Moss

Ekholt - Moss. Pen 4-roms selveierleilighet i svært populære omgivelser. Ligger i 2 etg.

Carlsmindeveien 26B , 1526 Moss

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Lena Johnsen
Lena Johnsen Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

61%

eier sin egen bolig

1%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

33%

har bolig på over 120 kvm

56%

av boligene er eldre enn 20 år

20%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 84 m²
Bruksareal 88 m²
Bruttoareal 97 m²
Tomt 12 594 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2012
Gårdsnummer 189
Bruksnummer 129
Energimerking D
FINN.no 214029444
Sist endret 15.04.2021 12:49
Prisantydning 3 850 000
Totalpris 3 955 272
Ligningsverdi 834 666,-

Beregnet totalkostnad

3 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 96 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 850 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 105 272,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 955 272,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Nøkkelopplysninger:
- Arealeffektiv planløsning med gode lysforhold
- Parkeringsplass i carport
- Beliggende i andre etasje
- Utgang til en solrik veranda på 9 kvm med utelys og motorisert markise
- Stilrent kjøkken med integrerte hvitevarer
- Flislagt bad
- Tre lyse soverom
- Lagringsplass i innvendig bod og bod ute
- Balansert ventilasjon
- Peisovn som gir god varme
- Sentralstøvsuger

Innhold

Leiligheten består av:
Entré/gang, bad, toalettrom, bod, stue med åpen kjøkkenløsning og tre soverom. Utgang fra stue til vest-vendt balkong på ca 8,5 m2.
Uinnredet kaldtloft med adkomst via takluke i entré/gang.
Leiligheten disponerer tilhørende carportplass merket med nr 26 B. I tillegg disponerer leiligheten en utvendig bod på bakkeplan oppmålt til ca 5 m2.

Standard

Carlsmindesveien 26 B er en lys og fin 4-roms selveierleilighet i svært populære omgivelser på Ekholt.
Leiligheten ligger i 2.etasje.
Kort vei til skole, barnehager og alt av fasiliteter.

Entré

Vel inne finner du entrè med plass til å henge fra deg.

Stue

Vedovn av støpejern med glassdør.
Fra stuen er det utgang til vest-vendt balkong på ca 8,5 m2 med markise med el-motor montert på vegg.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning fra byggeår med slette lyse fronter, benkeplate av laminat. Nedsenket oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur fra
Grohe. Glassplater montert på vegg over kjøkkenbenk, benkeskapbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Oppvaskmaskin fra Bosch.
Ventilator fra Flexit med mekanisk avtrekk montert i overskap. Komfyrvakt montert på vegg.

Bad

Baderom fra 2012. Flislagt gulv med varme, samt flislagte vegger. Himling i malt slett flate. Vegghengt servantinnredning med slette lyse fronter.
Heldekkende servant/benk med ett-greps armatur fra Grohe. Speil, belysning og stikkontakt på vegg over servant. Vegghengt sideskap med slette
lyse fronter. Dusjhjørne med vegger og skyvedør av glass. Dusjarmatur fra Grohe tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett fra Porsgrund. Opplegg for
vaskemaskin og tørketrommel.
Praktisk med eget toalettrom. Her er det gulvflate belagt med gulvbelegg og malte slette veggflater. Himling i malt slett flate. Vegghengt servantinnredning med lyse slette fronter. Heldekkende servant med ett-greps armatur fra Grohe. Speil og stikkontakt på vegg over servant. Vegghengt toalett fra Porsgrund.

Uteareal

Fellesarealene er pent opparbeidet.

Soverom

Leiligheten har 3 soverom, hvorav alle har garderobeskap.

Beliggenhet

Mange vil si at Ekholt er som å bo midt i smørøyet - mellom skog, by, land og strand. Innenfor gåavstand finner man barnehage, skole og dagligvare. Knappe 800 meter unna ligger Rygge Storsenter med alt en trenger av ulike butikker, frisør, vinmonopol og diverse spisesteder. Den treningsglade kan snøre på seg joggeskoene for en løpetur i Carlbergskogens mange stier. Ellers finner du treningssenter, idrettshall og fotballbane bare noen sykkelminutter unna.
For den badeglade som foretrekker en tur på stranden ligger Festestranda i underkant av 1 km unna.
Er du glad i shopping ligger Moss sentrum, med alle sine fasiliteter, ca 3 km nord. Her kan du nyte lange lunsjer på byens utvalgte caféer, shopping i gågaten eller på Amfi kjøpesenter. Moss er også kjent for sitt varierte kulturliv, hvor vi bl.a. kan nevne Møllebyen, Verket scene, Alby, Galleri F 15 og Røed gård.
Det er ca. 5 min. kjøring til Moss stasjon og Moss sentrum, samt 45 min. med bil eller tog til Oslo. Det er god bussforbindelser mellom Ekholt og Moss sentrum. Samt god bussforbindelse til Oslo, 3 min. gange til bussholdplass, et perfekt utgangspunkt for pendlere.

