Moss

Skarmyra / Moss - En lys og innbydende 3-roms leilighet, hvor det er gjort store oppgraderinger. Garasjeplass. Heis.

Fjellveien 15B , 1532 Moss

VISNINGER

24. januar søndag kl. 14:00-15:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Vilde Svarstad Johnsen
Vilde Svarstad Johnsen Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 90 m²
Bruksareal 95 m²
Bruttoareal 102 m²
Tomt 3 210 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 1998
Gårdsnummer 2
Bruksnummer 1224
Energimerking D
FINN.no 200706091
Sist endret 20.01.2021 17:27
Prisantydning 3 500 000
Totalpris 3 632 775
Ligningsverdi 695 985,-

Beregnet totalkostnad

3 500 000,- (Prisantydning) 124 763,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 624 763,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 202,- (Pantattest kjøper) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 012,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 632 775,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten i 3. etasje, har alt på en flate og inneholder følgende:
Gang, vindfang, stue, 2 soverom, garderobe, kjøkken og bad / vaskerom.

Standard

Velkommen til Fjellveien 15 B!
Parker på egen parkeringsplass i parkeringskjelleren, før heisen fører deg opp til leiligheten i 3.etasje. Fjellveien 15 B er en lys og innbydende 3-roms leilighet, hvor det er gjort store oppgraderinger de siste årene, med bl.a. nytt bad, nytt kjøkken, nye innerdører og nye enstavs parkettgulv.
Du låser deg enkelt inn med en kodekombinasjon på Doorman og kommer inn i en hyggelig gang med god plass til oppbevaring av yttertøy. Innenfor gangen er det et soverom med plass til dobbeltseng, nattbord og skap. Perfekt til bruk som barnerom eller evt. gjesterom når familien kommer på besøk. Videre inn i leiligheten er det en smart skyvedørsløsning med gode lagringsmuligheter. Her oppbevares det i dag både tøy, ekstra kjøleskap og julepynt.
Pen kjøkkeninnredning som består av profilerte over-/underskap, laminatplate over benk, laminert benkeplate, integrert kjøleskap, kaffemaskin, servant med to kummer og avrenningsplate, integrert oppvaskmaskin, innfelt ovn og platetopp med ventilator over. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass som innbyr til å lage god mat til hverdag som til fest. Det er TV-uttak på kjøkkenet så her kan man få med seg nyhetene mens man tilbereder maten.
Stuen er stor med god plass til sofagruppe og spisebord. Her kan man dekke på langbord hvis man får storbesøk. Stuen har utgang til flislagt balkong på ca. 10 m² med markise. Her er det god solforhold.
Lekkert bad med varmekabler i gulv. Badet består av helstøpt servant med skuffer, vegghengt klosset, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og dusjkabinett.
Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng og nattbord. Det er en stor skyvedørsgarderobe til klær.
Loftet er etterisolert og er kjærkomment med tanke på lagringsplass.
Her kan du flytte rett inn!

Beliggenhet

Fjellveien 15B ligger i et veletablert, meget populært og rolig boligområde på Skarmyra.
Kun en kort spasertur unna begynner gågaten med en rekke servicetilbud. Møllebyen ligger på andre siden av sentrumskjernen, her kan du gjerne ta lunchen hos Café Riis, en forfriskning hos Mikrobryggeriet eller se en av de siste filmene på SF Kino. Dette området huser også museeum, bibliotek og kunstgalleri. I gågaten finner du et godt utviklet tilbud av forretninger innen de fleste bransjer, i tillegg til byens store kjøpesenter Amfi Moss med tilliggende bussterminal.
Innenfor få minutter til fots ligger Kanalen, et populært område gjennom sommerhalvåret. Langs kaikanten byr Fiskebasaren, i tillegg til Peppes Pizza, på uteservering i sesong med store sittegrupper der du sommerstid kan nyte solen og se småbåtene seile forbi. Renommerte Mors Café på Jeløy-siden byr på kaffespesialiteter og bakervarer, beliggende langs Kanalparken.
Til tross for beliggenheten i sentrum er det også kort vei til mangfoldige turmuligheter i vakker natur, både langs Vansjø, i Mosseskogen og på Jeløy.
For barnefamilier er det verdt å nevne at det gangavstand til både barnehage, barne- og ungdomsskole, samt videregående skoler.
Dagligvarehandelen gjøres enkelt i Moss sentrum eller Høyden / Varnaveien handelsområde.
For pendlere er mulighetene mange, avhengig av ønsket fremkomstmiddel. Både buss og jernbane ligger i umiddelbar nærhet med en reisetid på ca. 45 minutter til Oslo S og Halden. Kjører man egen bil er det enkel adkomst til E6, med tilsvarende reisetid til Oslo sentrum. Du finner også rask og hyppig fergeforbindelse med Horten i Vestfold fra Moss Havn, noe som sørger for en enkel tilgang til vestsiden av Oslofjorden.

Tomt

Selveiet tomt på 3210 kvm.
Tomten disponeres av borettslaget i fellesskap.
Fellesarealer er pent opparbeidet med asfaltert parkering- og gangveier.
Forøvrig tilsådd med bruksplen og variert beplantet.

