Mysen - Trømborg

Halvpart av tomannsbolig fra 2016 med 4 soverom - Kort avstand til barnehage og skole, ca. 5 km til Mysen sentrum

Åsveien 4 B , 1852 Mysen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Patrik Kolshus
Patrik Kolshus Eiendomsmegler MNEF / Partner
Elin Westerby
Elin Westerby Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type Tomannsbolig / Selveier
Primærrom 114 m²
Bruksareal 127 m²
Bruttoareal 140 m²
Tomt 970 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 4
Byggeår 2016
Gårdsnummer 266
Bruksnummer 95
Energimerking B
FINN.no 189522668
Sist endret 18.09.2020 12:22
Prisantydning 2 990 000
Totalpris 3 078 914
Ligningsverdi 455 221,-

Beregnet totalkostnad

2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 88 914,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 078 914,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

1.etasje: Entré, bad, stue/kjøkken, 2 soverom
2.etasje: Trapperom, 2 soverom, bod
Annet: Utvendig bod.

Standard

Entrè
Lys entrè med flislagt gulv med elektrisk gulvvarme. Rommet har plass for enkel garderobeløsning.
Stue/kjøkken
Åpen stue/kjøkkenløsning med gulvflater belagt med laminat, vegger i malte flater og panelplater, himlingsflater i malt panel. Elektrisk gulvvarme og vedovn for varme og hygge. Stuen har plass for diverse møblement og utgang til terrasse. Boligen har en ekstra spillerom i loftstue i 2.etasje, rommet har takvindu.
Kjøkkenløsning fra byggeår, innredning med profilerte fronter og laminert benkeplate, nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur fra Oras. Flislagt på vegg mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert komfyr med nedfelt keramisk platetopp fra Zanussi. Komfyrvakt er montert. Ventilator tilkoblet avtrekkskanal fra Zanussi. Integrert kjøleskap og fryser fra Zanussi. Integrert oppvaskmaskin fra Zanussi. Vannrør av typen rør-i-rør system. Vannstoppventil er montert i kjøkkenbenken. Synlige avløpsrør av plast.
Bad
Baderom fra byggeår, rommet er flislagt med elektrisk gulvvarme, himlingsflater i malt panel. Badet er utstyrt med vegghengt servantskap med
heldekkende servant og ett-greps armatur fra Oras, overskap med speildører og belysning på vegg over servant. Dusjkabinett med glassdører og
dusjarmatur fra Oras, gulvmontert toalett fra Gustavsberg. Opplegg for vaskemaskin på bad. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av
plast. Avtrekksventil i himling.
Soverom og garderobe
Boligen har 4 soverom, 2 i hver etasje. Oppbevaringsmuligheter i skyvedørsgarderobe på soverom 1 og i garderobeskap på soverom 2. Innvendig og utvendig bod.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og populært boligområde med ca. 5 km til Mysen sentrum. I Mysen sentrum finner du det meste av fasiliteter og servicetilbud. Fra sentrum er det ca. 55 minutter til Oslo, tog- og bussforbindelse også til andre nærliggende områder. Lysløype og merkede turstier i nærområdet. Det er ca. 2 km til barnehage og barneskole på Trømborg. Nærmeste busstopp er Lyttomsvingen som ligger ca. 400 meter fra boligen.

Uteområde

Utgang fra stue til nordvestvendt terrasse på ca 36 kvm, avskjermet med levegg av tre. Utvendige stikkontakter og utelys på terrassen. Tomten er forøvrig opparbeidet med gressplen, fjell i dagen, diverse beplantning og stor, gruset gårdsplass.

Tomt

Areal: 970 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Gode parkeringsmuligheter i gruset gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Selveier), byggeår: 2016

Antall soverom

4

Byggeår

2016

Byggemåte

Tomannsbolig oppført i 2016. Støpt plate på mark med ringmur av betong. Yttervegger i bindingsverk utvendig kledd med liggende trepanel.
Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med betongtakstein. Boligen har ytterdør av tre med glassfelter fra
byggeår. Terrassedør og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra 2015. Velux takvindu med karmer av tre og tre-lags glass fra 2015.
Ref. boligrapport utført av Anticimex 12.08.2020.
Alle rom har TG0 og TG1. Se vedlagt boligrapport for utfyllende informasjon om standard.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 114 kvm, Bruksareal: 127 kvm, Bruttoareal: 140 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 82 m².
Primærrom: 77 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, stue/kjøkken og 2 soverom.
2. etasje:
Bruksareal: 45 m².
Primærrom: 37 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom og 2 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut til boligformål. For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med vedfyring. Elektrisk gulvvarme i entré, stue/kjøkken og på bad. Vannrør av typen rør-i-rør system, samt kobber. Hovedstoppekran for vann er plassert i rom under trapp. Synlige avløpsrør av plast. Varmtvannsbereder på 200 liter fra byggeår er plassert i rom under trapp. Balansert ventilasjon fra Flexit med aggregat plassert på kryploft. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entré. Hovedbryter er på 3x40A. Boligen har skjult elektrisk anlegg.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Strømforbruket er ikke stipulert
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 6 435 pr. år Ovennevnte avgifter er basert på 1 renovasjonsstativ, 1 pipeløp, forbruk av vann/kloakk 150 m3 for ca 3 personer. Beløpet vil variere etter forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 455 221 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 638 796 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål og følger bestemmelsene til reguleringsplan "Åsen skog II", samt kommunedelplan for Eidsberg. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst se vedlegg til salgsoppgaven eller ta kontakt med megler.
Mulig inngrep på Kommuneplan: Reguleringsplanen er vedtatt før 10.9.2015 og står på listen over eldre reguleringsplaner som gjelder foran kommunedelplanens arealdel, jf. Kommunedelplanen § 3.10. Det vil si at ved motstrid er det reguleringsplanen som gjelder.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Indre Østfold kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til pk@partnersio.no eller SMS: 45 88 64 00 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.