Felleskostnader

Kr. 2 210 pr. mnd.
Felleskostnadene inkluderer bl.a.; Renovasjon, bygnings forsikring, forr.fører og div. utvendig vedlikehold.

Andel formue

30 385,-

Sameie

Sameiet Carlsminde Ekholt
Org.nr. 998 728 630
Styreleder i sameiet: Anne Busch Melvær
Sameiet består av 30 eierseksjoner.
Forretningsfører i sameiet er Vansjø Boligbyggelag.

Forsikring

Gjensidige forsikring Polisenummer: 082659708

Vedtekter / husordensregler

Kjøper skal ikke godkjennes av sameiets styre, men eierskiftemelding skal oversendes Vansjø BBL for registrering av eierskifte.
Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og /eller generalforsamling.

Husdyrhold

Ref.sameiets husordensregler.
Punkt 3. Dyrehold.
Det er ikke tillatt å holde utegående katt i sameiet. Når det gjelder andre husdyr, som hund, må dette søkes styret om før innflytting. Det er ikke tillatt å mate skogsdyr og ville fugler på sameiets område.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

2. etasje:
Bruksareal: 88 m².
Primærrom: 84 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, bad, toalettrom, stue med åpen kjøkkenløsning og tre soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglergaarden & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 12 363 kvm. Eierform: Eiet fellestomt.
Felles tomt for sameiet som er opparbeidet med felles carport, biloppstillingsplasser, asfalterte internveier, gressplen, trær, prydbusker og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

Egen merket p-plass i carport. Sameiet Carlsminde har 30 carportparkeringer til fordeling blant seksjonseierne, i tillegg 2 carportplasser avsatt til personer med nedsatt funksjonsevne ved fellesboden.
Sameiet har 16 gjesteparkeringsplasser, hvorav 2 er HC-plasser.
Øvrig parkering etter gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Se vedlagte boligsalgsrapport avholdt av Lars Petter Ausland i Anticimex AS, med rapportdato 29.03.21 for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Boligbygg over 2 etasjer.
Støpt plate på mark.
Bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av treverk.
Etasjeskillere av trekonstruksjoner.
Utvendige fasader forblendet med liggende trekledning.
Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takstein (taket er ikke besiktiget).
Leiligheten har slett entrédør fra Ekodoor AB med lydklasse 30dB og kikkehull. Balkongdør og vinduer med tre-lags glass fra 2011.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 23.08.2012.

Barnehage / skole i området

Flere barnehager i området.
1. - 7. trinn
Ekholt skole
Ekholtveien 69
1526 Moss

Adgang til utleie

Det er tillatt å leie ut hele eller deler av egen bolig. Det er ikke innredet utleiedel på eiendommen.

Oppvarming

Varmekabler på bad/vaskerom.
Peisovn med glassfelt.
Forøvrig elektrisk oppvarming.
Balansert ventilasjon.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 8 016 pr. år
De kommunale avgiftene inkluderer; Eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyr, samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Eiendomsskatt

Det er i Moss kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 834 666 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 004 796 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er en del av kommunens arealdelplan HØYDEN-VARNAVN med plan ID 201101 med formål nåværende næringsbebyggelse, nåværende grønnstruktur, framtidig boligbebyggelse, nåværende vei, avlastningsområde og tilknytningsområde.
Videre ligger eiendommen i regulert område med plan ID M190, vedtatt 04.03.2010 med formål frisiktsone, felles avkjørsel, friluftsområde, konsentrert småhusbebyggelse, felles gangareal, felles parkering, høyspenningsanlegg, felles grøntareal og felles lekeareal.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Heftelser i eiendomsrett:
28.07.2011 - Dokumentnr: 594811 - Elektriske kraftlinjer
Rettighetshaver: Elvia AS
Org.nr: 980 489 698
Overenskomst om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspennings kabelanlegg og høyspennings kabelanlegg.
Overført fra: Knr:3002 Gnr:189 Bnr:129
Gjelder denne registerenheten med flere
Meglers forklaring: Avtale mellom Hafslund nett og Block Watne AS og rettigheter om bygging, drift og vedlikehold og grunneier og nbetteiers rettigheter og plikter.
28.03.2012 - Dokumentnr: 252229 - Erklæring/avtale
Bestemmelser om gangveier og lekeareal til nytte for allmenheten
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:3002 Gnr:189 Bnr:129
Gjelder denne registerenheten med flere
Meglers forklaring: Avtale om at lekearealene består og kan ikke på noen måte nedlegges eller gjøres utilgjengelig for almenheten. Lekeområdene er merket FLB1 og FLB2.
Ingen rettigheter registrert.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til lena@meglergaarden.no eller SMS: 97 73 06 30 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Det er ingen forkjøpsrett.

Adresse og matrikkel

Carlsmindeveien 26B, 1526, Moss, Gnr. 189 bnr. 129 snr. 24 orgnr. 998728630 i Moss kommune

Eier

Randi Grønli

Oppdragsnummer

92-21-0038

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.