Knapstad

Lekker 3-roms selveier toppleilighet fra 2011 - Garasjeplass og heis - Sentralt med kort gangavstand til butikker og tog

Knapstadveien 2A , 1823 Knapstad

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Anette Mandfloen Strøm
Anette Mandfloen Strøm Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Elin Westerby
Elin Westerby Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

90%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

37%

har bolig på over 120 kvm

45%

av boligene er nyere enn 20 år

34%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 88 m²
Bruksareal 104 m²
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 2011
Gårdsnummer 836
Bruksnummer 228
Energimerking C
FINN.no 328859547
Sist endret 05.12.2023 20:40
Prisantydning 3 150 000,-
Totalpris 3 239 342,-
Fellesutgifter 2 818,-

Beregnet totalkostnad

3 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 78 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 150 000,-)) 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 89 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 239 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Knapstadveien 2A er en lekker leilighet beliggende i byggets 3.etasje med standard fra 2011. Adkomst via felles svalgang med heis. Leiligheten består av: Entré, bad, bod, 2 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang fra stue til sydvendt balkong på ca. 9 kvm.
 
Leiligheten disponerer garasjeplass i felles parkeringskjeller, samt en bod på ca. 5 kvm. Leiligheten har tilgang til kaldtloft med gulvflate på ca. 17 kvm.
 
Meget sentral og attraktiv beliggenhet i et veletablert boligområde på Knapstad. Kort gangavstand til togstasjon med fin pendleravstand til Ski og Oslo. I nærheten ligger blant annet matbutikk, apotek, tannlege, lege, barnehager og skole. Områdets mye omtalte og populære sushi finner man i underetasjen.
 
Velkommen til visning!

Innhold

Leiligheten består av: Entré, bad, bod, 2 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
 
Annet:
- Bod på ca. 5 kvm og parkeringsplass i felles parkeringsanlegg i underetasje.
- Deler av kaldtloft med adkomst via loftluke i entré er måleverdig areal. Loftet har en gulvflate på ca. 17m².

Generelt

Gulvflater belagt med fliser, laminat samt vegg-til-vegg teppe. Gulvvarme i entré. Vegger utført i glatte malte flater samt malt tapet, himlingsflater utført i
glatte himlingsplater. Hvite profilerte innerdører.

Kjøkken

Åpen kjøkkenløsning mot stue. Kjøkkeninnredning fra byggår med profilerte fronter og laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Det er flislagt mellom benkeplate og overskap med stikkontakter samt belysning over benkeplate. Integrerte hvitevarer: Oppvaskmaskin, stekeovn med nedfelt induksjonstopp, mikrobølgeovn, kjøleskap med frysedel. Integrert ventilator tilkoblet avtrekksventil. Vannrør av typen rør-i-rør, synlige avløpsrør av plast.

Bad

Flislagt bad med gulvvarme, himlingsflate utført i glatte himlingsplater. Badet er utstyrt med: Vegghengt servantinnredning med heldekkende servant og ett-greps armatur, speil på vegg med overlys samt stikkontakt over servant. Dusjnisje med glassdører og to-greps armatur, samt gulvstående toalett. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør av typen rør-i-rør, synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling.

Uteareal

Utgang fra stue til syd-vendt balkong på ca. 9 kvm. Bærende konstruksjoner av betong belagt med trefliser, rekkverk av trekonstruksjoner.

Beliggenhet

Meget sentral og attraktiv beliggenhet i et veletablert boligområde på Knapstad. Kort gangavstand til togstasjon med fin pendleravstand til Ski og Oslo. I nærheten ligger blant annet matbutikk, apotek, tannlege, lege, barnehager, skole. Områdets mye omtalte og populære sushi får man i 1.etasje i dette bygget.

Felleskostnader

2 818 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer: Utvendig vedlikehold, vedlikehold fellesområder, snømåking,beplanting

Andel formue

3 942

Sameie

Sameie: Boligsameiet Knapstadveien 2,

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er ikke oppgitt noen planlagte utbedringer/vedlikehold i informasjon fra forr.fører.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Sameiet har ingen fellesgjeld.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 81458589

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene  følger som vedlegg.
Sameiet har ingen husordensregler.

Husdyrhold

Det er ingen husordensregler i sameiet. Forr.fører bekrefter at dyrehold er tillatt i leilighetene som ikke er utleid.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader  3:
 
Brann:
- Brannskiller: Det er registrert avvik fra byggteknisk forskrift ved branntekniske forhold på loft. Forholdet må undersøkes av kompetent personell, og aktuelle utbedringer/tiltak må utføres. Underliggende sjablongmessig prisanslag gjelder for brannteknisk inspeksjon.
Sjablongmessig prisanslag: kr 5 000 - 10 000
 
-------------------
 
I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
 
Bad:
- Slukets plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det: Sluket er isolert inne i dusjsonen. Vannsøl eller lekkasjevann utenfor denne sonen har redusert mulighet til å nå sluket. For å unngå vannskade bør tilstrekkelig mulighet til å nå sluket for vannsøl eller lekkasjevann etableres.
- Overflater vegger: Det er riss/sprekk i veggflis ved vannrør til servant. Kan skyldes utettheter i tettesjikt. Skade bør utbedres.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Det er hull etter tidligere innfestinger i våtsone til dusj. Det er ukjent om hvorvidt hullene er tilfredsstillende tettet. Hullene bør tettes med egnet tettemasse. Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Fornying av slukmansjett og tettesjikt bør påregnes.
- Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 4 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet. Det er stedvis motfall på gulvflater utenfor dusjsonen mot servantinnredning. Fare for vannansamling.  
 
