Mysen

Mysen Sentrum - Stort utviklingspotensial - Innholdsrik enebolig med stor, solrik tomt - Flotte uteplasser - Garasje

David Blids gate 30 , 1850 Mysen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Patrik Kolshus
Patrik Kolshus Eiendomsmegler MNEF / Partner
Elin Westerby
Elin Westerby Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 197 m²
Bruksareal 279 m²
Bruttoareal 291 m²
Tomt 1 019 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 3
Soverom 3
Byggeår 1915
Gårdsnummer 330
Bruksnummer 215
Energimerking G
FINN.no 191736634
Sist endret 13.10.2020 14:44
Prisantydning 3 490 000
Totalpris 3 593 242
Ligningsverdi 615 740,-

Beregnet totalkostnad

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 103 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 593 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Mysen sentrum
 
Enebolig over 2 plan hvor det tidligere var en hybel i 2. etg. Beliggende særdeles sentralt i enden av David Blids gate i Mysen sentrum. Stor tomt med meget gode solforhold. Kun 2-3 min gange til alle bymessig fasiliteter, som bank, forretninger, restauranter, tog- og busstasjon mm. Kun 2 min. gange til flott tursti langs Mysenelva. 
 
Innhold: 1.etg.: Entre, trapperom, gang, wc-rom, kjøkken, TV-stue(soverom), stue, spisestue og stor innglasset terrasse mot vest. 2.etg.: Trapperom, bad, wc-rom, to soverom og stue(kan deles av til ytterligere soverom). Kjeller: Boder, hobbyrom, teknisk rom og kjølerom. Frittstående garasje med bod.

Innhold

1.etasje: Entré, trapperom, gang, wc-rom, stue, spisestue og tv-stue.
2.etasje: Trapperom, bad, wc-rom, to soverom og stue.
Kjeller: Boder, hobbyrom, teknisk rom og kjølerom.
Frittstående garasje med bod.

Standard

Kjøkken - 1.etasje
Huseby kjøkken fra 2010 i følge selgers opplysninger. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter i treverk. Benkeplate i laminert utførelse med nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Felter med kitchenboard og fliser mellom benkeplate og overskap. Stikkontakter på vegg. Lysarmatur med stikkontakt under overskap. Innebygget komfyr med keramisk platetopp fra Grepa. Ventilator med belysning og avtrekk ut av bygget. Innebygget oppvaskmaskin fra Bosch. Frittstående kjøleskap med frysedel fra Bosch. Synlige vannrør av typen plastbelagte kobberrør og synlige avløpsrør i plast. Det er i tillegg et kjølerom i kjeller.
 
Bad - 2.etasje
Bad fra ukjent årstall. Gulvflater med gulvbelegg, veggflater med våtromstapet og trekledning, himlingsflate med trepanel. Dusjkabinett med to- greps armatur. Synlige vannrør av typen kobberrør og synlige avløpsrør i plast. Avtrekksventil i himling med mekanisk avtrekk ut av bygget. Radiator på vegg. Varmeovn/ glødeovn plassert på vegg over dør mot trapperom.
 
Toalettrom (Ikke våtrom) - 1.etasje
Wc-rom vurdert å være fra 2000-2005. Gulvflate med gulvbelegg, veggflater med malt trepanel, himlingsflate med trepanel. Vegghengt servant og søyle i porselen med ett-greps armatur fra Oras, frittstående toalett fra Gustavsberg. Synlige vannrør av typen synlige kobberrør. Synlige avløpsrør i plast. Varmeovn/ glødeovn plassert på vegg over dør. Radiator på vegg.
 
Toalettrom (Ikke våtrom) - 2.etasje
Wc-rom vurdert å være fra 1985-1995 med senere oppgraderinger i 2020 i følge selgers opplysninger. Gulvflater med gulvbelegg, veggflater med malte MDF plater, samt malte MDF plater i himling. Servantskap med dører i lys treimitasjon med nedsenket servant i porselen med ett-greps armatur. Vegghengt speil over servant og stikkontakt på vegg. Frittstående toalett fra Gustavsberg. Synlige vannrør av typen utenpåliggende kobberrør. Det er sluk i gulvet. Radiator på vegg.
 
