Mysen

Mysen - Flott, nyere enebolig. Solrikt, barnevennlig med kort avstand til Mysen sentrum. 4 soverom og stor takterrasse.

Susebakkeveien 6 F , 1850 Mysen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Patrik Kolshus
Patrik Kolshus Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type Enebolig / Eierseksjon
Primærrom 110 m²
Bruksareal 115 m²
Bruttoareal 130 m²
Tomt 2 949 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 2
Soverom 4
Byggeår 2018
Gårdsnummer 276
Bruksnummer 52
Energimerking C
FINN.no 183540150
Sist endret 01.07.2020 10:35
Prisantydning 3 490 000
Totalpris 3 586 414
Ligningsverdi 774 346,-

Beregnet totalkostnad

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Pantattest kjøper) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 96 414,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 586 414,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

1.etg.: gang/entrè, teknisk rom/vaskerom, soverom, bad, stue og kjøkken.
2.etg.: Loftsstue, toalettrom, 3 soverom.
Annet: Carport

Standard

Entré
Boligen har adkomst via en flislagt entré med gulvvarme. Flisene er grå og i størrelse 30 x 30 cm. Fra entreen er det direkte tilgang til en stor bod/vaskerom og åpent videre inn mot stue/kjøkken. Her ligger også trappen opp til andre etasje. Entreen har en smakfull kombinasjon av nøytrale, tidsriktige farger, noe som er gjennomgående for hele boligen.
Stue og kjøkken
Boligen har stue og kjøkken i en moderne, åpen løsning. Det er 3-stavs eikeparkett på gulv, og varmekabler i gulvet. Her er det også en koselig vedovn for kaldere dager. Rommet får en fin utforming med god plass til både sofaløsning og spisebord, samt store, gode vindusflater og terrassedør ut mot markterrassen. Lameller gir skjerming på solfylte dager.
Kjøkkeninnredningen er takhøy og med lyse, slette fronter, og det er benkebelysning over en laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det medfølger ventilator, keramisk koketopp, integrert stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys.
Loftstue
Boligen har loftstue, noe som gir ekstra spillrom og privatliv. Rommet har god plass til møblement og utgang til takterrasse og gulv med 3-stavs eikeparkett.
Bad/wc/vaskerom
Eneboligen har bad, vaskerom og separat wc-rom. Badet er i første etasje med grå fliser på gulv og hvite fliser på vegger. Vaskerommet er også flislagt og ligger i 1.etasje. Wc-rommet er i andre etasje og har gulvbelegg og malte veggflater.
Baderominnredningen består av en servant med underskapskap, speil med belysning, et vegghengt toalett og innsvingbare dusjvegger i herdet glass. På wc-rommet er det en servant og vegghengt toalett. Vaskerommet har opplegg for vaskemaskin.
Soverom og garderobe
Boligen har i hovedsak 3 soverom, det er i tillegg etablert et soverom 4/en sovealkove. Det kan enkelt gjøres om da rommet har lettvegg uten skruer i gulv.
Hovedsoverommet ligger i første etasje, øvrige soverom er plassert i andre etasje. Det er garderobeskap på hovedsoverommet. To av soverommene i andre etasje har takvindu som kan åpnes.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget sentralt og barnevennlig boligområde på Mysen i Indre Østfold kommune. Området har gangavstand til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt Mysen sentrum med gode servicetilbud. I Mysen finner man Eidsberghallen, en idrettshall som rommer flere arrangementer, aktive idrettslag og foreninger. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbaner, frisbeegolfbane, lysløype og treningssenter med mer.
Trømborgfjella er et yndet sted som byr på mange turopplevelser tilpasset både store og små, samt rike fiskemuligheter. Det er også fine turstier langs Mysenelva. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Høytorp fort og Folkenborg museum, anbefales. Om vinteren er området ved Høytorp fort regionalt senter for langrenn, og det legges løyper med kunstsnø så snart muligheten tilsier det.
Lundebyvannet i Hærland er kommunens foretrukne badeplass med barnevennlig sandstrand, barnesklier og kiosk. Det er også kort vei til Askim og populære Østfoldbadet, med blant annet stupebasseng, boblebad, bølgebasseng og sklier.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Bunnpris, Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Mørstad kjøpesenter i sentrum, og det er ca. 8 min kjøretur til Morenen kjøpesenter som har et rikt og variert utvalg. Her finner du også Coop Obs! Hypermarked, Coop Obs! Bygg og Mc Donalds. Askim og Ski har det meste av bymessige fasiliteter, og i tillegg er det kun en halv times kjøring til Töcksfors. Her finner du blant annet Shoppingcenter med søndagsåpne butikker, flere spisesteder og servicetilbud. Med bil fra Mysen tar det ca. 12 min til Askim, 30 min til Töcksfors, 31 min til Ski, 46 min til Rygge, 50 min til Oslo S og 54 min til Fredrikstad.
Eiendommen har gangavstand til Mysen barneskole, Eidsberg ungdomsskole og Mysen videregående skole. Mortenstua kombinerte barne-, ungdoms- og videregående ligger også i nærheten, og det finnes flere barnehager i området, både private og kommunale.

Tomt

Areal: 2 949 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkering i carport, og på gruset gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Sameie

Sameiet Susebakkeveien 6 består av 7 boligseksjoner med tilhørende carport i eiendommen gnr. 276, bnr. 52 i Indre Østfold kommune.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Eierseksjon), byggeår: 2018

Antall soverom

4

Byggeår

2018

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 11.07.2018 for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 115 kvm, Bruttoareal: 130 kvm
1.Etasje: P-rom 71,1 kvm + bod/teknisk 4,7 kvm + utebod 5,0 kvm + Carport 16,0 kvm.
2.Etasje: P-rom 34,5 kvm + ca. 4,5 kvm som ikke er målbart i.h.t. regelverket, men som er fullt anvendelig inn mot kneveggene + takterrasse 24,3 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut til boligformål. For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet, herunder gulvvarme og panelovner. Gulvvarme på bad, i entré og i kjøkken/stue. Vedovn i stue/kjøkken. Det er balansert ventilasjonsanlegg med roterende varmeveksler, noe som vil gjør huset enkelt og rimelig å holde varmt

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selgers forbruk har vært ca. 10 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 10 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 693 pr. år

Løpende kostnader

Det betales pt. kr. 357,- pr. år for snømåking.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 774 346 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 787 644 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Indre Østfold kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende presiseres at ikke medfølger salget: Taklamper/nattbordslamper, bokhyller.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til pk@partnersio.no eller SMS: 45 88 64 00 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris kr. 38.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 6.500,-, tilrettelegging. kr. 9.900,-, internettannonsering kr. 16.900,-, For visninger er det avtalt kr. 2.200,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.