Mysen

Nyoppført enebolig med alt på et plan - 3 soverom - Energieffektive løsninger - Garasje - Barnevennlig og sentralt

Kildeveien 67 , 1852 Mysen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Elin Westerby
Elin Westerby Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Anette Mandfloen Strøm
Anette Mandfloen Strøm Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

76%

eier sin egen bolig

49%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

66%

har bolig på over 120 kvm

45%

er barnefamilier

32%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 137 m²
Bruksareal 137 m²
Tomt 895 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2022
Gårdsnummer 263
Bruksnummer 149
Energimerking B
Sist endret 07.06.2022 15:46
Prisantydning 4 950 000,-
Totalpris 4 966 342,-

Beregnet totalkostnad

4 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 15 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 600 000,-)) -------------------------------------------------------- 16 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 966 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse av prosjektet

Nyoppført enebolig fra 2022 med alt på et plan i Trømborg. Boligen har blant annet stor stue, lekkert og velutstyrt kjøkken fra Huseby med integrerte hvitevarer, 3 soverom, pent bad, wc, vaskerom med egen inngang mm. Boligen har gjennomtenkte og energieffektive løsninger med balansert ventilasjon og vannbåren gulvvarme via Eco Nordic inneklimasentral/avtrekkspumpe som også varmer tappevann. Garasje på 31 kvm.
   
Beliggenheten er barnevennlig og sentral med 450 meter til barneskole. Kort gangavstand også til barnehage. Ca. 6 minutter til Mysen sentrum med alt man måtte trenge av butikker, servicetilbud og togstasjon.

Innhold

Entré/hall, wc, vaskerom, bad/wc, 3 Soverom, kjøkken, stue.
Annet: Garasje

Standard

Generelt
Gulv: Berry Alloc Høytrykkslaminat og keramiske 60x60 fliser på våtrom. Vannbåren gulvvarme.
Vegger: Malte slette flater/plater, panelplater, trepanel, baderomsplater og keramiske fliser 60x60.
Himling: Himlingspanel. Downlights på bad, gang, kjøkken og stue.
Innerdører: 1-speils hvitmalte dører. Dør mellom hall og stue er 2-fløyet og har glassfelt

Stue
Åpen og luftig stue med gode vindusflater. Plass for både sofa- og spisegruppe. Delvis åpen løsning mot kjøkkenet.
 
Kjøkken
Lekkert kjøkken fra Huseby type Agil med god benke- og skapplass. Innredningen har benkeskap og takhøye overskap med folierte skrog og 1-speils, grå fronter. Benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum av metall. Integrerte hvitevarer fra Electrolux: Kjøl-/fryseskap, induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Ventilatorhette av metall med avtrekk. Rommet har terrassedør ut til hageområdet.
 
Bad
Badet har moderne og stilrene fargevalg med sorte detaljer. Dusjnisjen har dusjdører med storte karmer, både takdusj og hånddusj sørger for den ultimate spafølelsen. Servantskap med skuffer og dobbel servant med 2 stk etgreps armatur. Stort speil over innredningen med innfelt lys. Vegghengt wc.
 
Wc
Boligen har separat toalettrom med gulvmontert wc, enkelt servantskap med speilskap m/oppevaring.
 
Vaskerom
Vaskerommet har adkomst via toalettrommet og direkte utenfra. Rommet har skap med benkeplate med nedfelt vaskekum, samt 2 høyskap. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom
Boligen har 3 soverom.

Oppvarming - Teknisk

Huset har gjennomgående gjennomtenkte og energieffektive materialer og løsninger.
  
Vannbåren gulvvarme som varmes via Eco Nordic inneklimasentral/avtrekkspumpe som også varmer tappevann. Murt teglsteinspipe med mulighet for å koble til ildsted.
 
Boligen har et godt inneklima som følge av inneklimasentral fra Flexit EcoNordic WH4 (luft til vann varmepumpe). EcoNordic har markedets høyeste varmegjenvinning opp til 95%. Hele 2 av 3 dusjer regnes som gratis med denne løsningen.
  
Huset er bygget i bare trefiberprodukter, som gir stabile innetemperaturer og har lyddempende egenskaper. Materialet har evnen til å ta opp, transportere og avgi fukt i takt med variasjoner i luftfuktighet i omgivelsene.

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Lave omkostninger (ikke dokumentavgift av kjøpesum, kun av tomteverdi).

Beliggenhet

Eiendommen har fin og solrik beliggenhet, i et veletablert og populært boligområde i Trømborg. Området er barnevennlig, Trømborg skole er en av nærmeste naboene med både idrettsplass og lekeplass. Trømborg ligger ca. 6 km fra Mysen sentrum. Kort vei til Trømborgfjella med muligheter for fiske og friluftsliv. I Mysen sentrum er skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon (ca. 65 min til Oslo S) og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 137 kvm
Bruksareal: 137 kvm
 
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/hall, wc, vaskerom, bad/wc, 3 soverom, kjøkken, stue.
 
Kommentar:
- Kaldloft/kryploft har adkomst via loftsluke med nedfellbar stige og loft har ikke måleverdig areal.
- 1 soverom er beskrevet som bod på tegning og rommets godkjente bruk er dermed bod.
    
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Tomt / Tomteareal

Eiet tomt på 894.7 kvm.
Jordslåtte områder rundt hus. Singlet gårdsplass. Tomten blir ikke ytterligere opparbeidet av utbygger.

Parkering

Garasje på ca. 31 kvm. Øvrig gode parkeringsmuligheter i innkjørselen.

Tilvalg

Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

Adgang til utleie

På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Boligen vil være godkjent av kommunen med én selvstendig boenhet. Dette betyr at det ikke er adgang til å etablere og leie ut en ekstra selvstendig boenhet uten kommunens godkjennelse.

Pengeheftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/Vann/Avløp

Boligene vil være tilknyttet offentlig vei via privat vei, og offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt boligen. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen er regulert til boligformål og eiendommen omfattes av reguleringsplan "Trømborg Øst 012519760001 ".
Reguleringsplanen er vedtatt før 10.09.2015 og står på listen over eldre reguleringsplaner som gjelder foran kommunedelplanens arealdel, jf. Kommuneplanen §3.10. Det vil si at ved motstrid er det reguleringsplanen som gjelder.

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Oppgjør

Full innbetaling til overtakelse.
 
Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.
 
Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til boligen være overført kjøper, jf. bustad

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges boligen iht. bustadoppføringslova.
 
Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter Bustadsoppføringslova.
  
Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr. 40.000,-. Ved avbestilling etter innvilgelse av igangsettingstillatelse påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum (inkl. mva.).

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Kjøpers undersøkelsesplikt

Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgave, reguleringsplaner, byggebeskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper er blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i.

Reklamasjon etter overtakelse, retting av mangler

Dersom kjøper etter overtakelsen oppdager og vil gjøre gjeldende at det foreligger en mangel, må det reklameres skriftlig på dette. Mangelen må påberopes innen rimelig tid etter at kjøperen oppdaget eller burde ha oppdaget mangelen.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Budregler

Bindende budskjema fås av megler. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper.

Betalingsbetingelser

Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg.
 
Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Muligheter for tilvalg er avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
  
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Adresse og matrikkel

Kildeveien 67, 1852, Mysen, Gnr. 263 bnr. 149 i Indre Østfold kommune

Oppdragsnummer

91-22-0016

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.