Hølen - Son

Tiltalende og innholdsrik enebolig fra 2005 med dobbelgarasje og stall - 2,7 mål tomt - Landlig og barnevennlig

Klokkerudveien 102 , 1550 Hølen

VISNINGER

27. september søndag kl. 14:00-15:00

28. september mandag kl. 18:00-19:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Elin Westerby
Elin Westerby Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 163 m²
Bruksareal 174 m²
Bruttoareal 192 m²
Tomt 2 786 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 2005
Gårdsnummer 72
Bruksnummer 5
Energimerking C
FINN.no 191735122
Sist endret 17.09.2020 13:23
Prisantydning 6 250 000
Totalpris 6 420 242
Ligningsverdi 1 225 193,-

Beregnet totalkostnad

6 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 156 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 250 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 170 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 420 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Klokkerudveien 102 er en meget innholdsrik enebolig fra 2005 med småbruksfølelse, fint plassert i vakre omgivelser. Eiendommen er på hele 2 786 kvm, med fine uteplasser, landlig utsikt og rikelig med boltreplass. God plass til ønskelige aktiviteter som fks. hestehold.
Boligen har 3 soverom, 2 bad, flott kjøkken fra Drømmekjøkkenet, stue/spisestue, loftstue mm. Fine uteplasser på begge sider av boligen, utgang fra stue til terrasse på ca. 65 kvm, veranda på ca. 10 kvm i 2.etasje.
 
Det tilhører en dobbelgarasje i samme stil som boligen, med verksted og lagringsloft, samt et eldre uthus som inneholder stall med to bokser og bod. Her kan du skape ditt eget, lille familieparadis. Nærområdet er landlig og rolig, samtidig som det er pendleravstand til Oslo og omegn.
Hjertelig velkommen til visning!

Innhold

1. etasje: Entré/hall, bad, teknisk rom, stue og kjøkken.
2. etasje: Trapperom, loftstue, bod, bad og 3 soverom.
Uthus: Stall og bod.
Dobbelgarasje: Garasje, lagringsloft.

Oppgraderinger

Nåværende eier har gjort følgende oppgraderinger:
- En-stavs laminatgulv er lagt gjennomgående i alle oppholdsrom
- 2 luft-til-luft varmepumper er satt inn
- Kledning på terrassevegg er skiftet i 1.etasje
- Installert kalkfilter og renseanlegg
- Innvendige plisségardiner montert, noen lystette
- Kjøkkenøy med vinskap fra 2018
- Platetopp, komfyr, oppvaskmaskin fra 2020
- Belegningsstein lagt på kortsiden av huset
- Montert flaggstang i 2018

Standard

Entrè
Boligen har adkomst via overbygd inngangsparti, doble dører tar deg inn en romslig entré/hall med en-stavs laminat, lysmalte overflater, vannbåren gulvvarme og downlights. Skyvedørsgarderobe under trappen gjør det enkelt å holde rommet ryddig. Fra hallen er det trapp opp til andre etasje, samt praktisk, direkte tilgang til bad/vaskerom. Badet har enkel adkomst utenfra via teknisk rom, en fin løsning for de mest sølete dagene.
 
 
Kjøkken
Boligen har et lekkert kjøkken fra Drømmekjøkkenet med integrerte hvitevarer. Innredningen har profilerte fronter og lekre vitrineskap med lys, heltre benkeplate i mørk eik med underlimt oppvaskkum i rustfritt stål og ett greps blandebatteri med hånddusj. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr, nedfelt induksjonstopp og oppvaskmaskin fra 2020. Øvrig er det mikrobølgeovn i høyskap, samt kombinert kjøl- og fryseskap. Ventilatoren har avtrekk til kanal. Lys og stikkontakter under overskap. I 2018 ble innredningen utvidet med kjøkkenøy med vinskap. Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot spisestue/stuen. Rommet har 1- stavs laminat gjennomgående på gulv, malt trekledning på vegger og himling. Downlights og avtrekksventil i himling.
   
Stuer
Boligen har to stuer, perfekt for barnefamilier som ønsker ekstra spillerom. Hovedstuen ligger i 1.etasje, og er selve hjertet i denne flotte boligen.
Store vindusflater slipper godt med lys inn, rommet har to avdelinger med plass til både sofa og spisebord. Mellom stue og kjøkken er det montert en stemningsfull peis med innsats for ekstra varme og hygge, rommet har også vannbåren gulvvarme og varmepumpe. Fra stuen er det adkomst til terrasse og hage.
    
Boligen innehar i tillegg en koselig loftstue med god plass for møblement, noe som gir mulighet for litt ekstra privatliv. Stuen har lysmalte panelvegger, downlights og gode vindusflater. Rommet har også praktiske, plassbygde hyller, og fra stuen er det utgang til romslig veranda.
   
