Mysen

5 solgt! Nye og moderne boliger med passivhus-kvaliteter - 8 Eneboliger og 4 kjedet eneboliger - Mulighet for 5 soverom

Jansbergveien 39 og 41 , 1852 Mysen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Anette Mandfloen Strøm
Anette Mandfloen Strøm Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Elin Westerby
Elin Westerby Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

85%

eier sin egen bolig

48%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

69%

har bolig på over 120 kvm

63%

av boligene er nyere enn 20 år

47%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Bruksareal 106 m²
Tomt 6 422 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2021
Gårdsnummer 266
Bruksnummer 26
FINN.no 223729556
Sist endret 03.01.2022 14:58
Prisantydning 3 570 000 - 3 780 000,-
Totalpris 3 579 662 - 3 875 842,-

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
1 3 108 m2 3 780 000,-
2A 3 108 m2 3 570 000,-
2B 3 108 m2 3 570 000,-
3A 3 108 m2 3 570 000,-
3B 3 108 m2 3 570 000,-
6A 3 108 m2 3 780 000,-
6B 3 108 m2 3 780 000,-

Beskrivelse av prosjektet

I Jansbergveien i Trømborg skal det nå bygges 12 lekre boliger, 4 av boligene er allerede under oppføring. Boligene har nærhet til fine turområder, beliggenheten er sentral til skole og barnehage, samt fin avstand til Mysen sentrum.

Kort om prosjektet

- Boliger med passivhus-kvaliteter
- Høye isolasjonsverdier og lavt vedlikeholdsbehov
- Gjennomtenkt og smart romløsning over to plan
- Balansert ventilasjon og luft-luft varmepumpe som bidrar til godt inneklima.
- Kjøkkeninnredning fra IKEA med integrerte hvitevarer
- 2 moderne bad, kombinert bad/vaskerom på nedre plan
- 3-5 soverom
- Carport
- Takterrasse
- Landlige omgivelser

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger
- Innflytningsklar uten tanke på å måtte pusse opp først
- Svært lave vedlikeholdskostnader i nær framtid
- Fastpris - Ingen "budkrig"
- Lave omkostninger

Standard

Generelt
Boligene oppføres med fokus på lavenergi og minimalt vedlikehold. Tak, vinduer, gulv og vegger er bygget med passivhuskvaliteter. Det er også montert luft-til-luft varmepumpe. I sum bidrar alt til lave bokostnader.
 
Planløsningen består av 2 plan og er familievennlig utformet. Lysforholdene er i boligene gjennomgående svært gode, preget av flere store og høyreiste vinduer som strekker seg helt fra gulvet til himlingen.
 
Stue/kjøkken
1.etasje har en stor åpen stue/kjøkkenløsning. Boligene har lekkert kjøkken fra IKEA i tidsaktuell grønnfarge. Innredningen inkluderer en smart barløsning mot stuen, og har meget gode oppbevaringsmuligheter. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer.
 
Soverom/garderobe
Boligene leveres med 3-5 soverom, der det er utformet 3 ulike alternativer til planløsning.
Bod i hver av etasjene, på ca. 2 kvm hver. Det er i tillegg en utebod på ca. 5 kvm i tilknytning til carporten.
 
Bad/vaskerom/wc
2 lekre bad, et i hver etasje. Badet på nedre plan er kombinert bad/vaskerom med en ekstra, praktisk arbeidsbenk.
 
Uteområde
Alle boligene har carport, med takterrasse på ca. 23 kvm over. I tillegg er det en fin markterrasse med utgang fra stue.

Leveransebeskrivelse

Overflater og innredninger: Gulv: Fliser på begge bad, for øvrig 1 stavs laminat.
Innervegger: Fliser på begge bad, for øvrig sparklede og malte glatte flater.
Himlinger: Sparklede og malte, glatte flater.
Kjøkken: IKEA skapinnredning med glatte grønne fronter og laminerte lyse benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med ett greps blandebatteri. Integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap. Avtrekksventilator i overskap.
Bad/vaskerom: Benkeskap med glatte sorte fronter, laminert lys benkeplate og nedfelt stålservant med ett greps blandebatteri. Overmontert speilskap. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett. Røropplegg til vaskemaskin.
Bad: Skapinnredning med glatte fronter i tre imitasjon. Heldekkende servant med ett greps blandebatteri. Veggspeil med overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og fast skjermvegg i klart glass. Veggmontert klosett.

