Langhus

3 Solgt! Prosj. tomannsboliger m/4 s.rom, 2 stuer, 2 bad og garasje. Gangavstand til skole, barnehage, tog og marka

Bjerkehageveien 15 , 1405 Langhus

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Elin Westerby
Elin Westerby Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

74%

av eiendommene har pris over 5 mill

65%

har bolig på over 120 kvm

81%

av boligene er eldre enn 20 år

40%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 140 m²
Bruksareal 154 m²
Bruttoareal 176 m²
Oppholdsrom 2
Soverom 4
Byggeår 2022
Gårdsnummer 121
Bruksnummer 13
FINN.no 232664814
Sist endret 11.01.2022 13:19
Prisantydning 7 890 000,-
Totalpris 7 922 592,-

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
A 4 140 m2 154 m2 7 890 000,-

Beskrivelse av prosjektet

Sentralt på Langhus skal det nå bygges 4 moderne boliger med mange fine og gjennomtenkte kvaliteter. Boligene blir over 2 etasjer med integrert garasje og fine, vestvendte uteplasser med meget gode solforhold.
 
Boligene leveres nøkkelferdige og vil alle inneholde blant annet 2 bad, 4 soverom og 2 stuer. Gjennomgående god standard med blant annet kjøkken fra Norema, flislagte bad med 60 x 60 fliser, 1-stavs parkettgulv i alle oppholdsrom. Godt med vindusflater i hele boligen, 2.etasje har ekstra god takhøyde og åpen skråhimling med takvindu i stue/kjøkken. 
 
Velkommen!

Innhold

1.etasje: Entrè, tv-stue, 2 soverom, bad/vaskerom, 2 boder og integrert garasje
2.etasje: Stue/kjøkken, bad, 2 soverom, walk-in/omkledningsrom og gang.

Standard

Gjennomgående god standard på alt av materialvalg, samt når det kommer til fast inventar. Boligene leveres iht. TEK17. Noen korte punkter følger:
 
<b>Hall</b>
Gulver med 60 x 60 fliser og med elektriske varmekabler.
  
<b>Bad/vaskerom</b>
Flislagt bad med 60 x 60 fliser både på gulv og vegger, 5 x 5 flis mosaikk på gulv i dusjsone. Bad i 1. etg. med dusjhjørne med innfellbare dører, vegghengt wc og servantskap og med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
 
Bad i 2. etg. med dusjhjørne med innfellbare dører, vegghengt wc og servantskap.
 
Det leveres 4 spotter på hver bad.
 
<b>Kjøkken</b>
Norema kjøkken med opplegg for oppvaskmaskin, komfyr, platetopp, mikro og kjøl-/frys. Utstrakt bruk at praktiske skuffer. 1-stavs parkett på gulv. Åpen skråhimling og store vindusflater.
 
<b>Stue</b>
1-stavs parkett på gulv og sparklet flater på vegger. Åpen, skråhimling med takvindu og store vindusflater gjennomgående. Peisovn for varme og hygge. 
 
<b>Generelt</b>
Foruten 2 bad og entrè har alle gulver 1-stavs parkett. Opplegg for TV i ett valgfritt rom er inkludert i leveransen.
 
<b>Terrasse</b>
Alle boligene får vestvendt terrasse på ca. 13 kvm med utgang fra stue/kjøkken. Vindeltrapp fra terrassen til hageområdet. Utgang fra tv-stue i 1.etasje til markterrasse og tilhørende hageområde.
 
Overnevnte er hentet fra leveransebeskrivelse datert 01.09.2021.
Se spesifisert leveranse for bad datert 20.09.2021.
 
Mulighet for utvidet leveranse tilpasset kjøpers ønsker via tilvalg.

Kort fortalt

- Gjennomtenkte, moderne boliger
- Integrert garasje og biloppstillingsplass foran boligen
- Vestvendte terrasser
- Gode vindusflater
- Skråtak med god takhøyde i åpen himling, takvindu
- Stue og kjøkken i åpen løsning
- 1-stavs parkett i alle oppholdsrom
- Kjøkken fra Norema med mange valgmuligheter
- Peisovn i stue
- Godt med plass for sofaløsning og spisebord
- Flislagt bad i begge etasjer
- 4 fine soverom med garderobeskap
- Automatsikringer og jordfeilbryter
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Mulig for tilvalg og endringer

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid
- Fastpris - ingen «budkrig»
- Lave omkostninger (ikke dokumentavgift av kjøpesum, kun av tomteverdi)

Forventet fremdrift

Søknad om rammetillatelse/IG er sendt kommunen. Overtagelse kan forventes ca. 10-12 måneder etter byggestart.

Beliggenhet

Boligene blir bygget i et rolig og barnevennlig område på Langhus med nærhet til alt du trenger i en hektisk hverdag. Langhus barneskole og barnehage ligger ca. 400 meter fra boligen, Haugjordet ungdomsskole ligger også i nærheten med tilhørende ballplasser og muligheter for aktivitet for både store og små.
 
Kort gangavstand til togstasjon med hyppige avganger til Oslo og Ski. Fra eiendommen tar det ca 24 minutter med bil til Oslo, 5 minutter til Ski, 3 minutter til Langhus Senter.

Bebyggelsen

Det er planlagt totalt 4 boliger. Prosjektet vil bli organisert som ett boligsameie. Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk.

Areal

Bruksareal: 154 kvm
Bruttoareal: 176 kvm
  
Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.
  
Beregningene er foretatt av arkitekt og er oppmålt etter tegninger, datert 06.09.2021. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Tomt / Tomteareal

Hovediendommen seksjoneres i 4 seksjoner. Veien blir fellesareal.
Hver tomteparsell blir på fra ca. 540 kvm - 730 kvm.
 
Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter seksjonering.
  
Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.

Tilbehør

Se leveransebeskrivelse for hva som følger av standard, øvrig vil man kunne gjøre tilvalg.

Tilvalg

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen.
 
Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin bolig gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli avholdt tilvalgsmøter. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.
 
Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

Utenomhusarealer

Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av boligen.
 
Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.
Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.
 
Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.

Velforening

Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.

Pengeheftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
 
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/Vann/Avløp

Boligene tilknyttes offentlig vann og avløp. Tilknytningsavgifter for vann og avløp er med i leveransen.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Oppgjør

Kjøper betaler hele kjøpesummen i forkant av overtagelsen. Det innbetales ikke forskuddsbetaling.
  
Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.
  
Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustad.

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges boligene iht. bustadoppføringslova.
 
Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter Bustadsoppføringslova.
 
Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr. 150.000,-. Ved avbestilling etter innvilgelse av igangsettingstillatelse påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum (inkl. mva.).

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Budregler

Boligene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme person.

Oppvarming

Boligene leveres med følgende oppvarmingskilder:
- Balansert, varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg
- Vedovn
- Elektrisk gulvvarme i entrè og på begge bad

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse og følger bestemmelsene til reguleringplan for Bjerkehagen på Langhus.
Eiendommen ligger i hensynsone H220_1, gul støysone.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
 
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Adresse og matrikkel

Bjerkehageveien 15, 1405, Langhus, Gnr. 121 bnr. 13 i Nordre Follo kommune

Oppdragsnummer

91-21-9002

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.