Askim - Nygård

Flott 4-roms selveierleilighet fra 2019 - Vestvendt terrasse på hele 26 kvm, delvis innglasset - 2 garasjeplasser

Nygårdslia 20 , 1814 Askim

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Anette Mandfloen Strøm
Anette Mandfloen Strøm Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Elin Westerby
Elin Westerby Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

91%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

44%

har bolig på over 120 kvm

57%

av boligene er eldre enn 20 år

30%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 100 m²
Bruksareal 100 m²
Tomt 3 915 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Etasje 3
Byggeår 2019
Gårdsnummer 54
Bruksnummer 272
Energimerking B
FINN.no 298492545
Sist endret 01.06.2023 09:23
Prisantydning 4 690 000,-
Totalpris 4 816 242,-
Fellesutgifter 2 350,-

Beregnet totalkostnad

4 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 126 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 816 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Nygårdslia 20 er en flott leilighet beliggende i byggets 3.etasje. Adkomst fra eget inngangsparti. Leiligheten består av entré, gang, vaskerom, bad, 3 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang fra stue til solrik, vestvendt terrasse på hele 26 kvm. Deler av terrassen er innglasset.
 
Bo bekvemmelig med nyere standard, enkel adkomst, vannbåren gulvvarme, smart lysstyring og balansert ventilasjon for godt inneklima. Det medfølger 2 parkeringsplasser i felles parkeringskjeller, med lader for elbil. Bod på ca. 5 kvm medfølger også.
 
Boligfeltet ligger ca. 2 km fra Askim sentrum med alt man måtte trenge av butikker og servicetilbud, inkludert togstasjon. Nærmeste skole og busstopp ligger innen 1 km fra boligen. Fine turområder rett i nærheten.
 
Velkommen til visning!

Innhold

Entré, gang, vaskerom, bad, 3 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
Annet: Boligen disponerer to parkeringsplasser i felles parkeringskjeller samt bod på ca. 5m² i parkeringskjeller merket med H101.

Generelt

Gulvflater belagt med fliser samt parkett. Vannbåren gulvvarme i entré, gang, soverom 2, soverom 3 samt stue/kjøkken. Vegger og himlingsflater
utført i glatte malte flater. Hvite slette innerdører.

Kjøkken

Åpen kjøkkenløsning mot stue. Kjøkkeninnredning fra byggår med glatte fronter og laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ettgreps armatur. Flislagt mellom benkeplate og overskap med stikkontakter samt belysning over benkeplate. Følgende hvitevarer medfølger: Integrert stekeovn og nedfelt 90 cm induksjonstopp. Avsatt plass til øvrige hvitevarer. Integrert ventilator tilkoblet avtrekksventil. Montert komfyrvakt. Montert automatisk lekkasjestopper.

Bad

Baderom fra byggår. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger, himlingsflater utført i glatte malte flater. Badet er utstyrt med: Vegghengt servantinnredning med heldekkende servant og ett-greps armatur, speil på vegg med lys samt stikkontakt over servant, dusjnisje med glassdører, regnfalldusj og to-greps armatur, vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil i himling.

Vaskerom

Vaskerom fra byggår. Flislagt gulv, vegger og himlingsflater er utført i glatte malte flater. Vaskerommet er utstyrt med: Gulvstående innredning med laminert benkeplate og nedfelt utslagsvask i rustfritt stål og ett-greps armatur, gulvstående toalett. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør av typen rør-i-rør. Fordelerskap for rør-i-rør system samt vannbåren gulvvarme med stoppekraner plassert i vegg. Fordelerskap for sprinkleranlegg plassert i himling. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling

Soverom

Det er 3 soverom i boligen. Skyvedørsgarderobe i entré samt soverom 1.

Uteareal

Utgang fra stue til vestvendt overbygget balkong på ca. 26 kvm. Gulv av betong belagt med terrassebord, rekkverk av trekonstruksjoner. Levegger av glassfelt samt pussede murflater. Utebelysning samt stikkontakt på vegg

Felleskostnader

2 350 pr. mnd.

Felleskostnadene inkluderer: Felles byggforsikring, forr.førsel, styrehonorar, Tv/Internett mm.
  
Forr.fører gir følgende opplysning: I nylig årsmelding er det kun nevnt at økning i husleie bør vurderes ihht generell prisøkning.
 
Fellesutgifter fastsettes av styret, normalt for ett år i gangen. Ved behov kan styret øke fellesutgiftene. Opplysninger om fellesutgifter er gitt av forretningsfører ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven, fellesutgiftene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette.

