Moss

Moss sentrum - Stor 2-roms selveierleilighet i 4.etasje - Innglasset balkong - Lave omkostninger - Klar for innflytting

Storgata 6 , 1531 Moss

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Josefine Anker-Jensen
Josefine Anker-Jensen Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

NABOLAGSPROFIL

83%

eier sin egen bolig

54%

har bolig mellom 60-120 kvm

74%

av boligene er nyere enn 20 år

45%

er gift

22%

har høyskoleutdanning

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 58 m²
Bruksareal 65 m²
Bruttoareal 72 m²
Tomt 1 186 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 4
Byggeår 2020
Gårdsnummer 2
Bruksnummer 2008
Energimerking D
FINN.no 204223657
Sist endret 14.06.2021 21:58
Prisantydning 3 150 000
Totalpris 3 176 622

Beregnet totalkostnad

3 150 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 600,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 304 200)) 10 000,- (Oppstartskapital til sameiet) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 26 622,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 176 622,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Innhold

2-roms selveierleilighet som inneholder følgende:
Etrè, stue, kjøkken, soverom, bod og bad.
Boligen disponerer også en sportsbod i kjeller.

Standard

Flott selveierleilighet beliggende i 4. etasje med balkong mot Sydøst. Leiligheten har en god planløsning med ett soverom, bod, åpen stue- og kjøkkenløsning, bad og entrè. I tillegg kan bygget by på heis, felles parkeringsplass i bakgård og stor felles takterrasse med flott sjøutsikt og forsamlingslokale.
Følgende er hentet fra prosjektets standard leveransebeskrivelse:
Nye Storgata 6 består av 48 lyse og moderne leiligheter som holder en god standard.
Alle oppholdsrom og innvendig bod leveres det trestavs hvitlasert eikeparkett på gulv. Badet har keramiske fliser, 20x20 cm. Det er hvitmalte, slette vegger i alle oppholdsrom. Det leveres lister rundt vinduer og dører, gulvlister, men ikke taklister. På badet vil det leveres hvit baderomspanel med flismønster.
Det er hvite, slette himlinger med taklampe i gang, bod og bad. Sportsbod i kjelleren leveres med ubehandlede vegger, gulv og himling.
Kjøkken.
Kjøkkeninnredning av type Sigdal hvit Uno. Det leveres integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp fra Siemens.
Hvit ventilator i overskap over komfyr og benkebelysning under overskap.
Sanitær.
På badet leveres det hvit baderomsinnredning, 60 cm, fra Sigdal, laminat benkeplate med nedfelt servant, lysarmatur over speil med stikkontakt. Ellers er det gulvstående WC og dusjkabinett. 20x20 cm flis på gulv og hvite baderomsplater på vegg.
Det er vannbåren varme fra radiatorer i alle oppholdsrom. På badet blir det vannbåren gulvvarme.
Alle balkonger er innglasset med glassrekkverk og skyveglass mellom toppen på rekkverket og taket. Det leveres utelys på terrasse.
Alle leilighetene får balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Styringsenheten blir plassert i innebod. Årlig filterskift er tatt med i felleskostnadene.
Kabel-tv og internett ligger til hver leilighet.
Elektro.
Det leveres skjult elektrisk anlegg, med unntak av i lyd- og betongvegger. Sikringsskap monteres i hver leilighet.
På balkonger leveres veggarmatur og dobbeltkontakt på vegg for strømuttak. Stikkontakter og lyspunkter i henhold til NEK 400.
Taklampe på bad, bod og i entré.
Sameiet disponerer en stor, felles takterrasse. Her er det også være et felles selskaps/forsamlingslokale med kjøkken og WC. Dette kan leies/lånes av de som har seksjon i sameiet. Her er det plass til ca. 20 stk.