Bad 1.etasje
Badet i første etasje har mørke fliser på gulv, lyse fliser på vegger og en innfliset nisje med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.  Malt trekledning med downlights og avtrekksventil i himling. Vannbåren varme i gulv.  Badet er utstyrt med dusjhjørne med innsvingbare dører i buet glass, veggmontert massasjedyser og hånddusj med ett greps blandebatteri, helservant med glatte fronter på skapdører og ett greps blandebatteri, speilskap med lys og stikkontakt, vegghengt toalett. Vannrør i PEX rør i rør system og avløpsrør i plast.
 
Bad - 2.etasje
Badet i 2.etasje er designet for velvære, med flislagt gulv og vegger i delikat beige farge. Badet har innfliset boblebadekar i hjørne med hånddusj og vannkran, samt dusjnisje med blandebatteri, hånddusj og dusjhode. Baderomsinnredningen har profilerte fronter på skuffer og skapdører, benkeplate i heltre med nedfelt servant med ett greps blandebatteri. Integrert speil med lys over innredningen. Rommet har øvrig vegghengt toalett, mekanisk ventilasjon og vannbåren gulvvarme.
   
Soverom og garderobe
Eneboligen har tre, fine soverom. Hovedsoverommet har et romslig garderobeskap med belysning. Boligen har øvrig god lagringsplass med blant annet skyvedørsgarderobe i entré/hall og på soverom 2, samt lagringsplass i innvendig bod, i uthus og på garasjeloft.
     
Teknisk rom
Teknisk rom har adkomst via egen utgangsdør eller via bad i 1.etasje. Rommet har naturstein på gulv, malt trekledning på vegger og himling. Rommet er utstyrt med sluk, utslagsvask i rustfritt stål og ett greps blandebatteri, fordelerskap til vannrør og vannbåren varme, stoppekran, sikringsskap, skotørker. Åpningsbare vinduer på vegg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og landlig område på Klokkerud, ca. 5 km utenfor Son i Vestby kommune. Her er du omringet av nydelig natur på alle sider, samtidig som det er kort vei til flere av de store byene. Det er oppkjørte skiløyper kort avstand fra eiendommen. Fra eiendommen pendler du til Oslo på ca. 45 minutter, enten med bil eller tog, og det er en stor pendlerparkeringsplass ved Sonsveien stasjon.
  
Son kan tilby en mengde strand- og bademuligheter, samt golf, tennisbaner, slalåmbakke, ridesentre, fotball- og håndball. Stedet har også gallerier, flere urbane kafe- og restauranttilbud med mer. Kyststien i Son inviterer også til fine naturopplevelser med flere badestrender, vakkert kulturlandskap og store, fine friområder langs veien.
 
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Vestby Storsenter og Mosseporten et rikt og variert utvalg av butikker, spisesteder og fasiliteter. Vestby er også kjent for Oslo Fashion Outlet - Norges eneste "merkevareby".
 
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss. Nærmeste bussholdeplass fra boligen ligger ca. 4 km unna boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 25 min til Moss, 10 min til Vestby, 30 min til Drøbak, 40 min til Sarpsborg, samt 50 min til Oslo S.
 
Fra eiendommen er det ca. 4 km til barneskole i Hølen og ca. 6 km til Grevlingen Ungdomsskole i Son. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Nærmeste barnehage ligger i Hølen sentrum, ca. 4,5 km unna.

Tomt

Areal: 2 786 kvm, Eierform: Eiet tomt

Uteområde

Eiendommen er på hele 2.787 kvm, og er pent opparbeidet med en kombinasjon av naturtomt, trær, bærbusker, plenareal, belegningsstein og gruset gårdsplass. Hagen har rikelig med boltreplass for både liten og stor, og det er oppført et fint lekestativ ved inngangspartiet. Fra stuen er det utgang til en sydøstvendt, delvis overbygd terrasse på hele 65 kvm - et perfekt samlingspunkt for familie og venner på varme sommerdager. Terrassen har direkte adkomst til hagen. I tillegg er det utgang fra loftstuen til veranda på ca. 10 kvm, og begge uteplassene har nydelig utsikt utover nærområdet.
 
Boligen har også en koselig uteplass i forbindelse med inngangspartiet, samt mange muligheter for bålpanne med mer rundt på eiendommen ellers. Fin utebelysning med sensor lyser opp gårdsplassen på mørke dager. Det er på tomten også oppført en dobbelgarasje med utvendig skjul og en eldre låve med 2 staller, bod og skjul.

Garasje / Parkering

Tilhørende dobbelgarasje med loft, samt meget gode parkeringsmuligheter på tomten.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2005

Antall soverom

3

Byggeår

2005

Byggemåte

Enebolig oppført med bærende konstruksjoner i trekonstruksjoner. Grunnmur er plate på mark. Yttervegger er bindingsverksvegger utvendig kledd
med stående profilert trekledning på fasaden. Saltakkonstruksjon i tre. Yttertaktekking er takstein. Oppvarming er vannbåren varme/ bergvarme,
vedfyring, luft til luft varmepumper (en i hver etasje). Balansert/ mekanisk ventilasjon.
 
