Mysen

Mysen - Boligtomt i et svært attraktivt område. Kun få minutter til sentrum, skoler og idrettsanlegg. Vestvendt.

Høytorpveien 34 , 1850 Mysen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Elin Westerby
Elin Westerby Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Anette Mandfloen Strøm
Anette Mandfloen Strøm Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

75%

eier sin egen bolig

31%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

42%

har bolig på over 120 kvm

37%

er barnefamilier

35%

er gift

Type / Eierform Boligtomt / Selveier
Tomt 850 m² / Eiet tomt
Gårdsnummer 329
Bruksnummer 190
FINN.no 183669345
Sist endret 24.08.2021 13:05
Prisantydning 790 000
Totalpris 823 742

Beregnet totalkostnad

790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 19 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 790 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 33 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 823 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger like utenfor sentrumskjernen av Mysen i Eidsberg kommune og har nærhet til alle sentrale funksjoner som butikker, skoler for alle alderstrinn, barnehager og offentlig kommunikasjon. I kort gangavstand ligger Eidsberghallen - en idrettshall som rommer flere arrangementer, aktive idrettslag og foreninger.
Det er også kort vei til lekeplass, fotballbaner, frisbeegolfbane, lysløype og treningssenter m.m. Momarken travbane, som huset det årlige Momarkedet, ligger ca. 2,6 km fra boligen. Trømborgfjella er et yndet sted som byr på turopplevelser tilpasset store og små, samt rike fiskemuligheter. Det er også fine turstier langs Mysenelva.
Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Høytorp fort og Folkenborg museum, anbefales. Lundebyvannet i Hærland er kommunens foretrukne badeplass med barnevennlig sandstrand, barnesklier og kiosk.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Bunnpris, Rema 1000, Extra og Kiwi. Mørstad senter ligger i sentrum, og kan tilby bl.a. apotek, vinmonopol, møbelforretning, konditori og matbutikk. Ca. 4 km fra Mysen sentrum ligger Morenen kjøpesenter med bl.a. Coop Obs Bygg.
Stedet har også nærhet til grensehandel, med kun en halv times kjøring til bl.a. Töcksfors Shoppingcenter med søndagsåpne butikker.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Mysen videregående som ligger ca. 600 meter fra boligen. Med bil fra Mysen tar det ca. 12 min til Askim, 30 min til Töcksfors, 31 min til Ski, 50 min til Oslo S og 54 min til Fredrikstad.
Fra eiendommen er det gangavstand til Mysen barneskole, Eidsberg ungdomsskole og Mysen videregående skole. Det finnes også flere barnehager i Mysen, både private og kommunale.

Tomt

Areal: 850 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten blir utskilt fra Høytorpveien 34, og anslagsvis blir tomten på ca. 800-900 kvm.

Formuesverdi

Ligningsverdi er ikke fastsatt fra Skatt Øst.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1939/1210-1/1  Bestemmelse om kloakkledning 
21.07.1939 
Gjelder denne registerenheten med flere
1939/2004-1/1  Bestemmelse om veg  
08.12.1939 
rettighetshaver:Knr:3014 Gnr:329 Bnr:224  
Bestemmelse om vann/kloakkledning
1972/5801-1/1  Bestemmelse om veg  
23.11.1972 
rettighetshaver:Knr:3014 Gnr:329 Bnr:405  
Bestemmelse om kloakkledning
 
1973/4517-1/1  Bestemmelse om veg  
24.08.1973 
rettighetshaver:Knr:3014 Gnr:329 Bnr:409  
1974/2250-2/1  Bestemmelse om veg  
06.05.1974 
rettighetshaver:Knr:3014 Gnr:329 Bnr:410  
Bestemmelse om vann/kloakkledning
 
1974/4830-1/1  Bestemmelse om veg  
10.09.1974 
rettighetshaver:Knr:3014 Gnr:329 Bnr:411  
Bestemmelse om vann/kloakkledning
1995/5981-1/1  Jordskifte  
15.11.1995 
Grensegangssak
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig ved tomtegrense.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ew@partnersio.no eller SMS: 99 42 46 69 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.