Larkollen

Larkollen - Svært innholdsrik eiendom i usjenerte omgivelser med flott utsikt! - Båtplass - Ingen boplikt

Matrosveien 15 , 1560 Larkollen

BE OM SALGSSUM
Helene Ellefsen
Helene Ellefsen Eiendomsmegler MNEF
Mats Måleng
Mats Måleng Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

93%

eier sin egen bolig

8%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

65%

har bolig på over 120 kvm

60%

av boligene er eldre enn 20 år

46%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 207 m²
Bruksareal 218 m²
Bruttoareal 235 m²
Tomt 2 039 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 5
Byggeår 1978
Gårdsnummer 130
Bruksnummer 165
Energimerking F
FINN.no 220038035
Sist endret 09.06.2021 08:25
Prisantydning 5 990 000
Totalpris 6 141 122
Ligningsverdi 1 272 537,-

Beregnet totalkostnad

5 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 149 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 151 122,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 141 122,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Matrosveien 15!
Boligen ligger i en blindvei med nærhet til alt det Larkollen tilbyr. En flott enebolig hvor innredningsmuligheter er uendelig og det kun er fantasien som setter grensene. Her kan man få ro i sjelen og nyte en kopp kaffe i solen med flott utsikt over sjøen. Boligen er over 3 plan, holder en god standard og kan friste med 5 soverom, stor og åpen stue, 2 bad + et vaskerom, dobbel garasje og en stor veranda som strekker seg rundt bolig med sjøutsikt.
Boligen har i ca. to år vært brukt som institusjon og trenger noe kjærlighet på blant annet kjøkkenet.
Stue kan friste med godt lysforhold, lyse farger og en peisovn som gir en ekstra varme og god atmosfære i vinterhalvåret. Her er det mange gode muligheter for innredning. Rett fra stuen finner du et kjøkken med stort potensial, hvor man kan forme husets hjerte etter eget ønske. Med godt av areal til bruk kan man både skape godt med skapplass og arbeidsplass.  På kjøkken finner du også en utgang til huset veranda. I samme etasje finner du husets ene bad og 2 soverom. Badet er innbydende og av stor plass, flislagt i klassisk stil og byr på en stor dusj med skillevegg av glass.
Ned til underetasjen finner du husets 2 bad innredet i moderne fliser og med vaskerom innenfor samtidig et stort og avlangt soverom. Opp i 2 etasje finner du de 2 siste soverommene samtidig 2 boder. Soverommene i huset er av godt areal med plass til den innredning du måtte ønske.
En enebolig med stor tomt og mye potensiale, utsikt som kan nytes året rundt og en stor veranda hvor sommerkvelder kan by på festligheter.
Det medfølger baderett på felles badeplass på eiendommen. Se punkt 8 i vedlegg "Servitutt båtplass".

Innhold

Boligen er oppført over tre plan og inneholder følgende:
U.etasje: Entrè, bad/vaskerom og soverom
1.etasje: Stue, kjøkken, to soverom og bad.
2.etasje: To soverom og trapperom.
Innvendige overflater:
U.etasje
Bad: Fliser på gulv, vegger og panel i himling med downlights.
Entre: Fliser/laminat på gulv, panel på vegger og folierte himlingsplater.
Sov: Laminat på gulv, panel på vegger og folierte himlingsplater. Noen himlingsplater er ikke tilstrekkelig festet.
Lagringsrom: Fliser på gulv, tapet på vegger og folierte himlingsplater. Det ble registrert noen sprekte gulvfliser.
Vaskerom: Betonggulv, panel på vegger og himling.
1. etasje
Bad: Fliser på gulv, -vegger og malte flater i himling.
Soverom 1: Laminat, tapet på vegger og folierte himlingsplater.
Soverom 2, trapperom og stue: Skipsgulv, tapet på vegger og folierte himlingsplater.
Kjøkken: Laminat fliser på gulv, panel på vegger og folierte himlingsplater.
2. etasje
Soverom 1 og 2: Laminat på gulv, brystning med tapet/panel over på vegger og plater i himling.
Trapperom: Laminat på gulv, tapet på vegger og malte flater i himling.

Entré

Velkommen inn.
Entréen ligger i husets underetasje og byr på god plass til knagger og klesskap i selve entréen. Samtidig er det laget garderobe i rommet rett ved siden av.

Stue

Husets stue ligger i 1.etasje og er lys og romslig. Det er store vindusarealer som bidrar til mye lys og ikke minst en unik utsikt over fjorden. Stuen har god plass til innredning av sittegruppe og byr på en peis som gir en lun atmosfære på vinterhalvåret. Den store stuen blir familiens naturlige oppholdsrom. Fra stue er det utgang til terrasse på ca. 45m² hvor vakre solnedganger over Kurefjorden kan nytes.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning fra 2008 ifølge tidligere eier. Her er det god plass til skap- og benkeplass som gir gode oppbevaringsmuligheter i tillegg til god arbeidsplass. Kjøkkenet byr på god plass til spisebord hvor familien kan samles ved middagstider. Kjøkkenet består av profilerte over-/underskap, laminert benkeplate, kjølehjørne, oppvaskmaskin, servant med 2 kummer og avrenningsplate, innfelt ovn og platetopp med ventilator over. Det er laminat på gulv, panel på vegger og folierte himlingsplater.

