Moss

Verket - Innbydende to-roms selveier i 2. etasje med god standard! - Umiddelbar nærmet til sjø, by og rekreasjon

Rebækkas gate 7 , 1534 Moss

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Mats Måleng
Mats Måleng Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

9%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

78%

har bolig mellom 60-120 kvm

89%

av boligene er nyere enn 20 år

17%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 49 m²
Bruksareal 49 m²
Bruttoareal 53 m²
Tomt 6 939 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 2019
Gårdsnummer 3
Bruksnummer 3141
Energimerking A
FINN.no 219842848
Sist endret 08.06.2021 17:16
Prisantydning 3 100 000
Totalpris 3 186 522
Ligningsverdi 651 506,-

Beregnet totalkostnad

3 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 100 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 86 522,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 186 522,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Flott to-roms selveierleilighet beliggende i byggets 2. etasje. Leiligheten holder en gjennomgående god standard og fremstår nærmest som ubrukt.
God planløsning med fin romfordeling.
Leilighetens balkong vender ut mot fellesområder utformet som et hyggelig atrium som er opparbeidet med grøntområder, vannspeil, samt lekeplass til barna.

Innhold

Leiligheten består av entré, omkledningsrom, bad, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang fra stue til sydvendt balkong på ca. 12 m2.
Leiligheten disponerer en kjellerbod på ca 5 m2.
Innvendige overflater:
Kjøkken: Gulvflater belagt med parkett. Slette malte flater på vegg og himling.
Bad: Flislagt gulv og vegger. Himlingsflater i slette flater med downlights.
Øvrige rom: Gulvflater belagt med 3-stavs parkett. Malte slette flater på vegger og i himlinger.

Utstyr

Dørcalling med kamera.
Hvitevarer

Entré

Romslig entré med downlights i himling, fra gangen har du adkomst til badet og en stor innvendig bod med flere innredningsmuligheter.

Stue

Stuen gir et godt inntrykk med store vndusflater og utgangs til en flott sydvendt balkong. Stuen kan innredes på flere måter og har godt med plass til sofa og et lite spisebord.

Kjøkken

Sigdal kjøkkeninnredning fra byggeår med slette fronter i grå utførelse og laminert benkeplate. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Oras. Stikkontakt og belysning mellom benkeplate og overskap. Integrert komfyr med induksjonstopp fra Siemens. Røroshetta integrert ventilator med lys tilkoblet avtrekkskanal. Integrert kjøleskap med frysedel fra Siemens. Integrert oppvaskmaskin fra Siemens.

Bad

Delikat flislagt bad fra byggeår med gulvvarme. Himlingsflater i slette malte flater med downlights.
Badet er utstyrt med vegghengt innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur fra Oras.
Speil med lys og stikkontakt på vegg over servant. Nedsenket dusjhjørne med innfellbare glassdører og to-greps armatur med hånddusj.
Vegghengt toalett med innebygget sisterne fra Grohe.
Opplegg for vaskemaskin.

Balkong

Utgang fra stue til sydvestvendt overbygget balkong på ca 12 m2. Bærende konstruksjoner av betong belagt med terrassebord. Rekkverk av glass
og metall. Det er utvendig stikkontakt og belysning på vegg.

Uteareal

Leilighetens balkong vender ut mot fellesområder utformet som et hyggelig atrium som er opparbeidet med grøntområder, vannspeil, samt lekeplass til barna. Området nærmest Mosseelva utgjør første byggetrinn av utviklingen av Verket, og vil bli det første møtet med det nye Verket for de som ankommer fra Møllebyen. Delområdet vil også bli et viktig bindeledd mot sjøen, Rabben og Strandpromenaden samt videre innover i området. Sentralt i adkomsten ligger «Elveplassen» som er et multifunksjonelt byrom tilrettelagt for forskjellige aktiviteter.

Soverom

Soverommet har godt med plass til dobbeltseng og inngang på to sider, det er oppført en stor og praktisk åpen garderobeløsning på soverommet.