Beliggenhet

Storgata 6 Moss sameie er 48 nye og moderne leiligheter sentralt i Moss sentrum. Dette er en av de mest urbane bydelene i Moss, med kort vei til alt. Sameiet vil bidra til å vidreutvikle det moderne og urbane sentrum i byen.
Butikker, kaféer, restauranter og øvrig kultur og handelsliv i Moss sentrum ligger et steinkast unna.
Moss sentrum har endret seg mye de seneste årene og har allerede et bredt tilbud innen handel og kultur.
Du finner Amfisenteret, Møllebyen og snart også et nytt stort område på Verket (tidligere Peterson).
Midt i sentrum er det sentrumsbarnehage og en stor og populær lekepark. Om vinteren åpner skøytebanen og om sommeren kan du spille boccia og gå på marked. Alt dette finner du inne få minutters gange fra Storgata 6.
Med en kort spasertur kommer du også til kanalen og Moss gjestebrygge, her finnes restaurant og Fiskebassaren som er et meget populært sted om sommeren og hvor det er små konserter, allsang og muligheter for en hyggelig kveld. Går du over kanalbruen, kommer du til Jeløy, Her finnes dagligvarebutikk, fiskebutikk, slakter og flere spisesteder. Her ligger også Kanalparken som er et hyggelig sted om sommeren og en av Østfolds fineste strender - Sjøbadet.. Ellers på Jeløy finnes utallige turmuligheter i skog og mark. Her ligger også Alby med sitt galleri F15, samt Røed gård og andre severdigheter.
Leiligheten er et perfekt utgangspunkt for pendlere med sin sentrale beliggenhet med kort vei til jernbanestasjonen, bussholdeplass og ferge.

Tomt

Areal: 1 186 kvm, Eierform: Fellestomt
Selveiet tomt opparbeidet med parkeringsplasser.

Garasje / Parkering

Det er felles utvendig parkeringsplass for sameiet, kun for korttidsparkering, ingen faste P-plasser.
Ellers parkering i gaten etter gjeldende bestemmelser for området.

Felleskostnader

2 358 pr. mnd.

Felleskostnader etter avdragsfri periode

Fellesutgifter vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles i henhold til vedtektene. Fellesutgiftene er foreløpig stipulert til å utgjøre kr. 2.358,- for den aktuelle leiligheten.
Fellesutgifter, slik det er stipulert, består bl.a. av forretningsførsel og revisjon, styrehonorar til sameiets styre, strøm i fellesarealer, drift av garasjeanlegg, forsikring av bygningsmasse, kommunale avgifter (vann, kloakk og renovasjon), startpakke kabel-TV/bredbånd, drift av sameiets fellesarealer, serviceavtaler (ventilasjon og garasjeport), løpende bygningsmessig vedlikehold.
Fellesutgifter reguleres i sameiets vedtekter og bygger i utgangspunktet på en fordelingsnøkkel mellom hhv sameiebrøk og likedeling basert på utgiftens art. Skulle kommunen kreve egne vannmålere pr. bolig vil det kunne medføre endringer.
Oppvarming og strømforbruk til den enkelte seksjon, innboforsikring, eiendomsskatt, ekstra vaktmestertjenester m.v. kommer i tillegg til fellesutgifter.

Sameie

Storgata 6 Moss sameie
Storgata 6, 1531 Moss

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 90088091
Bygningsmassen er forsikret via sameiet og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Vedtekter / husordensregler

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og /eller generalforsamling.

Husdyrhold

Det er tillatt med dyr i sameiet under forutsetning av at dyreholdet ikke er til sjenanse for øvrige beboere i sameiet. Se husordensreglene.

