Askim - Ødegård Park

Lys og pen gjennomgående leilighet fra 2019 med 2 soverom - Sydvendt markterrasse på ca. 21 kvm og hage - Carport

Ødegårdveien 70 , 1832 Askim

VISNINGER

20. oktober onsdag kl. 16:30-17:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Elin Westerby
Elin Westerby Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Anette Mandfloen Strøm
Anette Mandfloen Strøm Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

83%

eier sin egen bolig

76%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

59%

har bolig på over 120 kvm

50%

av boligene er nyere enn 20 år

45%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 66 m²
Bruksareal 70 m²
Bruttoareal 77 m²
Tomt 9 240 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2019
Gårdsnummer 96
Bruksnummer 334
Energimerking C
FINN.no 235132952
Sist endret 14.10.2021 16:16
Prisantydning 2 850 000
Totalpris 2 930 242
Fellesutgifter 1 250,-

Beregnet totalkostnad

2 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 850 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 80 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 930 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Ødegårdveien 70 er en gjennomgående, fin 3-roms leilighet, beliggende i byggets 1.etasje med adkomst direkte fra bakkeplan.
 
Leiligheten består av entré/gang, bad, 2 soverom, innvendig bod og stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang fra stue/kjøkken til overbygget, sydvendt markterrasse på ca. 21 kvm og fint hageområde med gode solforhold. Det medfølger carport og utebod.
 
Boligen ligger ca. 2,5 km vest for Askim sentrum i nyere boligfelt. Bak feltet ligger Rom barnehage og barneskole, fine turområder også rett i nærheten. Matbutikker og bussholdeplass med direkte forbindelse til Oslo ligger langs Osloveien, ca. 850 meter fra feltet.
 
Velkommen til visning!

Innhold

Entré/gang, bad, 2 soverom, bod, stue/kjøkken.
Annet: Sportsbod på ca. 5 kvm.

Generelt

Gulvflater belagt med tre-stavs parkett. Vegger og himlingsflater utført i malte glatte flater. Hvite profilerte innerdører. Skyvedørsgarderobe i entré og
soverom 1. Garderobeskap på soverom 2. Balansert ventilasjonsanlegg.

Entré

Adkomst direkte fra bakkeplan til lys og romslig entrè.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning med glatte fronter og laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Grohe. Overskapsbelysning og stikkontakter på vegg over benkeplate. Integrerte hvitevarer: Oppvaskmaskin fra Siemens, stekeovn med induksjonstopp fra Siemens. Montert komfyrvakt. Integrert ventilator med avtrekkskanal tilknyttet ventilasjonsanlegg. Montert automatisk vannstopper.

Bad

Flislagt bad med gulvvarme. Badet er utstyrt med: Veggmontert innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur fra Grohe, speil over servant med belysning og stikkontakt på vegg, dusjnisje med glassdører og to-greps armatur fra Grohe, samt vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekksventil plassert i himling

Soverom

Leiligheten har 2 soverom, begge tilknyttet entrèen.

Uteareal

Utgang fra stue/kjøkken til overbygget, sydvendt markterrasse på ca. 21 kvm. Uteplassen har utebelysning og stikkontakt på vegg. Adkomst direkte til fint hageområde omkranset av hekk.

Beliggenhet

Boligen ligger ca. 3 km vest for Askim sentrum i nyere boligfelt. I nærheten ligger Rom barnehage og barneskole, samt fine turområder. Matbutikker og bussholdeplass med direkte forbindelse til Oslo ligger langs Osloveien, ca. 850 meter fra feltet.

Felleskostnader

1 250 pr. mnd.

Andel formue

6 114

Sameie

Selveierleilighet tilhørende Sameiet Ødegård Park B2 og B3 beliggende i Askim, Indre Østfold kommune. Sameiet består av 36 seksjoner med felles
tomteareal.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Beising av bygningsmasse: Styret kjøpte inn beis og det ble beiset litt over halvparten av enhetene på dugnad fra beboere. Planene for 2021 er ferdigstilelse av dette arbeidet, beising av resterende bygningsmasse og carporter

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen lån registrert for selskapet.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.
 
Sameiet har ingen lån.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 7259640

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt iht husordensreglene, men det må ikke være til sjenanse for naboer.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 70 kvm, Bruttoareal: 77 kvm
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, bad, 2 soverom, stue/ kjøkken.
 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 9 240 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Leiligheten disponerer caport. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Boligbygg over 2.etasjer. Gulv på grunn av betong. Yttervegger, bærende konstruksjoner og skillende dekker av trekonstruksjoner. Fasader utført i
stående kledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran(ikke besiktiget). Leiligheten har glatt entredør av tre,
brannklasse EI30 og lydklasse 43db. Terrassedør og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra byggår. Vinduer med karmer av tre og to-lags
glass fra byggår.
 
Ref. boligrapport utført av Anticimex 07.10.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 25.04.2019 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt, men skal varsles styret.

Oppvarming - Teknisk

Leiligheten er elektrisk oppvarmet. Balansert ventilasjon gir godt inneklima.
 
Vannrør av typen rør-i-rør system. Fordelerskap med stoppekran for rør-i-rør system plassert i vegg på bad. Synlige avløpsrør av plast.
Varmtvannsbereder på ca 200 L fra byggår plassert i bod.
 
Sikringsskap med automatsikringer plassert i bod. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruk er ikke stipulert.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 9 100 pr. år Beløpet varierer etter forbruk

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 661 158 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 380 168 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig, felles lek, turvei, parkeringsanlegg, kjørevei og frisiktsone og følger bestemmelsene i reguleringsplan "Detaljregulering for boligområde på gnr/bnr 96/272 vest for Langnesveien - Ødegård Park". For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Indre Østfold kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør presiseres at ikke medfølger handelen: Frittstående kjøleskap og 2 skoskap i entrè.
 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
 
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ew@partnersio.no eller SMS: 99 42 46 69 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Ødegårdveien 70, 1832, Askim, Gnr. 96 bnr. 334 snr. 8 orgnr. 922700796 i Indre Østfold kommune

Oppdragsnummer

91-21-0093

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Indre Østfold sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.