Frittstående dobbel garasje på 44 kvm i trekonstruksjon fra år 2010. 2 stk. elektriske porter med lys. Yttervegger er bindingsverksvegger utvendig
kledd med stående trekledning på fasaden. Saltakkonstruksjon i tre. Yttertaktekking er takstein. Gulvvarme og gulvfliser fra år 2010. Avtrekksvifte og
sikringsskap. Adkomst til loft via trappestige. Loft har takhøyde på 1, 3m.
 
Ref. boligrapport utført av Anticimex 11.09.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eneboligen datert 17.01.2008.

Boligens areal

Primærrom: 163 kvm, Bruksareal: 174 kvm, Bruttoareal: 192 kvm
 
1. etasje:
Bruksareal: 87 m².
Primærrom: 81 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè/ hall/ trapp, stue/spisestue/kjøkken, bad.
 
2. etasje:
Bruksareal: 87 m².
Primærrom: 82 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapp/ loftstue, bad, 3 soverom.
 
Stall:
Bruksareal: 18 m²
 
Dobbelgarasje:
Bruksareal: 44 m²
 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut til boligformål. For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming - Teknisk

Bergvarme/ vannbåren gulvvarme i første etasje og på bad i 2.etasje, supplert med vedfyring på kjøkken/stue og varmepumpe i hver av etasjene.
Videre har boligen et balansert ventilasjonsanlegg for godt inneklima, sentralstøvsuger og en ca. 200 liters varmtvannsbereder. Kalkfilter og renseanlegg er montert på vanninntak. Sikringsskap er plassert i teknisk rom, med automatsikringer med jordfeilbryter og digital strømmåler fra år 2018. Hovedsikring er på 63 AMP. Det elektriske anlegget er fra byggeår.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 22 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 22 000,- pr. år.
Overnevnte er basert på selgers gjennomsnittlige forbruk siste 2 år. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 1 600 pr. år Slamtømming årlig; minirenseanlegg, kontroll og tilsyn

Løpende kostnader

Renovasjon til Movar: kr. 1.600,- pr. år
Strøm: ca. kr 22.000,- pr. år
Forsikring: ca. kr. 7.400,- i husforsikring, ca. kr. 1.900,- i innboforsikring. (IF superforsikring)
Klokkerud veilag: kr. 6.500,- i 2019. (Ekstra innbetaling for utbedring av veien).  Kostnader til brøyting/vedlikehold av vei fordeles mellom medlemmene i Klokkerud veilag, og kan variere fra år til år avhengig av behov for utbedringer.
 
Det må påregnes kostnader til privatvann og minirenseanlegg. Kostnad til salt og filter til kalk- og renseanlegg må også påregnes.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 225 193 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 410 696 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til "LNFR areal for spredt bolig- fritids- eller næringsbebyggelse, mv, Nåværende" og følger bestemmelsene i tilknytning til Kommuneplan 2019-2030. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen. Egenerklæring om konsesjonsfrihet er påkrevet grunnet tomtestørrelsen er på over 2 mål.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
 
2010/385679-1/200  Erklæring/avtale  
31.05.2010 
rettighetshaver:Knr:3019 Gnr:72 Bnr:1  
Bestemmelse om vedlikehold av gårdsdam
Bestemmelse om oppføring og vedlikehold av gjerde rundt gårdsdam
 
2010/646494-1/200  Best. om adkomstrett  
30.08.2010 
rettighetshaver:Knr:3019 Gnr:72 Bnr:9

Vei/vann/avløp

Privat vei, vann og kloakk. Det er borrevann som deles med flere naboer. Minirenseanlegg fra Biovac deles med nabo.

Tilbehør

Følgende tilbehør presiseres at medfølger handelen: Hvitevarer på kjøkken, lekestativ i hage, plisséegardiner.
Følgende medfølger ikke handelen: Taklampe på hovedsoverommet, barnegrind i trapp.
 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ew@partnersio.no eller SMS: 99 42 46 69 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Den aktuelle eiendommen har tinglyst veirett over til sin eiendom. Naboeiendommen, Gnr. 72, Bnr. 9 har veirett over nedre del av eiendommen. Eier av gnr. 72, bnr. 9 plikter å bekoste vedlikehold av veien. Eier av Gnr. 72, bnr. 1 har rett til vedlikehold av gårdsdam, samt vedlikehold av gjerde rundt denne. Se punkt vedrørende tinglyste rettigheter og forpliktelser.
Det er opplyst fra tidligere eier at varmesløyfer til jordvarme ligger på naboeiendom.
Det hender naboen skyter på skytebane i området, det pleier da gis beskjed i forkant.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.