Soverom og garderobe
Boligen har i dag 2 soverom, samt et tredje potensielt soverom som i dag brukes som stue. Det ene soverommet har plassbygget garderobeskap i med mål på ca. 1,60 meter og et garderobeskap med skyvedører med mål på ca. 2,30 meter. Garderobeskap med skyvedører på det andre soverommet er på ca. 2 meter. Øvrig oppbevaring i plassbygget skap i trapperom, i bod tilknyttet garasjen og i kjellerrom.

Oppgraderinger

Oppgraderinger i følge selgers opplysninger:
- Ny strømmåler i 2018.
- Boligen tilknyttet fjernvarmeanlegg fra Østfold Energi 2014.
- 3 nye radiatorer 2015.
- Drenering utvendig 2013.
- Oppgrading av Tv-stue 2017
- Oppgradering av øvrige stuer 2013.
- Byttet vinduer 1 og 2. etasje i 2008.
- Nye pipeforinger ca. 2005.

Tilstandsrapport

Følgende er av Anticimex i vedlagt Boligrapport vurdert til TG2:
 
- Bad - 2.etasje: Helhetsvurdering, Tilstanden til våtrommet tilsier at det bør påregnes oppgraderinger for å gjøre det fuktsikkert.
- Kjøkken - 1.etasje: Vannrør
- Toalettrom (Ikke våtrom) - 2.etasje: Det er sluk i gulvet, men gulvet kan ikke sies å være lekkasjesikkert pga diverse gjennomføringer samt manglende fall fra døråpning og motfall fra sluket.
- Øvrige rom - Løs tapet diverse steder i soverom B i 2.etasje. Ujevnheter i tepper og gulvbelegg diverse steder i 2.etasje.
- Rom under terreng: Ventilasjon. Overflater vegger og  himling: Saltutslag på vegger er synlig der konstruksjonen er åpen og ikke tildekket. Kontruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger): Deler av kjeller har utlektede murflater. Kjelleren er innredet omkring år 1930. Arealene var opprinnelig ikke bygget med innvendig kledning, men kun med fritt eksponerte murflater.
- Krypekjeller: Krypkjeller har gulv mot grunn og det ikke er observert fuktsperre kan dette føre til grobunn for sopp og råte. Krypkjeller anbefales å tømmes for organisk materiale samt at det etableres fuktsperre på faglig forsvarlig måte.
- Loft - uinnredet / råloft: Ventilasjon. Statikk: Husets byggeår tilsier at dette bygget er av eldre årgang og forskriftenes krav den gang var ikke like strenge som dagens. Graden av nedbøyning som er synlig, er ikke unormalt for denne typen hus. Overflater vegger/undertak: Det er observert muggsopp på sperrer og i undertak. Usikker årsak, men kan indikere kondens/ forhøyet luftfuktighet eller lekkasje.
- Kjølerom i kjeller: Vurder konstruksjons-oppbygging: Rom er innredet i etterkant av byggeår. Bruksendring. Pga. bygningens byggeår, samt at bruksendring er skjedd, vil konstruksjonen være å betrakte som fuktutsatt.
- Overflater vegger/himling: Synlige fuktmerker på vegg som indikerer utilsiktet fuktighet. Kan ikke utelukke skjulte/bakenforliggende skader. Overflater gulv: Gulvet består av antatt opplektet tilfarergulv mot grunn, belagt med trebord og gulvbelegg. Det er uklart om det er etablert membran/ fuktsperre under tilfarergulv
- Etasjeskiller - 1.etasje: Skjevhetsmåling: Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 13 mm i stue og 32 mm i trapperom.
- Etasjeskiller - 2.etasje: Skjevhetsmåling: Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 25mm i stue og 16 mm på soverom B.
- Tekniske anlegg. VVS anlegg: Vannrør: Gjelder eldre kobberrør og plastbelagte kobberrør.Vannrørene inne i boligen er av eldre type:  Avløpsrør: Gjelder eldre avløpsrør av støpejern Annet: Nedgravd oljetank i stål på ca. 3000 liter i følge selgers opplysninger. Ingen dokumentasjon som viser materiale, type, alder og om kontroll er foretatt. Av denne grunn hefter det en stor usikkerhet mht. tilstand
- Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon: Konstruksjon og fasader (ink. kledning): Utvendig kledning er stedvis råteskadet, observert råteskader
på ende av kledning over vannbrett grunnet at beslag er i kontakt med kledning.
- Vinduer/ytterdører: Vinduer: Gjelder vinduer med to-lags glass fra 1985 i kjeller, vindu på balkong 2.etasje er værslitt og råteskadet. Dører: Gjelder balkongdør i 2.etasje fra 1983:
- Yttertak: Tekking - (undertak, lekter og yttertekking): Taket ble skiftet rundt 1990 i følge selgers opplysninger. Takkonstruksjon: Taket har synlig nedbøyning langs mønet "salrygget". renner, løp, nedløp og beslag: Pipebeslag og israft beslag fra ca 1990 i følge selgers opplysninger.
- Balkonger, terrasser, veranda etc: Rekkverk på balkong 2.etasje er råteskadet og har nedsatt stivhet.
- Terrasser / platting på terreng: Det er observert skjevheter i konstruksjon samt råteskader på rekkverk.
- Grunnmur, fundamenter: Riss er stedvis påvist uten at det indikerer større skadekonsekvenser. Dette også vurdert ut fra boligens alder og
at rissene ikke er mer utbredt enn det som er synlig.
- Stikkledninger og tanker: Alder og materialvalg tilsier at anbefalt brukstid og restlevetid på vann- og avløpsrør med tilliggende utstyr bør vies spesiell
oppmerksomhet. Nedgravd oljetank.
- Frittstående byggverk - Frittliggende garasje med tilliggende bod: Det er observert råteskader på utvendig kledning. Bod/ tilbygg til garasje har ikke tett sammenføyning i overgang tak/ vegg på bakside og vann kan trenge inn ved nedbør.
 