Beliggenhet

Støperiet ligger idyllisk til rett ved både sjøen og Mosseelven, samtidig som det har umiddelbar nærhet til et levende sentrum med blant annet butikker, restauranter, treningssentre, kaféer og kulturtilbud. Støperiet ligger også sentralt i forhold til både Oslo (ca.45 min), Vestfold (ca.30 min) og Sverige (ca.40 min). Det tar ca. 12 minutter å gå til togstasjonen fra leiligheten.
Alle beboere har tilgang til både kajakk og elsykler, slik at de kan nyte nærområdet til fulle. På Støperiet blir du en del av et aktivt lokalsamfunn, i et område med solide historiske røtter! Støperikvartalet ligger ikke bare fantastisk til, det har også en spennende og unik estetikk. Bygningene har varierende høyder, design og materialer noe som gjør at Støperiet får sin helt egne identitet. Fasadene består av teglsten, trekledning, puss og metallplater. Store glassfelter gjør at Støperiet er et lyst og trivelig sted å bo.
Området rundt Støperiet er frodig og grønt og rett utenfor døren finner du Elveplassen. Her kan du stoppe opp dersom du ønsker å se på livet og mennesker før du tusler videre, forbi elvelandskapet og til den flotte byparken. Eller kanskje til småbåthavnen, enten for å ta båten rundt Jeløya eller bare for å titte litt, drikke en kaffe og kjenne på den friske luften. Om du vil over til Møllebyen og gågata er veien kort når du følger den hyggelige broen som krysser elva.
Det ligger heller ikke langt fra vakre Jeløy hvor det er to av strendene som har fått tildelt blått flagg. Alby og Galleri F15 som er et ledende kunstsenter i Norge som har stadig utstillinger man kan besøke. De er også kjent for sin gode kringle.
I området er det nå etablert en flott Tapasrestaurant, Tio, Barbershop, Frisør, Hudpleie og blomsterforretning mm. Og flere står på trappene.
Kort oppsummert så ligger Verket/Støperiet fantastisk til; her kan du bo midt i sentrum og rett ved sjøen. Urban arkitektur møter sol, sjø og et pulserende liv.

Felleskostnader

2 055 pr. mnd.
Felleskostnadene inkluderer bl.a.; Kabel-TV og bredbånd grunnpakke, utv. forsikring, forr.fører, oppvarming/serviceavtale, renhold av fellesarealer, div. utvendig vedlikehold, og kommunale avgifter med unntak av eiendomsskatt og vann- og avløp.
Følgende er  ikke en del av felleskostnadene, og betales av den enkelte seksjonseier:
Eiendomsskatt
Vann/Avløp
Innbosforsikring
Strømforbruk i egen seksjon
Kabel-TV og bredbånd utover grunnpakken

Andel formue

7 683

Sameie

Sameie: Støperiet Moss Sameie, Orgnr: 921772742

Forsikring

Gjensidige forsikring Polisenummer: 88608206

Vedtekter / husordensregler

Kjøper skal ikke godkjennes av sameiets styre, men eierskiftemelding skal oversendes Vansjø BBL for registrering av eierskifte.
Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og /eller generalforsamling.
Det er ikke forkjøpsrett for boligbyggelagets medlemmer.
Kjøper skal ikke godkjennes av sameiets styre.

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge husordenssreglene tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

2. etasje:
Bruttoareal: 53 m².
Bruksareal: 49 m².
Primærrom: 49 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt

Areal: 6 939 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det medfølger ingen egen parkering til leiligheten.
Parkeringsplasser ved Verket Scene, betalingsplasser.
Det er mulig å leie utendørs parkeringsplass i området.

Byggemåte

Se vedlagte tilstandsrapport avholdt av Christian Josefsen i Anticimex, med rapportdato 20.05.2021 for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Boligbygg over syv etasjer samt kjelleretasje.
Grunnmur, yttervegger, etasjeskillere og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong.
Utvendig fasade forblendet med teglstein og fasadeplater.
Tilnærmet flat takkonstruksjon, utvendig tekket med papp/membran. (Taket er ikke besiktiget).
Leiligheten har mørk slett entrédør med kikkehull.
Balkongdør og vinduer med trekarmer og tre-lags glass fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 06.05.20 på eiendommen. Dokumentet følger vedlagt

Barnehage / skole i området

1. - 10. trinn
Children internatiomal school
Moss Verk 1
1534 Moss
1. - 10. trinn
Verket skole
Osloveien 25
1534 Moss
Se forøvrig nabolagsprofil for utvidende info om nærområdet.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Leilighetene forsynes med varmtvann og vannbåren varme (gulvvarme) via det lokale fjernvarmenettet.
Sameiet har felles oppvarmingssystem via fjernvarme. Hver seksjon innbetaler månedlig et àkontobeløp basert på stipulert årlig forbruk av varmt og kaldt vann. Det er installert elektronsik måler med fjernavlesing i hver enkelt eierseksjon, og àkonto innbetalingen blir avregnet etter reelt forbruk i hht avlest målerstand hvert år pr 15. januar. Avregningen mot den enkelte seksjonseier gjennomføres i løpet av 1. kvartal hvert år.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 8 298 pr. år
De kommunale avgiftene inkluderer; Eiendomsskatt, og vann- og avløpsgebyr.
Det gjøres oppmerksom på at det vil forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Eiendomsskatt

