Rygge

Rygge Atrium/Moss - Lekker 2 roms selveierleilighet fra 2017- stor sydvestvendt balkong - garasjeplass - heis.

Ryggeveien 408 , 1580 Rygge

VISNINGER

1. desember onsdag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Lena Johnsen
Lena Johnsen Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

68%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

37%

har bolig på over 120 kvm

48%

av boligene er nyere enn 20 år

30%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 59 m²
Bruksareal 62 m²
Tomt 3 322 m² / Eiet tomt
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 2017
Gårdsnummer 104
Bruksnummer 275
Energimerking C
FINN.no 239859709
Sist endret 25.11.2021 13:55
Prisantydning 2 950 000
Totalpris 3 035 206
Fellesutgifter 2 081,-

Beregnet totalkostnad

2 950 000,- (Prisantydning) 2 384,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 952 384,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 800,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 952 384,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 82 822,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 035 206,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Ryggeveien 408!
En moderne og innholdsrik 2-roms selveierleilighet beliggende i fine omgivelser på Halmstad. Leiligheten har adkomst via både trapp og heis. Boligen fremstår som lys og innbydende og med en praktisk romløsning.
Åpen stue og kjøkkenløsning gir rommet et luftig preg. Kjøkken med gode oppbevaringsmuligheter og rikelig med arbeidsplass.
Delikat flislagt bad og romslig soverom med garderobeskap.
Det medfølger parkeringsplass i garasjekjeller samt en praktisk kjellerbod.
Det er et flott opparbeidet bakgårsrom/atrium for beboerne med plenareal, sittegrupper og gangveier.
Kort gangavstand til barnehage, barneskole og idrettsanlegg. Gangavstand til forretninger, servicetilbud og togstasjon. Bussholdeplass rett utenfor.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og inneholder følgende:
2. etasje: Entré/gang, bod, soverom, baderom og stue med åpen kjøkkenløsning.
Leiligheten disponerer en kjellerbod (nummer 21) oppmålt til ca 5 m2.
Innvendige overflater:
Gulvflater belagt med 3-stavs parkett. Flislagt gulv med gulvvarme i entré. Malte slette flater på vegger og i himlinger. Slette hvite innerdører.

Entré

Vel inn befinner du deg i den romslige og innbydende entréen. Her er det garderobeskap med speilfronter. Gulvet er flislagt med varmekabler, så vannsøl fra fottøyet på vinterstid er ikke noe problem. Fra gangen er det adkomst til en praktisk bod med god plass til oppbevaring.

Stue

Lys og åpen stue med god plass til flere sittegrupper, som sammen med kjøkkenet utgjør boligens naturlige sosiale sone. Store vindusflater gir rommet rikelig med naturlig lys. Utgang til romlig balkong.

Kjøkken

Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen og har godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med slette fronter og benkeplate av stein. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Oras. Beskyttelsesplater, stikkontakter og belysning mellom benkeplate og overskap. Integrert komfyr med keramisk platetopp fra Bosch. Integrert ventilator med lys tilkoblet avtrekkskanal. Komfyrvakt er etablert. Integrert oppvaskmaskin fra Bosch. Integrert kjøleskap med frysedel fra Bosch.

Bad

Delikat flislagt bad med gulvvarme. Himlingsflater i slette malte flater med downlights. Vegghengt innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur fra Oras. Speilskap med lys og stikkontakt på vegg over servant. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og to-greps armatur fra Hansgrohe med hånddusj og regndusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne fra Grohe. Opplegg for vaskemaskin.

Balkong

Utgang fra stue til sydvestvendt delvis overbygget balkong på ca 15 m2 med meget gode solforhold.

Soverom

Soverom med garderobeskap, plass for en dobbeltseng samt nattbord.