Eierseksjonsloven

Eiendommen vil bli organisert som et eierseksjonssameie i henhold til lov om eierseksjoner (eierseksjonsloven) 01.01.18. Eierseksjonssameiets navn blir Nye Storgata Boligsameie og vil bestå av 48 boligseksjoner. Byggherren står fritt i den nærmere organisering av prosjektet, herunder antall bygg, samt antall og type seksjoner.
Hver seksjon utgjør en sameiedel med tilknyttet enerett til bruk av bruksenhet. Bruksenheten vil i tillegg kunne omfatte andre deler av eiendommen. Med de unntak som følger av eierseksjonsloven § 22, er det ikke tillatt å erverve mer enn 2 boligseksjoner i sameiet av samme kjøper. Sameiet er pliktig til å avholde årlige sameiermøter hvor blant annet regnskap behandles. Sameiets styre har ansvaret for forvaltningen av sameiets anliggender m.v. i samsvar med lov, vedtekter og vedtak i sameiermøtet. I utgangspunktet er det tenkt at hver seksjon har en - 1 - stemme.
Utbygger står imidlertid fritt til å beslutte om flertall skal beregnes basert på én stemme pr. seksjon, eller etter sameiebrøk. Det er utarbeidet utkast til vedtekter som regulerer forholdet mellom seksjonene. Det presiseres at endelige vedtekter vil kunne avvike fra de foreløpige utkast til vedtekter, og at byggherren står fritt til å endre disse.
En foreløpig, men ikke uttømmende, oppstilling over antatte fellesutgifter er spesifisert under avsnitt om fellesutgifter.
Det er utarbeidet utkast til husordensregler.
Sameiet vil i utgangspunktet omfatte alle arealer innenfor tomtegrensen. Sameiet har ansvar for drift og vedlikehold av fellesarealer mellom eiendommene på området.
Et sameie etableres ved seksjoneringen. Det vil si at når kommunens seksjoneringsvedtak er tinglyst, er sameiet etablert.
De vedtekter som sendes til kommunen sammen med seksjoneringsbegjæringen, er de opprinnelige vedtekter, og gjelder til de endres av et fremtidig sameiermøte.
Når sameiet er etablert, gjennomføres det et møte hvor det velges et styre fra utbygger, og hvor forretningsfører og revisor velges. Forretningsførerkontrakten signeres av dette styret. Vedtektene skal ikke godkjennes - de er jo allerede fastsatt ved seksjoneringen/etableringen.
Etter innflytting innkalles det til et nytt ekstraordinært sameiermøte, hvor et nytt styre velges blant kjøperne

Byggemåte

Bygningen er fundamentert direkte på fast grunn.
Bygget føres opp med konstruksjoner av stål og betong.
Rør - og kanalføringer vil i all hovedsak bli skjult over himling eller bak innkassinger.
Inspeksjonsluker må påregnes. Slike konstruksjoner vil bli overflatebehandlet som øvrige deler av den konstruksjonen de tilhører.
Tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Endelige plasseringer bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for ventilasjon, VVS og elektriske installasjoner.
Innvendig bod i leilighet inneholder ventilasjonsaggregat på vegg.
Sportsbod i kjeller bestående av nettingvegger som skillevegger mellom bodene. Sportsboden er beregnet for lagring av utstyr som brukes ute som f.eks sykler, dekk og sportsutstyr. Boddører er låsbare.
Vinduer og balkongdører leveres hvitmalt innvendig og belagt med farget aluminium på utsiden. Inngangsdør til den enkelte leilighet er malt, glatt utførelse med montert FG - godkjent sikkerhetslås. Innvendige dører leveres i hvit glatt utførelse med hvitmalte karmer.
Utenpåliggende konstruksjon med gulv betong. Balkonggulvet er å anse som en utvendig konstruksjon. Mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne
oppstå på gulvflaten etter regnvær. Pga lydkrav vil balkonger i hovedsak bli innglasset. Innglassingen vil ikke bli å anse som tett ift. vann eller vind.
Selger plikter ikke å utbedre sprekkdannelser som oppstår som følge av naturlige endringer og krymping av materialer.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra Moss kommune datert 17/11-2020.

Boligens areal

Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 72 kvm
Arealer er målt av Pettersen Taksering v/ Kim-Andrè Opalka Pettersen. Arealer er ikke kontrollmålt av ansvarlig megler. Arealmålingene i denne rapporten måles etter Norsk Standard 3940. Arealer oppgis i hele kvadratmeter i denne rapporten, og gjelder for det tidspunkt rapporten er datert. BRA er bruksarealet av boligen som tilsvarer bruttoareal minus arealet som opptas av yttervegger.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Seksjonseier har full juridisk råderett over egen seksjon og kan således fritt leie ut egen seksjon om ønskelig, dog skal styret underrettes skriftlig om navn på leietager.

