Moss

Rosenvinge Park/ Moss - Lekker 2-roms i 4 etg med heis og garasjeplass. Salg av kontraktsposisjon

Rosenvinges vei 30 , 1523 Moss

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Lena Johnsen
Lena Johnsen Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 55 m²
Bruksareal 57 m²
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 4
Byggeår 2019
Gårdsnummer 2
Bruksnummer 2943
FINN.no 198895477
Sist endret 02.12.2020 10:55
Prisantydning 3 400 000
Totalpris 3 486 170

Beregnet totalkostnad

3 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 85 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 400 000,-)) -------------------------------------------------------- 86 170,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 486 170,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Dette prospektet beskriver salg av kontraktsposisjon for en konkret bolig under oppføring. Ny selger overtar selgers (førstegangskjøpers) rettigheter og plikter i henhold til opprinnelig kontrakt. Ved kjøp av kontraktsposisjon må hovedkontrakten overtas med alle rettigheter og plikter, herunder betalingsvilkår og lovpålagte garantier. Opprinnelig kontrakt regulerer alle forhold knyttet til leveransen av boligen. Det forutsetter at kjøper grundig har gjennomgått den opprinnelige kjøpekontrakten, før bud inngis. Handelen reguleres av kjøpekontrakt som inngås etter at kjøpstilbud på kontraktposisjonen er akseptert. Det tas forbehold om at utbygger aksepterer transport av opprinnelig kontrakt og at garantistiller godkjenner transport av garantien/e. Eventuelle forbehold som kjøper har tatt skal være avklart. Dersom det er forbehold i opprinnelige kontrakten som ikke er hevet ved inngåelse av kontrakt på kontraktsposisjonen, og utbygger gjør gjeldende ett eller flere av disse med den følge at opprinnelig kontrakt bortfaller, vil også kontrakten bortfalle. Eventuelle innbetalte midler tilbakebetales tillagt den til enhver tid gjeldende rente på klientkonto. I tilfeller hvor det oppstår mangler eller forsinkelser i forhold til opprinnelig kontrakt, eller overlevering er av en slik art at kontrakten heves, vil kjøper kunne ha krav på tilbakebetaling av vederlaget som er betalt til selger i hovedkontrakten (utbygger), men ikke kjøpesummen for kontraktsposisjonen som er betalt til videreselgeren (førstegangskjøperen). Det vil ikke være anledning til å endre på kontraktsvilkårene i den opprinnelige kontrakt med mindre entreprenøren aksepterer å reforhandle kontraktsvilkårene. Det gjøres oppmerksom på at transport av kjøpekontrakt og lovpålagte garantier kan være betinget av samtykke fra utbygger og garantist, jfr. hovedkontrakten. Det gjøres særskilt oppmerksom på at garantier etter bustadoppføringslova § 12 og § 47 er begrenset til opprinnelig kjøpesum iht hovedkontrakt og omfatter følgelig ikke evt. kjøpesum for kontraktsposisjonen. Skulle noe virke uklart - kontakt megler.
Leilighet 401 ligger i 4.etasje og er en lys og delikat leilighet med moderne farge- og materialvalg.
Fin planløsning med  åpen stue-/kjøkkenløsning med utgang til balkong. Delikat flislagt bad. Romslig soverom. Vannbåren gulvvarme gir en god lunk i boligen året rundt. I tillegg til egen balkong er det tilgang til stor, felles takterrasse.
For beboerene i Rosenvinge Park har man peisstue og gjesteleilighet disponiblet for en god pris.

Innhold

Leiligheten vil inneholde følgende:
Entrè, soverom, bod, bad, åpen kjøkkenløsning og stue med utgang til balkong på ca. 17 kvm.

