Mysen

Flott enebolig i barnevennlig boligområde - Dobbelgarasje med bodrom/verksted - Stor tomt på ca. 2,2 mål

Åssvingen 11 , 1852 Mysen

BE OM SALGSSUM
Elin Westerby
Elin Westerby Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

85%

eier sin egen bolig

48%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

69%

har bolig på over 120 kvm

63%

av boligene er nyere enn 20 år

47%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 142 m²
Bruksareal 149 m²
Bruttoareal 164 m²
Tomt 2 230 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 2003
Gårdsnummer 266
Bruksnummer 39
Energimerking D
FINN.no 212537959
Sist endret 09.04.2021 19:00
Prisantydning 3 780 000
Totalpris 3 896 492
Ligningsverdi 759 284,-

Beregnet totalkostnad

3 780 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 102 500,- (Dokumentavgift) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 116 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 896 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Åssvingen 11 er en lekker, nyere enebolig over to plan. Boligen ligger i skogkanten, med rolig og usjenert beliggenhet i populært og barnevennlig boligområde. Nærhet til skole og barnehage i Trømborg med trygg gang- og sykkelvei, det er ca. 6 km til Mysen sentrum.
 
Boligens 1.etasje består av entré, gjestetoalett, vaskerom, bod, stue/spisestue og kjøkken. I 2.etasje er det loftstue, bad, bod og tre soverom. Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med koselig vedovn i stue/spisestue. Tilhørende dobbelgarasje med romslig bodrom/verksted på ca. 20 kvm.
 
Utgang fra entré, samt stue/spisestue til terrasse på hele 88 kvm, som strekker seg rundt boligen slik at solen kan nytes fra morgen til kveld. Utgang fra loftstue til sydøst-vendt balkong på ca. 6 kvm.
 
Velkommen til trygg visning!

Innhold

1.etasje: Entré, wc-rom, vaskerom, bod, stue/spisestue, kjøkken.
2.etasje: Loftstue, bad, bod, tre soverom.
Annet: Frittstående dobbelgarasje med bodrom/verksted.

Entré

Boligen har adkomst via delvis overbygget inngangsparti til lys entrè. Entreen har gulvvarme og garderobeskap.

Stue

Planløsningen i 1.etasje er åpen mellom stue og spisestue, med gode vindusflater og plass for ønskelig spise- og sofamøblement. Vedovn gir varme og hygge, og fra rommet er det utgang til stor, solrik terrasse.

Loftstue

Boligen har i tillegg til stuen i første etasje en lys loftstue, rommet har utgang til balkong på ca. 6 kvm. Det er adgang til loft via loftsluke med nedfellbar stige fra loftstuen.

Kjøkken

Kjøkkenet har god skap- og benkeplass, innredningen har profilerte fronter og laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Det er flislagt mellom benkeplate og overskap, samt belysning under overskap. Kjøkkenet er ustyrt med: Oppvaskmaskin fra Insight, frittstående komfyr med keramisk steketopp fra Electrolux. Integrert ventilator fra Flexit tilkoblet avtrekkskanal. Gulvflater er belagt med laminat, vegger utført i malt tapet, downlights i himling. Rommet har gode vindusflater og plass for spisegruppe.

Bad/vaskerom/wc

Baderommet i 2.etasje er flislagt med gulvvarme, og har himlingsflater utført i panel med downlights. Rommet er utstyrt med gulvstående innredning med heldekkende servant, speil på vegg med overlys og stikkontakt, dusjnisje med glassvegger, gulvmontert toalett og boblebad gir den ultimate spafølelsen.
 
Vaskerom
Vaskerommet ligger i 1.etasje og har adkomst fra entreen, samt direkte adkomst fra gårdsplass/hage. Gulvflater belagt med gulvbelegg med gulvvarme, vegger utført i malte glatte flater. Rommet er utstyrt med vegghengt utslagsvask i rustfritt stål, opplegg for vaskemaskin, samt dusjbatteri montert på vegg.
 