Beliggenhet

Rygge Atrium ligger midt i Halmstad og blir en del av den nye sentrumskjernen der alle fasiliteter er lett tilgjengelig.
Omkring Rygge Atrium har omgivelsene en tilbaketrukket  beliggenhet, og består blant annet av et barne- og familievennlig nabolag. Herfra er det kort avstand til barnehage og barneskole, og området byr også på offentlig kommunikasjon og daglige servicetilbud. I tilknytning til barneskolen ligger Rygge idrettspark med kunstgressbane. Ryggehallen med idrettshall og svømmehal, samt Halmstad aktivitetspark med tuftepark som byr på gode rekreasjoner for liten og stor I tillegg kan nærområdet by på flere dagligvarebutikker og apotek.
Videre er det kort vei til flotte tur- og friluftsområdet som byr på mange naturopplevelser og gode turveier. Populære badeplasser er Møvikstranda, Larkollen og Vaskeberget ved Vansjø. For golfentusiaster er det en kort kjøretur ut til Evje Golfpark med 18-hulls bane, drivingrange, proshop og kro/restaurant.
Fra eiendommen er det kort vei til påkjøring for E6, samt kort vei til Rygge jernbanestasjonen som har hyppige togavganger til Oslo S og en reisetid fra 48 minutter. Fra nærområdet er det bussholdeplass med ekspressbusser både nordover til Oslo og Gardermoen, så vel som sydover mot Fredrikstad, Halden og Sverige.

Felleskostnader

Kr. 2 081,- pr. mnd. Fellesutgifter inkluderer: Regnskap, revisor, forsikring bygg, internett/TV (grunnpakke), styrehonorar, strøm felles, renhold felles, renovasjon, vann/avløp, utvendig reparasjon og vedlikehold bygninger, brannalarm, fellesareal - reparasjon og vedlikehold og garasjeplass på kr. 150,-.
Fra 01.01.2022 vil fellesutgiftene øke til kr. 2 181,- pr.mnd og garasjeplass øke til kr. 200,- pr.mnd.

Andel fellesgjeld

Kr. 2 384,-

Andel formue

Kr. 7 573,-

Sameie

Sameiet Rygge Atrium, org.nr 919 778 520.
Sameiet består av 115 eierseksjoner, 113 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner.
Styreleder i sameiet er Per Reidar Starås.
Forretningsfører i sameiet er BDO AS Moss.
Det må ikke søkes om godkjenning av ny eier i styret.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

I 2020 har sameiet hatt betydelige utgifter til advokat honorar for hjelp mot utbygger for å sikre garantier i bygningsmassen. En sammenslåing av sameiene, advokathonoraret og ny seksjonering har kostet sameiet kr. 58 000,-.
Styret har også i år hatt flere møter med utbygger. Utbygger har ingen likviditet og får derfor ikke gjort utbedringen sameiet har krav på. Sameiet har ingen tro på at likviditeten til firmaet blir noe bedre i fremtiden. Sameiet jobber derfor kun i en retning og det er å få innhentet den gjennomgående garantien for leilighetene. Garantiselskapene i Irland og Norge er ikke de letteste å kommunisere med. Men med god hjelp fra deres advokater håper sameiet å komme i mål med arbeidet i år.
For mer informasjon ang. hva som skjer i gården/sameiet se dokumentet som vedlegges, "styrets årsberetning for 2020".
Fra 1. desember 2021 blir gjesteparkering omregulert til betalingsplasser. Betaling skjer i P automat som settes opp mellom blokk E og F, og det vil etter hvert bli mulighet for bruk av app til betaling.
For mer informasjon se dokumentet som vedlegges "informasjon til eierne i sameiet Rygge Atrium".

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Eiendommen er fullverdiforsikret i If med polisenr. SP1073400.

Vedtekter / husordensregler

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

Husdyrhold

Dyrehold er i følge vedtektene / husordensreglene tillat.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 62 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 62 m².
Primærrom: 59 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, soverom, baderom og stue med åpen kjøkkenløsning
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Areal: 3 322 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten disponeres av sameiet i fellesskap.
Fellesarealer er pent opparbeidet med asfaltert parkering- og gangveier.
Forøvrig tilsådd med bruksplen og variert beplantet.

