke anledning til å tegne boligkjøperforsikring på næringseiendom.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til pk@partnersio.no eller SMS: 45 88 64 00 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris.  I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.950,-, internettannonsering kr. 15.900,-, For visninger er det avtalt kr. 1.875,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.