Standard

Innflytting februar 2021.
Kjøkken.
Kjøkkeninnredning leveres som hvit glatt fra Sigdal. Innredningshøyde ca. 2,28 meter med foring til himling. Leveres med belysning under overskap, laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum + liten kum i rustfritt stål og ettgreps blandebatteri, avtrekks vifte type volumhette plassert i overskap. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens.
Sanitær.
På bad leveres antall enheter innredning som vist på kontrakts tegning, med underskap også overskap med speil, servant og benkeplate i nærmeste standard størrelse (ikke veggtilpasset). Utførelse i standard hvit melamin skrog og fronter, og laminat benkeplate. Videre leveres ettgreps servant batteri, samt dusjbatteri og dusjgarnityr.
Rette svingbare dusjvegger 90*90  i glass med aluminiumsprofiler og nedsenket dusjsone. Det leveres vegghengt toalett med innebygget sisterne. Det er avsatt plass, og leveres opplegg for kombinert vaskemaskin/tørketrommel (kombi maskin) på bad eller vaskerom. I leiligheter med ekstra WC-rom leveres disse med hvit servant med ettgreps servantbatteri og vegghengt toalett med innebygget sisterne. Det kan bli terskel/nivåforskjell fra bad til tilliggende rom.
Elektro.
Det elektriske anlegget leveres iht NEK 400 og ligger generelt skjult i boligen. Det kan bli åpent anlegg på vegger mellom boenheter og andre steder der skjult anlegg ikke er egnet (eksempelvis lyd-/brannvegger og betongkonstruksjoner).
Lampepunkt til tak leveres på vegg ved tak der det er betonghimlinger og i himling der det er nedforede himlinger. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov etter gjeldende standard. Det leveres belysning i bod.
På bad leveres LED downlight i tak med dimmer. Det leveres belysning under overskap på kjøkken. Balkonger og inngangsparti får belysning tilpasset
Ventilasjon.
Det leveres separat balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinning i hver leilighet. Aggregatet plasseres i bod, kjøkkenskap eller annet egnet sted.
Vegger.
Innvendige vegger leveres sparklet og malt. Bad leveres med, lys grå, blank, 30x60 cm flis. På WC leveres sokkelflis, lys grå, matt, og sparklet og malte vegger.
Gulv.
Entré, stue, kjøkken, soverom, og bod leveres med 14 mm 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. Bad og evt. WC leveres med lys grå, matt 30x30 cm flis. Dusjsone leveres med samme type flis i mindre format for fall til sluk. Himling.
Garderobe.
Selger har som tilvalg stor og god garderobe på soverommet og speilgarderobe i gang.
Dører.
Innvendige dører i leilighetene leveres i hvit slett, alternativt i hvit profilert utførelse/formpresset, med dørvridere i børstet stål utførelse. Inngangsdør til den enkelte leilighet leveres fabrikkmalt med nødvendig brann- og lydisolering.
Vinduer.
Vinduer leveres som trevinduer utvendig kledd med lakkert aluminium etter utbyggers fargevalg. Innside er ferdig malt fra fabrikk.
Himlinger.
I rom med full takhøyde leveres himling i malt betong med synlig fuger. Der himling fôres ned i leiligheten leveres malt gips. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, bad og over kjøkkenskap. Himlinger males med standard hvit takfarge.

Beliggenhet

Fra Rosenvinge Park ligger alle veier åpne for å ta deg raskt fram, om du elsker å reise. Med E6 kun noen rundkjøringer unna, tar du deg til Oslo med bil i løpet av en drøy halvtime.
Foretrekker du å kjøre kollektivt, er det hyppige buss - og togavganger å velge i. Innen en radius på 200 meter ligger to bussholdeplasser med stopp for samtlige bussruter.
På Høyda er handelsmulighetene unike, med forretninger liggende på rekke og rad. For ikke å glemme Rygge Storsenter, med sine mer enn 40 butikker, "rett borte i gata" en kort sykkeltur unna.
Moss sentrum er inne i en spennende utvikling, hvor du finner en rekke urbane og kulturelle tilbud i tillegg til de mange shoppingmulighetene sentrum kan friste med. Herfra tar du deg kjapt til bystranda, Sjøbadet, på varme sommerdager - eller om du heller frister fiskelykken fra brygga ved kanalen for å sjekke om makrellen er på hugget!
Lilleng Helsepark, inne på Rosenvinge Parks område, ble etablert i 2016 og består av tannlege, fastlege, kardiolog, gynekolog, plastikkirurg, psykolog, psykiater, bedriftshelsetjeneste, apotek, fysikalsksenter, fottepeut, hudpleie, frisør og treningssenter.
Dersom du foretrekker å få maten servert på tallerken, vil Restaurant Ro beliggende inne i parken, servere alt fra pizzaer til ulike grillretter med gode og fyldige sauser.
Med bosted i Rosenvinge Park, vil du med andre ord ha alle muligheter innen rekkevidde. Du vil ha tilgang til alt du måtte behøve av varer og tjenester i eget nabolag, og du vil ha enkel tilgang til resten av verden.
Egen peisestue i parken. I kjelleren i peisestuebygget vil det også være skistall med smørebod. Gjestebolig i den gamle "vakta" som vil være disponibel for hele sameiet.

Tomt

Utomhus arealene vil i hovedsak bli opparbeidet i henhold til utomhusplan i prospektet. Utomhusplanen i prospektet er imidlertid av illustrativ karakter og selger forbeholder seg retten til å foreta endringer med hensyn på utforming, materialvalg mv. På utomhusplanen fremkommer opparbeidet område med felles oppholdssoner.

Etasje

Leiligheten ligger i byggets 4. etasje.

Garasje / Parkering

Egen merket p-plass i garasjeanlegg.
Gjesteplasser etableres på terreng iht. reguleringsplan.

Barnehage / skole i området

Ta kontakt meg skolekontoret i Moss kommune.