Boligrapporten må leses i sin helhet, overnevnte er kun utdrag fra rapporten.

Beliggenhet

Kun 2-3 min gange til alle bymessig fasiliteter, som bank, forretninger, restauranter, tog- og busstasjon mm. Kun 2 min. gange til flott tursti langs Mysenelva. Festningsområdet Høytorp Fort ligger i nærheten, hvor det er flotte turområder både sommer og vinter. Om vinteren er området et regionalt
senter for langrenn og det legges løyper med kunstsnø så snart mulighetene tilsier det. Trømborgfjella i øst har også rike skimuligheter om vinteren og er en perle om sommeren med fiske og friluftsliv.
 
Mysen er også et skolesenter med Ungdomsskole og Videregående skole. Barnehage er også i nærheten. E18, v/Momarken, samt Momarken Travbane er få minutters kjøretur unna. 40 minutters kjøretid til Sarpsborg og en time med tog/buss til Oslo har gjort Mysen til et attraktivt sted å bosette seg i.

Tomt

Areal: 1 019 kvm, Eierform: Eiet tomt

Uteområde

Utgang fra stue til sørvest-vendt, delvis innglasset terrasse på ca 19 kvm. Terrassedel som ikke er innglasset har mål på ca. 14 kvm. Platting ved sørøst-vendt inngangsparti i trekonstruksjoner belagt med trebord på ca. 35 kvm. I 2.etasje er det utgang fra stue til sørvest-vendt balkong på ca. 19 kvm.