Etasje

Leiligheten ligger i 3.etasje.

Garasje / Parkering

Det følger med en biloppstillingsplass i felles garasjekjeller. Ellers er det gjesteparkering på felles parkeringsplass.

Barnehage / skole i området

Bytårnet skole er en 1-10 barneskole ligger i nærområdet.
Videregående skole har du både Malakoff og Kirkeparken som ligger i gangavstand unna leiligheten.

Felleskostnader

6 324 pr. mnd. Hvorav kr 3.601,- er faste fellesutgifter inklusive eventuelle avsetninger til fremtidig vedlikehold og sparing.
Fellesutgiftene inkluderer bl.a.strøm i fellesarealene, utvendig vedlikehold, kommunale avgifter og felles forsikringer.

Borettslag

Fjellvegen Borettslag 
Org.nr. 977485622
Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og /eller generalforsamling.

Forkjøpsrett

De øvrige andelseiere i borettslaget og dernest øvrige medlemmer av boligbyggelag har forkjøpsrett til andelen. Spørsmålet om å gjøre bruk av forkjøpsretten vil bli avklart når salgsvilkårene; pris og overtagelsestidspunkt, er fastsatt.
Person med (best) forkjøpsrett kan tre inn i bud gitt av andre eller i avtaler inngått med andre. Gebyr for benyttet forkjøpsrett er kr. 7.062,-

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det kan opplyses av borettslaget ikke har IN-ordning.

Fellesgjeld / lånevilkår

Type A - Lån hvor det betales både renter og avdrag: Annuitetslån
Rente Pt.: 0,79 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : 2.723,-, hvorav renter utgjør kr 172,- og avdrag utgjør kr 2.551,-.
Lånets løpetid: 2024.
Lånenr. 11433043 4. Bankforbindelse: Den Norske Stats Husbank

Andel fellesgjeld

Kr. 124 763,-

Andel formue

kr. 33 764,-

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA
Polisenummer: 82380737

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.
I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse i forbindelse med utleie.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er forbudt å holde dyr som hund og katt uten spesiell skriftlig tillatelse fra styret. Innflytting med denne type dyr må ikke skje før styrets avgjørelse av søknaden foreligger. I Fjellvegen Borettslag er det totalforbud mot å ha kamphunder. Eventuell tillatelse kan tilbakekalles dersom dyret er til sjenanse for de øvrige leieboere eller medfører ulempe for beboere i Fjellvegen Borettslag. Hunder skal alltid være i bånd. Det er også totalforbud mot dyrehold som omfatter reptiler i Fjellvegen Borettslag. Annet dyrehold må heller ikke være til sjenanse for øvrige leieboere.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 1998

Antall soverom

2

Byggeår

1998

Byggemåte

Se vedlagte tilstandsrapport avholdt den  av Stian Pettersen for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Byggegrunn er av antatt hard leirgrunn og andre komprimerte masser.
Boligen er oppført på komprimerte masser.
Bygget er oppført hovedsakelig av betong og liggende kledning.
Vinduene er fra 1998 med rammer og karmer av tre, 3 isolerglass og sprosser.
Terrassedøren er med brystning fra 1998. Ytterdøren er fra byggeår.
Takkonstruksjonen er med salttak av utførelse. Det er benyttet prefabrikerte takstoler.
Det er benyttet undertak av Sutakplater som videre er tekket med takstein.
Takrenner og nedløp er av plastbelagt stål.
Ved ytterligere informasjon vedrørende byggemåte henvises det til ovennevnte dokument som er inntatt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt / godkjent.

Boligens areal

Primærrom: 90 kvm.
Bruksareal: 95 kvm.
Bruttoareal: 102 kvm.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, samt varmekabler på bad/vaskerom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 695 985 pr. 31.12.18
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 505 547 pr. 31.12.18
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Utstyr

Det er montert garderobeskap i gangen.
Det er montert alarm i leiligheten.
Doorman.
TV-uttak på kjøkkenet.
Balkong på 10 m2 med markise.
Lagringsloft.
Enstavs parkettgulv.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden. Velkommen til visning!

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Reguleringsplan:
Id: 215
Kvartalet Høyenhaldgata, Fjellveien, Skolegata og Byfogd
Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 13.12.1988
Regulert til boligformål.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende er tinglyst på eiendommen:
1891/905322-1/87 Bestemmelse om gjerde 11.12.1891
1910/905901-1/87 Bestemmelse om veg 02.12.1910 
1999/851-1/87 Best. om vann/kloakkledn.05.02.1999
1999/889-1/87 Best. om adkomstrett 08.02.1999

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven, begrenset oppad til kr. 10.000.000,-.
I denne forbindelsen har selger utarbeidet en egenerklæring. Interessent er forpliktet til å lese denne før bindene avtale om kjøp inngås.
Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger mellom partene, maksimalt 12 mnd. før overtakelse.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.
Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til johnsen@meglergaarden.no eller SMS: 99 12 60 50 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Selger har kjøpt bolig hvor de skal overta 15.04.21. Overtagelse må skje etter dette.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven.
Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Eier

Leif Johansen
Eva Karine Johansen

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.