Garasje / Parkering

Parkering i garasjeanlegg. Plass 32.
Det er muligheter for ny eier å koble opp for el-billader. Kostnader til dette betaler seksjonseier selv.
Garasjene har et eget felles seksjonsnummer.

Byggemåte

Se vedlagte boligsalgsrapport avholdt av Christian Josefsen i Anticimex AS, med rapportdato 24.11.2021 for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Boligbygg over tre etasjer samt kjelleretasje og parkeringskjeller.
Grunnmur, yttervegger, etasjeskillere og bærende konstruksjoner i hovedsak avbetong.
Utvendig fasade i pussede flater og stående trepanel.
Takkonstruksjon utført i saltaksform, utvendig tekket med takstein. (Taket er ikke besiktiget).
Leiligheten har slett entrédør med glassfelt. Balkongdør og vinduer med karmer av pvc og tre-lags glass fra byggeår.
Følgende har fått TG2:
Teknisk e anlegg, VVS anlegg: Stakeluke er ikke lokalisert. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 23.10.2017 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.
Midlertidig brukstillatelse er gitt med grunnlag i ny gjennomføringsplan revidert 09.10.2017, jfr. Plan og bygningsloven § 21-10 og forskrift om byggesak § 8-1.
Det foreligger samtykke for bruk av gbnr 4/68 til parkering med 27 plasser til bruk for beboere i Hus F og B. 5 plasser og en HC-parkering er i tillegg opparbeidet på terreng ved bygning F. Gangadkomsten er opplyst å være fra parkeringen over gangfelt Ryggeveien og videre er det dobbelt byggegjerde fra krysset i Bråtenveien og frem til inngang i blokk B. og.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Fasanveien barnehage, 0.2 km
Tittin familiebarnehage, 0.8 km
Voldskogen barnehage, 14 min
Skoler:
Halmstad skole, 1.2 km
Rygge ungdomskole, 6.4 km
Malakoff videregående skole, 8.2 km
Tomb videregående skole, 9.1 km

Adgang til utleie

Sameiets styre og forretningsfører skal informeres om at seksjonen leies ut og hvem som er leietakere.
Utleier skal i leiekontrakten eller gjennom egne ordensregler etter husleieloven § 5-2 bestemme at disse ordenreglene skal gjelde for leietakere.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet samt radiatorer tilkoblet varmepumpe.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter faktureres Rygge Atrium Sameie foruten eiendomsskatt som faktureres pr. seksjon.
Fakturert beløp for år 2020 utgjorde kr. 3094,01,-
Fakturert beløp hittil i år utgjør kr. 2578,35,-

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 651 740 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 346 263 pr. 31.12.19
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Kommuneplaner:
Id: KP_3002
Navn: Kommuneplanens arealdel 2021-2032
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 24.03.2021

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1942/2430-1/87  Best. om vann/kloakkledn. 22.12.1942
1962/1534-1/87  Bestemmelse om gjerde. 13.04.1962
1968/6454-2/87  Best. om adkomstrett. 07.12.1968
1974/704-1/87  Erklæring/avtale. 31.01.1974
1980/3962-1/87  Erklæring/avtale. 30.05.1980
2017/452372-1/200  Bestemmelse om nettstasjon. 02.05.2017 21:00
2017/452372-2/200  Bestemmelse om adkomstrett. 02.05.2017 21:00
2017/452372-3/200  Bestemmelse om bebyggelse. 02.05.2017 21:00

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Moss kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnett.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til lena@meglergaarden.no eller SMS: 97 73 06 30 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Ryggeveien 408, 1580, Rygge, Gnr. 104 bnr. 275 snr. 47 orgnr. 919778520 i Moss kommune
Ideell andel av sameiet: 62/4138

Oppdragsnummer

92-21-0391

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.