Mysen Sentrum

Boligtomt med kort gangavstand til Mysen sentrum, skoler og idrettsanlegg - Vestvendt - Mulig å tilpasse tomtestørrelse

Høytorpveien 34 , 1850 Mysen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Elin Westerby
Elin Westerby Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Anette Mandfloen Strøm
Anette Mandfloen Strøm Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

75%

eier sin egen bolig

31%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

42%

har bolig på over 120 kvm

37%

er barnefamilier

35%

er gift

Type / Eierform Boligtomt / Selveier
Tomt 850 m² / Eiet tomt
Gårdsnummer 329
Bruksnummer 190
FINN.no 183669345
Sist endret 16.01.2023 10:04
Prisantydning 690 000,-
Totalpris 721 242,-

Beregnet totalkostnad

690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 17 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 690 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 31 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 721 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Tomten vil bli utskilt fra Høytorpveien 34 og anslagsvis blir tomten på ca. 850 kvm, med mulige tilpasninger etter avtale med selger.
Tomten er kupert, og utfylling vil være nødvendig før tomten kan bebygges.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Mysen Sentrum og har nærhet til alle sentrale funksjoner som butikker, skoler for alle alderstrinn, barnehager og offentlig kommunikasjon. Innen kort gangavstand ligger Mysenhallen - en idrettshall som rommer flere arrangementer, aktive idrettslag og foreninger.
 
Det er også kort vei til lekeplass, fotballbaner, frisbeegolfbane, lysløype og treningssenter m.m. Momarken travbane ligger ca. 2,6 km fra boligen. Trømborgfjella byr på turopplevelser tilpasset store og små, samt rike fiskemuligheter. Det er også fine turstier langs Mysenelva.
 
Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Høytorp fort og Folkenborg museum, anbefales. Lundebyvannet i Hærland er kommunens foretrukne badeplass med barnevennlig sandstrand, barnesklier og kiosk.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Bunnpris, Rema 1000, Extra og Kiwi. Mørstadsenter ligger i sentrum, og kan tilby bl.a. apotek, vinmonopol, møbelforretning, konditori og matbutikk. Ca. 4 km fra Mysen sentrum ligger Morenen kjøpesenter med bl.a. Coop Obs Bygg.
  
Stedet har også nærhet til grensehandel, med kun en halv times kjøring til bl.a. Töcksfors Shoppingcenter med søndagsåpne butikker.
 
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Mysen videregående som ligger ca. 600 meter fra boligen. Med bil fra Mysen tar det ca. 12 min til Askim, 30 min til Töcksfors, 31 min til Ski, 50 min til Oslo S og 54 min til Fredrikstad.
 
Fra eiendommen er det gangavstand til Mysen barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Det finnes også flere barnehager i Mysen, både private og kommunale.

Tomt

Areal: ca. 850 kvm, Eierform: Eiet tomt
 
Tomten blir utskilt fra Høytorpveien 34, og areal er anslagsvis. Tomten vil få eget bnr etter oppmåling.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter fastsettes av Indre Østfold kommune.

Formuesverdi

Ligningsverdi er ikke fastsatt fra Skatt Øst, da eiendommen ikke er fradelt eller bebygd.
 
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
 
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringsplan for Mysen av 1960 står på  listen over planer som skal oppheves. Det vil si at ved motstrid mellom reguleringsplan og  kommunedelplan er det kommunedelplanens bestemmelser som gjelder. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen. Kjøper må fylle ut egenerklæring om konsesjonsfrihet, da tomten er ubebygd.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen tomten vil bli skilt ut fra:
 
1939/1210-1/1  Bestemmelse om kloakkledning 
21.07.1939 
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1939/2004-1/1  Bestemmelse om veg  
08.12.1939 
rettighetshaver:Knr:3014 Gnr:329 Bnr:224  
Bestemmelse om vann/kloakkledning
 
1972/5801-1/1  Bestemmelse om veg  
23.11.1972 
rettighetshaver:Knr:3014 Gnr:329 Bnr:405  
Bestemmelse om kloakkledning
  
1973/4517-1/1  Bestemmelse om veg  
24.08.1973 
rettighetshaver:Knr:3014 Gnr:329 Bnr:409  
 
1974/2250-2/1  Bestemmelse om veg  
06.05.1974 
rettighetshaver:Knr:3014 Gnr:329 Bnr:410  
Bestemmelse om vann/kloakkledning
 
1974/4830-1/1  Bestemmelse om veg  
10.09.1974 
rettighetshaver:Knr:3014 Gnr:329 Bnr:411  
Bestemmelse om vann/kloakkledning
 
1995/5981-1/1  Jordskifte  
15.11.1995 
Grensegangssak
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig ved tomtegrense, kostnad for tilkobling vann/avløp tilfaller kjøper.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 99 42 46 69 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler og opplysninger innhentet fra kommunen og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt.
 
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  
 
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
 
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
 
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
 
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
 
Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.