Garasje / Parkering

Frittstående garasje, øvrig parkeringsmuligheter på tomten og etter områdets gjeldende bestemmelser.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1915

Antall soverom

3

Byggeår

1915

Byggemåte

Enebolig over to plan samt kjeller. Betongplate mot grunn. Grunnmur av betong og murkonstruksjoner. Bærende konstruksjoner av tre og betongkonstruksjoner. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner belagt med betongtakstein.
1.etasje: Boligen har ytterdør med glassfelt og elektronisk dørvrider fra Easy Access. Vinduer med to-lags glass fra 2007. Balkongdør med to-lags glass fra 2005.
2.etasje. Vinduer med to-lags glass fra 2007. Balkongdør med to-lags glass fra 1983.
Kjeller: vinduer med to lags glass fra 1985.
 
Ref. boligrapport utført av Anticimex 07.05.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver. Garasje og restaurering enebolig er byggemeldt.

Boligens areal

Primærrom: 197 kvm, Bruksareal: 279 kvm, Bruttoareal: 291 kvm
 
Kjeller:
Bruttoareal: 72 m²
Bruksareal: 63 m² 
Primærrom: 0 m²
 
1. etasje:
Bruttoareal: 130 m²
Bruksareal: 118 m².
Primærrom: 99 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, trapperom, gang, wc-rom, kjøkken, TV-stue, stue og spisestue.
 
2. etasje:
Bruttoareal: 89 m²
Bruksareal: 98 m²
Primærrom: 98 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, bad, wc-rom, to soverom og stue.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er anledning til å leie ut hele eller deler av boligen. For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming - Teknisk

Boligen og varmtvann er oppvarmet  med radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. Ventilasjon basert på mekanisk avtrekk med tilluft via veggventiler og vindusspalter. Sikringsskap plassert i trapperom 2. etasje. Automatsikringer. Delvis synlig og delvis skjult elektrisk anlegg i boligen.Synlige vannrør av typen, kobberør, plastbelagte kobberør og utenpåliggende kobberrør. Synlige avløpsrør i plast og støpejern. Stoppekraner for
vann i kjelleren. Hovedstoppekran plassert i hage utenfor huset.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selgers energiforbruk er opplyst til ca. 8 500 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 8 500,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 12 874 pr. år Ovennevnte avgifter er basert på 1 renovasjonsstativ, 1 pipeløp, forbruk av vann/kloakk 150 m3 for ca 3 personer. Forbruksgebyret vil variere etter faktisk forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 615 740 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 216 662 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til "Boligbebyggelse, fortau" og følger bestemmelsene til "Områdereguleringsplan for Mysen sentrum". Eiendommen ligger i område B6. For B6 tillates bebyggelsen oppført i inntil 4 etasjer. Maks %BRA=225%.
§ 3.9 Sone med krav om felles planlegging H_810 (pbl § 11-8 e)
Innenfor planområdet for det pågående arbeidet med områderegulering «Mysen sentrum» er det ikke tillatt med tiltak som kan forhindre utviklingen av området innenfor rammene og intensjonen av det vedtatte planprogrammet for arbeidet. Sonen med krav gjelder inntil vedtak av områdereguleringen «Mysen sentrum».
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst se reguleringsplan eller ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
 
1927/900132-1/1  Bestemmelse om kloakkledn  
10.06.1927  
 
2013/399881-1/200  Erklæring/avtale  
21.05.2013 
Rettighetshaver:ØSTFOLD ENERGI AS  
Org.nr: 879904412
Gjelder rett til fremføring av fjernvarmenett
Med flere bestemmelser

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Indre Østfold kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til pk@partnersio.no eller SMS: 45 88 64 00 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Det ligger en nedgravd oljetank, som eier ikke vil fjerne før salg eller overtagelse. Selger opplyser at det ikke er foretatt rens og sanering av oljetank og at det kan være rester av fyringsolje i tanken.
 
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.