Bad

Bad 1. etasje:
Bad iølge tidligere eier fra 2008. Badet består av to underlimte servanter med profilert innredning med glassdør og vegghengt klosset. Badet er flisalgt i klassiske fliser på gulv og vegger og malte flater i himling. Med varme i gulv er det alltid behagelig å oppholde seg på badet.
Bad/vaskerom i underetasje:
Bad av nyere dato og består av servant med innredning, elektrisk handkletørker, dusjkabinett og vegghengtklosset. Badet er flislagt i moderne fliser på gulv og vegger med panel i himling med downlights.
Vaskerommet består av skyllekum og opplegg for vaskemaskin, med betonggulv, panel på vegger og i himling.

Soverom

Boligen har 5 soverom hvor alle er av meget god størrelse. To av husets soverom befinner seg i 1 etasje, 1 ligger i underetasjen og de resterende i 2.etasje.

Beliggenhet

Rett sør for Larkollen finner du et attraktivt område hvor eiendommen ligger i en flott og skjermet blindvei. Larkollen er primært bestående av fritidsbebyggelse med innslag av helårsboliger. Fra eiendommen har man en fantastisk utsikt mot sjøen og Kurefjorden. Fra eiendommen er det ikke langt til den lokale dagligvarebutikken med postfilial, og gangavstand til ny barnehage, barneskole, idrettshall og fotballbane m.m.
Larkollen er kjent for sitt brede utvalg av badestrender og i umiddelbar nærhet finner du blant annet Fristranden og Larkollen Camping. Noen av Oslofjordens vakreste perler finner du nettopp her. Om du er interessert i windsurfing finner du et av Norges mest populære område for vannsporten ca. 10 minutter unna om du tar sykkelen. For den turglade finnes det utallige turstier i naturskjønne omgivelser rett utenfor dørterskelen! Skulle man ønske å ha en noe mer avslappende helg ligger flotte Støtvig hotell noen få minutters gange fra boligen. Her kan man nyte godt mat og drikke på deres restaurant med utsikt over fjorden og spaavdeling. I tillegg byr de på kino og bowlinghall. Tvers over gaten for Støtvig hotell finner du Losen, er svært populært serverings- og møtested.
Larkollen byr også på andre spennende aktiviteter, for den golfinteresserte ligger flotte Evje Golfklubb kun få minutter unna og du finner Larkollen Tennisklubb i beliggende nærhet. Det ca. 12 minutter i bil til Varnaveien handelsområde og Rygge Storsenter, som byr på kleshandel, matbutikker og caféer  m.m.

Boligens areal

Primærrom: 207 kvm, Bruksareal: 218 kvm, Bruttoareal: 235 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 59 m².
Primærrom: 48 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, bad/Vaskerom og stue.
1. etasje:
Bruksareal: 124 m².
Primærrom: 124 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, 2 soverom og bad.
2. etasje:
Bruksareal: 35 m².
Primærrom: 35 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 2 soverom og trapperom.
Garasje:
Bruksareal: 73 m².
Vedbod: 27 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Areal: 2 039 kvm. Eierform: Eiet tomt
Eiendommen er opparbeidet med kuperinger av fjell, skog og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

Det er oppført en dobbelgarasje på 78 m2 på eiendommen med isolert hobbyrom i bakkant og innlagt 3-fas strøm.
Eier har bygget på en garasjedel i senere tid uten at denne er søkt og godkjent av kommunen. Forøvrig godt med parkering på egen grunn.