Felleskostnader

Fellesutgiftene for hver enkelt leilighet er stipulert til ca. kr. 39,-/ m2 pr. mnd. og vil dekke fellesutgifter til oppvarming, stell av grøntarealene, snømåking, vedlikehold og pliktig service av heis, trappevask, felles strøm, forsikring, kabel TV/bredbånd, kommunale avgifter (eks. eiendomsskatt) og forretningsførsel. Eget budsjett vil være vedlegg til kontrakt og vil bli utlevert under kontraktsmøte. Fellesutgiftene vil kunne variere ut i fra hvilke leveranser sameiene rekvirerer.  Fellesutgifter for parkeringsplass i garasjeanlegg og bod vil ligge på ca. kr. 200,- pr.mnd.
For denne leiligheten utgjør stipulerte fellesutgifter kr. 2 423,- pr. mnd.

Sameie

Leiligheten selges som selveierleilighet, og organiseres i et boligsameie etter eierseksjonsloven. Det vil bli utarbeidet vedtekter som regulerer forholdet mellom seksjonene, og det legges opp til felleskostnader som er spesifisert under avsnitt om "utgifter på eiendommen". Kjøper har full rettslig råderett over sin eierseksjon, og hver seksjon pantsettes særskilt og uavhengig av de øvrige i sameiet. Alle kjøpere får eget skjøte.

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge vedtektene / husordenssreglene tillatt.

Eierseksjonsloven

Det gjøres oppmerksom på at eventuell fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2019

Antall soverom

1

Byggeår

2019

Byggemåte

Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong og stål, plassbygd og/eller prefabrikerte elementer. Fasadene utføres hovedsaklig som luftet pussfasade og/eller fibersementplater med innslag av panel ved balkongvegger. Balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. Drypp fra overliggende balkong og rekkverk må påregnes ved regnvær. Rekkverk utformes i glass og metall.  Balkonger utføres enten i stål med impregnert furu på gulv, eller som betong med synlig ubehandlet betongoverflate. Innvendige vegger utføres i hovedsak som stenderverk, kledd med gipsplater. Vegger mot naboleiligheter og trapperom vil ha overflate i sparklet og malt betong. Generelt får takkonstruksjonene isolasjon papp/folietekking på oversiden og nødvendig fall til sluk.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det vil foreligge ferdigattest eller midlertidlig brukstillatelse ved overtakelse.

Boligens areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 57 kvm
4 . etasje:
Bruksareal: 57 m².
Primærrom: 55 m²

Adgang til utleie

Eiendommen kan utleies.

Oppvarming

Det leveres vannbåren gulvvarme med termostater i alle oppholdsrom. Varme til gulvvarme og tappevann leveres fra felles energisentral basert på fjernvarme. Fordelerskap og styringer vil bli plassert etter utbyggers vurderinger.

Energimerking

Byggene og leilighetene er prosjektert i henhold til Teknisk Forskrift 2010 og de fleste leilighetene vil holde karakteren B. Enkelte leiligheter med mye fasade vil kunne få energimerke C. Som en konsekvens av de gode isoleringskvalitetene i glasset i vinduer og balkongdører kan det vinterstid oppstå rim på utsiden av glasset.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten er ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.

Løpende kostnader

Fellesutgiftene for hver enkelt leilighet er stipulert til ca. kr. 39,-/ m2 pr. mnd. og vil dekke fellesutgifter til oppvarming, stell av grøntarealene, snømåking, vedlikehold og pliktig service av heis, trappevask, felles strøm, forsikring, kabel TV/bredbånd, kommunale avgifter (eks. eiendomsskatt) og forretningsførsel. Eget budsjett vil være vedlegg til kontrakt og vil bli utlevert under kontraktsmøte. Fellesutgiftene vil kunne variere ut i fra hvilke leveranser sameiene rekvirerer.  Fellesutgifter for parkeringsplass i garasjeanlegg og bod vil ligge på ca. kr. 200,- pr.mnd..

Formuesverdi

Ligningsverdien er foreløpig ikke fastsatt i det ligningsverdien fastsettes av Skatt Øst. Ligningsverdien vil normalt være på ca. 25-30 % av førstegangs kjøpesum. For øvrig gjøres oppmerksom på nye regler for fastsettelse av ligningsverdi der kjøper selv må sende opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til Rosenvinge Park.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til lena@meglergaarden.no eller SMS: 97 73 06 30 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

1. kvartal 2021

Diverse

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.
I henhold til bustadoppføringslova plikter selger å stille bankgaranti på 3% av kjøpesum i byggetiden og 5% av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper, i henhold til bustadsoppføringslova §12. Overføring av kjøpers delinnbetaling fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova §47. Kostnader ved eventuelle påkrevde endringer av garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av selger. Utbygger har rett til å stille de nevnte garantier som en samlet garanti for hele eller deler av prosjektet.
For øvrig gjelder Lov om Eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette. Utbygger har rett til å stille de nevnte garantier som en samlet garanti for hele eller deler av prosjektet.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.