Toalettrom
Boligen har et separat toalettrom i 1.etasje. Rommet har vegghengt servant og gulvmontert toalett, gulvflater belagt med belegg med gulvvarme, vegger utført i malt tapet.

Soverom

Boligen har 3 romslige soverom i 2.etasje, alle med tilhørende garderobeskap.

Uteområde

Utgang fra entré, samt fra stue/spisestue til terrasse på ca. 88 kvm, som strekker seg rundt 3 sider av boligen slik at solen kan nytes fra morgen til kveld. Utgang fra loftstue til sydøst-vendt balkong på ca. 6 kvm. Det er opparbeidet plen på tomten bak boligen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på ett nyere etablert boligfelt ved Åsen i Trømborg. Boligen ligger i skogkanten, med rolig og usjenert beliggenhet i populært og barnevennlig boligområde. Nærhet til skole og barnehage i Trømborg ca. 2,5 km unna, med trygg gang- og sykkelvei. Ca. 6 km til Mysen sentrum med alt man måtte trenge av butikker og servicetilbud. Nærmeste busstopp er "Lyttomsvingen" som ligger ca. 800 meter fra boligen. Meget gode turmuligheter i nærområdet med få minutters gangavstand til lysløype. Kort vei også til populære Trømborgfjella.

Boligens areal

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 149 kvm, Bruttoareal: 164 kvm
 
1. etasje:
Bruksareal: 85 m².
Primærrom: 82 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, vaskerom, stue/spisestue, kjøkken.
 
2. etasje:
Bruksareal: 64 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftstue, bad og tre soverom.
 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 230 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Frittstående dobbelgarasje på ca. 41 kvm med tilhørende bod på ca. 20 kvm. Garasjen har elektriske leddporter og belysning, samt stikkontakter. Boden er isolert og elektrisk oppvarmet, det er utslagsvask med kran innstallert i benk. Øvrig er det gode parkeringsmuligheter i gruset gårdsplass.

Byggemåte

Enebolig fra 2003. Støpt plate på mark. Yttervegger og etasjeskillere av trekonstruksjoner. Fasader utført i liggende kledning. Takkonstruksjonen er utført i saltaksform utvendig tekket med takstein. Profilert/glatt entrédør av tre med glassfelt. Tofløyede terrasse/balkongdører med karmer av tre og to-lags glass fra 2003. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 2003.
 
Ref. boligrapport utført av Anticimex 10.03.2021.

Boligrapporten

Følgende er bemerket i boligrapport utført av Anticimex:
 
Bad - Adkomst fra loftstue.
TG2: Slukets tilkomstmulighet for rengjøring: Sluket i dusjsone mangler mulighet for rengjøring, grunnet vannlåsens plassering. Tilkomst til sluket under badekar er utilfredsstillende: Armatur på vask er delvis ødelagt.
TG2: Sanitærutstyr og innredning: Elastisk flisfuge har stedvis manglende vedheft.
TG2: Overflater gulv
 
Vaskerom:
TG2: Overflater vegger: Riss/sprekker ble påvist på vegg i dusjsonen. Skade i bakenforliggende konstruksjon kan ikke utelukkes. Ytterligere
undersøkelser anbefales. Tilkomstdører uheldig plassert nær våtsone.
 
Kjøkken:
TG2: Vannrør: Vannrørene er ikke plugget mot varerør. Av denne grunn kan eventuelt lekkasjevann fra rør-i-rør system forårsake følgeskader.
TG2: Innredning: Kjøkkeninnredningen bærer preg av alder/slitasje.
 
Øvrige rom:
TG2: Overflater gulv: Det er observert stedvis svelling på laminat i stue/spisestue.
 
Loft - innredet
TG2: Overflater gulv: Gulvbelegg i loftstue og soverom bærer preg av slitasje.
 