Oppvarming

Bygget er tilknyttet fjernvarme. Det er lagt vannbåren varme som gulvvarme i bad. Øvrig oppvarming med radiatorer. Varmtvann leveres også via fjernvarmenett.
Det er balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner, tilluft til oppholdsrom og avtrekk fra kjøkken/ bad og vaskerom. Ventilasjonsaggregatet er plassert i bod.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Eiendomsskatt

Det er i Moss kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Løpende kostnader

Oppvarming og strømforbruk til den enkelte seksjon, innboforsikring, eiendomsskatt, ekstra vaktmestertjenester m.v. kommer i tillegg til fellesutgifter.

Formuesverdi

Ligningsverdi er pt. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 30 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 70 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål.
I kvartalet Storgata 2, 4 og 6 er det avsatt inntil 30% til boligformål. Denne seksjonen faller inn under det.
Kommuneplanens arealdel med Id KP_0104, Kommuneplanens arealdel.
Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 20.06.2011.
Kommunedelplan med Id 363, Sentrumsplan Moss.
Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 15.06.2015.
Reguleringsplan Id 261, Sundbryggene.
Eldre reguleringsplan endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 18.06.1998.
Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

1915/906615-1/87BESTEMMELSE OM VEG. 29.06.1915
1915/906616-1/87BESTEMMELSE OM VEG. 29.06.1915
1933/904801-1/87BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE. 02.05.1933. Vedrørende bod.
1935/905943-1/87BEST. OM ADKOMSTRETT. 29.10.1935.
1939/2675-1/87ERKLÆRING/AVTALE. 20.11.1939. Vedrørende betongmast.
1940/197-1/87BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE. 13.02.1940. Bestemmelse om veg.
1940/197-2/87BESTEMMELSE OM VEG. 13.02.1940.
1957/1753-1/87BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE. 06.06.1957. Vedrørende blomsterutsalg.
1969/5824-1/87BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE. 17.10.1969. Bestemmelse om veg.
1969/6121-1/87BEST OM GARASJE/PARKERING. 29.10.1969.
1970/712-1/87BEST OM GARASJE/PARKERING. 05.02.1970.
1991/7919-1/87BEST. OM ADKOMSTRETT. 24.10.1991.
2018/601245-1/200BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE. 03.04.2018.
2018/1210598-1/200BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT. 31.08.2018.
2018/1210598-2/200ERKLÆRING/AVTALE. 31.08.2018. Rett til å knytte seg til fremtidige renovasjonsløsning med nedgravde tanker
2020/2186022-1/200ERKLÆRING/AVTALE. 04.03.2020. Avtale om opparbeidelse, bruk og disposisjon av arealer mellom bygningene
2020/2144083-1/200  Seksjonering. 24.02.2020.
opprettet seksjoner:
snr: 51
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 61/2868
Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.
Salgsoppgave
Salgsoppgaven er opprettet 08.01.2021 og utformet i hht Lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Boligselgerforsikring

Selger er firma og har ikke mulighet til å tegne boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ekeland@meglergaarden.no eller SMS: 40 22 38 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Leiligheten er ledig for overtagelse.

Diverse

Boligen leveres i byggerengjort stand, og vil ikke bli ytterligere rengjort før overtagelse.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Avhendingsloven

Boligen selges mindre enn før seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Dette innebærer at selger, straks etter avtaleinngåelse, skal stille garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen, jf. bustadoppføringslova. § 12.
Garantien er pålydende 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse. Garantien gjelder som sikkerhet både for selve boligen, utvendige arealer, ev. garasje, herunder ferdigstillelsen av disse.

Eier

Osloveien 149 AS v. Ragnar Gretland

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.