Overnevnte er hentet fra materialbeskrivelse.

Beliggenhet

Boligene blir beliggende i et veletablert og populært boligområde ca. 5 km fra Mysen sentrum. I Mysen sentrum finner du det meste av fasiliteter og servicetilbud. Fra sentrum er det ca. 55 minutter til Oslo, tog- og bussforbindelse også til andre nærliggende områder.
 
Det er lysløype og merkede turstier i umiddelbar nærhet. Det er ca. 2 km til barnehage og barneskole på Trømborg, med trygg gang- og sykkelvei hele veien. Nærmeste busstopp ligger få minutters gange fra boligene.

Bebyggelsen

Det skal bygges 12 boliger, der de første boligene står ferdige sommeren 2021. De 8 frittstående eneboligene får hver sin eiet tomt, med eget gnr og bnr. De kjedede eneboligene blir seksjonert. Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk.

Areal

Bruksareal: 106 kvm
 
Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

Beregningene er foretatt av arkitekt og er oppmålt etter vedlagte tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Tomt / Tomteareal

Tomten er i dag på ca. 6.422 kvm. Det fradeles tomter til hver av eneboligene, de kjedede eneboligene vil ha fellestomt som seksjoneres.
Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av gangstier, lekeplasser og grøntareal.

Parkering

Alle boligene får tilhørende carport. Øvrig parkering foran boligene, samt etter områdets gjeldende bestemmelser.

Oppvarming/ventilasjon

- Balansert ventilasjon
- luft-til-luft varmepumpe
- Varmekabler bad

Tilvalg

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen.

Utenomhusarealer

Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av boligen.

Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.
Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.

Sameiet

Det vil for de kjedede enebligene bli opprettet sameie på eiendommene, og ved kjøp av bolig medfølger rett og plikt til å være medlem av felles sameie. Det er utarbeidet foreløpige vedtekter for sameiet. Disse er bindende for kjøper, men Selger kan grunnet forestående reguleringsmessige og seksjoneringsmessige avgjørelser endre disse før overtagelse. Vedtektene er en del av salgsprospektet og inneholder viktige opplysninger om organiseringen/eierformen. Det er viktig at en gjør seg godt kjent med disse før det inngås avtale om kjøp.For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjsonssameiet og driften av dette.Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Velforening

Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.

Adgang til utleie

Boligene har ikke sepearat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier.

Det er krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges slik at nødvendige radontiltak gjennomføres iht. den byggtekniske forskrift som gjelder for prosjektet.

Pengeheftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/Vann/Avløp

Boligen vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Alle kostnader i forbindelse med dette er inkludert i kjøpesummen.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen er regulert til boligformål og følger bestemmelsene til reguleringsplan "Åsen skog II".

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Estimerte felleskostnader

Felleskostnader fastsettes av sameiet, når dette er etablert.

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resterende før overtakelse.
 
Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.
 
Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.
 
Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustad

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.
 
Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter Bustadsoppføringslova.
 
Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr. 40.000,-. Ved avbestilling etter innvilgelse av igangsettingstillatelse påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum (inkl. mva.).

Kredittvurdering/Hvitvaskingsloven

Meglerforetaket er underlagt lov av 1. juni 2018 nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) med tilhørende forskrifter. Det følger av hvitvaskingsloven at meglerforetaket er forpliktet til å foreta kundekontroll av begge partene i handelen. Dette innebærer at både selger og kjøper forplikter seg til å fremlegge gyldig legitimasjon slik at identitet kan bekreftes før handelen gjennomføres. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres er meglerforetaket pålagt å avstå fra gjennomføring av oppgjøret. Partene er selv ansvarlig for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre uten at det kan anføres et kontraktsrettslig ansvar overfor meglerforetaket.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Budregler

Anette M. Strøm
Tlf: 930 20 858 Mail: as@partnersio.no
 
Boligene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme person.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper. Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Adresse og matrikkel

Jansbergveien 39 og 41, 1852, Mysen, Gnr. 266 bnr. 26 i Indre Østfold kommune

Oppdragsnummer

91-21-9000

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.