Tekniske anlegg:
- Varmtvannsbereder er plassert i tørt rom men har ikke automatisk vannstoppventil. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.
- Hovedstoppekran: Stoppekran er plassert utenfor boenhet. Ikke hensiktsmessig mht lekkasjeproblematikk.  
 
Elektrisk anlegg:
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Varmtvannsbereder har ikke fast tilkobling, men er koblet med stikkontakt. Fare for varmgang.
- Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999. Med bakgrunn i de registrerte avvik bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person
 
Overnevnte er kun utdrag fra rapporten, dokumentet må leses i sin helhet.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
 
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Hvis nei, gå til punkt 3.
Ja, kun faglært. Firmanavn: Ukjent
Ble fortalt at blandebatteri i dusjen ble byttet i 2019.
 
18. Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
Ja. Fått beskjed av tidligere selger at det skal komme gangvei mellom Knapstad og Askim på veien utenfor blokken.
  
Overnevnte er kun utdrag fra erklæringen, dokumentet må leses i sin helhet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 88 kvm, Bruksareal: 104 kvm
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, 2 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
 
Kommentar:
- Leiligheten disponerer en bod på ca 5m² samt parkeringsplass i felles parkeringsanlegg i underetasje.
- Innvendig bod med tilstøtende vegger er medregnet leilighetens sekundærareal.
- Deler av kaldtloft med adkomst via loftluke i entré er måleverdig areal. Loftet har en gulvflate på ca. 17m². Og måleverdig areal er derfor medregnet
som sekundærareal.
  
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass i garasjekjeller medfølger.

Byggemåte

Boligbygg over tre etasjer, underetasje samt råloft. Gulv på grunn av betong. Bærende konstruksjoner og etasjeskillere av betong. Fasader utført i
teglstein samt liggende trekledning. Takkonstruksjon utført i saltaksform utvendig tekket med takstein (ikke besiktiget). Leiligheten har glatt entrédør
av tre. Brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Balkongdør og vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra byggår.
 
Ref. Tilstandsrapport fra Anticimex.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for bruksendring fra motell til boligformål datert 11.09.2020 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Utleie skal meldes styret.

Oppvarming - Teknisk

Leiligheten er elektrisk oppvarmet.
 
Vannrør av typen rør-i-rør samt kobber. Fordelerskap for rør-i-rør plassert i vegg entré. Varmtvannsbereder på 120 L fra 2010 plassert i bod. Synlige
avløpsrør av plast. Aggregat for ventilasjon plassert på kaldtloft.
 
Sikringsskap med automatsikringer plassert i bod. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
 
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruk er ikke stipulert.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 8 635 pr. år Beløpet varierer etter forbruk, overnevnte er basert på selgers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 820 694 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 954 498 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til Bolig/Forretning/Kontor, parkbelte i industriområde, frittliggende småhusbebyggelse, gang-/sykkelveg, annen veggrunn - grøntareal, midlertidig bygge- og anleggsområde. Eiendommen følger bestemmelsene til reguleringsplanene: Reguleringsplan for Knapstad sentrum Id013820090001 og Detaljregulering for gang- /sykkelvei Knapstad-Løvestad Id 012320170007.
 
Avståelse av grunn til opparbeidelse av gang-/sykkelvei og annen veigrunn - grøntstruktur langs Knapstadveien må påregnes. Eiendommen blir berørt av midlertidig bygge- og anleggsområde i forbindelse med opparbeidelsen.
 
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Detaljregulering for gang-og sykkelvei Knapstad-Løvestad 013820170007 ble vedtatt i Indre Østfold kommunestyre dat. 26.10.2021. Ny kommuneplanens arealdel for Indre Østfold, med Id 3014202101, har vært på høring og offentlig ettersyn i perioden 11.04.2023 - 25.05.2023. Høringsdokumentene kan sees på kommunekart: https://webhotel3.gisline.no/Webplan_3014/gl_planarkiv.aspx?planid=0124201701. Innkomne uttalelser og innspill vil bli vurdert før kommuneplanen legges fram for sluttbehandling i plan- og bygningsutvalget og kommunestyret.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
 
2012/287561-1/200  Bestemmelse om veg  
13.04.2012 
rettighetshaver:Knr:3014 Gnr:836 Bnr:8  
Overført fra: 3014-836/228
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Indre Østfold kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende presiseres at ikke medfølger salget:
- Taklamper i stue/kjøkken og gang.
 
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
 
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til oppgjøret for kjøpesummen for boligen. Megler/meglerforetak mottar honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 93 02 08 58 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
 
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
 
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
 
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.
 
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Forkjøpsrett

Det er ingen forkjøpsrett i sameiet.

Adresse og matrikkel

Knapstadveien 2A, 1823, Knapstad, Gnr. 836 bnr. 228 snr. 7 i Indre Østfold kommune

Oppdragsnummer

91-23-0086

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Indre Østfold sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.