Larkollen

Larkollen - Ny halvpart av tomannsbolig i funkisstil med flott planløsning og god standard! - Gode solforhold - Blindvei

Medgårdskogen 44A , 1560 Larkollen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Mats Måleng
Mats Måleng Partner / Eiendomsmegler MNEF
Bjørn Erik Thorbjørnsen
Bjørn Erik Thorbjørnsen Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

79%

eier sin egen bolig

59%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

72%

har bolig på over 120 kvm

66%

av boligene er eldre enn 20 år

30%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Bruksareal 188 m²
Tomt 1 370 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 4
Byggeår 2022
Gårdsnummer 134
Bruksnummer 267
FINN.no 255611040
Sist endret 11.05.2022 11:22
Prisantydning 8 400 000,-
Totalpris 8 423 242,-

Beregnet totalkostnad

8 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 21 870,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 875 000,-)) -------------------------------------------------------- 23 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 423 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Medgårdskogen 44!
Eiendommen er en av de siste ubebygde boligtomtene i området, hvor det nå er bygd en delikat og moderne tomannsbolig. Boligen kan by på store og åpne flater, store vinduer som slipper rikelig med lys inn, terrasse mot vest som gir svært gode solforhold og gulvvarme i hele 1. etasje foruten bod og gulvvarme på flislagte gulv i 2. etasje.

I carporten med plass til 2 biler er det lagt klart en kurs ut for en fremtidig elbillader og skulle det være ønskelig å produsere sin egen strøm med solcellepanel - er dette gjort klart for fremtidig bruk.

Boligen er over 2 plan og innholdsrik, med gjennomgående høy standard. Farger og materialvalg er godt gjennomtenkt, tidsriktig og lune, her er bl.a. kontakter og brytere i sort og med flat profil. Det er også verdt å nevne at gulvet i boligen er av Berry Alloc med livstidsgaranti, for en flott helhet er lister i likt materiale og farge. Designerpeisen av VisionLine 40-3 gir det lille ekstra til stuen.
Det er totalt 4 soverom hvor alle har god størrelse, 3 av dem ligger i 1. etasje og hoved soverom i 2. etasje. Hoved soverom har bad en-suite.
Stort baderom i 1. etasje som kan by på blant annet: servant med to vasker, god skapplass, hjørnedusj, vegghengt toalett og badekar. Baderom på hoved soverom er gjort i lik stil.

Forholdene ligger godt til rette for at store og små kan nyte livet i en ny bolig, med kort vei til det Larkollen har å by på.

Innhold

Halvpart av stor tomannsbolig over 2 plan som inneholder:
1. etasje: Entré, walk-in, hall m. trapp, 3 soverom, vaskerom, bad.
2. etasje: Entré, gang, wc, stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning, 1 soverom med bad.

Entré

Velkommen inn. Rett på innsiden av døren får du følelsen av rene flater og luftige rom. Det er flislagt i entré med tidsriktig materialvalg og plass til ønsket dekor og møblering som er på med på å skape ditt drømmehjem. Hele boligens 1. etasje har gulvvarme foruten etasjens bod. I tilknytning til entré har du inngang til et walk-in, perfekt for å kunne rydde unna yttertøyet. Videre tar entré deg til en hall som leder deg til bad, vaskerom og tre av soverommene og en tv stue.

Stue

Hoved stuen er delikat, lys og åpen. Stuen er delt i soner som glir sømløst over i hverandre og skaper en svært sosial atmosfære. Rommet kan blant annet by på god takhøyde, gode møbleringsmuligheter og store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys. Det er montert en lekker designer peis av merket VisionLine 40-2 i stue som kan nytes fra alle hjørner i rommet, vedovnen gir stuen et spennende uttrykk samt som den gir kveldskos og god varme på kalde kvelder.
Det er lagt downlights over stue/spisestue og kjøkken området, noe som gir god belysning på kveldstid.

Stue 2

I 1. etasje er det gjort plass til en tv-stue, dette må være det perfekte oppholdsrommet når de yngre i hus har besøk. Her er det plass til en mindre sofagruppe og barna kan sitte i fred og ro.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger åpent mot stuen og vil bli boligens hjerte. Her får du et moderne kjøkken med integrerte hvitevarer og rikelig skap- og benkeplass, kjøleskap og frys er integrert inn i høyskap. Mikroovn og oppvaskmaskin er fra AEG. Rommet byr på delikate sorte detaljer og laminert benkeplate i tre. Det er plassert en øy på kjøkkenet med sitteplass, praktisk på hektiske morgninger.

Bad

Boligen har to delikate bad, samt ett toalettrom. Baderommene er lagt i Terra Chiaro 60x60 fliser på vegg og gulv samt Terra Chiaro mosaikk 5x5 i dusj sone.
Badet i 1. etasje er pent utført og består av en helstøpt servant med to vasker og innredning, høyskap og skap med speil, vegghengt klosett, dusjhjørne med regndusj og hånddusj samt et badekar for kvelder du ønsker å slappe helt av.
Badet i 2. etasje ligger en-suite, et eget privat bad tilhørende hoved soverom. Badet er likt utført som bad i 1. etasje og gir en pen helhet i boligen. Baderommet består av helstøpt servant med to vasker og innredning, dusjhjørne med regndusj og hånddusj og vegghengt klosett.
Begge baderom har gulvvarme.