Byggemåte

Se vedlagt takstrapport avholdt av Stian Pettersen i Norsk Eiendomstakst, med rapportdato den 19.05.2021 for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Boligen er oppført på en fjelltomt med kuperinger.
Byggegrunn er av fjell og andre komprimerte masser.
Boligen har støpt plate med ringmur av antatt Leca.
Det er krypkjeller med adkomst via utvendig bod. Boligen er oppført av trekonstruksjoner som antatt er isolert.
Boligen er utvendig kledd med utvendig stående tre panel med over-/underliggere.
Vinduene er fra 2004 og eldre. Vinduene har rammer og karmer av tre og isolert glass. Vinduene er av varierende alder samt at noen vinduer har dobleglass.
Det er montert branndører til alle soverom samt 3 speils heltre innerdører.
Det er montert heve-/skyvedør til terrasse på kjøkken.
Terrassedøren i stuen er eldre og med dobleglass.
Takkonstruksjonen er oppført som saltak med sperretak av tre.
Renner og taknedløp er av plastbelagt stål.
Det er benyttet rupanel som undertak som videre er tekket med takplater. Det er murt pipe av Leca i boligen.
Sotlukene er oppført i krypkjeller. Pipen er beslått utvendig. Etasjeskillere er av tre bjelker.
Det er oppført en dobbelgarasje på eiendommen med isolert hobbyrom i bakkant.
Garasjen er fundamentert på stabile masser, støpt plate på mark, bindingsverk og utvendig stående kledning.
Garasjen har saltak som er tekket med takplater.
Garasjen har også strømuttak med 3 fas.
Tidligere eier har bygget på garasjen. Dette er ikke søkt og godkjent av kommunen.
Det fremkommer i tilstandsrapporten at følgende punkter har fått tilstandsgrad 2 eller 3:
Grunnmur: Registrert sprekker i overgangen mellom bolig og utvendig bod, noe løs murpuss som følge av korrosjon av armeringen i støpen. Dette kommer av alder.
Drenering: dreneringens alder.
Takkonstruksjon: Satt pga. alder.
Utvendig fasade: TG2 satt på kledning. TG3 satt på uferdig arbeid og glipper på kledning.
Vinduer: alder. Terrassedører og ytterdør trenger justering.
Renner, nedløp og beslag: Satt pga. alder.
Etasjeskillere:  Skjevhet i bolig og stedvis gulvknirk. Skjevhet i 2. etasje samt. noe bevegelse i bjelkelag i 1.etajse. Dette kommer av alder og utførelse.
Bad 1.etasje: Satt pga. alder
Bad u.etasje: satt pga. manglende dokumentasjon.
Vaskerom: Ikke tiltenkt regelmessig bruk av fritt vann på overflater og dagens bruk tatt i betraktning vurderes rommet å utfylle sin tiltenkte funksjon. Rommet tilfredsstiller ikke dagens krav til våtrom. Usikkert om rom har sluk.
Innvendig trapp: manglende handrekke.
Kjøkken: alder.
Garasje: manglende topplist på drenasjen rundt garasjen. Ikke søkt og godkjent av kommune.
For ytterligere informasjon henvises det til tilstandsrapporten vedlagt i salgsoppgave.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 14.03.1983 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Støtvigenga barnehage 2.4 km
Tittin familiebarnehage (0-6 år) 9.9 km
Halmstad barnehage (1-5 år) 10.4 km
Larkollen skole (1-7 kl.)  2.9 km
Rygge ungdomsskole (8-10 kl.) 13.2 km
Hoppern ungdomsskole (8-10 kl.) 17.9 km
Malakoff videregående skole 15 km
Kirkeparken videregående skole 16.3 km

Adgang til utleie

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Det er koblet til vedovn i 1. etasje og underetasje.
Boligen varmes forøvrig opp av elektrisitet og varmekabler på bad, underetasjen (stue og bad) og luft til luft varmepumpe.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 28 953 pr. år
De kommunale avgiftene inkluderer: Eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr, samt feie (2 STK) og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.
Kommunale avgifter forfaller til betaling 6 ganger pr. år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 272 537 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 581 132 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Kommuneplaner:
Id: KP_3002
Navn: Kommuneplanens arealdel 2021-2032
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 24.03.2021
Delarealer: Delareal 350 m2
Arealbruk: LNFR areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet
basert på gårdens ressursgrunnlag,Nåværende
Delareal: 1 688 m2
Arealbruk: Fritidsbebyggelse,Nåværende

Konsesjon / Odel

Eiendommen er underlagt regler om konsesjon ettersom størrelsen passerer 2 mål, som medfører at egenerklæring om konsesjonsfrihet må utstedes.
.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1966/3672-3/87  Bestemmelse om gjerde.16.08.1966 
Bestemmelse om generende virksomhet. Med flere bestemmelser.
Overført fra: 3002-130/165.
Rettigheter på andre eiendommer:
Rettigheter på 3002-130/1
Rettigheter i eiendomsrett
1966/3671-1/87  Best. om båt/bryggeplass 16.08.1966 
Rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:130 Bnr:165  
Bestemmelse om baderett/strandrett
 
Rettigheter på 3002-130/1
Rettigheter i eiendomsrett
1981/347-1/87  Bestemmelse om veg 19.01.1981 
Rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:130 Bnr:165  
Bestemmelse om vann/kloakkledning

Vei/vann/avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.
Eiendommen har privat adkomst fra offentlig vei.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til maleng@meglergaarden.no eller SMS: 97 71 95 59 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Matrosveien 15, 1560, Larkollen, Gnr. 130 bnr. 165 i Moss kommune

Eier

Fremja eiendom as Frode Wendelboe

Oppdragsnummer

92-21-0135

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.