Det er i Moss kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 651 506 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 171 685 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Id 365
Verket
Områderegulering
Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 14.12.2015
Delareal 2 kvm Gatetun
Delareal 1 463 kvm Vilkår for bruk av arealer, bygninger og anlegg
Delareal 7 147 kvm Kombinert bebyggelse og anleggsformål
Leiligheten ligger på Verket som utgjør del av et større utbyggingsområde som er i kontinuerlig utvikling/vekst, og det må påregnes byggeaktivitet på området. Det er bl.a. planlagt bebygd  et hotell, og 4 leilighetsbygg på andre siden av jernbanelinja mot sjøen. Jernbanelinjen er planlagt lagt i tunnel antatt 2025. Videre er Papirhuset, et leilighetsbygg nord for Støperiet, planlagt oppført innen få år. Mer info konferer megler, evt se mer info om utbyggingen på www.verketmoss.no.
Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Kommuneplanens arealdel KP_0104
Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 20.06.2011
Delareal 7 149 kvm
Arealbruk: Næringsbebyggelse
Kommunedelplan 363
Sentrumsplan Moss
Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 15.06.2015
Delareal 4 500 kvm Park
Delareal 6 945 kvm Flomfare
Delareal 7 149 kvm Krav om felles planlegging
Delareal 242 kvm Framtidig vei
Delareal 23 kvm Park framtidig
Delareal 6 884 kvm Kombinert bebyggelse og anleggsformål, framtidig

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1874/904484-1/87  Skjønn  
02.11.1874 
Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
Overført fra: 3002-3/3141
1874/904485-1/87  Skjønn  
19.12.1874 
Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
Overført fra: 3002-3/3141
1881/906503-1/87  Skjønn  
27.05.1881 
Bestemmelse om vannrett
Overført fra: 3002-3/3141
1884/904246-1/87  Erklæring/avtale  
03.10.1884 
Bestemmelse om eventuell regulering av Vansjø
Overført fra: 3002-3/3141
1884/904247-1/87  Erklæring/avtale  
07.11.1884 
Bestemmelse om ytterligere senking av Vansjø
Overført fra: 3002-3/3141
1951/1151-1/87  Bestemmelse om kloakkledn  
26.04.1951 
NSBs betingelser vedtas
Overført fra: 3002-3/3141
1960/3748-1/87  Erklæring/avtale  
18.10.1960 
vedr. kryssing av Østfoldbanen med en bru.
Overført fra: 3002-3/3141
1967/2968-1/87  Erklæring/avtale  
24.06.1967 
forbliktelser vedr senkning av vegbane m.v.
Overført fra: 3002-3/3141
1967/2969-1/87  Bestemmelse om veg  
24.06.1967 
NSBs betingelser vedtas
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3002-3/3141
1985/990052-1/87  Erklæring/avtale  
20.02.1985 
Bestemmelse om ytterligere senking av Vansjø
Overført fra: 3002-3/3141
1985/990052-2/87   ** Diverse påtegning 
20.02.1985 
Korrekt tinglysingsdato er 20.02.1885
1990/5614-6/87  Best. om adkomstrett  
11.06.1990 
Bestemmelse om vannledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3002-3/3141
1995/2034-1/87  Erklæring/avtale  
17.03.1995 
Rett til trase for nødvendig signalkabel
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Rettighetshaver: NORGES STATSBANER
Overført fra: 3002-3/3141
2006/217590-1/200  Erklæring/avtale  
03.05.2006 
Fallretter tilhørende d.e. er overført til gnr. 3, bnr. 2961 i Moss kommune
Overført fra: 3002-3/3141
2016/527141-1/200  Erklæring/avtale  
13.06.2016 
Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspenningskabelanlegg og høyspenningskabelanlegg
Stedsvarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
Transport og ferdsel
Byggeforbud og beplantning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3002-3/3141
2017/1216404-1/200  Bestemmelse om nettstasjon  
02.11.2017 21:00 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 3002-3/3141
2017/1216404-2/200  Bestemmelse om adkomstrett  
02.11.2017 21:00 
Overført fra: 3002-3/3141
2017/1216404-3/200  Bestemmelse om byggeforbud  
02.11.2017 21:00 
Overført fra: 3002-3/3141
2018/1401818-1/200  Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening  
12.10.2018 21:00 
Overført fra: 3002-3/3141
2018/1401850-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  
12.10.2018 21:00 
Gjensidig rett
Overført fra: 3002-3/3141
 2018/1401879-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
12.10.2018 21:00 
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjensidig rett
Overført fra: 3002-3/3141
2018/1401879-2/200  Bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme  
12.10.2018 21:00 
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjensidig rett
Overført fra: 3002-3/3141
2018/1426122-1/200  Seksjonering  
18.10.2018 21:00
Rettigheter på 3002-3/3145
Rettigheter i eiendomsrett
2019/879949-1/200  Bestemmelse om veg

Vei/vann/avløp

Privat vei. Offentlig vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Hvitevarer
Taklamper medfølger ikke salget.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til maleng@meglergaarden.no eller SMS: 97 71 95 59 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Oppgi ønsket overtagelse ved utfylling av budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Rebækkas gate 7, 1534, Moss, Gnr. 3 bnr. 3141 snr. 125 orgnr. 921772742 i Moss kommune

Eier

Eileen Mee Ri Stanzen

Oppdragsnummer

92-21-0126

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.