Andel formue

15 824

Sameie

Sameie: Sameiet Nygårdslia 12-20,

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Følgende er nevnt i årsmelding 2021:
- Det er lagt ny plen på deler av utearealet.
- Styret innhentet flere tilbud på robot klipper og vi bestemte at tilbudet fra Eiksenteret Mysen skulle aksepteres. Resultatet ble at de ikke kunne skaffe den vi trengte som er med 4wd. Vi tar opp igjen saken når våren kommer.
- Det er lagd en liten sving for innkjøring til garasjen, ifb ferdigstillelse av siste blokk, kjøring viser at den er temmelig snau. Vi venter fortsatt på at hjørne med kantstein skal avrundes.
- Skaden som postbudet forårsaket på bygningen for lang tid tilbake er nå avtalt at skal utbedres av Mako Invest når våren kommer.
- Det er noen utfordringer med vann i garasjen som det ser ut til at kommer inn gjennom  taket. Det er på 3 av parkeringsplassene.

Fellesgjeld / lånevilkår

Seksjonen har ingen fellesgjeld. I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Eika Polisenummer: 6423945

Regnskap

Regnskapet vider et overskudd på kr.72.741 for 2021.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge vedtektene / husordenssreglene tillatt.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
 
Bad:
TG2: Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 18 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet.
 
Vaskerom:
TG2: Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 4 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet. 
 
Overnevnte er kun utdrag fra rapporten, dokumentet må leses i sin helhet.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
 
5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
Ja. Fukt/kondesproblematikk i parkerings kjeller. Løsning blir fremarbeidet sammen med utbygger. 
11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Nei. Ref punkt 5
 
13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Hvis nei, gå til punkt 14.
Ja, kun faglært. Firmanavn: Elektroinstalltøren
Byttet el-bil lader i 2021.
 
13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja. Caverion og Elektroinstallatøren
 
15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Ja. Easee lader.
 
27. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedrørende eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld?
Ja. Det har blitt diskutert om det er interessant med solcelle anlegg.
 
Overnevnte er kun utdrag fra erklærigen, dokumentet må leses i sin helhet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 100 kvm, Bruksareal: 100 kvm
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, vaskerom, bad, 3 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 3 915 kvm, Eierform: Eiet tomt
 
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det medfølger 2 parkeringsplasser i felles parkeringskjeller. Plassen har ladeboks for elbil.

Byggemåte

Boligbygg over 5 etasjer. Gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskillere av betong. Fasader utført i pussede murflater samt liggende kledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (ikke besiktiget). Leiligheten har glatt entrédør av tre med kikkhull. Brannklasse EI30 og lydklasse 40dB. Balkongdør og vinduer med karmer av tre med utvendig beslag og tre-lags glass fra byggeår.
 
Ref. tilstandsrapport utført av Anticimex.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 07.10.2019 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Boligen kan fritt leies ut til boligformål, ved utleie skal styret informeres.

Oppvarming - Teknisk

Leiligheten er elektrisk oppvarmet i kombinasjon med vannbåren gulvvarme i entré, gang, soverom 2, soverom 3 samt stue/kjøkken.
 
Vannrør av typen rør-i-rør. Fordelerskap for rør-i-rør system og vannbåren gulvvarme med stoppekraner plassert i vaskerom. Fordelerskap for sprinkleranlegg plassert i vaskerom. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann/oppvarming. Synlige avløpsrør av plast. Aggregat for balansert ventilasjon plassert i vaskerom. Smart lysstyring fra Ikea som kan styres via Google Home.
 
Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruk er ikke stipulert.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 559 pr. år Beløpet varierer etter forbruk, overnevnte er basert på selgers forbruk.
 
I tillegg kommer utgifter til oppvarming/varmtvann (Avregnes kvartalsvis) og avregnes etter måler. For 2022 var selgers forbruk kr. 2 778,-.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 047 811 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 772 120 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til "Annen veggrunn - grøntareal" og "Uteoppholdsareal, lekeplass, renovasjonsanlegg, Boligbebyggelse - blokkbebyggelse,
parkeringsplasser". Boligen følger bestemmelsene til reguleringsplan 012420100006 - Løkenskogen og Nygård nordre, 54/216 og 54/10
m.fl. og 012420120006 - Detaljregulering for del av Nygård nordre, gnr/bnr 54/10, felt B10.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
 
2012/1022223-1/200  Utbyggingsavtale  
03.12.2012 
Rettighetshaver:INDRE ØSTFOLD KOMMUNE  
Org.nr: 920123899
Gjelder utbygging for boligområdet Løkenskogen og Nygård nordre
Med flere bestemmelser
 
Overført fra: 3014-54/272
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/146325-1/200   ** Diverse påtegning  
16.02.2017 
Punkt 6 C, D og E i avtalen utgår

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Indre Østfold kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende hvitevarer på kjøkken medfølger: Integrert stekeovn og nedfelt 90 cm induksjonstopp.
 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
 
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 93 02 08 58 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
 
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
 
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
 
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.
 
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Forkjøpsrett

Sameiet har ingen forkjøpsrett.

Adresse og matrikkel

Nygårdslia 20, 1814, Askim, Gnr. 54 bnr. 272 snr. 9 og 27 orgnr. 924292768 i Indre Østfold kommune

Oppdragsnummer

91-23-0020

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
 
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Indre Østfold sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.