Toalettrom finner du i 2. etasje. Rommet er pent og enkelt innredet med servant, vegghengt klosett og speil med belysning.

Vaskerom

Stort vaskerom i 1. etasje. Dette vil bli ett favoritt rom for den vaskeansvarlige, her er det skapinnredning og god benkeplass og vask, samt plass til vaskemaskin. Det er gulvvarme i gulvet, noe som skaper de perfekte forholdene til tørking av klær og sko.

Terrasse

Flott og stor terrasse med god plass til utemøblement. Her kan man selv velge om man ønsker å dele opp terrassen i soner eller møblere med et lenger bord. Terrassen byr på gode solforhold.
På terrassen er det lagt led lys under overligger samt ekstra belysning, noe som gir terrassen det lille ekstra på kveldstid.
Her kan det fort bli lange og hyggelige kvelder.

Soverom

Boligen har hele 4 soverom. 3 av dem ligger i boligens 1. etasje, rommene er svært romslige og ypperlig til barne/-ungdomsrom. Rommene er malt i delikate lyse toner og rommer plass til ønsket møblement. Hoved soverommet ligger i 2. etasje.

Hovedsoverom

Hoved soverommet gir en flott og god romfølelse. Det er satt opp en vegg midt i rommet som både funker som et romskille og en sengegavl. Her er det god plass til dobbeltseng og garderobe. Soverommet har sitt eget private bad.

Beliggenhet

Larkollen er kjent for sitt brede utvalg av badestrender. I umiddelbar nærhet kan du velge blant noe av det vakreste Oslofjorden har å by på. For de som er interessert i Windsurfing, finner du også et av Norges mest populære områder for denne vannsporten ca. 10 sykkelminutter unna.

For den turglade har du utallige turstier i naturskjønne omgivelser rett utenfor dørterskelen!
Dersom man ønsker å unne seg det lille ekstra ligger Støtvig hotell litt over 1 km fra boligen. Her kan man nyte alt fra flott restaurant og spaavdeling til kino og bowlinghall. Tvers over gaten for Støtvig hotell finner man Losen, som er et svært populært serverings -og møtested.

Ellers er det ca. 12 minutter i bil til Varnaveien handelsområde og Rygge Storsenter. For den golfinteresserte ligger flotte Evje Golfklubb kun få minutter unna.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming i 1. etasje og flislagte rom i 2. etasje. Peisovn i stue.

Areal

Bruksareal: 188 kvm

1. etasje
Bruksareal: 97 m².
Følgende rom er primærrom: Entré, walk-in, hall m. trapp, 3 soverom, vaskerom, bad.

2. etasje
Bruksareal: 92 m².
Følgende rom er primærrom: Entré, gang, wc, stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning, 1 soverom med bad.

Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bod areal.

Tomt / Tomteareal

Eiet tomt på 1370 m2.

Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.

Parkering

Bilen parkerer du enkelt i carport utenfor inngang, praktisk på regnværsdager slik at du kommer deg tørrskodd inn. Det er plass til to biler i carport og det er lagt kurs ut for en fremtidig elbillader.

Barnehage / skole

Støtvigenga barnehage, 0.9 km
Smedhusåsen barnehage (1-6 år), 9.9 km

Larkollen skole (1-7 kl.), 1.1 km
Rygge ungdomsskole (8-10 kl.), 11.9 km
Hoppern ungdomsskole (8-10 kl.), 16.6 km
Malakoff videregående skole, 13.7 km
Kirkeparken videregående skole, 15.1 km

Sameiet / Forretningsfører

Det vil bli opprettet ett sameie på eiendommen, og ved kjøp av leilighet medfølger rett og plikt til å være medlem av felles sameie. Det er utarbeidet foreløpige vedtekter for sameiet. Disse er bindende for kjøper, men Selger kan grunnet forestående reguleringsmessige og seksjoneringsmessige avgjørelser endre disse før overtagelse. Vedtektene er en del av salgsprospektet og inneholder viktige opplysninger om organiseringen/eierformen. Det er viktig at en gjør seg godt kjent med disse før det inngås avtale om kjøp. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameier og driften av dette. Lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Forsikring

Fra overtakelse skal eierseksjonssameiet ha tegnet egen bygningsforsikring for de bygg som inngår i eierseksjonssameiets bygningsmasse.  Kjøper må tegne egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.

Pengeheftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/Vann/Avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vei via privat vei, og offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Sameiet er selv ansvarlig for den private vei og stikkledning frem til den kommunale vei og vannledning.

Formuesverdi

Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt: 2,8 promille
Se prisoversikt på renovasjon, feiing etc. på hjemmesiden til Moss kommune.

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter Bustadsoppføringslova.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Adresse og matrikkel

Medgårdskogen 44A, 1560, Larkollen, Gnr. 134 bnr. 267 snr. 2 i Moss kommune

Oppdragsnummer

92-21-0414

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.