Loft - uinnredet / råloft
TG2: Overflater vegger/undertak: Svertesopp i undertaket. Eksakt årsak ikke kjent.
TG2: Konstruksjonsoppbygging: Vektprosent fukt er målt med pigg og resultatet er målt fra 17-20,1 %. De forhøyede fuktverdiene er målt i nedre del av
takstoler mot gesims. Prøvetaking er utført i henhold til stikkprøveprinsippet. Verdien er høyere enn det som er anbefalt. Ytterligere undersøkelser anbefales foretatt for å eventuelt finne årsak/skadeomfang
 
Innvendige trapper
TG2: TG2 er satt iht NS3600 (som henviser til dagens forsikriftskrav) grunnet sikkerhet. Det er kun rekkverk/håndløper på en side.
 
Etasjeskiller - 1.etasje:
TG2: Skjevhetsmåling: Det er noe merkbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 10 mm i
stue/spisestue. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.
 
Etasjeskiller - Innredet loft
TG2: Skjevhetsmåling: Det er noe merkbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 11 mm på
soverom 1. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.
 
Terrasser / platting på terreng:
TG2: Terrasser på terreng (understøttet av bjelker / pilarer): Overflatebehandlingen er slitt og trenger til fornying. Rekkverk mot sør har svekkelser.
 
Drenering:
TG2: Vann fra yttertak og bortledning: Takvann har kun utkast samtidig med at det ikke er forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren.
 
Terreng og forstøtningsmurer
TG2: Terrengforhold: Fall ut fra grunnmur kunne med fordel hvert større. Dette for å unngå utilsiktede vannansamlinger inn mot grunnmuren.
 
Overnevnte er kun utdrag fra boligrapporten, rapporten må leses i sin helhet.

Selgers egenerklæring

Følgende er bemerket av selger i egenerklæring:
8. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader i boligen?
Ja: Noe svartsopp på loftet grunnet for tett lagt isolasjon.
 
9. Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som: rotter, mus, maur eller lignende?
Ja: Vært noen sukkermaur inne på våren, behandlet med maurkverk.
 
12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Malt alle yttervegger i 2020. Bygget en liten terrasse foran huset i 2020.
 
15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Nei: Elektriker har lagt inn egen kurs fra hus til garasje for ladeboks, men ikke satt opp ladeboks.
 
Overnevnte er utdrag fra selgers egenerklæringsskjema, skjemaet ligger vedlagt salgsoppgaven og må leses i sin helhet.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 24.10.2013 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut til boligformål. For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med koselig vedovn i stue/spisestue.
 
Vannrør av rør-i-rør system samt kobber. Fordelerskap for rør-i-rør system er plassert i vegg på vaskerom. Hovedstoppekran for vann er plassert på vaskerom. Synlige avløpsrør av plast. OSO varmtvannsbereder på ca 287 L fra 2002 plassert på vaskerom. Avtrekk på bad styres via bryterpanel på vegg. Sikringsskap med automatsikringer plassert i bod ved vaskerom. Hovedsikringens kapasitet er på 40A. Boligen har skjult elektrisk anlegg fra byggår. Ref. boligrapport fra Anticimex.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruk er ikke estimert.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 8 738 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 759 284 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 733 422 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til "bolig, kjørevei" og følger bestemmelse til reguleringsplan "Åsen skog". Eiendommen er i kommuneplanen regulert til "Boligbebyggelse, LNFR".
Reguleringsplanen er vedtatt før 10.9.2015 og står ikke på listen over eldre reguleringsplaner som gjelder foran kommunedelplanens arealdel, jf.
Kommunedelplanen § 3.10. Det vil si at ved motstrid er det kommunedelplanen for Eidsberg 2015-2027 som gjelder. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen. Egenerklæring om konsesjonsfrihet må fylles ut av kjøper grunnet tomtestrørrelsen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Indre Østfold kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør presiseres at medfølger handelen: Oppvaskmaskin, frittstående komfyr med keramisk steketopp.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ew@partnersio.no eller SMS: 99 42 46 69 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Det er noe avvik mellom bygningstegninger fra kommunen og dagens planløsning 2.etasje.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Åssvingen 11, 1852, Mysen, Gnr. 266 bnr. 39 i Indre Østfold kommune

Eier

Tom-Erik Jakobsen

Oppdragsnummer

91-21-0015

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Indre Østfold sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.